Mama neustále schováva peniaze do skrine
Ahojte idem si po radu tipy názory od Vás čo ste si už odskákali a zažili so starými rodičmi preto že posledne dva mesiace mam to náročne s mamou neboli takéto problémy aké mame teraz problémy sú a budu stále také,že mama neustále schováva peniaze do skrini tak že aby som ich nenašiel,ďalej nechce mi ani dať moju poštovú banku kartičku šak nič také nekupujem len to čo je potrebne aj pre mojich rodičov robím nákupy.Nepočúva ma vôbec mama aby neschováva peniace pretože príde ku najhoršiemu rodičia nebudú doma alebo sa niečo vážnejšie stane a ja potom doma nutne budem potrebovať peniaze aj poštovú banku a nenájdem ju ani žiadnu rezervu nebudem mal pri sebe pretože bez poštovej kartičky sa nedajú vybrať len tak Hotovosť.Mal niekto takéto problémy s rodičmi?..Nedajú si vysvetliť a nepočúvajú....Ako ju mam prehovoriť a presvedčiť aby to nerobila za mojim chrbtom....Neviem čo ma ešte čáka ale nerátal som to že to príde až do takého štádia....Mali ste niekto takéto podobe problémy?...čo ma čaká?:..😕 Je to náročne s nimy psychicky sa nechcem zrútiť s nervami čo ma čaká ďalej?..načo sa mam pripraviť?....😕

Píšeš veľmi zmätočne, tvoje texty sú ako gulášová zmes, takže mám podozrenie že nie si ok. Napovedá tomu aj tvoje správanie a že nevieš porozumieť a poriešiť svoje peniaze, účet a kartu.
Tu nebude problém mama ale ty