Manžel a jeho menšia chuť na sex
Ahojte baby..potrebujem radu alebo skor vediet ako to je u vas..viem ze je tu podobna tema, ale ta je starsia...mam taky prorblem zijem s manzelom tri roky, byvame sami..manzelia sme, v poslednom case moj manzel nema chut na sex...teda nie ze by na zaciatku bol stale na mne., ja vzdy musim zacinat, uz sme sa aj o tom bavili aj viackrat sme sa pohadali, vzdy to otoci na inu temu a ja som na vine vsetkemu..ja mam tiez chyby ale ide mi o to ze promedsa vsade sa hovori ze chlap ma vacsiu chut atd..ale u nas je to naopak..inu nema som to tom presvedcena, tym to urcite nie je.., nikdy ma "živočíšne" nepobozkal, len tak sa na mna vrhol a pod...baby som z toho hrozne nestastna, aj mu hovorim ze toto neni normalne aky je.....lebo naozaj som o tom presvedcena ze chlapi su ini, alebo aspon vacsina...ved toto nie je moj prvy chlap v zivote..ake mate vy skusenosti-,?co vasi manzelia..?dakujem
@lyzzy no hej, musela som dlho rozmýšlať ale teraz neviem čo myslíš. Myslíš iba sex alebo stačí aj objatie večer v posteli? Jedna kamoška má dve malé deti a na rovinu mi povedala, že pred prvým dieťatom všetko v pohode a to druhé spravili tak, že sa milovali raz! Som skoro odpadla. A teraz má 2,5 ročného a polročnú dceru a ešte nemali sex. Ale povedala, že každý večer si dajú pusu a objímu sa a zaspia. a že sex jej vôbec nechýba a je rada, že ten jej ju s tým neotravuje.
ta druhá má 4 ročnú dceru a sex nemali prvé dva roky. Až teraz, ked malá išla do škôlky a ocitnú sa sa mi, tak niečo je....
preto neviem to takto posúdiť a ani seba ako to bude, keď sa nám narodí mimčo.
@lyzzy no len ten názor si vyjadrovala tak, že to nie je normálne a že sex je tmelom vzťahu. Preto si myslím, že je to krátkozraké a preto som ťa tak nazvala. A čo takí, čo majú sex len pre splodenie potomkov lebo sú silno veriaci? Odpadla som, keď to kolegyňa letmo naznačila.... ale deje sa to. A pritom ona je mladá....
Ľudia sú rôzni a majú rôzne chute a spôsoby života.
Preto obdivujem tvoje sebavedomie, že vo vzťahu bez sexu by si nemohla byť. Aj ti to želám.
Ja sa takto o sebe nevyjadrím nikdy. Len môžem povedať, že sex mám rada a zatiaľ mám veľké libido. Ale viem, že keby sa môjmu mužovi niečo nebodaj stalo a nemohli by sme mať sex, ľúbila by som ho ďalej aj keby mi to chýbalo a veľmi.
ako teraz... ale pre bábo spravím všetko... je to veľmi ťažké sa zdržať, lebo som na rizikovom.
Niekde som citala, ze dobry sex tvori len 10% cast dobreho vztahu, ale zly sex je 90 % problemov.
"when your sex life is great it's 10% of your relationship. when it's bad, it's 90%.
Nieco natom bude.
http://info.fortaonline.com/do-not-underestimat...
@alzbeta7979 No ja netvrdím, že sex je všetko, ale je lepidlom dobrého vztahu, čiže niečo ako pridaná hodnota, ked sa vyskytnú iné problémy, tak ich skor zvládnu ludia, ktorí v tejto oblasti nemajú problém. Ja svojho muža milujem aj bez sexu, keby sa mu niečo stalo a nemohol by napr. zo zdravotných dovodov, tak určite by som ho neopustila, tak som to nemyslela. Okrem toho si myslím, že ak to obom partnerom vyhovuje, tak v pohode možu mat sex aj raz za rok, ale tento prípad sme tu neriešili, boli tu ženy, ktoré boli nespokojné, čiže im ten nedostatok sexu vadil a tým pádom je to podla mna problém aj vo vztahu. Lebo muž, ktorý ženu úprimne miluje sa snaží, aby bola spokojná, aj za cenu nejakej tej obete. Inak u nás v rodine tiež jedna tvrdila, že ona mala sex len 3krát v živote, ked plodili deti, lenže sme sa spýtali aj jej muža a ten na nás kukal ako vyoraná myš, že to čo je za blbost. Takže niektorí ludia síce niečo tvrdia, ale nemusí to byt aj pravda.
@alzbeta7979 ....ja uz neviem co ti mam na to povedat.
Myslim si, ze viera ani zdravotne problemy nepatria do tejto temy lebo ak dobre citam tak ziadna prispievatelka tu nenapisala ze jej muz ma zdravotne problemy alebo je silno veriaci.
