icon

Manžel a kamarátka

8. júl 2021

Mam slobodnú kamarátku. Navštevujeme sa dosť často. Niektoré veci sa mi prestávajú páčiť. Napríklad, kúpila si sexi šaty, lebo mal k nej prísť kamarát ( obcas ma kamaráta s vyhodami) samozrejme si ich musela vyskúšať, keď prišiel môj muz z prace. Minule prišla zo sexshopu a musela sa pochváliť a ten môj ešte zahlásil,,ved ukaz nie "?
Pri tom ja mam tiež dosť sexi prádla, netrpí nedostatkom a nemá mu co chýbať.
Ked sa pochválila ze mala pánsku návštevu, môj sa jej opýtal, či bol dobrý.
Ukazuje mu ako ma opalene telo, a tvári sa, že je náš vecou- akože sak kamarát.
Ona nemá zábrany spať so zenatym, ale ani by ni nenapadlo, že mám byť pred ňou na pozore. Aj ten môj sa správa ako idiot, aj keď v súkromí na nu nonstop nadava aká je sprostá a hlupa.
Je normalne ze mi to vadi, som paranoidna? Aj vy mate také kamošky, ktoré sa s vaším chlapom bavia o sexe a ukazujú mu spodné prádlo?
Príde mi, že si potrebuje stále dokazovať, ze ju niekto chce. Obe mame po 30tke

kitycat
8. júl 2021

@dollyzv aha ja som citala na zaciatku ze "mame" nie ze "mam" a ze chodi tam a predvadza sa pred jej muzom 🤣

Autorka, tak po dovolenke obmedz kontakt ked uz nrmate spolocnu rec a tvoj, ako baby povedali, z nej ma asi akurat srandu. Pochybujem, ze by ta s nou podviedol

mimiqa
8. júl 2021

Autor ved to.. Musim ale povedat ze keby boli sami ona zatlaci a je...mas to v rukach ty.. Chlapa preplieskaj a ju obmedz

dollyzv
8. júl 2021

Každopádne spoločnú dovolenku by som zrušila...nebavilo by ma stále striehnuť kde mám muža a či náhodou neprasi moju kamošku keď zazmurim oko 😂😂😂 lebo,už teraz keď s ním koketuje,čo to bude na dovolenke..možno by ťa prehovorili na trojku 😅😅😅

mimiqa
8. júl 2021

@dollyzv takk toto uz je na zvazenie ta trojka 😂

dollyzv
8. júl 2021

@mimiqa akoze muž,kamoška a mladá sestra? 😂😂😂😂😂

autor
8. júl 2021

@dollyzv jezis toto neries 🙄

dollyzv
8. júl 2021

Vieš,tak čo potom riešiť..sťažovala si sa,že máte zaplatenú dovolenku s koketnou kamoškou..všetko sa dá vyriešiť,aj kamoška skrotiť(napr. Nestretávat sa u vás doma,alebo keď je doma muž,alebo skúsila si jej naznačiť že jej správanie voči tvojmu mužovi je nevhodné a že si to neprajes? Možno by aj len komunikácia pomohla) dovolenka buď zobrať niekoho iného,alebo vymeniť za iný pobyt..no asi to nechceš riešiť dostatočne tak potom neviem Ako ti mame poradiť a čo teda riesit🤷🤷🤷

magnetk
8. júl 2021

Mali by ste byť naozaj na pozore pred vašou kamarátkou. Podľa vášho opisu, by bola radšej asi kamarátka vášho manžela. To priateľstvo treba stopnúť, aby nebolo neskoro. Takú kamarátku ozaj netreba.

maminkadeticiek
8. júl 2021

Odtiekla by som dovolenku,ci je to trapne ci nie,mne by na to stacil uz moj zly pocit a intuicia.A muzovi by som povedala,se sk je taky drbnuty ze nevidi ako s nim flirtuje tak nech si zbali saky paky a ide na tu dovolenku s nou sam.Uvidis aku spiatocku hodi.

