icon

Manžel a jeho bývalá manželka

25. feb 2022

Dnes som zistila vec , no hroznú . Mám manžela ktorý bol predtým ženatý a z prvého manželstva má jedno dievčatko . Ja mám s manželom ďalšie dve deti . Jeho dcérka má 7 rokov , jeho prvé manželstvo trvalo krátko , vraj boli obaja nezrelí na dlhodobý vzťah . Dievčatko mám veľmi rada , je to pohodové a kľudné dieťa, dva týždne je u mamy a dva týždne u nás. Moji synovia majú rok a tri roky , som na rodičovskej dovolenke . Manžel začal byť v poslednej dobe mĺkvy a taký jednoducho divný , aj som sa pýtala čo sa deje a že nič . Tento týždeň mi povedal že ide na týždennú služobnú cestu ,nič mimoriadne chodieva často , je servisný technik .Ráno som išla s malým do škôlky a s jeho dcérou do školy a vymkla som sa , volala som manželovi , nedvíhal , tak som volala jeho zamestnávateľovi že kde je na akom mieste teraz a on mi povedal že však má dovolenku . Sused mi zavolal zámočníka, medzi tým mi volal manžel že čo sa deje a ja som na neho nepripravená vyštekla kde je ..na čo mi zaskočený a nepripravený vyhrkol že lyžuje . Sa mi svet zatočil , lebo aj malá mi vravela že maminka išla lyžovať. Tak som sa narovinu spýtala s ex , na druhej strane bolo ticho a potom mi povedal že musíme sa porozprávať. Som s nervami v koncom , deti sa pýtajú čo sa deje , plačem a od rána nemôžem jesť. Viem že má s ňou pomer alebo sa možno chystá nás opustiť.
Mne nechajú všetky deti a oni idú spolu lyžovať, existuje väčšie chrapúňstvo ?

tinka8512
25. feb 2022

Vies co normalne mi je ťažko. Tak mi je to ľúto naozaj. Možno nikdy neprestal k nej niečo cítiť a ktovie mixno aj ona na ňom "pracovala" . Vies ze ho chcela....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
25. feb 2022

@danka56 žiadne lyže si nebalil , žiadne , jeho sú v sklepe. Normálne sa zabalila ko do práce, opravuje stroje a niekedy je aj tyždeň preč, ide od jedného zákazníka k druhému , zdiagnostikuje chybu , počká kým príde diel z Nemecka a vymení pokazení.

tinka8512
25. feb 2022

Ešte by ma zaujímalo ci aj ona sa potom bude takto chovať k tvojim deťom. Silno pochybujem.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
rajskejablko
25. feb 2022

Samozrejeme , ze uz spolu spavaju dlho, predlho ...a len nahoda to odhalila. Ty netusis kolko "sluzobiek" s nou stravil (dceru mohla davat aj babke na varovanie) . Lyzovacka bola urcite dlho planovana .
A ich dievcatko trpi s tebou ...nerozumie tomu, ale ocividne ta ma rada.
Teraz, ked si v soku ...co je pochopitelne ....nerob rychle rozhodnutia, ... asi vas dnesny rozhovor bude plny emocii a hnevu . Drzim ti silno palce .
Ak ho vyhodis , zrejme pojde k nej.
Ja by som s nim uz nedokazala zit , mal by odist on z domu ...az do rozvodu, a samozrejme by ti mal cely cas platit vyzivne

rajskejablko
25. feb 2022

@elizabet173 suhlasim s elizabet.
Len formalna komunikacia s chladnou hlavou, viac si nezasluzi.

pribinak
25. feb 2022

Ja by som ho vyrazila aj s dverami, žiadne vysvetľovanie by má nezaujímalo
Zato by má zaujímala výška výživného na 2 maloleté deti a teba ako manželku
To je celkom pekná suma

jana_eyre_2
25. feb 2022

Neviem či som tu čítala už väčši hnus čo sa týka nevery a klamstva.od chlapa.. veľmi ti držím palce...

diamond007
25. feb 2022

@h2 opatrovateľku deti? Keď tak dieťaťa, s ex má iba jedno. Dve majú spolu.

Zamrzí, zabolí, je to kks šok len keď to človek číta.
Deťom to nevrav, sú maličké, nepochopia tomu. Je to medzi vami. No myslím že tomuto manželstvu je KONIEC.

