Máme 2 malé deti a manžel ma opustil pred pôrodom
Ahojte, píšem sem na fórum lebo potrebujem poradiť, pomôcť, možno sa nájde mamička ktorá má podobný osud ako aj ja. Volám sa Karolína, mám 36 rokov. Som vydatá a mám dve deti dcérku 8 rokov a chlapca 3 roky. Som tehotná v ôsmom mesiaci, čakám tretie dieťatko. Manžel mi pred mesiacom po dvanástich rokov oznámil že od nás odchádza, lebo sa strašne zamiloval a našiel si druhú ženu. Mne povedal aby som začala žiť nový život. Úplne sa mi zosypal život, som na dne, nevládzem sa ani pohnúť. Celé dni ležím v posteli, som strašne vyčerpaná a nemám na nič chuť. Manžel ma aj týra, rozpráva mi a píše smsky že celý čas so mnou to bol omyl, že je všetko len a len moja chyba čo sa stalo. Neviem prečo sa takto správa keď idem za mesiac rodiť jeho tretie dieťa. O deti sa moc nezaujíma, sem tak napíše sms typu "ako deti a že či to všetko zvládam." Ja neviem ako mám teraz žiť ďalej, ako to všetko prekonám. Som zúfala, zranená a nešťastná. Neviem či sa mi vôbec dá pomôcť. S pozdravom Karolína
@karolina77 hlavne sa postav na nohy je to hajzel ako moj bývalý ten ma skoro zabil ked som čakala 3 dieťa hrozilo mu 12 dostal podmienku a vo vb si našiel druhu o 10 rokov staršiu ale ja mám mladšieho manžela mimochodom pekného a krásneho syna nezufaj všetko zlé je na niečo dobré
Vsetkym Vam velmi pekne dakujem. Som rada, ze som napisala, clovek sa potom neciti tak sam a aj vela rad som od Vas dostala. Dakujem Vam
@karolina77 a ako sa zariadis ?
@kaktusik007 pockam do porodu, potom pojdem na UPSVAR dat upravit styk s detmi a vyzivne. skusim sa s nim dohodnut, a ak to nepojde tak pojdem na sud podat ziadost o zverenie deti do mojej vychovy a platenie alimentov. chcem mat uz len pokoj a sustredit sa na svoje deti. teraz to boli, ale je to kazdy den lepsie
@karolina77
Velmi ti drzim palce, bud silna.
@laretta dakujem velmi pekne. snad to vsetko dobre dopadne a ja si dam svoj zivot do poriadku.
@karolina77 ak mas z coho zit a plati ti na deti a na domacnost, tak ano, pockaj do porodu.
A neboj, bude to dobre a lepsie kazdym jednym dnom 🙂 Hlavu hore.
@kaktusik007 ďakujem 🙂
@kaktusik007 ty si vyhrala v loterii ked ta opustil... to musel byt charakter, alebo mal proste len rad hipp mlieko a cisty hajzlik 😀
@karolina77 Veľmi držím palce. Viem presne, aký je to pocit, keď sa ti tak chlap "odrazu zamiluje", no že fuj a ten zvyšok sa neodvažujem hodnotiť,keďže som bezdetná, ale proste... Drž sa!
