icon

Mama neustále schováva peniaze do skrine

stelly652
20. jún 2025

Ahojte idem si po radu tipy názory od Vás čo ste si už odskákali a zažili so starými rodičmi preto že posledne dva mesiace mam to náročne s mamou neboli takéto problémy aké mame teraz problémy sú a budu stále také,že mama neustále schováva peniaze do skrini tak že aby som ich nenašiel,ďalej nechce mi ani dať moju poštovú banku kartičku šak nič také nekupujem len to čo je potrebne aj pre mojich rodičov robím nákupy.Nepočúva ma vôbec mama aby neschováva peniace pretože príde ku najhoršiemu rodičia nebudú doma alebo sa niečo vážnejšie stane a ja potom doma nutne budem potrebovať peniaze aj poštovú banku a nenájdem ju ani žiadnu rezervu nebudem mal pri sebe pretože bez poštovej kartičky sa nedajú vybrať len tak Hotovosť.Mal niekto takéto problémy s rodičmi?..Nedajú si vysvetliť a nepočúvajú....Ako ju mam prehovoriť a presvedčiť aby to nerobila za mojim chrbtom....Neviem čo ma ešte čáka ale nerátal som to že to príde až do takého štádia....Mali ste niekto takéto podobe problémy?...čo ma čaká?:..😕 Je to náročne s nimy psychicky sa nechcem zrútiť s nervami čo ma čaká ďalej?..načo sa mam pripraviť?....😕

abbey1
20. jún 2025
@stelly652

@0silvia0 no oto sa strašne bojím už mala raz porážku a ešte ide na ďalšie vyšetrenia príznaky ma áno s vysokým krvným tlakom je nervózna ma aj bolesti

@stelly652 Je na teba písaná, alebo máš reálne svoje peniaze na tom účte?

stelly652
autor
20. jún 2025
@abbey1

@stelly652 Je na teba písaná, alebo máš reálne svoje peniaze na tom účte?

@abbey1 na mňa je písaná

abbey1
20. jún 2025
@stelly652

@abbey1 na mňa je písaná

@stelly652 Čiže tvoje peniaze na nej nie sú?

rozculena
20. jún 2025
@stelly652

@abbey1 na mňa je písaná

@stelly652 ty bývaš s rodičmi? Ja som nepochopila,ako sa dostala k tvojej karte a k tvojim peniazom

stelly652
autor
20. jún 2025
@abbey1

@stelly652 Čiže tvoje peniaze na nej nie sú?

@abbey1 nie na mňa sú

abbey1
20. jún 2025
@stelly652

@abbey1 nie na mňa sú

@stelly652 Prosím ťa, skus mi odpísať zrozumiteľne. Čie sú peniaze na tom účte?

abbey1
20. jún 2025
@rozculena

@stelly652 ty bývaš s rodičmi? Ja som nepochopila,ako sa dostala k tvojej karte a k tvojim peniazom

@rozculena Otázkou je, či to nie sú peniaze rodičov a iba na jeho účte.

stelly652
autor
20. jún 2025
@abbey1

@stelly652 Prosím ťa, skus mi odpísať zrozumiteľne. Čie sú peniaze na tom účte?

@abbey1 Ano mam vlastný účet,vlastnú banku a peniaze mi chodia na môj účet

rozculena
20. jún 2025
@stelly652

@stelly652 odpovedz konečne normálne
čie sú peniaze,ktoré ti berú
čí je účet,od ktorého ti berie kartu
čie peniaze chodia na tvoj účet do tvojej banky

abbey1
20. jún 2025
@stelly652

@stelly652 A teda ti matka berie tvoje peniaze z tvojho účtu?

gribka1
20. jún 2025
@stelly652

@stelly652 Čie peniaze idú na tvoj účet?

stelly652
autor
20. jún 2025
@abbey1

@stelly652 A teda ti matka berie tvoje peniaze z tvojho účtu?

