icon

Máme sa rozísť, alebo to vyriešiť?

deniska2706
24. aug 2020

Ahojte . S novým priateľom som pár mesiacov , všetko je super. Je to úžasný človek, veľmi dobrý, slušný, šikovný. Milujeme sa a v podstate nám všetko klape. Ale je tu jedna vec a to jeho najlepši kamarát . Vzdy ked su spolu tak som nervózna. Myslím si že na neho nemá dobrý vplyv . Pritom je to ženatý muž, má dcerku ,prácu proste žiadny degeš to neni . Ale viem o tom že aj s jeho ženou ma veľmi neberú do tej ich partie . A viete prečo? Že sa podľa nich malo zabávam-rozumej pri akejkoľvek príležitosti sa s nimi nechcem ožrať jak prasa . Boli sme teraz na chate aj s deťmi. Cez deň všetko super ale večer keď sme dali deti spať oni sa rozbehli a nedalo sa ich zastaviť. Priateľ s tým kamarátom to podľa mňa fakt prehnali . Ja si tiež dám s nimi ale proste mám tam dieťa, nechcem byť jak činka. A tiež sa mi nepáči ani keď si priateľ toľko veľa vypije . Aj minule sme boli na stanovačke a chlapci sa uplne dali dali dole. Nechápte to tak že by bol alkoholik, to vôbec nie , on inokedy nepije ,ale keď je s týmto kamarátom tak nevedia kedy maju dost . To sa dá podľa mňa pochopiť. Ja viem ze ked je to len obcas tak sa to da zvladnut a neribit z toho veľkú vedu , ale ten jeho kamarat mi proste vadi .A oni si myslia ze ho obmedzujem ked mu hovirim ze uz ma dost .Hneva ma to lebo okrem tohto jedného problému sme spolu naozaj stastni a rozumieme si vo všetkom , ale kvôli tomuto naozaj rozmýšľam že sa s ním rozdidem. dosť mi to vadí. A nechcem byť taká že mu dám na výber buď JA alebo najlepší KAMARAT . . Čo by ste vy robili v takejto situácii?? Samozrejme že sa s ním o tom porozprávam,.

Strana
z3
huxy
25. aug 2020

@ajush5 pises o mne bludy.
Nikde som tvoj nazor nespochybnovala. A vobec nic "lutostive" od nikoho necakam. To ze "snad si mozem vyjadrit svoj nazor" bolo viac menej recnicke konstatovanie, ziadne prosenie ci otazka. Ja sa necitim ako obet, wtf??? 😱

ajush5
25. aug 2020

@huxy prečo máš potrebu obhajovať sa predomnou? Veď mne je to v podstate úplne jedno.

huxy
25. aug 2020

@ajush5 lebo mi stale odpisujes. Ja sa neobhajujem. Len mi lezu na nervy zeny, co si presadzuju "svoju bludnu pravdu" stoj co stoj. Tak ta znovu prosim, neoznacuj ma uz v prispevkoch.

ajush5
25. aug 2020

@huxy ja presadzujem svoju pravdu? Ja som vyjadrila svoj názor a ty má presviedčaš o tom, že pravdu nemám lebo ty si to zažila 😂 kristivanoha, čo som komu spravila 😂 mám svoj názor, nemám všeobecnú pravdu. Toto si musí autorka vyriešiť sama bez kohokoľvek pravdy.

huxy
25. aug 2020

@ajush5 🙈🙉🙊

ajush5
25. aug 2020

@huxy keď nechceš diskutovať, tak to nerob. Dá sa to aj bez nezmyselných smajlíkov.

huxy
25. aug 2020

@ajush5 🙊🙉🙈

sari24
25. aug 2020

@ajush5 ja inak keď si predstavím koľko alkoholu a pív som za toto leto asi od júna vypila tak neviem či ten chlap z autorkinho príspevku nie je oproti mne svätý obrázok :D

ajush5
25. aug 2020

@sari24 😂😂😂 fuj ale si skazená.

jana_eyre_2
25. aug 2020

@ajush5 ale áno riešime kamaráta, to práve rieši autorka, je to pre ňu hlavná téma totiž, keďže ako sama píše jediný konflikt s priateľom je spätý s kamaratom.. môžem však len zopakovať - reagovala som na tvoje slová ako nepocituje zodpovednosť, lebo nie je otec - tak som sa ozvala, že jeho kamarát otec je a aj tak sa rád spije do nemoty, takže to nie je zrovna nejake pravidlo.. 😉

autorka sa praveze zameriava na svojho partnera a nevidím nič zle na tom, že sa snaží vybrať tak, aby vyhovoval AJ jej dieťaťu, pretože si dovolim tvrdiť, že to je naozaj podstatne vo vzťahu kde už jeden partner dieťa má, na to dieťa sa predsa musí pozerať ako na prvorade..

ajush5
25. aug 2020

@jana_eyre_2 ja niekde tvrdím, že je to pravidlo? Len píšem, že nie je otcom, je mladý a ešte nechápe povinnosti súvisiace s rodinou. Tak ako som už písala, ani ja, ani ty ani autorka netušíme, aký bude keď si založí vlastnú rodinu. A to s tým otcom pre dieťa si zjavne tiež nepochopila. Asi tu príliš čítate medzi riadkami 😅

jana_eyre_2
25. aug 2020

@ajush5 alebo.pises malo zrozumiteľne ešte aj to je možnosť.. 😉 vieš, píšeš že diskutujes, ale keď sa niekto na tvoj príspevok ozve, znies troska podrazdene, to moc ku kvalitnej diskusii nepridá..

