icon

Máme 2 malé deti a manžel ma opustil pred pôrodom

karolina77
10. apr 2015

Ahojte, píšem sem na fórum lebo potrebujem poradiť, pomôcť, možno sa nájde mamička ktorá má podobný osud ako aj ja. Volám sa Karolína, mám 36 rokov. Som vydatá a mám dve deti dcérku 8 rokov a chlapca 3 roky. Som tehotná v ôsmom mesiaci, čakám tretie dieťatko. Manžel mi pred mesiacom po dvanástich rokov oznámil že od nás odchádza, lebo sa strašne zamiloval a našiel si druhú ženu. Mne povedal aby som začala žiť nový život. Úplne sa mi zosypal život, som na dne, nevládzem sa ani pohnúť. Celé dni ležím v posteli, som strašne vyčerpaná a nemám na nič chuť. Manžel ma aj týra, rozpráva mi a píše smsky že celý čas so mnou to bol omyl, že je všetko len a len moja chyba čo sa stalo. Neviem prečo sa takto správa keď idem za mesiac rodiť jeho tretie dieťa. O deti sa moc nezaujíma, sem tak napíše sms typu "ako deti a že či to všetko zvládam." Ja neviem ako mám teraz žiť ďalej, ako to všetko prekonám. Som zúfala, zranená a nešťastná. Neviem či sa mi vôbec dá pomôcť. S pozdravom Karolína

mirka414
5. máj 2015

@karolina77 držím palce nech sa tebe a tvojim detom darí.

timea7
6. máj 2015

@karolina77 veľmi, veľmi ti držím palce, aby si bola šťastná. Aj tento úder raz prebolí, deti ti dajú toľko lásky, ako žiaden muž sveta a taký, ktorý ti dokázal toto urobiť, nie je hoden tvojej lásky, ty si počkáš na toho pravého, ktorý raz určite príde a bude vás mať rád všetkých. Viem, že na toto teraz nemyslíš a tvoja dôvera k mužom je veľmi otrasená, ale sú na svete aj muži, ktorí toto tiež zažili od partnerky a hľadajú úctu, zázemie a lásku. Nech pôrod prebehne čo najľahšie a ty nám tu o pár týždňov napíšeš, že už držíš malý voňavý uzlíček v rukách. 🙂 Tiež posielam veľa síl a energie. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

papricka33
6. máj 2015

@karolina77 uff, dievca, drzim strasne palce 😉 si uzasna. Mas pravdu, kasli na neho, nezasluzi si ta ak je schopny urobit toto. Je to obycajny chudak a slaboch ☹ Pekne mu posuvaj deti, vybav si vyzivne, a tes sa na babatko a za chvilu aj z babatka 🙂 Posielam kooopec energie a chuti do noveho zivota 🙂

karolina77
autor
6. máj 2015

Ďakujem Vám 🙂 každú chvíľočku to príde, bábo sa narodí a či mi veríte baby alebo nie, s VAMI to zvládam ľahšie 🙂 ďakujem bohu za Vás, že som napísala, že ma podporujete. Moc si to vážim a prajem Vám všetkým len to dobré v živote. Možno si to žiadna neuvedomujete, ale pomohli ste mi!!! Nezištne a cudzej osobe. Všetky máte svoje každodenné starosti, ale našli ste si kúsoček času aby ste ma psychicky podporili 🙂 aspoň takto písmenkami 🙂 nie som sama, boli ste pri mne a každej jednej z Vás za to ďakujem

amanda0405
6. máj 2015
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@karolina77
jéééj ty si teda riadna kočka,detičky máš krásnučké...máš ich, tie nádherné bytosti ktoré ťa potrebujú a budú potrebovať stále, oni nikdy nezradia a neublížia...vidím že odpočítavaš už dni, tak ti želám ľahký pôrod... hocikedy budeš mať chuť, napíš... 🙂

mircalla
6. máj 2015

@karolina77 Si navyse aj velmi pekna🙂 Hlupak manzel.....