nikpa
8. júl 2021

No tak tá dovolenka je veľká odvaha. Predpokladám, že si tam moc neoddýchnes, aspoň psychicky nie

sissy27
8. júl 2021

Všetci ti radia zruš dovolenku - ja ti poradím choďte ako ste si naplánovali, nech veci vyhnijú ako majú. Možno ťa muž príjemne prekvapí a stopne ju ak prekročí isté hranice, možno sa stane to čo tu väčšina predpovedá - ale tak budete to mať za sebou a môžeš sa pohnúť ďalej.
Vieš, zbaviť sa milenky alebo teda nejakej rozhoďnôžky nič nerieši - nebude ona, bude iná... muž ti sľuboval vernosť, nie cudzie ženy.

kittykat22
9. júl 2021

@sissy27 👎 nepride ti to ako drazdenie hada bosou nohou? Ja mam doma upratovacku ale vzdy vyberam starsiu sirsiu pani. Nie, ze by som muzovi neverila. Ale verim, ze prilezitost robi zlodeja. Sme len ludia.

nelina1
9. júl 2021

Toto je suka, nie kamarátka. Chováš si zmiju na hrudi. Dovolenku by som zrušila a kamarátku tiež. Mne sa ale vôbec nepáči ani reakcia tvojho muža, tam to tiež dosť smrdí.

bluka2
9. júl 2021

A nemôžete si na dovolenku ešte prizvať sexi kamaráta a jeho brata? Nach je to také vyvazenejsie 😂

podmostom
9. júl 2021

Aj susedka vzala dobrú kamošku na dovolenku. Ani nebola takáto koketna. Že na dovolenke bolo super. Už jej muž býva s tou kamoškou. A ďalšia si všimla ze jej nová kamoška chodí k nim s čoraz väčšími vystrihmi a stále sa chichoce keď bol doma jej muž. Tiež začali spolu spávať. Mužovi normálne povedz, že si bola trubka že si ju vzala so sebou na dovolenku, že s ňou chceš postupne obmedziť vzťahy a nech si dáva na ňu pozor. To ze sa šla prezliecť do sexi šiat keď došiel tvoj muž nie je OK. Tá by pretiahla barskoho.

lintu
9. júl 2021

Čím viac ho budeš na ňu upozorňovať, tým viac si ju bude všímať.
A zase naopak, čím viac ju budeš od neho okato odháňať, tým viac si ona môže skúsiť niečo dokazovať. (Nedajbože, ak ju k tomu ešte počastuješ ako mrchu.)
Predpokladám, že ak medzi nimi preskočila nejaká iskra, stretávať sa dokážu bez problémov aj poza tvoj chrbát.
Neviem, ako poriešiť dovolenku. Vo všeobecnosti by ale možno bolo dobré presunúť vaše kamarátstvo niekam, kde sa manžel nepohybuje. A potom podľa uváženia počet stretnutí znižovať a znižovať... až do stratena.

0silvia0
9. júl 2021

Pytam sa, naco potrebujes v zivote taketo otravne prisavky preboha? 🙉

snazilka_bio_mamka
9. júl 2021

nečítala som celú konverzáciu, kamoška má muža, ktorý ma vyslovene nemá rád, stále na mna nadáva, kamoška mi to aj povedala, a raz sme sa ocitli spolu vonku a povedal mi ako po mne túži a ako ho vzrušujem a že má o mne predstavy :D poslala som ho do riti, odvtedy sa snimi ani nestýkam

rainee
9. júl 2021

Ja som mala tiež takú akože kamošku, ktorá mala síce manžela a dieťa, ale vzťah mali o ničom a už sú rozvedení. Tiež mi išla ešte počas ich manželstva po mužovi. On sa na tom dobre bavil a robil si z nej srandu, ale mne to vadilo tak som sa s ňou jednoducho prestala baviť a bol pokoj. Od takýchto ľudí ruky preč, nie to ešte ísť spolu na dovolenku...

nina255
9. júl 2021

Ja ti to poviem takto, KEBY je ta baba ako tvoj muz hovori hlupa a skareda a neviem aka tak by vobec nemal zaujem bavit sa s nou ! 😃 myslis ze muzi sa bavia len tak a este takto s hlupymi a skaredymi? Ani by o nu nezakopol keby si to myslel...
A na margi toho, byvaly tiez hovoril na jednu babu z roboty ze “boze sibe ti ved vobec neni ani pekna len je v pohode tak sa pozname z roboty ale vobec sa mi nelubi” a teraz je uz ex a s hentou ma decko 😂 baby maju pravdu co ti tu pisu...

