Manžel a iná žena
Prosim vas napiste mi vas nazor na ,, moj problem ,, manzel je v zahranici chodi na turnusy na 9 tt prec tyzden doma , no narazili sme pre mna na problem , byva s muzmi na ubytovni kde raz prisla ,, na zurku , 2 baby slovenky ako on , zena z mesta kde som vyrastala , krasna 25 rocna baba bez starosti aupair, nakolko mi to manzel povedal ze tam bola a poznam ju este zo skoly , povedala som mu ze nechcem aby bol s nou v kontakte , potom prisla o 2 tyzdne zas o com som nevedela, medzi casom bol doma a jasne sme sa dohodli ze nebude mat s nou kontakt vie ze mi vadi , potom zas odisiel tvrdil ze vsetko ok nie nebudem mat , potom zas dosiel domov a on odisiel nieco povybavovat a dal malej tablet , ja som si ho prezrela a prisla som na to ze s nou pise , pise s nou casto , a dost vela , pohadali sme sa vykricala som mu dokonca za to co jej pisal dostal facku pohadany sme boli 3 dni zo 7 co bol doma , vydel ze sa mi to nepaci , prosila som ho nech s nou nepise ze nech s nou nekomunikuje ze ked mu je tazko nech mi zavola , zas odisiel , a po tyzdni som sa dostala na jeho fb a zas som vydela ze jej pisal , on bol ten prvy on jej pisal. Ja neviem ci to riesit ci len zatial sledovat co si pisu , ci mu povedat ze to viem nepise s nou nic extra ale nerozumiem preco vyhladava jej spolocnost ked mi to vadi a ma tam aj inych ludi ktorym nenapise a vie ze tam ziju , hneva ma to a neviem ci robit sceny ci sa na to vykaslat ci to neriesit, trapi ma to mam pocit akoby ma neakceptoval neviem ci jemu by sa pacilo keby som si tu ja vypisovala a on by ostal sam s dietatom , robotou a bez pomoci. Neviem co robit poradte ako sa k tomu postavit ,
@sissy27 tak tomu never.ak medzi nimi prebehne iskra tak jej bude jedno ci tu je manzelka a dieta.to su take typy zien viem o com hovorim.
@tanikaaa tak mna by tiez pekne s..lo,keby si mm vypisuje s neakou zenskou...nechapem reci:ved su len kamarati,rozpravaju sa...z toho nekuka nic dobre.pekne by som mu to vytmavila a tak isto aj jej,ako by neprestavali.tak ty si s deckom,staras sa a on si bude vypisovat s neakou fuchtlou!urcite by som to netolerovala...drzim palce ,nech sa tvoj m uvedomi.
@sissy27 mne by to tiez vadilo...a to som neni ziadna stihacka, ani hitler.....podla mna by to vadilo vacsine zien, ak nie vsetkym... (a opacne aj muzom - kym je chlap na sluzobke, ona kontaktuje nejakeho mladeho zajka z okolia)
akurat netreba robit sceny, ani sa stavat do horsej pozicie...treba pouzit rafinovanost...dat chlapovi pocitit, nie ze ona je tu furt pre neho...caka ako dazdnik odlozeny v kute, kym sa pan vrati z roboty...a zufalym hnevom brani svoje teritorium....nech ma radsej on pocit, ze sa musi snazit.
muzi tazko znasaju zeninu samostatnost, cim viac je no nom zavisla, tym menej pre neho znamena... 😒 rovnako aj cim viac ho lubi a strazi - tym si je nou istejsi - tym mu je lahostajnejsia...(nikdy som nepochopila tento detail muzskeho fungovania, ale je to tak)
@tanikaaa trapilo by ma to, ze jemu nevadi ze sa trapis... zakazovanie a prenasledovanie nema ziaden zmysel, ale jasne by som mu povedala ze si to nezelam a pokial v tom bude pokracovat zariadim sa podla toho... z akeho dovodu ti vlastne vadi ze tej babe pise, vadi ti len konkretne ona alebo aj ine zeny v jeho okoli?
