Mama neustále schováva peniaze do skrine
Ahojte idem si po radu tipy názory od Vás čo ste si už odskákali a zažili so starými rodičmi preto že posledne dva mesiace mam to náročne s mamou neboli takéto problémy aké mame teraz problémy sú a budu stále také,že mama neustále schováva peniaze do skrini tak že aby som ich nenašiel,ďalej nechce mi ani dať moju poštovú banku kartičku šak nič také nekupujem len to čo je potrebne aj pre mojich rodičov robím nákupy.Nepočúva ma vôbec mama aby neschováva peniace pretože príde ku najhoršiemu rodičia nebudú doma alebo sa niečo vážnejšie stane a ja potom doma nutne budem potrebovať peniaze aj poštovú banku a nenájdem ju ani žiadnu rezervu nebudem mal pri sebe pretože bez poštovej kartičky sa nedajú vybrať len tak Hotovosť.Mal niekto takéto problémy s rodičmi?..Nedajú si vysvetliť a nepočúvajú....Ako ju mam prehovoriť a presvedčiť aby to nerobila za mojim chrbtom....Neviem čo ma ešte čáka ale nerátal som to že to príde až do takého štádia....Mali ste niekto takéto podobe problémy?...čo ma čaká?:..😕 Je to náročne s nimy psychicky sa nechcem zrútiť s nervami čo ma čaká ďalej?..načo sa mam pripraviť?....😕
tak ešte raz, tvoje peniaze, tvoj účet, môžeš si s nimi robiť čo chceš, ak ti ktokoľvek zoberie tvoje peniaze, tak je to krádež. Zruš kartu, nech k TVOJIM peniazom nemá nikto cudzí prístup, iba s tvojim dovolením
Sorry, ale pises ako tatar..kartu si daj zablokovat, vybav si novu a odstahuj sa. Vyriesene
To vieš vyriešiť samostatným bývaním alebo trezorom.
Zarabas, alebo ti chodi nejaky dochodok, ci davka? Nemáš nejakú diagnózu?
Prepac, ale tebe chodi vyplata ci Invalidny dochodok?
Lebo styl pisania a vyjadrovanie je take ... jednoduchsie
minule písal,že je sám a že prečo si má sporiť peniaze,potom mal problém so susedom,ktorý IM nechce povoliť dostavať balkón,potom mal nejaký záchvat....
tam asi nie je problém,že mu mama berie peniaze......
Si svojpravny?
Uprimne? Mama asi velmi dobre vie, co robi... podla odpovedi, je to osoba povedzme jednoduchsia... nemyslim, ze by mal mat pristup k uctu... ved nech ma nejaku hotovost na svoje veci, ale asi velmi narabat s peniazmi nevie...
Tiez by som sa opytala, si svojpravny, alebo mamina za teba rozhoduje?
Tiez by som sa opytala, si svojpravny, alebo mamina za teba rozhoduje?
@diewcatqoo
@ema22270
to sa nedozvieme,takto končí každá jeho debata,že nereaguje
Ty asi nebudeš úplne ok, však? Na účet ti chodí invalidný dôchodok?
@viestta ja nemôžem mať dva rovnaké banky a inú banku nechcem založiť lebo není to jednoduché s bankami narábať a mať dva účty
@stelly652 nahlas ze si karticku stratil, vydaju ti novu. A mama bude v klude mat schovanu neplatnu karticku. Nakupy pre nu rob tak ze ti da peniaze a ty za ne nakupis, zvysok jej vratis. Niektori stari ludia maju potrebu kontrolovat fyzicky svoje peniaze a mat ich schovane. A prekladu ich, menia skryse, pocitaju ich a niekedy zabudnu kde ich dali.alebo kolko ich mali. Pride aj faza ked ta bude obvinivat ze si jej oeniaze ukradol, tak sa priprav.
Mne sa zda, ze situacia je opacna, ako pise. Ucet, aj karta su mamine, kde jej chodi dochodok a mlady
zrejme berie mame kartu a kupuje, co by nemal. Preto mama schovava kartu. Chlapec pise zmatocne,preto mu neverim ani slovo.

@0silvia0 no oto sa strašne bojím už mala raz porážku a ešte ide na ďalšie vyšetrenia príznaky ma áno s vysokým krvným tlakom je nervózna ma aj bolesti
@stelly652 Je na teba písaná, alebo máš reálne svoje peniaze na tom účte?