Manžel a jeho bývalá manželka
Dnes som zistila vec , no hroznú . Mám manžela ktorý bol predtým ženatý a z prvého manželstva má jedno dievčatko . Ja mám s manželom ďalšie dve deti . Jeho dcérka má 7 rokov , jeho prvé manželstvo trvalo krátko , vraj boli obaja nezrelí na dlhodobý vzťah . Dievčatko mám veľmi rada , je to pohodové a kľudné dieťa, dva týždne je u mamy a dva týždne u nás. Moji synovia majú rok a tri roky , som na rodičovskej dovolenke . Manžel začal byť v poslednej dobe mĺkvy a taký jednoducho divný , aj som sa pýtala čo sa deje a že nič . Tento týždeň mi povedal že ide na týždennú služobnú cestu ,nič mimoriadne chodieva často , je servisný technik .Ráno som išla s malým do škôlky a s jeho dcérou do školy a vymkla som sa , volala som manželovi , nedvíhal , tak som volala jeho zamestnávateľovi že kde je na akom mieste teraz a on mi povedal že však má dovolenku . Sused mi zavolal zámočníka, medzi tým mi volal manžel že čo sa deje a ja som na neho nepripravená vyštekla kde je ..na čo mi zaskočený a nepripravený vyhrkol že lyžuje . Sa mi svet zatočil , lebo aj malá mi vravela že maminka išla lyžovať. Tak som sa narovinu spýtala s ex , na druhej strane bolo ticho a potom mi povedal že musíme sa porozprávať. Som s nervami v koncom , deti sa pýtajú čo sa deje , plačem a od rána nemôžem jesť. Viem že má s ňou pomer alebo sa možno chystá nás opustiť.
Mne nechajú všetky deti a oni idú spolu lyžovať, existuje väčšie chrapúňstvo ?
Ja by som mu povedala už len jedno a to, že ak úbohosť mala svoje dno, tak oni ho s ex s prehľadom prerazili... Držím Ti silno prsty, aby si bola silná a zvládla to...
A inak keby mi jeho ex povedala, ze sa boji o malu, tak medzi dverami jej zuby vybijem. Ona sa mala o to dieta starat a nie ho odkladat k inej zene. Preboha, co to je za matku. Nechapem. Mne toto zdvihlo tlak asi viac ako spravy z Ukrajiny.
@h2 maju byvale lasky z mlada taku moc ;) staci ze je to trulko... a rozisli sa iba preto"ze boli mladi"... netreba ho lutovat, ale ta zena v tom vobec nie je nevinne...
@simca06022011 Jasné, že ona v tom nie je nevinne. Ale on nemá o nič menšiu vinu. Tak nerobme z nej zvodkyňu a z neho úbohú obeť.
O Tvojom mužovi pomlcim, ale pani ex vyhráva titul matka roka🤢
To sa ani čítať nedá až mi zle prišlo , nikdy by som mu to neodpustila, drž sa
Keby sa dáka matka skutočne bála o svoje dieťa, sadá v momente do auta a beží za ním. Nieže počká ešte do večera, či ďalšieho rána, dňa. To je taký blud, aby Ti ublížila
@zdenka11081983 veru mojej kamoške sa stalo niečo podobné, ona mala dieťa s rozvedeným mužom, starala sa oňho a o dieťa jeho ex a on bol akože v práci a pritom behal za ďalšou krasavicou, občas aj za ex, pekne to prestriedal ako sa mu hodilo
No už je dosť hodín, tak dúfam, že "pán manžel" si balí ešte posledné veci a je na odchode.
No. Pekne im vratis ich malu, das im svoje dve deti a vyser sa na neho a ta pani manzelka prva nech je stastna.
Využili tvoju dobrotu. Naplut im obidvom do ksichtu, nič iné sú nezaslúžia. Klamár s pobehlicou.
Ten si asi zmyslel, že je Boris Kolár alebo nejaký šejk.. Ze bude mat viac žien.
Avšak v tom prípade by ta, na to minimálne upozornil.
Ten tvoj len klamal.. A vpodstate mal dve manželky (jednu papierovo).
Čo plánuješ robiť?
@h2 necitala som to cele
Už sú doma? Ako to pokračuje?
@simca06022011 Silno sa prikláňam k tvojmu názoru. To nebude náhoda... :/
Žienka, čo k tomu dodať. Väčšieho chrapúňa pod hviezdami asi nieto. A ty načo s.nim ostávaš a plodis deti, keď vieš s spáva s ex?
Alebo je to len čerstvé? Obdivujem ťa, čo všetko mu dokážeš tolerovať.
Snáď to skončí aspoň v prospech detí... všetkých 3.
@simca06022011 sesterkin muz robi take podobne, zavolaju ho do fabriky a opravuje stroje a normalne tam ma ubytko v tom meste, niekedy je prec 2-3 dni, niekedy aj tyzden...
Snáď prvýkrát mi došli slová.. Ale že úplne..
@janickacrazy ale ved nech sa pelesia... To uz akože v dnešnej dobe nie je daake nevídané. Ale nemohla dat dcérku babke, tete, opatrovatelke? Ale toto? Viem, že laska, vášeň ta "osprostí". Ale, ze Ti úplne vysusta mozog? Autorka si skvela, najma kvôli tomu dievčatku. Ako seba poznám asi by som sa neovláda a minimálne kontaktovala babku dievčatka.. No to som ja.
Fuu, tak teda rôzne príbehy som čítala čo sa nevery týka, ale toto je iné kaffe ☹
Znies ako milá a rozumná a starostlivá žena, ale prosím ta, toto mu daj poriadne vyzrať.
Chrapun a curak v jednom.
O no do piny... Viem si predstaviť tú ex pizdu jednu vyškerenu na tom svahu. Tebe deti a ona si užíva, mrcha jedna vychcaná. Po pysku jej dať... A to on dnes akože domu prišiel z tej lyžovačky, či tam spia niekde?
Ty vole,ja cumim. No to je kus💩 ten chlap. Uz som tu citala vselico ale toto ma fakt soklo🤔 Uz len pockam na ten zaver. Dufam ze s nim autorka vyrazila dvere,nic ine si nezasluzil
Tiež mi došli slova. Ok chlap je chlap, ale tá exka? To je sila. Nikdy by som nedala svoje dieťa cudzej žene na stráženie, ak by nebolo aj s otcom.
Celé zle!!!
Akože považujem sa za "kludasa"a nenadávam....ale tento príspevok mi tak zdvihol adrenalín,že by ste nechceli počuť môj slovník......
Nemám slov...nemajú "chrbtovú kosť"ani jeden!!!s ty sa jej ešte staráš o dcérku.....asi by ma j....😡😡😡😡fuj🤮🤮🤮
Toto je azda jeden z najvacsich humusov, ktore som tu v poslednej dobe citala. On je pako, ale ta jeho ex! Najviac ni vsak bude luto deti, najma tej jeho dcery, lebo ked ta ma rada a pretrhnu sa kontakty, bude to boliet aj ju. Nehovoriac o tom, ze mate mini deti. Fakt. Kreten totalny.

Podla popisu jeho prace by som povedala, ze toto nie je prvykrat. To cestuje po SR a opravuje stroje? A na mieste vyckava na diely z DE?