Manipulatívne správanie pri žiadaní o pomoc
Akoby ste zareagovali, keď osoba, ktorá odomňa potrebuje pomoc v jednej veci v BA, vám určí, že sa stretneme a zvyšok nechá na mňa, lebo jej manžel nestíha? BA je odomňa ešte 90 km. Odmietla som, odvtedy každý deň vypisuje, dvojzmyselné narážky, že kvôli mne sa jej daná vec nedoriešila a brzdím ju.
Akože ona príde k vám a od vás máte ísť spolu? Tak si nájdite nejaký spoj keď nie je žiadny odvoz možný a choďte spolu vlakom/busom
Čo jej šibe? Kuriérske služby fungujú a sú pre kazdeho 👍
Veď má svojho manžela, nech to rieši on.
Ahoj, cize ked dobre rozumiem s tym co si mala pomoct si pomohla (neviem o co ide, ale povedzme telefonicky nieco s niekym vybavila), ale ona chcela okrem toho aj sluzbu, ze ju odveziete do BA kvoli danej veci? Predpokladam,ze na odvoz si sa jej uz neslubila s pomocou,ci? Lebo ak je to takto, tak nemas mat vobec preco hlavu plnu vycitiek, moze byt rada,ze si jej to pomohla na dialku vybavit, o zvysok sa ma uz starat sama🙂 Jej dvojzmysly si bud nevsimaj, alebo jej jasne narovinu povedz, ze si jej pomohla s cim si mala a namiesto vdaky ma este blbe poznamky a tym padom to bola tvoja posledna pomoc voci nej a bodka. A nech si aj na krk uviaze fialovu maslu,ked sa bude zduvat, ty viac uz nemusis s nou komunikovat ci vobec alebo ak ide o niekoho blizkeho nie ohladom pomoci-mas skusenost tak do buducna jej to rovno odmietnes, ak zas bude nieco chciet, casom pochopi,ze ta nebude na take veci manipulovat a bud si najde inu obet alebo sa nauci zariadovat si veci sama🙂 Drzim palce
Co toto je za dobu, že druhy človek nemôže povedať NIE bez toho aby sa druhy neurazal a betyranixovak druhého!!!
Každý má právo povedať Nie A druhí sa nemaju právo na to urážat!!!
Ja nesúhlasím s ničím napríklad!!
Ja som to tiez nepochopila, ved, ked tam uz musis ist, slubila si to vybavit, preco ju nevezmes?
Ja som to tiez nepochopila, ved, ked tam uz musis ist, slubila si to vybavit, preco ju nevezmes?
@mk1111111111 prečo? Keďže, ja sa jej nebudem prispôsobovať a nie takým štýlom, že mám čas len vo štvrtok a o 11-tej som u Teba, zabezpeč dopravu. Nehnevaj sa, ona čosi potrebuje a ona diktuje.
Mňa to stálo 1 tel., ale ona tam sama ísť nechce.
No vidis, tak si to mala napisat, teraz je to zruzumitelne. Vybavila si, nech ide, ako chce.
Staci jej povedat, ze dopravu ty nevybavujes, len pomozes vybavit danu vec v BA, dopravu musi vybavit ona. Ked sa nemate ako dostat do BA, mozete ist vlakom, busom, taxikom, ale plati to ona. Ty to predsa robis pre nu, ty sa bez vybavovaciek v BA zaobides.
Ale ked je takato arogantna, tak ju posli najlepsie do prdele

Nech si zabezpeci odvoz,ved ona nieco chce. Akoze sila s takouto bezcharakternou osobou. Ja by som nemala uz ani chut jej pomoct po tomto ataku.