@abbey1 Ano správne berie mi z účtu ale nepovie mi,že mi ide brať peniaze deň vopred

alex49
20. jún 2025

tak ešte raz, tvoje peniaze, tvoj účet, môžeš si s nimi robiť čo chceš, ak ti ktokoľvek zoberie tvoje peniaze, tak je to krádež. Zruš kartu, nech k TVOJIM peniazom nemá nikto cudzí prístup, iba s tvojim dovolením

0silvia0
20. jún 2025
@stelly652

@abbey1 Ano správne berie mi z účtu ale nepovie mi,že mi ide brať peniaze deň vopred

@stelly652 a ako ti berie peniaze z uctu? Nakupuje s tvojou kartou? Ci z bankomatu vytiahne?

crazy_cat_lady
20. jún 2025

Sorry, ale pises ako tatar..kartu si daj zablokovat, vybav si novu a odstahuj sa. Vyriesene

stelly652
autor
20. jún 2025
@0silvia0

@stelly652 a ako ti berie peniaze z uctu? Nakupuje s tvojou kartou? Ci z bankomatu vytiahne?

@0silvia0 nakupuje s moju kartu a platí Inkaso,telefóny,smeti,stravu

rozculena
20. jún 2025
@stelly652

@stelly652 a prečo si už dávno nezablokoval kartu??
rodičom dôchodok chodí kam?

gribka1
20. jún 2025

To vieš vyriešiť samostatným bývaním alebo trezorom.

ukulela
20. jún 2025

Zarabas, alebo ti chodi nejaky dochodok, ci davka? Nemáš nejakú diagnózu?

maranco
20. jún 2025
@stelly652

@stelly652 ako môže nakupovať s tvojou kartou keď vravíš že plastovú kartu máš ty a mama má papierovú kartu kde je len meno a číslo účtu
buď klameš alebo si dezorientovaný

kitycat
20. jún 2025

Prepac, ale tebe chodi vyplata ci Invalidny dochodok?

Lebo styl pisania a vyjadrovanie je take ... jednoduchsie

rozculena
20. jún 2025

minule písal,že je sám a že prečo si má sporiť peniaze,potom mal problém so susedom,ktorý IM nechce povoliť dostavať balkón,potom mal nejaký záchvat....
tam asi nie je problém,že mu mama berie peniaze......

diewcatqoo
20. jún 2025

Si svojpravny?

maximiliana
21. jún 2025

Uprimne? Mama asi velmi dobre vie, co robi... podla odpovedi, je to osoba povedzme jednoduchsia... nemyslim, ze by mal mat pristup k uctu... ved nech ma nejaku hotovost na svoje veci, ale asi velmi narabat s peniazmi nevie...

ema22270
21. jún 2025

Tiez by som sa opytala, si svojpravny, alebo mamina za teba rozhoduje?

rozculena
21. jún 2025
@ema22270

Tiez by som sa opytala, si svojpravny, alebo mamina za teba rozhoduje?

@diewcatqoo
@ema22270
to sa nedozvieme,takto končí každá jeho debata,že nereaguje

pasomnica
21. jún 2025

Ty asi nebudeš úplne ok, však? Na účet ti chodí invalidný dôchodok?

tykat
21. jún 2025
@stelly652

@viestta ja nemôžem mať dva rovnaké banky a inú banku nechcem založiť lebo není to jednoduché s bankami narábať a mať dva účty

@stelly652 nahlas ze si karticku stratil, vydaju ti novu. A mama bude v klude mat schovanu neplatnu karticku. Nakupy pre nu rob tak ze ti da peniaze a ty za ne nakupis, zvysok jej vratis. Niektori stari ludia maju potrebu kontrolovat fyzicky svoje peniaze a mat ich schovane. A prekladu ich, menia skryse, pocitaju ich a niekedy zabudnu kde ich dali.alebo kolko ich mali. Pride aj faza ked ta bude obvinivat ze si jej oeniaze ukradol, tak sa priprav.

margotka17
21. jún 2025
@stelly652

@viestta ja nemôžem mať dva rovnaké banky a inú banku nechcem založiť lebo není to jednoduché s bankami narábať a mať dva účty

@stelly652 a tvoja výplata chodí na aký účet?

oli18
21. jún 2025

Mne sa zda, ze situacia je opacna, ako pise. Ucet, aj karta su mamine, kde jej chodi dochodok a mlady
zrejme berie mame kartu a kupuje, co by nemal. Preto mama schovava kartu. Chlapec pise zmatocne,preto mu neverim ani slovo.