womankc
6. máj 2015

@karolina77 taká krásna žena ste , manžel si Vás nezaslúžil, príde iný , čo bude velebiť každý deň, že stretol ženu ako vy. Veľa síl a zdravia a radosti z detičiek a krásny pôrod

misamko
6. máj 2015

@karolina77 si statočná žena, obdivujem Ťa, ako to všetko zvládaš. Tvoj manžel si Ťa vôbec nezaslúžil, nemáš za čím smútiť. Prežívam niečo podobné, len ja nie som tehotná, a manžel tvrdí, že nikoho nemá, len nechce už so mnou žiť, tak sa presne viem momentálne vžiť do Tvojich pocitov. Aj keď sa presviedčame, že je to už s nami ok, prídu počas dňa ťažké chvíľky. Ale máme krásne zdravé detičky, kvôli ktorým sa nám oplatí žiť. A keď je niekto sebec a myslí len na svoje šťastie, a stavia si ho na nešťastí druhých (žiaľ aj v mojom aj v Tvojom prípade aj na nešťastí VLASTNÝCH detí, ktorým vlastne berie otca .... darmo sa tí naši "manželia" tvária, že keď si ich pár krát vezmú, tak tie deti ich neprítomnosť ani nepocítia...)...nie je o čo stáť....ale verím, že raz sa im to všetko vráti....ako hovorí moja kamoška....nemôže byť šťastný ten, kto si postaví svoje šťastie na nešťastí iného....prajem Ti bezproblémový pôrod a veľa šťastia do života...a aj Tvojim krásnym detičkám

megika1
6. máj 2015

@karolina77 my budeme s Tebou ďalej,či chceš alebo nie .....už máš miesto v mojej mysli,neradím Ti negatívne myšlienky na muža,ktorý Ti spôsobil bolesť.....skôr,popraj mu všetko dobré,veď Vaše deti sú spoločné ( možno s iným mužom by si ich nemohla mať ) v línii života sa Vaše cesty spojili ,bohužiaľ aj rozišli.....dala si do vzťahu všetko,pre neho nie dosť....tak nech si ide ....Teba čaká náročné obdobie,potrebuješ pohodu,energiu a pokoj s čistým štítom sústredenie na príchod novej radosti....a ako napísala @amanda0405,napíš 😵

laskonka862
7. máj 2015

@karolina77 neboj zvladnes to......my zeny zvladneme VSETKO. ano nebude to vzdy jednoduche, ale ozaj....stastie v zivote je len o nasom vnutornom nastaveni. vobec sa nesustred na to, co manzel vyviedol. Poznam zenu, ktoru nechal manzel s tromi detmi a nasiel si ju iny, s ktorým maju este dalsie dve deturence.
Hlavu hore....Tvoje stastie nie je zavesene na tvojom nepodarenom manzelovi. Tvoje štastie je v Tebe. Daj ho teraz svojim detom, oni ho daju tebe a verim, ze pride aj muz, ktory si zasluzi, zdielat to stastie s vami.

sasa1310
7. máj 2015

@karolina77 odporúčam ti po rozvode presne na čas každý druhý víkend zbaliť deti a nech sa fešák stará a frajerka nech má doma každý druhý víkend cudzie deti. Akonáhle prestaneš kojiť to malé, tak aj to by som im dávala a nech sa starajú o 3 deti a nech herečka zistí do čoho išla a on nech zistí o čo prišiel. A ešte by som im aj poslala fotku byť tebou, ako si sedím s kávičkou niekde s kamarátkou počas toho ako on prebaluje a ona varí tvojim deťom.

natalym
7. máj 2015

Pomsta je sladká to je fakt, ale toto čo píšeš by som nerobila.
@sasa1310

Veď jeho to dobehne aj samé a ona pre to nemusí pohnúť ani prstom. A možno sa jej dobre stalo, čo s takým.

sasa1310
7. máj 2015

@natalym aká pomsta? A nerobila? A čo deti nemajú byť so svojím otcom? Veď to aj tak súd tak určí. Tak nech sa stará o deti. Ja by som rozhodne urobila po rozvode. Každý druhý víkend ako súd určí a ani o hodinu menej. Aj matka má právo na oddych..
A to nie je pomsta. To je len to, aby sa nevyhol zodpovednosti voči vlastným deťom, ktorú má či s nimi žije alebo nežije

peneloppe
7. máj 2015

@natalym
Ja by som to nebrala ako pomstu ale je dolezite aby si dotycna slecna uvedomila ze jej novy partner je aj otec rodiny a jeho deti k n emu neodmyslitelne patria, aj ked manzelky sa uspesne zbavil. A na to si ona musi zvyknut ze si nenabalila single chlapa ale chlapa so zavazkami.

natalym
7. máj 2015

@peneloppe
@sasa1310
Ja som myslela tú fotku s kávičkou.

