Manžel a jeho bývalá manželka
Dnes som zistila vec , no hroznú . Mám manžela ktorý bol predtým ženatý a z prvého manželstva má jedno dievčatko . Ja mám s manželom ďalšie dve deti . Jeho dcérka má 7 rokov , jeho prvé manželstvo trvalo krátko , vraj boli obaja nezrelí na dlhodobý vzťah . Dievčatko mám veľmi rada , je to pohodové a kľudné dieťa, dva týždne je u mamy a dva týždne u nás. Moji synovia majú rok a tri roky , som na rodičovskej dovolenke . Manžel začal byť v poslednej dobe mĺkvy a taký jednoducho divný , aj som sa pýtala čo sa deje a že nič . Tento týždeň mi povedal že ide na týždennú služobnú cestu ,nič mimoriadne chodieva často , je servisný technik .Ráno som išla s malým do škôlky a s jeho dcérou do školy a vymkla som sa , volala som manželovi , nedvíhal , tak som volala jeho zamestnávateľovi že kde je na akom mieste teraz a on mi povedal že však má dovolenku . Sused mi zavolal zámočníka, medzi tým mi volal manžel že čo sa deje a ja som na neho nepripravená vyštekla kde je ..na čo mi zaskočený a nepripravený vyhrkol že lyžuje . Sa mi svet zatočil , lebo aj malá mi vravela že maminka išla lyžovať. Tak som sa narovinu spýtala s ex , na druhej strane bolo ticho a potom mi povedal že musíme sa porozprávať. Som s nervami v koncom , deti sa pýtajú čo sa deje , plačem a od rána nemôžem jesť. Viem že má s ňou pomer alebo sa možno chystá nás opustiť.
Mne nechajú všetky deti a oni idú spolu lyžovať, existuje väčšie chrapúňstvo ?
Hlavne s kludom a udrintam kde ho to zaboli na peniaze vyber co sa da preved na nejaky novy ucet alebo schovaj hotovost nachystaj sobasny list rodne listy chod k pravnikovi nech ti pomoze spisat neodkladme nanzverenie deti a vyzivne pre teba i deti este pocas trvania manzelstva (alebo na upsvar ti mozu poradit) postupne krok po kroku
Mrzi ma to co sa ti stalo a ako sa to stalo
Alebo mubmozes odpustit aj ked on onto nestoji podla tvojich slov
Rozhodnutie je nantebe
Ja ti milá autorka držím palce, aby ťa to čím skôr prebolelo, a aby si sa čím skôr začala tešiť z toho, že takýto sviňuch si našiel rovnakú sviňu a že sa im bude trpko žiť lebo svedomie z nich bude robiť stíhačky.
A ty môžeš pokojne spávať.
Tento Tvoj zatial-manzel by si zasluzil exemplarne potrestat, aby si vzali ponaucenie aj ostatne tvory muzskeho pohlavia. Posli jeho fotku do Noveho času - tip od Vas, aj s pribehom, rozuzlenim a riesenim situacie😉 bol by to trhak 🤣 - to v ramci srandy.
V realite - poziadaj ho aby opustil byt a vratil sa k mamke, lebo je to aktualne jedina zena ktora ho lubi. Nic by som neodpustila, ak chcel odist nech si ide.
Inak lepsi darcek k narodeninam si dostat nemohla - ako pravdu. Uz bude len lepsie ak nie najlepsie - bez klamara na krku a este aby sa Ti ta jeho ex - duchom chudobna- smiala za chrbtom.
Bože toto sa zle čita nie ešte to zažit debil jeden on sa vrati pokojne domov lebo ona ho nechce ale na sex lyžovačku atd ho chce žit s nim nie ale uživat si hej krava ☹
Už si volala svokre, že jej posielaš krásavca a čo povyvadzal? Ja by som to veru spravila, nech dostane kázeň poriadnu. Chudák. 😡
@janickacrazy Veď sú dospelí 🤦 To načo má riešiť svokra, to takto sa má nevesta znížiť a žalovať? 🤦
@zuzanockamt
@janickacrazy nedajbože este ak by svokra mala rada prvu nevestu 😅 ta sa potesi.