Tu sa prebera tema ze ZDRAVY muzi odmietaju svoje partnerky.
A aby som ta upokojila tak ani ja by som svojho draheho neopustila....keby som bola taka kratkozraka ako si myslis ze som tak uz davno nie som s nim.Prekonali sme toho veeeela zleho ale zvladli sme to spolu.A predstav si:....neslo vobec o sex 😀
@lyzzy
@janickacrazy hej hej máte pravdu, tieto ženy tu majú zdravých mužov... Ja som len sa točila okolo toho a nejako som zablúdila, že čo ste vy dve tu napísali, že sex je dôležitý a je tmelom vzťahu a tak mi to pripadalo, že treba mu dávať veľmi veľký význam a s tým som vôbec nesúhlasila.
Súhlasím s článkom čo tu dala @mariuskaa
asi tak nejak som to chcela povedať a zamotala som sa do viery a chorôb.... moja nešikovnosť.
Proste si stále myslím, že dobrý a pravidelný sex je len pridaná hodnota vo vzťahu nič viac.
@alzbeta7979 ano, mas pravdu iskra vyhasla...ved to ako ju zasa zapalit...asi treba zacat niekde na zaciatku spolocnymi aktivitami a tak. Len je to dost narocne zohnat aj ku malej niekoho a tak, aby sme mali cas len pre seba a pri tej unave vobec mat chut na spolocnu aktivitu. My sa o tom bavime akurat minuly tyzden som vravela mm ako mi chyba fyzicky kontakt s nim a povedal, ze ho chce obnovit. len zatial som sa akosi nicoho nedockala...Ja uz prva zacinat nechcem, nemam uz akosi odvahu na to po tolkych odmietnutiach...Chodime do manzelskej poradne, tak snad to pomoze.
Keby sme nemali dieta tak sa rozvediem(skripu aj ine veci), pretoze je to hrozny pocit, znizuje to sebavedomie. Lenze co teraz? Musela by som sa vratit k rodicom, dat malu do jasli a ist do roboty.No a samozrejme este stale ho lubim. Mozno tu niekto povie, ze som pohodlna, lenze ono to vobec nie je take lahke, odist. Zas na druhej strane nechcem stratit svoju dostojnost a zit tak aby som si prestala vazit samu seba. Takze ak sa to nezlepsi, budem sa musiet rozhodnut...
@s.a.s.k.a. no vidíš, keď sám manžel hovorí, že aj on by to chcel obnoviť, tak to je už krok k lepšiemu. A tie aktivity skúste najprv ako rodina. Teda neviem, či už to robíte... že chodíte spolu na preliezky, plávať, alebo na výlety alebo neviem, kde sa dá aj s malým dieťaťom a ak to bude vôbec možné. A potom ďalší krok, čo by som ja spravila je, keď dám malú spať, tak si k sebe sadnúť na gauč, alebo lahnúť a ležať v objatí. A tu uvidíš,či sa medzi vami vytratila už aj intimita. Lebo ležať v objatí sa vydržia len dvaja, ktorých spája nejaké puto, vnútorná istota a dôvera. A keby ti to bolo nepríjemné, skús vydržať nasilu tatko sedieť, ležať. Možno si vaše telá znova zvyknúť na seba a postupne budú chcieť viac. Len sa hneď nepomilujte, ked budete takto ležať... Iskru treba zažať postupne a predpokladom je prehlbenie intimity.
A verím ti, že je ťažké sa rozviesť a tak. Veď koľko žien je bitých a týraných a nerozvedú sa....
@ivetoy detto, mame uplne rovnakych muzov. Keby nebolo mna tak asi ani sex nemame. Ziadne vrhnutie na mna ze ma velu chut ze nemoze bezo mne vydrzat. Len same vyhovorky ako kojenie, stres, dobry film furt kazdy vecer vraj, ze uz ma svoje roky atd... Kraviny. Jeho byvalka ho vraj podvadzala, tak sa rozviedli.. No uz viem preco.. Ani sa jej vobc nedivim, ked clovek po dvoch mesiacoch chce sex a tvari sa ze sme ho mali minuly vecer... Kkso!! Co s tym fakt netusim, kedze mame maleho.. ☹
Zatial sme to neskusali...lebo sa trochu polepsilo...ale z lekarne mam caj obsahujuci kotvicnik..sem tam mu uvarim...ale keby to bolo velmi zle,tak urcite kupujem ten prirodny hormon...velmi to ,zevraj pomaha,urcite to skus...,ale musi byt bulharsky potrebne mnozstvo saponinov 95% dostat v lekarni a nie je to drahe. urcite skus moja.. 🙂
AHojte dievčatá, teeeeda, pridávam sa aj ja. Keď hovoríte o tom, ako že vám chýby sex, prejav náklonnosti, pocit, že ste ešte stále atraktívne a manžel po vás túži...toto sa týka aj mňa. Sme v najlepších rokoch, kedy si môžeme s chuťou užívať sex, túžime po vlastných manželoch....čo sú toto za muži, dočerta! Prerastá mi to cez hlavu,cez mozog...veď keď nie teraz, tak kedy potom? O 5 rokov, o 10? O 15 už vôbec nie, veď to bude len horšie. Môj manžel nikdy nebol do toho hrrr, ale bolo to určite lepšie, počas tehotenstva nič a teraz des, bieda, večný problém. Bavili sme sa o tom, vraj to až tak nepotrebuje, sem-tam sa prekoná, ale je to ako na baterky, stále to isté, niekde sa ma dotkne a ja do bodky viem, kde sa ma dotkne potom. aj keď potom povie, že to bolo super. O sexe hovoriť nechce, rozoberať to je nereálne, keď sa ho pýtam, nech mi povie, čo by sa mu páčilo, tak všetko je tak ako má byť.