ajush5
25. aug 2020

@jana_eyre_2 ja som cela nepríjemná, ťažko diskutovať prijemne keď to mám tak nejak dané prirodzene. A asi budem nezrozumiteľná, to máš recht. Snáď s tým dokážem ráno vstať z postele ;)

mimi1983
25. aug 2020

Ak je to sem-tam, na dovolenke, nejakej party, atď. ,by mi to nevadilo. Samozrejme podstatne je, aby nebol agresívny, keď ma vypité. Ale ak je to len do nálady a len občas, tak by mi to až tak neprekážalo, a nebol by to dôvod na rozchod. Samozrejme, že Ty ako matka, musíš vedieť, kedy máš dosť a to musí pochopiť aj on aj jeho partia.

lanah
25. aug 2020

@deniska2706 psychologička mi raz povedala že sú tri typy chlapov s ktorými žena nevydrží 1. žiarlivý 2. lakomý a 3. alkoholik... aký kamaráti taký chlap... vrana k vrane sadá

jeliz59
25. aug 2020

🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ my?to ty musíš vedieť....vyriešiť si svoj vzťah život....
No veľa asi tých možností nemáš....buď ho necháš alebo skúsiš dať podmienku ak chce byť stebou bude to takto a takto(ale ani srnky netušia dokedy mu to vydrží...a potom zasa tá istá pesnička
Alebo sa stým zmieriš keď nie tento kamarát tak iný poprípade do budúcna už ani nemusí byť žiadny kamarát....
My nevieme nepoznáme aké máš zázemie atď...či si od neho závislá od bývania a finančne...alebo má to kto pomôcť či máš rodičov atď...musíš sa rozhodnúť ty dakedy sami museli robiť ľudia rozhodnutia vo svojich životoch bez internetu a fór.....

1gabriela13
25. aug 2020

@deniska2706 ja neznášam ozranov. Za 7 rokov sa mi RAZ muž opil do Nemoty keď ho povýšili. Zaspal vo vlaku a zobral ho vlak o 100km dalej.😆Ale pre mňa je veľa už aj raz za 3 mesiace.

moira22
26. aug 2020

Ano treba sa rozísť, lebo si raz za cas vypije s kamaratom... Tiez chodime s kamarátmi na chatu, mame tam aj deti a manzelia kamosiek sa tam,, daju dole,, proste to patri k tomu. Nechodia po baroch, len sa na chate ozeru. 😌

zuzla14
26. aug 2020

Par mesacny vztah a ozieraciek do nemoty tolko,ze ti to vadi?? Tak to nebude v prilezitostnom intervale. Pises,ze Ta tá jeho partia neberie ...nechcem malovat certa na stenu ale ak si ten tvoj pan uzasny sam nevstupi do svedomia tak vam to nevydrzi. Partia dokaze velmi ovplyvnit a ked si dookola o teba obtieraju usta tak ho skor ci neskor zlomia a posle ta do prdele. Chlapa zmenit nemozes. On sa zmeni iba ak on bude chciet. Porozpravajte sa, povedz mu ze ti vadia tie ozieracky. Nedavaj ultimata. Nadrzovku sa ho zvedavo opytaj ci sa ta niekedy pred kamosmi zastal? To co a ako ti odpovie ta nasmeruje co dalej. Ak sa ta nevie ani zastat,ze si matka a teda mas pocit zodpovednosti a inak nastavene priority tak by sa dalo velmi skreslene napisat,ze si ta bud nevazi alebo je fakt este dost nezreli a nema zmysel takeho chlapa viazat do vztahu s dietatom.

denissi
26. aug 2020

@deniska2706 ahoj, ak ti môžem poradiť z vlastnej skúsenosti dobre si premysli tento vzťah. Ja som takto zacínala s mojím uz teraz bývalým mužom. Ked sme boli spolu všetko bolo v poriadku ale akonáhle prišli jeho známi / či už návšteva, nejaká oslava, zábava / všade sa ožieral , strašne mi to vadilo, vždy som mu to vyhodila na oči. No ostala som tehotná, zobrali sme sa ......a chyba....... myslela som si stále že s tým prestane - OMYL....vadilo mi to viac a viac ! dnes som rozvedená a šťastná 😉

oktoberbaby2020
26. aug 2020

tak ked mas dieta tak automaticky mas urcitu zodpovednost, nie len za seba ale aj za niekoho ineho tak automaticky sa neozieras, toboz nie v pritomnosti deti. co ked sa nieco stane? ako to vyzera..ozrati dospeli a deti pri nich (mozu sa vzdy zobudit alebo nastat situacia kedy treba byt triezvy lebo sa nieco stane...)

seraa
8. sep 2020

@huxy ja som si nic take neprežila a alkohol, teda taketo spitie a celkovo vela pitie netolerujem ale ako vidim na MK dne sa toleruje vsetko len aby sa chlap mal dobre..

huxy
8. sep 2020

@seraa ja si myslim ze to toleruju but zeny co su psychicky uz uplne na dne, alebo potom take, ktore si tiez rady vypiju (nemyslim ze by boli hned alkoholicky).
Ja uz mam svoje hranice, co som a nie som ochotna tolerovat potencionalnemu partnerovi. A teda chlast (v akejkolvek miere), cigarety ci ine navykove latky-to uz netolerujem. Mam na to pravo. A nech si druhi myslia co chcu.

seraa
8. sep 2020

@moira22 fuj

Strana
z3