@asfodelka veď to, detinské žalovať hneď svokre. Syn, ak nebude mať kde bývať, tak aj sám príde a rozpovie.
@livka_ načo naťahovanie s právnikom, návrh na rozvod si môže napísať sama, ušetrí E, aj čas. Od podania na súd ubehne pár mesiacov kým stanovia termín a vypovedať na súde môže kľudne aj sama.
Môže ho mať, ale nemusí a do termínu sa ukáže ako spolu nažívali po prevalení príšeru.
Týmto netvrdím že musí dať návrh, naozaj netreba jednať zbrklo, ale podvádza ju asi polrok bohvie či nie viac, a ešte jej splechne že miluje ex ale je doma lebo ho nechce. Podvod aj jej povedal že ju nemiluje, toto máloktorá žena rozchodí bez rozvodu
@loginexistuje tu ani právnika nepotrebuje, ak je rozrušená tak áno, ale keď sa ukľudní a bude chcieť rozvod, tak ako rozumná žena na úrovni si vie na nete pozrieť vzory a z fleku to napíše.
Neodkladne opatrenie nemá opodstatnenie, nič také závažné sa nedeje aby to súd riešil do 7 dní.
Iba raz tu boli spomenuté úspory a pod, naozaj pre istotu zablokovať/ vybrať účty, schovať všetky papiere doklady výpisy platové dekréty , všetko aby si mala dôkazy ak by začalo pre ego vyvádzať že ti nebude platiť na deti a nič ti nedá. Takých gerojov je mrte, preto už pár rokov radím takéto kroky, mať dokazy
@cacianka NO do mesiaca tj 30 dni ak bude normalny a bude prispievat tak potom kludne rozvod len kyovie co takyto typ chlapa urobi
@zuzanockamt pardon, to si teda dostudujem
Zaujímavé zistenie
Autorka a ty nie si v kontakte s jeho ex? Ked píšeš ze ste sa normalne bavili a komunikovali?
Povedala si mu na to jeho vyhlásenie, co?
Autorka, tvoj muž chcel dve ženy a teraz nebude mať ani jednu. Dobre mu tak! Držím ti palce, aby si bola silná a dala mu to riadne vyzrat.
Mne sa normálne nechce veriť, že pánko po tom všetkom má tú drzosť aby prišiel naspäť do bytu a ostával tam. Zúfalec roka, bože môj... Ja viem, že pre my sa na to pozeráme inak ako autorka, ale mne keby povedal, že k ex nejde, lebo ONA ho nechce, tak by schytal takú vlnu výsmechu, až by plakal. A na záver by som mu ešte s kľudom oznámila, že ani ja ho nechcem vo svojom byte, tak nech sa spratá čím skôr.
Je vysoko pravdepodobné, že pán včera večer išiel za ex, ktorá mu dala podmienky za ktorých ho príjme, s čím on teda nepočítal, čakal otvorenú náruč. Myslím, že preto sa opil a s dlhým nosom sa vrátil k manželke. Predpokladám, že prvá podmienka je, aby sa rozviedol atď. alebo druhá možnosť, že klamal obidve a preto ho ex vyrazila tiež! Bohvie čo jej ten suterén nasľuboval a naklamal.
@simca06022011 mám kontakt na jeho ex , aj číslo ale tak čo jej budem volať. Sama mi napísala , len to že ju to veľmi mrzí , ale že nikdy nebola iniciátorka . Že za ňou chodil sám pod rôznymi zámienkami , že nikdy ho k sebe nevolala. Nepopiera krátkodobý pomer , ale z jej strany bol bezvýznamný a že aj na tú lyžovačku prišiel on sám za ňou , že tam ani nemal byť, išla s kamarátkami a on sa tam objavil .