Áno, sťažujeme sa tu a nič pre to nerobíme-ako to jedna z vás napísala, ale čo robiť, keď rozhovor ho znervózňuje, na zvádzanie už nezostalo kúsok sebavedomia, istoty a pocitu „som sexy“, pretože sú dávno podlomené dlhým odmietaním. Som zúfala, túžiaca po sexe a beznádejne čakám, že niekto MÚDRY mi tu dá odpoveď. Pozná ju niekto?POMOC.:((
@mimamimi ahoj, ja tomuto nerozumiem 🙂)kde je problem? manzel predsa musi po tebe tuzit, ak ty tuzis je to uplne normalne, ze aj on musi, muzi su tak nastaveni, ked sa vecer k nemu pritulis, trosku pohladis a pokial nieje zdravotne chory, nemal mimoriadne narcny den v praci, musi po tebe tuzit a musi to byt aj 2-3x denne
nerozumiem 🙂
@diskutujuci ....nie si jediny kto tomu nerozumie.
@lyzzy presne, ja som uz vyse 10 rokov v chomote a nikdy neodolam 🙂) dokonca by som privital castejsie....
@diskutujuci 😀 ....ja ti neviem.Nepoznam chlapa,ktory by odmietol dobry sex.Fakt nepoznam.
Tuto u tychto muzov bude asi problem v niecom inom...si myslim ja.
@lyzzy ahoj, odkazujeme teda spolocnym stanoviskom pre dikobraz, aby verila a skusila sa zamysliet preco k tomu doslo a namiesto vycitiek a diskusii nastaviit atosferu, sviecky, sampus, jahodky a.... zajtra zalozi temu, aky vie byť krasny s.x po 15 rokoch manzelstva 🙂
@diskutujuci ....dufajme.Ze sa to este bude dat. 😀
@lyzzy to nemyslis vazne 🙂) si teraz ako ona 🙂) jasne ze bude, ved vies co je zaklad vsetkeho? vola a tuzba a pozitivny pristup, o tom je to cele, laska a viera vsetko prekonaa
@diskutujuci ....ale ja viem.A ver mi,ze im veeeelmi moc drzim palce. 😀
@lyzzy tak papa a nech nam dikobraz napise a na jej krasnom vecernom zazitku mame ty a ja mozno aj maalilinku zasluhu 🙂
paa
Aj môj po mne túži 2x denne 😀 ráno ale to nieje čas a ide sa do práce. Po obede, ale to zase deti.... a večer kým zaspia deti už je unavený 😀
@mimamimi Mne pomáha taká finta, že spomeniem ako mi kolega pochválil niečo alebo ako sa predvádzajú... (robím v chlapskom kolektíve) tak to trochu žiarli a je to 😉
@diskutujuci NO VEĎ TO, ani ja to nechápem, škrata nie som, naopak často som počúvala od mužov, že mám nesmierny sexepíl a o nápadníkov som nikdy nemala núdzu. Teraz po pôrode mám asi 5 kíl naviac, ale pracujem na tom a veľmi sa medzi chlapov nedostanem, takže kompliment som už dávno nepočula a ešte nezáujem môjho manžela....to úplne podlomilo moje sebavedomie. Už som sa ho aj pýtala na všetko možné. či nie je na chlapov, či niekoho nemá, či má zdravotný problém...tvrdí, že je vyčerpaný a nechýba mu to. Pritom je to veľmi sexy chlap. Takže fakt na zaplakanie--mať doma sexy chlapa a nemať ho v posteli. Ešte by som si rada sex vychutnala, veď som mladá-fňuk.

@alzbeta7979 ...a este jedna otazka.....ruku na srdce.Poznas niekoho pre koho prejav fyzickej lasky nie je potrebny???