@tomiholjubavi ja som písala, že chápem jej hnev, len nechápem jej počínanie a "riešenie" problému... nech porozmýšľa, ako by sa ona cítila, keby jej muž zakazoval čokoľvek, keby bol skalopevne presvedčený o jej nevere a podľa toho by sa k nej aj správal...
@sissy27 je chyba, ze je presvedcena o jeho nevere, tym ho priam nabada, aby to spravil..
ale muzi, ak sa im nejaka aktivne venuje, su ako abstinenti v krcme...staci malo a su nachylni k pochybeniu...
ja som to pochopila tak, ze jej nevadia vsetky zeny, ale len tato konkretna, lebo ju pozna z mladosti a asi na nu nespravila dobry dojem...lebo este si ani s nou nepisal a uz jej vadila. isto ma k takemu spravaniu nejaky motiv.
@tomiholjubavi z časti s tebou súhlasím v tom, čo si písala, že čím sa žena viac snaží, tým menej má chlap o ňu záujem,ale niekedy je ťažké nájsť tú správnu mieru, pretože sú chlapi, ktorí keď majú pri sebe ženu čo by im zniesla modré z neba, tak si ju nevážia a pomaly ich to prestáva baviť, ale máme aj chlapov, ktorí zase neznesú keď je žena až príliš samostatná, lebo zase majú pocit, že nie sú potrební, koľkí nechali svoje super ženy pre také, čo im vyplakávajú na ramene ako nič nezvládajú :/
v tomto prípade si skôr myslím, že mladý pán okúsil iný systém, ktorý mu vyhovuje, doma všetko ako má byť a keď je na služobke tak má potrebnú voľnosť a žiadne povinnosti a tak ho to baví. ohľad na ženu neberie. zbystrila by som na jej mieste pozornosť, lebo tá diaľka a odlúčenie ich vzťahu zjavne neprospieva.
@stangb suhlasim...je velmi tazke najst tu spravnu rovnovahu - ako nebyt ani feministicka superzena, ani zbožne milujuci vkuse za nohou poskakujuci mopslicek 🙂
Treba byt aj dobra laskava zienka, ktora vzdy pochvali svojho jedineho nenahraditelneho, ale zaroven si uchovat sebauctu a istu mieru autonomie. len mierky treba prisposobovat podla konkretneho chlapa, lebo na kazdeho plati nieco trochu ine.
tiez si myslim, ze by mala tanika zbystrit...a ze to moze byt zaciatok neprijemnosti.... 😒
srnka1122: uplne s tebou suhlasim
@moni244 to akoze nemyslis vazne,ved prave zenaci si uzivaju najviac.
ja to nechapem, ved ju plne chapem, ja mam 3 deti ,viem co to obnasa, a urcite ked jej pise, z jeho strany aky taky zaujem tam je.
a urobila spravne, ze to stopla hned na zaciatku.
tskto zacinsjh kamaratstva a neskir rozpady manzelstiev
@tinka323 ja len vravim, co som zazila za tie 3 roky na ubytovni a za tim si stojim, ze viac si uzivali mimomanzelsky sex zeny ako muzi, tim stacilo vypit si a ist spat.
A chlapy niektori nevidia nic zle na pisani, nechapu, ake to moze mat dosledy, ze mi zeny to berieme vacsinou inac
Každá žena, ktorá má muža mimo domu sa občas pohrá s myšlienkou, či ten jej je vždy len na správnej ceste a tu je dokonca dôkaz, že jej muž svoje voľné chvíle venuje inej žene a dokonca iniciuje písanie.
Tie, ktoré tu tvrdíte, že je to úplne v pohode a treba dôverovať, tak je to možno zo strachu, že ak by ste na niečo prišli, tak by ste možno zostali samé, no niektoré ženy si vedia pozbierať "gule" a postavia si tento malý zádrhel v manželstve zoči - voči.
Dôverovať sa dá mužovi, ktorý nemá potrebu si vypisovať s kamoškami a hlavne nie xx km od domu, takéto kamáratstvo je choré a ochorenie z neho každé normálne manželstvo.
