Manžel a jeho bývalá manželka
Dnes som zistila vec , no hroznú . Mám manžela ktorý bol predtým ženatý a z prvého manželstva má jedno dievčatko . Ja mám s manželom ďalšie dve deti . Jeho dcérka má 7 rokov , jeho prvé manželstvo trvalo krátko , vraj boli obaja nezrelí na dlhodobý vzťah . Dievčatko mám veľmi rada , je to pohodové a kľudné dieťa, dva týždne je u mamy a dva týždne u nás. Moji synovia majú rok a tri roky , som na rodičovskej dovolenke . Manžel začal byť v poslednej dobe mĺkvy a taký jednoducho divný , aj som sa pýtala čo sa deje a že nič . Tento týždeň mi povedal že ide na týždennú služobnú cestu ,nič mimoriadne chodieva často , je servisný technik .Ráno som išla s malým do škôlky a s jeho dcérou do školy a vymkla som sa , volala som manželovi , nedvíhal , tak som volala jeho zamestnávateľovi že kde je na akom mieste teraz a on mi povedal že však má dovolenku . Sused mi zavolal zámočníka, medzi tým mi volal manžel že čo sa deje a ja som na neho nepripravená vyštekla kde je ..na čo mi zaskočený a nepripravený vyhrkol že lyžuje . Sa mi svet zatočil , lebo aj malá mi vravela že maminka išla lyžovať. Tak som sa narovinu spýtala s ex , na druhej strane bolo ticho a potom mi povedal že musíme sa porozprávať. Som s nervami v koncom , deti sa pýtajú čo sa deje , plačem a od rána nemôžem jesť. Viem že má s ňou pomer alebo sa možno chystá nás opustiť.
Mne nechajú všetky deti a oni idú spolu lyžovať, existuje väčšie chrapúňstvo ?
@h2 on nemiluje ani jednu z nás ale má rád hlavne má rád seba.
on si zasluzi ostat sam. a tak, aby ani jedna z vas onho bicykel neoprela.
Ešte mi napadlo, k tej ich dcérke: Tvoji synovia sú jej bratia. Tak možno by si mohla skúsiť cez toto. Aby súrodenci boli v kontakte. Ak je exmanželka taká, ako si písala, že ohľadom dcérky nerobila nikdy problémy, možno by jej nebránila, aby vás mohla navštevovať. Hlavne, ak bude mať výčitky svedomia kvôli tomu, čo Ti spôsobila.
Ty ho nechces,ona ho nechce.. tak bude platit na 3 deti dvom zenam a malu si mozno budes moct bravat k sebe,predpokladam ze deti spolu maju vztah..bude dobre!
Ty ho necháš, ex ho nechce, ja by som mu s úsmevom povedala, nech nie je smutný, veď nejakú nenáročnú isto ešte poteší.....
Ja tej ex aj trovhu verím. Nekamenujte ma.
Stretávali sa kvôli dcére, odniesť doniesť, info o škole, programe, zdraví a pod. On chuďatenko cestoval služobne, doma 2 malé deti a ešte aj dcéra, chuďatenko ani na tých sluzobkach si neoddychol od detskej vravy.... Tak ako nenápadne zámienky cupital k exke, kde bol klidek a tabaček, veď sa nutne musia porozprávať o dcére, hmmm. A už sa namietal, lebo oddýchnutá žena má srdce a vypočuje, oddýchne si, nemusí skákať 3 deťom okolo riti, veď na na to chuvu.
A ešte sa za exkou trepe na lyžovačku s partiou, ktovie ktorý deň a koľko tam po ceste zo sluzobky bol.
A ona ho neposlala preč.
Keď opadnu najhoršie emócie, dala by som s ňou reč, a riadne od podlahy a aj s ním a oboma naraz. Keď už tu striedačku má, tak pekne naraz aj vašich chlapcov, 3 deti zvládne a potom ma chvíľu pokoj a potom zase. Tak ako ste striedali, budete aj naďalej. Žiadne také že doma ženy sa postarajú o deti a on na prietrtky po svete. Chcel striedavku, tak ju bude mať
Všetko najlepšie k narodeninám 🍀❤️! Hlavne veľa síl!
