icon

Máme 9 ročné dieťa a manžel už ďalšie nechce

zuzulk
22. jún 2016

😔 maminky ,zacinam mat vycitky k samej k sebe ..mam jedno dieta ,ma 9rokov a stale mam myslienky preco som mu nedopriala skor surodenca..neskoro neni nikdy ,tak sa vravi..no s muzom mame uzavretu temu druhe babo😢on uz nechce a tvrdi ze mu nechyba surodenec a ze ma vsetko..ano ,ma vsetko a zbytocne ..ja mam pracu a neviem co dalej,ci trvat na svojom ,ze chcem babo ,alebo uzivat si zivot so synom a manzelom 😎

Strana
z4
jajka257
23. jún 2016

@maciatkolulu uplne s tebou suhlasim. Aj mne zavideli, ze som jedinacik a nikdy mi surodenci nechybali. Ked som videla, ze tie surodenecke vztahy boli ake boli, vzdy som bola stastna, ze som sama a neschytam aj za surodenca, len preto, ze som starsia.

zuzulk
autor
23. jún 2016

@miriam11 ano ,riadne zvazit si to musim lebo aj tak berem antiku ,a on to vie a chce aby som brala. Ale v poslednej dobe sme sa dost zase zblizili k sebe ,myslim ze sme sa zacali)viac rozpravat a tak 😘akoby sme sa znovu do seba zalubili

maciatkolulu
23. jún 2016

@zuzulk a preco ti kupil tabletky na chudnutie?

zuzulk
autor
23. jún 2016

@nefertiti7 krasne ,ja mam 30rokov a ked som mala 20 tak som si myslela ze v 30tke maxim mat este dieta ale ak sa citim aj v 35ke☺uz si myslim teraz

zuzulk
autor
23. jún 2016

@maciatkolulu lebo som tazky pripad😄chvilu cvicim ,a chcela som byt chudsia ,vidis vsetko by som)chcela naraz a to nejde 😒

adela232
23. jún 2016

@maciatkolulu ok však v pohode každá máme iný názor a ja nesúdim len si myslím 🙂

andra77
23. jún 2016

prvé v 25r a druhé 38r 🙂 v budúcom živote chcem mať hned za sebou, starší nám dodnes vyčíta prečo nemá parťáka.... 🙄 vždy sme chceli jedináčika, vždy sme mali čas....potom, potom....škola,, práca atd. ľutujem ☹ miluje malého, ale predsa 13 ročný je veľkýl...tiež som nepočúvala rodičov, kamarátky, že najlepšie hned za sebou 😖 čo už, človek sa učí na vlastných chybách..... 🙄

janinah
23. jún 2016

@zuzulk myslela som,že už nemám čo napísať ,ale nedá mi..on chce,aby si brala antiku,on ti kúpil tabletky na chudnutie.....opýtaj sa,či on chce mať zdravú ženu??? tú antiku budeš brať do konca plodného života,teda ešte cca 25 a viac rokov? teraz nepíšem o druhom dieťati,ale o tom,že ak sa v 50tke možno skôr stretneš so zdrav. problémami /pečen,pankreas,cievy,horm. systém...../,tak kľudne môžu byť z hak,ale zrejme nik a dokonca ani lekár to nebude dávať do súvisu /názor môjho gynekologa,ktorý vie,že som zdravotník a vraví veci narovinu/....takže vo vlastnom záujme skús o tom porozmýšľať

celasapremenim
23. jún 2016

@janinah kludne tam napis aj rakovina prsnej zlazy

madana
24. jún 2016

@maciatkolulu tazko vysvetlit niekomu ako je krasne pri mori,ked pri nom nikdy nebol a ani nepojde.Ani vegetarian nepochopi nikdy,ze rezen je vyborny so zemiakovym salatom,lebo ho nikdy nejedol a neskusil.To iste je aj so surodeneckym vztahom.Clovek, ktory nema surodenca, nemoze predsa vediet ake to je,a tak porovnava so sesternicami, s bratrancami,s kamoskami.Mne sa napr s bratrancami a sesternicami v detstve neviazu ziadne spomienky,zato so surodencami ano,tych zazitkov je mnoho.Taktiez sa nestretavame takmer vobec,ak neratam svadby a pohreby.So surodencami je ten vztah ovela hlbsi ako som uz spominala vyssie v prispevkoch.

Takze stale radím lepsie je mat surodenca (mat aspon dve deti)ako byt o to ochudobneny po cely zivot,a vraviet ake je to uzasne, ved som sám a moja mama mi moze kedykolvek postrazit moje deti... 😨alebo ,ze ved ja mam plno kamosiek,kamosky by si mala tak ci tak...😉

zuzulk
autor
24. jún 2016

Musim sa pozasmiat nad niektorymi prispevkami 😄😃uz nech mam dovolenku a ideme na dofcu a uvidime mozno prideme 4ria

misulienka84
24. jún 2016

Necitala som ine prispevky len prvy,ja si myslim,ze ked ma zena jedno dieta a chce druhe,ziadny chlap by jej nemal toto pravo upierat.. 😠 😠 😠 😠
Kebyze mam 3 deti a chcem 4, nepoviem,ale jedno?

worker_falcon
24. jún 2016

@misulienka84 našťastie na splodenie dieťaťa treba dvoch. a obaja majú čo do toho povedať... o "upieraní práva" škoda hovoriť...

madana
24. jún 2016

@zuzulk jaaaj toto forum je uz smiesne fakt 😀 cely cas riesime,manzel uz nechce so mnou mat druhe dieta-riesime Teba mila dama, a Tvojho manzela a zrazu Ty napises,uz nech mam dovolenku a mozno dojdeme 4 z dofci.............o Boze!!!!tak ja jdu

maciatkolulu
24. jún 2016

@madana ja nerozumiem presne co tymto co si napisala myslis, ze ten, co nebol pri mori nevie ake more je, ten co nema surodenca nevie ake to je mat surodenca ok, ale predsa ten co ma surodenca nevie tiez ake to je nemat surodenca 😉 . Alebo sa mylim? 😉 Takze ja pisem z pohladu jedinacika, ze som mala super detstvo a nie je tragedia byt jedinacikom. Ty mas asi informacie o tom, ze jedinacik nie je nic moc teda iba sprostredkovane a nie zazite na vlastnej kozi, vsak? 😉 Tak ja som tiez podala informacie od kamaratiek, ktore mne zavideli, ze som jedinacik. Opakujem to tu stale dokola, ze ani jedna moznost nie je zla... A ako papagaj pisem, ze nie je vobec zle mat viac deti, ja mam tri, ale nie je rovnako zle nemat viac ako jedno. A ked uz chcu mat parteri viac deti ako jedno, ok, ale podla mna to maju chciet OBAJA a nie iba jeden...

maciatkolulu
24. jún 2016

@misulienka84 no nemusi jej toto pravo upierat moze ho spravit a potom si mamicka moze svoje prava uplatnovat na sude 😉 a su si kvit 😀 @worker_falcon

mima4
24. jún 2016

@madana
nie vsetci surodenci maju hlboke vztahy, nie vsetci surodenci si rozumeju

mima4
24. jún 2016

@adela232

nie je skor sebecke mat dieta, ktore nechces mat?

Strana
z4