icon

Máme sa presťahovať?

7. mar 2023

Ahojte, potrebujem nestranny nazor.
Pred 5rokmi ked som bola tehotna, tak moji rodicia (mne a manzelovi) navrhli ist byvat do ich domu na vidiek a ze oni pojdu do mojho bytu do mesta. Ze im netreba tolko priestoru a ze uz sa nevladzu starat o dom a zahradu. Zdalo sa nam to vsetkym ako fajn riesenie. Nastala teda vymena, byt sa prepisal na nich, dom na nas, doplatil sa im zvysok aby sa vyrovnala hodnota domu. Nic sme neostali dlzni. Dom bol v dost zanedbanom stave a zahrada hroza. Vrazili sme do oprav dost. No ale co je problem je moja mama. Odvtedy akoby jej preplo. Kade chodi tade vravi ako nam darovali dom ako sa oni na nom nadreli a my sme k nemu prisli Len tak. Vkuse ale vkuse jej daco vadi. To ze sme prerobili zahradu, to ze to tu mame inak ako mala ona, to ze pridrbane pradlo mam inde ako davala ona, ze to tak nema byt. A ze oni sa nenadreli na dome na to aby bol takto zanedbavany a podobne (narazala na to ze to tu nieje ako z katalogu, holt mame dieta, psa, macku, kuri sa drevom, chodime obsja do prace full time tak ano, nemame tu tak upratane ako ked ona 20rokov doma bola...) Proste doslo to do stadia ze sme jej bohuzial vzali kluce lebo sa to uz nedalo, chodila kontrolovat a komentovat v akom stave je dom a ako ten dom pri nas trpi...no a to bol koniec. Cirkusy, vystupy ze sme ju z jej vlastneho domu vyhnali a podobne. Otec si nevie s nou rady, hanbi sa ze sa tak sprava. A ja som momentalne v stadiu ze sa tu prestavam citit dobre, normalne zvazujeme predat a prestahovat sa...ale bolo by to velke rozhodnutie...tak neviem, prehanam alebo by ste sa naprd citili aj vy?

Strana
z2
eva8
8. mar 2023

V dome mala mama voľnosť, čo chcela, bola vonku. V byte sa nudí, necíti sa dobre. Čo keby ste miesto hádok, ju poprosili, aby vám aj s otcom prišli pomôcť, na víkend ich pozvať na obed, v lete na záhradu? Frflala by, pomohla by, mala by dobrý pocit, potom prestala frflat.

Strana
z2