peneloppe
7. máj 2015

@karolina77

Som rada ze to ako tak zvladas. Vela sil pri porode, nech to ide hladko. 🙂

peneloppe
7. máj 2015

@natalym

Ahaaa, tak to hej, to by som nechala tak. Kaslat na nho.

sasa1310
7. máj 2015

@natalym to len ako čerešnička na torte. Nech si fešák nemyslí, že teraz dá od všetkého ruky preč, lebo on chce mať iný život. Tie deti tu sú stále či sa mu to páči alebo nie.

natalym
7. máj 2015

Chcela by som to cez ten víkend u nich doma vidieť. 😀

sunshineka
7. máj 2015

@karolina77 je to chrapun.vies ako to vidim ja?spoznal nejaku cupku,ktora mu lichotila s radostou nohy roztiahla a on,aby sa necitil vinny,vsetku vinu hodil na teba a tym si ocistil svoje svedomie.obycajny zbabelec bez chrbtovej kosti.caka ta velmi tazke obdobie,ale garantujem ti,ze cas vsetko vylieci.pozbieraj sa a chod na sud,nech plati na deti,kym vas nerozvedu.nezufaj,mas krasne deti,ktore potrebuju lasky.aj deti trpia a su zmatene a potrebuju mamu este viac ako predtym

sasa1310
7. máj 2015

@natalym kamoška tak spravila. Ročné dieťa. Ešte nakúpila nábytok pre malého (postieľku) , to im tam capla do bytu a herečka každý druhý víkend prebaluje cudzie dieťa. A už sa jej to nepáči

denka3008
7. máj 2015

Ked citam taketo pribehy zivotne je mi to tak luto kazde dieta si zasluzi komplentu rodinu a azda zena milujuceho manzela ja som tiez s malym sama ale sme spokojny nerozumiem zene ktora si zacne s chlapom ktory ma deti dve na ceste dalsie :( asi sama nema deti partnerstvo su aj zle aj dobre chvile a ked sa do toho vlozi niekto treti :( zelam vam do zivota vela lasky stastia a sil verim ze dalsie babetko vas nabije energiou ved mame te nase ratolesti treba zit prene

natalym
7. máj 2015

@sasa1310 Vieš si predstaviť pocity tej matky cez víkend, keď je sama doma a nejaká slečna prebaľuje je dieťa? Veľmi ťažká situácia. A čo tie deti?

bambola82
7. máj 2015

@karolina77 ooooch to mi je luuuto...len uboziak moze opustit zenu tesne pred porodom a dve male deticky...ze mu to vobec srdce dovoli...a tej hlupani,co sa do nej vraj zalubil,ze nie je luto, ze rozbila rodinu s malymi detickami...ale uvidis po case si uvedomi, co urobil a bude to lutovat...viem, ze ti je tazko, ale mysli na to malinke, aby si si nieco zle neprivolala...drzim silno palce, aby si to zvladla 😉

peneloppe
7. máj 2015

Ja si vobec neviem predstavit tu inu zenu. Neviem si to predstavit ze by som bola s niekym kto takto surovo opusti rodinu prave vtedy ked ho tak velmi potrebuju. Nemohla by som si uzivat moje stastie.
Niektore zeny su ozaj bez chrbtovej kosti. Aj ked by som bola neviem ako zalubena, nedokazala by s nim byt. Nie za takychto podmienok.

sasa1310
7. máj 2015

@natalym pocity? užíva si 2 dni z 2 týždňov, že má čas aj na seba. A čo deti? Deti sú s otcom

natalym
7. máj 2015

@sasa1310 Myslíš?

sasa1310
7. máj 2015

@peneloppe otázne je, koľko toho vie tá žena ohľadne toho manželstva. Či vôbec vie, že nejaké dieťa je na ceste.....to len na margo toho, že on jej mohol nakecať hocičo.

peneloppe
7. máj 2015

@natalym
ja by som s tym mala dost problem ale tu treba rozmyslat racionalne, city bokom. Male babatko by som otcovi tak skor nedavala, len starsie deti.Teda na vikendy. Kocikovat by mohol kedy by len chcel.

sasa1310
7. máj 2015

@natalym mať deti ešte neznamená, byť s nimi 24h denne. A nie sú u cudzích sú predsa s otcom a jeho novou partnerkou...takže čo je na tom divné?
Okrem toho ona nemá nárok nájsť si niekoho iného? Ako nájde s 3 deťmi vkuse na krku? Má právo tiež žiť ešte..