Dá sa ti pomôcť!!!!Nechcem aby si túto správu zobrala zle...ale jedno ti poviem...vstaň a ukáž mu aká silná žena si....a aj si...my sme ženy, my rodíme deti, my máme odvahu pre ne bojovať a vzdať sa hocičoho....on je hajzel, ktorému sa to v živote všetko vráti...ty si ho prestala baviť a čo myslíš? že ta hviezda do ktorej sa buchol ako malý chlapec ho bude baviť večne? tá tiež zhasne, keď sa zaľúbi znovu do mladšieho modelu....neplač za ním , nie je za čím plakať...keď ti dokázal spraviť toto jedine čo si zaslúži od teba je ľahostajnosť...hádam mu nebudeš ukazovať ako ti chýba a tak ďalej...máš predsa určite svoje EGO tak ho prebuď a uvedom si čo ti spravil človek, ktorý ti bol najbližší...alebo si si skôr myslela, že je ti najbližším...on však mal iné plány...nebuď smutná...možno to tak teraz nevyzerá, ale keď všetko prebolí si povieš, že to bolo lepšie ako byť s niekym kto miluje inú ženu...a nebodaj byť podvádzaná ako nejaká chudera, ktorá si živý na prsiach hada a pri tom vie, že beha za inou sukňou...hlavne pekne poroď bábätko,nech ste obe v poriadku a neboj táto udalosť spraví z teba silnú ženu schopnú sa o seba postarať...len si musíš vybrať či sa budeš ľutovať, alebo mu ukážeš o čo prišiel...a neboj sa, s princezničkou začnú hádky, nepozná ju ako ako teba, ako sa správa, keď je napálena atď. aby ťa ešte neprišiel po pár mesiacoch prosiť, s tým, že vie o čo prišiel...musíš mať svoju hrdosť...nech si nemyslí, že bez neho nedokážeš žiť...takýto chrapúň čo dokáže toto spraviť si zaslúži päsťou napáliť do ksichtu a nie ešte aby si za ním nariekala...zamysli si sama, myslíš, že za niekym ktorý ťa opustil a je mu jedno čo ti spôsobil sa oplatí plakať????!!!!!NEOPLATÍ!!!!!!!!!!!!!
@zabka147 🙂 si moc zlatá a máš pravdu!! je to momentálne veľmi ťažké, ale určite to všetko prebolí a bude dobre.
@karolina77 Nie je to prvy chlap, ktory toto urobil svojej tehotnej zene, s ktorou stravil niekolko rokov... Nebola to Tvoja chyba. Vzdy su na to dvaja. Snazi sa hodit to na Teba, lebo inak by sa na seba nevedel pozriet. Je to pre Teba tazke. Prajem vela sil! Nech ten zly pocit rychlo prekonas. Nevycitaj si nic. Casom clovek na to zle zabudne a ostanu len pekne spomienky. Napriklad na narodenie babatka. Na to sa teraz upriam a tes sa, ze cochvila bude ten malinky cloviecik cely oddany iba Tebe. SMS od neho ani necitaj. Nemaju zmysel. Len pokazia naladu. Mozno Ti to cele ulahci dat zablokovat cislo. Uz si nekaz s nim dni.
@pribinak bodaj by to tak bolo ako hovoris v komente!!!
@zabka147 Teda - bomba - asi žabka nezabudla úplne nanič, čo by som smutnej karolíne chcela povedať aj ja. Veľmi je to výstižné. A naozaj - teraz to tak nevyzerá, ale všetko sa utrasie. Ten samec, čo má rozum v gatiach, nech platí na svoje detičky aj manželku. Nech platí aj na byt a ostatné výdavky. A ešte dobrá rada - na vyriešenie si dohodni len ženu právničku - ak chlapa, tak len zo svojej rodiny. Veľ sily a odhodlania Karolínke, maminke 😵 posielam.
@karolina77 Ahoj Karolinka, ako sa citis? ako pokračuje Tvoj príbeh? Manžel sa stále neuvedomil?
@misamko ahoj. tak ja sa pomaličky pripravujem sama na pôrod. S manželom komunikujem iba ohľadom detí, ktoré mu dávam pravidelne. Deti ho potrebujú a za nič čo sa stalo nemôžu. Inak nemám vôbec nič nové, manžel sa o mňa a ešte nenarodené dieťa vôbec nezaujíma. Má teraz svoju novú priateľku a venuje sa jej. Mne je už lepšie, pomaličky sa z toho dostávam. Teším sa z mojich dvoch detí, hlavne moja dcérka je perfektná 🙂 Čo sa môjho muža týka, cítim k nemu už iba odpor, nemôžem sa na neho ani pozrieť. Začínam žiť nový život a všetko zvládnem aj sama.