monka105
9. júl 2021

Ja by som ju na tvojom mieste zosmiešnila. Či si je istá, že oblečie svoje faldy do toho spodného prádla a pod. Nič nezaberá lepšie na ľudí, ktorí zúfalo túžia po pozornosti a žijú v tom, že pobrali všetkú krásu sveta ako poníženie. Ale bezohľadu na to by som sa určite nebavila s osobou, ktorej nepríde trápne pretŕčať sa pred mojím mužom. Nech ide na dovolenku s kamarátom s výhodami.

monika13monika
9. júl 2021

Fuuuu no tak toto je fakt kamoška.Dovolenku by som hneď rušila a mužovi aj kamoške vysvetlila ako sa majú správať a čo je vhodne.A z teba ešte debila urobia šak čože všetci chápu srandu len ty nie.akože nechapem takého chlapa čo sa tak správa ,sranda nesranda mal by vedieť čo je normálne a ako sa má správať a ešte keď mu to povieš že sa ti to nepaci.no držím palce aby si sa rozhodla spravne

ajko2011
9. júl 2021

Nemám také kamošky 👏

sally001
9. júl 2021

Ja by som sa z muzom normalne o tom porozpravala narovinu a cakala by som jeho reakciu...samozrejme dovolenku by sme zrusili povedala by som mu ze bud pojdeme ako rodina sami alebo ostaneme doma...ak by nesuhlasil a aj tak by chcel ist na dovolenku tak by som mu povedala ze mozes ist sam ale domov sa viac nevracaj!

vrabcek15
9. júl 2021

No ja som celkom zvedavá,ako sa toto vykristalizuje☺️

1mata
9. júl 2021

Moja "kamaratka" pretahovala mojho otca, ked som nato prisla, zacala pretahovat mojho bratranca. Davaj si pozor.
Neviem ako by som vysvetlila ze chcem zrusit zaplatenu a dohodnutu dovolenku, ale radaej by som tak urobila. A jej povedat na rovinu, nech taha do pi*e. Provokovat do inej chalupy

kvetinka75
9. júl 2021

ja by som kontakt určite prerušila už dávno. Toto kámoška určite nie je. Mala som jednu, síce sa nesprávala tak výstredne, ale keď bola vydatá, tak sa rozčulovala, čo jej muž chodí na kávu s kolegyňami, aké majú dôverné vzťahy atd. Ked sa rozviedla, zrazu jej nevadilo volať môjho že ved prídi na kávu pokecáme. Tak už nie sme v kontakte. Keď sa aj stretneme, tak jej jasne dávam najavo, že nemám záujem a čas. Ešte vypisuje môjmu mužovi na meniny. Hlavne že na moje si ani nespomenie. Nech loví inde.

dory94
9. júl 2021

Mam nervy aj za teba 😠 zrus tu dovolenku ..vymysli si nieco..chorobu ale nieco ine..lebo to este budes lutovat ..bud si vypije ona a bude sa tvarit ze nevie co robi, alebo si vypiju obaja a budu sa tak tvarit obaja, alebo si vypijes aj ty , zaspis , a im sa zacne zabava..ako nepoznam tvojho muza..ale za ziadneho ruku do ohna nedam

cimage
9. júl 2021

Ja osobne by som sa na tej dovolenke bala aj na wc vzdialit, alebo sa ist prezliect. Taketo baby nemaju zabrany, ked im zenaty chlap nerobi problem, tak muz vlastnej kamaratky tiez nebude problem. O to lepsia korist. A hlavne na dovolenke, kde sa ludia uvolnia, popiju, zabavaju, to ma super pripravenu podu. Neviem co ta drzi pri nej. Hned by som ju stopla, alebo aspon by som sa s nou stretavala mimo domu. Ale silno ti drzim palce aby to dobre dopadlo

dopka
9. júl 2021

Aj ja som mala taku kamaratku. Najlepsiu. Dobre vzťahy, dôvera.. Bla bla.. Nikdy som nemala problem nechat ju samu s mojim muzom u nas doma (naivna krava) ved sme boli skvelí priatelia. Verila som ako jednému, tak druhému. Dnes žije s mojim mužom (uz teda bývalým) a maju spolu dieťa. Nechcem vám tým vložiť nijakého chrobaka do hlavy, ale ja uz dnes viem, ze si ziadnu kamaratku uz nikdy tak blízko mojho vzťahu nepustím 😉