Máme 2 malé deti a manžel ma opustil pred pôrodom
Ahojte, píšem sem na fórum lebo potrebujem poradiť, pomôcť, možno sa nájde mamička ktorá má podobný osud ako aj ja. Volám sa Karolína, mám 36 rokov. Som vydatá a mám dve deti dcérku 8 rokov a chlapca 3 roky. Som tehotná v ôsmom mesiaci, čakám tretie dieťatko. Manžel mi pred mesiacom po dvanástich rokov oznámil že od nás odchádza, lebo sa strašne zamiloval a našiel si druhú ženu. Mne povedal aby som začala žiť nový život. Úplne sa mi zosypal život, som na dne, nevládzem sa ani pohnúť. Celé dni ležím v posteli, som strašne vyčerpaná a nemám na nič chuť. Manžel ma aj týra, rozpráva mi a píše smsky že celý čas so mnou to bol omyl, že je všetko len a len moja chyba čo sa stalo. Neviem prečo sa takto správa keď idem za mesiac rodiť jeho tretie dieťa. O deti sa moc nezaujíma, sem tak napíše sms typu "ako deti a že či to všetko zvládam." Ja neviem ako mám teraz žiť ďalej, ako to všetko prekonám. Som zúfala, zranená a nešťastná. Neviem či sa mi vôbec dá pomôcť. S pozdravom Karolína
Tak snad nenakecal ze manzelstvo negunguje a manzelka pred porodom.
To sa inak stalo jednej mojej znamej, ktora randila so zenatym instruktorom autoskoly a tiez vykladal hrozne manzelsvo maju a so zenou uz len byvaju spolu, nic ine, bla bla bla a nakoniec manzelka tehotna. Nastastie on kopol do zadku frajerku a ostal pri zene. Dostal rozum nakoniec.
@peneloppe Presen o tom píšem. Ja keby som bola sama doma a moje deti u otca s novou partnerkou, tak by som asi prerevala celý víkend do vankúša a predstavovala si čo asi robia.
@sasa1310 No nie je normálna situácia, to si nemyslím. Treba však uvažovať racionálne. Skús sa vcítiť do duše opustenej ženy a do duše tých malých detí. To je záťaž na psychiku ako sviňa. To chce strašnú silu, až Ti srdce musí skamenieť.
Len tak uvažujem.
Bolí ma z toho srdce.
@sasa1310
Preco by to nebolo spravne, ved aj ta mamina ma pravo na oddych a na svoj vlastny zivot. Niektorym zenam to ide lahsie, inym nie. Ja som dost naviazana na mojich chlapcov a oni na mna, u nas by to bol problem. Ibaze by nova teta bola blodnina, lebo obidvaja moji synovia su na blondiny (vraj) a ja som tmavovlaska. 😀
Ale nejdem malovat certa na stenu.
@natalym problem je v tom ze opustena zena chce bojovat cez deti o priazen svojho muza - ano suhlasim s tebou ze je to krute ale tym ze mu umoznis stretavat sa s jeho detmi - lebo su to aj jeho deti - mu das prilezitost aby si tiez uvedomil co robi a co urobil a jeho nadherna, sikovna, mila a omnoho inteligentnejsia nova partnerka si tiez uvedomi co si to uviazala na krk a opustena zena/matka ma cas na to aby si isla zasportovat isla na nejaky vylet, - robila nieco sama pre seba a mozno si aj ona nasla niekoho kto o nu stoji a s kym moze travit prijemne chvile
@prasiatko30 Veď ja vôbec nehovorím o neumožnení styku otca s deťmi. Len o to uvažujem, aké to je ťažké. A úplne sama s tromi malými deťmi? Ty kokos, to si neviem predstaviť. Tak ale zase radšej sama ako s idiotom.
Len sa tak zamýšľam.
@natalym urcite to nie je lahke ale myslim si ze by to dobre padlo tak matke ako aj otcovi.
Ahojte dievčatá. Tak máme to už za sebou, vo štvrtok sa mi narodilo krásne dievčatko, volá sa Emmka, mala 3500 g a 51 cm 🙂 je zdravučká a nádherná 🙂
@karolina77 gratulujem
@kaktusik007 reagujem na tvoj príspevok spred mesiaca... že si našla vybrakovaný byt, to že bol vybrakovaný bolo totálne irelevantné, hlavne, že ti ´ten byt NECHAL (teda neviem ako bol nadobudnutý, či počas manželstva alebo ako.. ale aj tak).. ty si mala to najdôležitejšie, strechu nad hlavou. hoci viem, že to vôbec nebolo ľahké..
@karolina77 gratulujem. 🙂
vela zdravicka a sil.
@bocianka123 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no... este ze si dala dovetok ze nevies ako bol nadobudnuty... lebo on mi ho teda fakt NENECHAL
@karolina77 velka gratuacia drzkajte sa
Gratulujem a prajem veľmi veľa radosti, šťastia a zdravia pre všetkých.
@karolina77 Gratulujem a drzte sa - a ako som uz napisala - na kazdu svinu sa vari voda🙂)
Gratulujem k bábätku A prajem šťastný život Tebe a Tvojim detickam krásnym, nech ste zdraví!!! Si úžasná žena.
Gratulujem k bábätku A prajem šťastný život Tebe a Tvojim detickam krásnym, nech ste zdraví!!! Si úžasná žena.
@karolina77
@karolina77 posielam ti veľa dobrej nálady a pevné zdravie......gratulujem....
@karolina77 blahoželám!!!! Máš krásne detičky, želám veľa zdravia, šťastia, radosti a sily, si krásna a silná žena, len úbožiak mohol od vás odísť k rovnako úbohej žene, ty raz nájdeš človeka, ktorý vás bude všetkých milovať. Úprimne ti to želám a posielam veľa pozitívnej energie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Moc Vám všetkým ďakujem a Emmka Vám posiela pusinku 🙂
Jééééj.... Emmulka už je na svete??? Prajem jej krásny život - plný zdravia, šťastia, nech ju obklopujú ľudia, ktorí ju budú milovať!!! Aj Tebe a všetkým Tvojím detičkám prajem VŠETKO DOBRÉ!!! Držkaj sa!!!
@karolina77 uzite si to dievcence...vela stastia zelam....gratulujem... 🙂
@karolina77 ...Karolínka..blahoželám a zároveň Ťa neprestávam obdivovať, aká si silná.....Tebe aj všetkým Tvojim trom detičkám prajem veľa sily, zdravia a šťastný život....lebo najväčšie hodnoty na svete sú deti...a tie ostali Tebe a takisto aj mne...a Tí zbabelci nech si hľadajú šťastie inde..my ho už máme a oni nech blúdia.....pekný dník
@misamko
@karolina77 o dvadsať, tridsať rokov polezú títo "hrdinovia" do programov typu Pošta pre teba a budú tam vyplakávať, akí sú opustení 😝 😝 😝 😝 😝 😝
Gratulujem... WOW... prešla som si túto diskusiu s otvorenými ústami. Netuším, ako by som sa zachovala v Tvojej situácii, ale máš môj obdiv. Ex môže mať oči pre plač, ale prajem Ti, aby sa Ti podobné typy oblúkom vyhýbali. Máš na lepších, tak Ti prajem, aby si stretla toho pravého ;)

@sasa1310 Však to skoro zistí.