@karolina77
určite všetko zvládneš... si úžasná mamina a žena a ver mi, že v ešte prežiješ v živote krásne chvíle... 🙂
@karolina77 Keď sa budem cítiť na figu, prečítam si tento Tvoj príspevok a bude mi 1000 krát lepšie.
Prajem Ti to, veľa síl.
@amanda0405 ďakujem 🙂 som rada že som Vám sem napísala. Pomohlo mi to psychicky. Všetky ste úžasné 🙂
@karolina77 AHOJ KAROLINA nie si sama,ktora ostala sama a tehotna.Mna opustil tiez tehotnu a po 15 rokoch.Cele tehotenstvo bolo tazke,vkuse som zvracala,trpela v bolestiach,ako ho dostat naspat k nam,k milujucej rodine,milovala som ho celym srdcom,cistou laskou,kazdym dnom viac a viac, v maji minuleho roku na 15vyrocie mala byt svadba a vsetko sa to znicilo,velky ba obrovsky sok z ktoreho neviem vyjst von,stale ho milujem uz presiel rok a dufala som ze dietatko ho privedie domov,no dufala som zbytocne...Dakujem Bohu ze dietatko sa narodilo zdrave,po tom vsetkom trapeni,24 hodin vkuse som plakala,dusila sa v slzach...Bud silna,viem ze raz to prejde a bude dobre,len neviem kedy to bude.Ak budes chciet kludne napis do spravy...Ja idem dalej len koli dievcatam,ktore ma potrebuju,ine mi nezostava,musim ☹
@karolina77
my všetky tu vieme, že život nie je prechádzka ružovou záhradou...inak si ho predstavujeme, iné chvíle nám prichystá..ale vždy musíme ísť ďalej, máme deti pre ktoré sa oplatí vstať a utrieť slzy...detičky sú aspoň pre mňa zmyslom a najväčšou radosťou...ja verím tomu, že po ceste novým životom v zákrute na teba a tvoje deti čaká niekto, kto si ťa naozaj zaslúži...posielam objatie...
@kaktusik007 Suhlasim
@mima4 Nemusel byt nefukcny, muz ked sa zamiluje a ozaj ked mu prepne, tak uplne a zabudne na vsetko.
Toto sa stalo segre a nemozem povedat, ze ich vztah bol nefukcny.
@karolina77 Smutne je, ze si voju vinou a zodpovednost riesi tymto sposobom - tyranizovanim smskami tehotnu manzelku tesne pred porodom. Drzim ti palce. Citala som len prve 2 strany, ale musich sa vzchopit kvoli detom, sand ti bude mat kto pomoct a s nim - uplne prerus kontakty, vobec na jeho smsky nereaguj - pise ich len preto, aby sa ocistil on viny, to je tak strasne zbabele
@mircalla
nemusíš čítať celú diskusiu, stačia príspevky z dnešného dňa a uvidíš, že karolínka to zvládla na jednotku..
@karolina77 Vies co sa hovori - na kazde prasa sa vari voda....ono este pride na psa mraz, to som si ista
@karolina77 ty si najúžasnejšia,želám Tebe a Tvojím deťúrencom všetko dobré a jedno veľké objatie 😵
STE PERFEKTNE VSETKY! 🙂 usnievam sa po dlhsej dobe ked citam co mi pisete 🙂
posielam vela vela sil a energie, my zeny sme silne stvorenia, vsetko nas posuva vpred, kazda tazka situacia je skuska, ktorou vzdy prejdeme..a muzi su fakt z inej planety..ty si vlastne vyhrala, do konca zivota ti budu robit deticky radost budes vidiet ake dosahuju uspechy tesit sa z kazdeho usmevu, ktory ti venuju..tvojmu manzelovi ostane len kopanec do zadku ktory mu za chvilu da jeho "laska"..a neskor ak ma zdravy rozum tak oci pre plac o co prisiel.

@6969eva ty kokos tak to je sila to by som si pozrela