Aj ja ti prajem všetko najlepšie. Máš síce o rok viac,ale o debila menej.Sorry za výraz,ale slusnejsie ma nenapadlo.
Urcite sa spil, aby nemusel odpovedat na tvoje otazky. Zbabelec dufal, ze kym vytriezvie, vsetko sa samo nejako vyriesi. Kedze ho byvala nechce, myslim si, ze vy dve mozete kludne zostat v kontakte. Vase deti su nevlastni surodenci a aj ty budes rada, ze sa budes s malou dalej stretavat. Vsetko najlepsie k narodeninam, hoci viem, ze ich mas pokazene.😒 Drzim palce, si silna a rozumna zena.
Vsetko najlepsie,vela sil a pevnych nervov a spravnych dobrych rozhodnuti. Ziadna kasa sa neje horuca. Ste dospeli,mate deti. Vychladnu vam hlavy a dialog bude lepsi. Nech sa rozhodnes akokolvek, drzim palce. Ak k sebe najdete cestu, aj tak mu to daj vyzrat,aby mu to lahko nepreslo. Nech si vazi, co ma. DRZ SA!!
ak ti môžem poradiť choď na úrad práce a pories si tam predbežný návrh na výživné pre teba a deti. a výpis si rozvod. Lebo aj tí čo chceli platiť veľakrát nič nedali a kým prebehne rozvod nech máš aj od neho nejaké peniaze. ja by som striedačku nechcela a čo sa týka malej skúsila by som sa dohodnúť s ex.
Inak prajem ti všetko najlepsie a aby si našla lásku ktorú si zaslúžis.
@elizabet173 irónia, teraz iba slabá, inokedy viem viac.
@nika523 veď ju už má pri staršej dcére, je nastavený, zvyknutý, nech sa páči, keď to posral, nech strieda aj chalanov, pekne naraz, jedným vrzom 3 deti.
A rozhoduje súd, je 1 z účastníkov. Koľko krát už rozhodol súd že striedavka bude, aj keď matka nesúhlasila, a aj malinké deti.
@elizabet173 vo vedľajšej tebe asi nie...
@elizabet173 ja odpovedám iba na zadanú tému a info, nespekulujem ako poniektoré,
Ak autorka zavádza, pomstí sa to jej nie mne, takže radím iba na napísané a otázku. Takže potom nevytahujem osratu metlu, nemusím, hulákať ani vyčítať
@nika523 nemusi suhlasit so striedavou. je to o tom, ako danu situaciu vyhodnoti kolizna a comu sa prikloni sudca. ja som so striedavou suhlasit nechcela (kvoli dochadzaniu 30km do skoly) a aj tak nam ju sudca odklepol,lebo .... nemas ponatia ako funguju sudy v tomto. matka nie je tak chranena ako vsetci prezentuju. 😕
@jullianna24 áno ak otec žiada o striedavu starostlivost a má na to podmienky tak nemúsí matka súhlasiť ale ak nemá záujem o striedavú alebo nemôže alebo nechce tak mu žiadny súd nasilu nedá deti do starostlivosti
@nika523 to je inak super spravodlive... ale matka by nasilu musela (ako niezeby nechcela, ale ...)
@nika523 no to mas pravdu, na silu nie
To je za kkta... Nemá gule aby ti povedal na rovinu čo robí a ale na to aby si šiel zalyžovať z ex na to gule má och...
Toto by som neodpustila.
No teda,toto je sila...
Ahoj... tak ako sa darí? Podarilo sa spraviť tie "správne " rozhodnutia?

@vierka987 Ale veď on jej povedal, že ju nemiluje, že miluje exmanželku a že by bol s ňou, keby ho chcela.