Je pekné od mužov živiteľov, že sa takto obetujú a idú za prácou, je dobré, že vieme čo robia v zahraničí, len nie vždy je aj potešujúce zistenie o tom, čo tam robia keď nerobia. 🙂 🙂 🙂
@tanikaaa pokiaľ to čo jej písal bolo až na facku, tak to asi nebolo len tak é nevinné písanie 😒 tiež sa mi stalo niečo podobné (to písanie), ale vydiskutovali sme si to a je pokoj... chlapi sa na to pozerajú žiaľ úplne inak ako my, skús sa s ním porozprávať prečo má takú potrebu si s ňou písať, prečo viac nekomunikuje s tebou a podobne... tiež by som sa pokúsila vyriešiť tú prácu inak 9 týždňov byť preč od ženy a detí je hrozne dlho... viem, že chceš byť asi veľa s ním, keď konečne príde domov, ale skús mu niekedy nechať deti doma a ty choď von s kamoškami poriadne sa zabaviť,prípadne to tak urob viac x, staraj sa o seba, choď von, daj mu pocítiť že sa život netočí len okolo neho a začne žiarliť 😉 oni si totižto niekedy ani neuvedomujú čo majú doma a že si to majú vážiť
suhlasim s tym, ze 9 tyzdnov mimo domu a jeden tyzden doma je tak na rozpadnutie vztahu. da sa to vydrzat, ak mate viziu, ze to skonci po nejakom case, ale ak to ma byt dlhodobo, tak on si proste zariadi iny zivot, neda sa dlhodobo pracovat a po praci len sediet na ubytovni a cakat na ten jeden tyzden doma, to je na scvoknutie. a stavim sa, ze ked pride ten jeden tyzden doma, tak musi porobit veci okolo domu, pozariadovat veci na uradoch a pod., lebo manzelka tiez nemoze vzdy vybavit vsetko, nieco treba osobne. takze ani ten jeden tyzden nejaky extra oddych nie je. ja nevravim, ze musi zacat manzelku podvadzat, ale proste si zvykne bez nej a ona bez neho a nebudu ich dalej spajat spolocne prezivane chvile. a uz duplom sa odcudzi detom. takze podla mna, ak tam planuje robit dlhodobo, hladaj podnajom a skolu/skolku.
@tanikaaa vyhladava to na to, lebo aj najlepsi vztah po 10 rokoch zovsednie, a este ho bavi aj skadlit sa a vidiet ta ziarlit. Nehovorim, teraz, ze ta chce rovno podviest, ale tonaozaj si myslis, ze sa s nou bavi z clivoty??? Sesterniciam asi vypisovat nebude. Chce si dokazat, ze by taku slecnu este zaujal.Cim viac budes robit sceny a ho fackovat tak tym viac ho bude pritahovat mlada baba, co je vesela kopa a facky mu nedava.venuj sa viac sama sebe, pekne sa uprav, nahod a chod do mesta ked tu bude nabuduce - s kamaratkami, ak nezozenies tak chod hoc aj sama, hned si ta zacne viac vazit.
takze babule som rada ze tie odpovede ze som hysterka a hlavne za tie co mi napisali ze aj suhlasia atd. dakujem kazdej , takze dnes zas 2 h. telefonat samozrejme ze som nevydrzala a po hodke som sa ho kludnym hlaskom opytala preco ma neakceptuje nech mi to vysvetli preco po nej tuzi on vie ze tam ja mam spoluziacky a pochopil ze mi pisala jedna z nich , bol mili a smial sa na tom ze on jej pise ani nevie preco ze vobec sa nemusim bat ze on to tak neberie nejaka laska alebo nieco potesil ma ze nasiel byt do teraz neviem preco ho laka mu pisat , takze asi sa trosku ukludnim , opytala som sa ci by sa to pacilo jemu uplne kludne kecali sme o tom hodku kde sme sa dohodli ze ja mu nezakazujem ale vadi mi to lebo sa bojim ze on pridem ze sa nieco stane co nam ublizi. on tvrdi ze tam laska cit nieje aj ked neverim zeby povedal jasne ano ale dufam ze nic extra nebude , snad sa dovera vrati dokonca dnes navrhol mat babo ked pridem za nim tak dufam ze bude dobre 🙂
@tanikaaa mozno z toho nic nebude (a bodaj by nic nebolo), ale aj tak by som sa ju snazila nejako inteligentne eliminovat z jeho zivota. odstranovat potencialne rizika treba v zarodku, lebo ked prerastu do hrozby, casto uz byva neskoro...a tak je to so vsetkym.
netreba panikarit, ani hysacit, ale skus si ustrazit situaciu. pre kazdy pripad...