Ukázala som to manželovi a sa ho pýtam čo je z toho pravda, povedal že to pravda nie je že ho zvádzala ale ja viem že mi on klame . Zas natoľko ho poznám. Viem že jeho ex hovorí pravdu . Na otázku čo mu chýbalo , kde bol problém , vraj on nevie a že toho vlastne bolo veľa , dve malé deti a robota .
neviem ani ako sa vyjadrit aby som nebola vulgarna. Bolo toho na neho vela? Deti a robota? A zato toto urobil? To akoze sa chce takto ospravedlnit? Niekedy ozaj nechapem.
Takže chce to s tebou urovnať ako východisko z núdze? Ak by ho prijala ona, tak by už bol napáskovaný u nej?
Znamená to, že zlyhal, keď mala ona malé dieťa a zdrhol, v druhej rodine zlyhal, lebo malé deti a chcel zdrhnúť?
Pri každej rodinnej zaťaží bude takto zlyhávať, lebo je toho veľa a potrebude uvoľňovať stres a napätie tým, že vyprázdňuje gule niekde inde?
Ťažko sa mi to píše, ale na tom budúcu dôveru nepostavíš :/ on sa vinný moc necíti, iba je nešťastný, že si na to prišla skôr ako to mal zazichrované inde.
@anonym Ty vyzeráš byť celkom pri zmysloch, exmanželka je podľa Tvojich slov tiež v pohode. Dajte sa Vy dve dokopy, pomôžete si navzájom s deťmi, veď sú súrodenci a nadsamec nech len poriadne pracuje, platí Vám obom alimenty a vo voľnom čase nech je so všetkými deťmi. To bude pre neho najväčší trest. 😂
No podla tych reci, ja by som tej zena na 100% neverila. Nic v zlom. Ak mala problém sa ho zbaviť, mala ti to povedat. Keby hocijaký chlap za ktoroukolvek z nas doliezal tak isto si to necháme a este s nim aj do postele vylezieme. S prepáčením obrabat sa tiez iba na silu dala... Trápne. Ako hrozna situácia, nedaj sa, dúfam ze sa ti podarí to coskoro vyriešiť 😔
Exmanzelka je falosna a nie v pohode, na to si daj pozor.
Ja neviem, mne uz by bolo jedno, kto co inicioval, stalo sa, spravili to, vinni su obaja. Uz by mi bolo jedno, kto je vinny vacsou mierou. Hlavne by som mu vysvetlila, ze mi je z neho zle a nechcem byt s nim pod jednou strechou a kedze sa musis postarat o male deti, ktore ho natolko zatazovali, az si musel odlahcit u svojej ex, a tym padom vas byt /alebo dom/ potrebujes, slusne by som poprosila, nech si docasne najde nejaky najom a odide, kym sa veci nevysporiadaju. Nemohla by som ho ani vidiet...
@heleninamama ani s ex by som sa moc nedávala dokopy, ona tiež vedela do čoho ide. K sexu treba dvoch
Mila autorka. Na MK citam každý den o nejakom tom ch...ujkovi co podvazda svoju zenu, ale ten tvoj je silna kava. Ja viem ze mas srdce zranene, ale na tvojom mieste by som mu to dala vyzrat. Ako niekto písal, vymenit zamok nemozes. Ale kazdu moznu sekundu by som mu pripomínala nech sa odstahuje, ze ho vo svojom byte, kurevnika, nechcem. Neprala by som mu, nevarila, davala mu deti castejsie na starost (v zmysle zober ich von, obriad ich) nech ma naozaj toho vela na starosti chudacisko.
Čiže ona tam bola s kamoškami a on sa tam zrazu zjavil? A ona sa ho ani neopýtala, kde je dcéra, ktorú mal mať vtedy on? Obaja sú úbožiaci! 🤢
Aké máš možnosti? Pomoc s deťmi, finančné zabezpečenie atď? Vieš si predstavit, žeby si mu opäť dôverovala? Nemusíš sa rozhodovať hneď, ale nerob nič, čím by ťa mal v hrsti a mohol v tebe vyvolávať výčitky....

@oblecenie99 hej, hned v uvode to pise. Smutne to je, fakt. Ja este kojim 14 mesacne, si to neviem predstavit ☹