Je to chrapunstvo zo strany EX a jej muža, nie len odneho. Asi pri vyzdvihovali dcérky sa zakecali, viac a viac a už bola ruka v ruke.
Ex je určite jasné že by si aj tak dnešný večer už neoddychla a neužila, možno to nemyslí že priamo ohrozia ich dcerku. Si úžasná žena a matka, mrzí ma to, čo sa ti stalo a klobúk dolu ako sa staráš aj o dievčatko. Drž sa, pevné nervy a veľa zdravia.

betulinka1
25. feb 2022

Tak pocula som uz všeličo ale toto je uplne bez charakteru 🙈🙈🙈🙈. Drz sa nech ti povie cokolvek.

lenkavalova
25. feb 2022

Oooch takú by som jej pridrbala 👊 či sa nehanbí slapka rozťahovať nohy tvojmu chlapovi zatiaľ čo ty sa jej o dieťa staráš.

diamond007
25. feb 2022

Najlepšia vec čo sa ti stala je, že si sa vymkla.
Že si na to prišla.
Že ťa nebudú klamať a môžeš pracovať odznova na sebe. Ale číta sa to veľmi zle, hľadaj tam pozitíva. Aspoň vieš s kým žiješ.

betulinka1
25. feb 2022

Este taka otazka? On neprisiel hned domov? To akoze pride az o tyzden?

h2
25. feb 2022

@diamond007 To je predsa jedno. On je na dovolenke, jeho žena sa stará o deti. S vedomím, že on je na služobnej ceste, že pracuje, aby zabezpečil rodinu.

h2
25. feb 2022

@betulinka1 Veď autorka písala, že príde dnes večer. Pôvodne mal prísť zajtra.

diamond007
25. feb 2022

@lenkavalova tak toto je moc...on je zadaný, nie ona predsa. Ona môže rozťahovať komu chce ale on je v manželstve predsa....

hindakus
25. feb 2022

Esteze si sa vymkla ... nebyt toho, pravdepodobne by sa ti postupne odcudzoval, hádzal vinu na teba, potom rozchod a potom by sa dal do kopy s byvalou😉

diamond007
25. feb 2022

@h2 ja ťa chápem, ale snáď nerátam keď aj muž pôjde môj na dovolenku že ja som teraz pre deti opatrovateľka... Tak som to myslela

megyi1711
25. feb 2022

Fuh.. Nemam slov.. Toto nie ze je sila ale teda riadne delo... A este ti nechajú ich dieťa.. No krásne si to zariadili.. Bud by som sa zbalila a odisla alebo vymenila zamok a nechala mu pred dverami zabalený kufor.. Aj ked nam sa to lahko píše, určite to bude tazke ale silno držím palce, bud silná koli deťom...

lienka.7
25. feb 2022

Je to chrápun prvej triedy. Po pravde si myslím ze toto nie je jeho prvá "sluzobka" s ex.
A na neveru su vzdy potrebny dvaja ... ex sa asi nejako nebranila

h2
25. feb 2022

@diamond007 To nie, jasné, že nie len opatrovateľka. Ale stará sa, kým on si užíva a oddychuje. A ona sa stará o 3 deti, tak som nechcela napísať, že opatruje len to jedno.
Ale veď sa chápeme. 😉

dkethe
25. feb 2022

Je to skoda 😏 nasla sa jedna normalna dobra macocha, ma uprimne rada vyzenene dieta, a otec dietata tak vsetko poserie...

Tak, hlavne aby uz dospeli, a nech sa lubia do smrti. A na teba caka nieco krasne, lebo si to zasluzis 😊

lienka.7
25. feb 2022

@dkethe mne to navyše pride tak, ze to dieta ju ma radšej ako vlastnú matku... keby sa ho popytala, možno by jej oci vyšli z jamiek co by sa dozvedela

micikatka
25. feb 2022

Zamok predpokladám ze musel zámočník vymenit 🙂 takže do bytu sa nedostane kym mu ich nedáš ty

lenkavalova
25. feb 2022

@diamond007 ja sa jeho nezastavam. On by asi neprežil. Ale nestotožňujem sa s tým že keď ona je slobodná tak má obhanat zadaných chlapov. A ešte jeho žene zavesiť svoje dieťa na hlavu

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
25. feb 2022

@danka56 by si sa cudovala, ja som mala koelgu co mal frajerky hadam po celej SR, bezne chodil "za klientmi" a miesto toho lyzoval kde s kym, alebo sa kupal v lete kade tade. A jeho zena nic.

jajanka31
25. feb 2022

Vies co sa pokazilo, poviem ti.. Ta ex ho zviedla, proste zeny su svine, aj on ma na tom vinu a je zodpovedny, ale ona sa mu tolko nukala a nukala az do toho vhupol ani sam nevie ako.

simca06022011
25. feb 2022

@lenkavalova presne ma to napadlo, ta ex je riadna flanda.