Nerob scény a nerieš to. Energiu venuj sebe a dieťaťu. Evidentne mu vyhovuje jej spoločnosť resp.komunikácia. S každým si takto nesadneme. Ale je tu aj ALE. Tá komunikácia ich bude priťahovať k sebe, ale Ty mu týmito scénami nepomôžeš. Takto to nefunguje. A druhá strana je fakt, že takéto zamestnanie napomáha rozpadu manželstva.
@tanikaaa mat dalsie babo?? prosim ta, len to nie. potrebuje ta "priklincovat" k detom? lebo mne to tak pride.
a huraaaaa jeho volnost...
prosim vas pekne, vsetky ktore sa bojite ostat same, pripadne same s detmi, pozbierajte vsetku svoju dostojnost a pozrite sa na veci okolo seba realne.
@tomiholjubavi jasne ze to neprestanem riesit lebo zas nieco slubil to nie , ale sem tam sa pozrem sem tam sa opytam aspon sa prestahuje bude byvat sam tak mozem niekedy aspon na 3-4 dni aspon ho ist pozret. Jasne ze ju budem chciet letmo vyhodit z jeho zivota nabuduce ked pojdem k nemu poviem nech ideme k nej ze ju chcem spoznat ked je taka ,, v pohode ,,
@tomiholjubavi Definuj, ako sa eliminuju potencialne rizika a ako sa da ustrazit situacia, ako by to vyzeralo v reale? Budes intrigovat? Najmes si sukromne ocko? Ci???
@simonka77 ano ja s nim budem mat dieta ked budem vediet 100 % ze mu verim a nebudem davat energiu na riesenie inych zien , dohodli sme sa ze pridem ako sa najskor bude dat , udomacnime sa zacneme fungovat zas normalne a potom mozeme mat babetko ale kym mu neverim a nie je to tak ako to bolo nic nebude
No ja neviem, pokiaľ ide o single muža ďaleko od rodiny a príjemnú kamarátku.....všetko je na najlepšej ceste, aby to prehuplo na inú koľaj. Mám kamarátku, ktorej manžel dlhodobo pracuje vonku. V istom období jej povedal, že si tam našiel kamarátku, nič viac, dokonca ich zoznámil cez skype, asi dvakrát spolu obidve telefonovali, obzrela si jej fotky..a jedného dňa doma zabudol mobil a bolo. Ukázalo sa, že už vyše roka tam vonku spolu žijú. Keď to prasklo, tak sa rozhodol odísť, ale po krátkej dobe sa vrátil..a teraz sa snažia a snažia...Myslím, že to treba ošetriť zavčasu, nenechať priestor, aby sa veci vyvíjali podobným smerom.

@tanikaaa ahoj, necitala som vsetky prispevky, len napisem svoj nazor .....podla mna to, co robi tvoj manzel spravne nie je a hlavne, ked vyhladava spolocnost respektive pisanie si s mladou slecnou, ktora je v jeho blizosti, za to ty stovky kilometrov vzdialena.....Je dobre, ze si mu povedala, ze sa ti to nepaci, to uz ako sa zachova ty neovplyvnis.....neda s tou jeho pracou nieco spravit?? nemoze prist pracovat blizsie k vam ako k rodine? podla mna aj na chlapa je to dost, ked nie ste spolu 9 tyzdnov a nema sex.....potom moze mat vselijake kucerave myslienky.....ale dobre robis, ze si to nenechala len tak.....treba zakrocit hned na zaciatku, bo potom to nemusi dobre dopadnut ......kolko mate inak rokov?