Manžel a kolegyňa
Ahojte, neviem ci to na mna vplyva to pocasie alebo mi uz hrabe ked som teraz dlhsie doma, ale...chcela by som vediet vas nazor ci je to podla vas uplne ok.
Manzel mi jeden den spominal ze sa mu v praci prihovorila kolegyna ze ho pozna z vysky, ale nevedel si spomenut ako sa vola. Tym to haslo, jeden den som sa opytala ci su v kontakte tak vraj prehodili par slov....
Kedze nemam notebook, poziciavam si manzelov pracovny a kym je manzel s dcerkou tak surfujem. A bum vidim v otvorenom outlooku maily medzi tou kolegynou a mojim manzelom kde jej vypisoval ci ma trosku casu ze ci by s nim nesla na kavu. Tak sa dohodli ze ona ma volno v stvrtok alebo piatok ze sa stretnu.
Stvrtok a piatok robi manzel z domu tak som sa ho dnes pytala ze ci teda ostane doma a nieeee musi ist do roboty samozrejme.
Myslite ze je to v pohodicke ze sa takto kolegovci stretavaju? Ja neviem, ja som vzdy taketo pozvania odmietla a uz vobec som ich neiniciovala lebo mi to prislo trosku divne. Co myslite?
Urcite to nie je normalne.urcite bud minimalne pozornejsia a preveruj.nenechaj sa uchlacholit ze my zeny sme podizrievave a neraz paranoidne.ano sme,to je pravda ale taketo kavickove stretka nie su normalne,najma ak sa k nemu neprizna.bacha na to!
@mysicka36 z mojho pohladu to bola len vyuzita prilezitost. je pravda ze sme mali doma problemi, ale tie problemi pred tym su nic voci tomu, co som tym sposobil a kolko omnoho vacsich problemov narobil. napriklad ja som mal obrovsky blud v tom ze ma moja manzelka uz nemiluje a preto je na mna taka "protivna" a samozrejme som si rovno aj spojil ze ma ineho chlapa. a ked sme sa "uprimne" (v uvodzovkach preto lebo to boli velmi narocne debaty pre oboch) porozpravali uvedomil som si ze dovod bol iny.
@mysicka36 myslim ze to zrovna az tak nepatri k tejto teme, ale v skratke viem ti odpovedat... bol som (dufam ze uz teraz nie) rovnaky posrany hrdina, ktory tvrdil ze keby sa to neprevalilo ukoncil by som to a povedal. ukoncil/li som/sme to asi 4x, ale vzdy sa to vratilo. nakoniec kontaktoval jej muz moju manzelku, a az vtedy sa to ukoncilo...
@bobrik_tt
k príspevku: "ahoj, z pozicie chlapa ti mozem povedat, ze si to trafila...kedze vie, ze by ti to vadilo tak to radsej zataji, ono keby zeny boli troska tolerantnejsie tak sa od muzov dozvedia viac...takto je asi jednoduchsie urcite veci nepovedat ako povedat a .... "
vážne? a ako vysvetlíš potom, že chlapovi poviem, že viem, že chce ísť "niekam" a nechám ho ísť (aj tak by šiel tajne). Na druhý deň poviem, že viem, že bol. A zapiera o106... Dokonca aj vtedy, keď mu poviem, že som videla fotky...
Inak, výhovorka k fotkám: "To mi urobili schválne, vedeli, že tie fotky nájdeš".. Vinný je vždy iný, len za pána nie on...
A áno, tiež som počula z jeho úst výhovorku, že mi to radšej zatajil, aby mi (vraj) neublížil! Napriek tomu, že som prízvukovala, že radšej budem počuť (akokoľvek krutú) pravdu, ako byť uvádzaná do akýchkoľvek omylov.. 😠
@paladin vies, mas pravdu , otvorena komunikacia je uzasna vec, ale myslim, ze ziadny vztah sa tymto nevyznacuje. Niektore zeny povazuju otvorenu komunikaciu to, ze povedia vsetko co kde poculi o tom druhom , niektori muzi si zas myslia, ze vsetko povedali jednym hmmmm....myslis si keby si svojej manzelke povadal vsetko otvorene, tak ta to uchrani od nevery ? ......myslim, ze neveru clovek musi chciet a zamienku si najde, ci je otvoreny alebo nie ....
...ale mas pravdu uprimnost a otvorenost by mala byt meta , ku ktorej sa kazdy vztah ma uberat .....
@srnqqa Ver mi ked poviem, ze akukolvek krutu pravdu v skutocnosti nebudes chciet pocut. Neviem aky mate vztah a neviem aky je tvoj manzel ale ak by som mal istotu, ze zena mi to neofrfle a nebudem ohladom toho pocuvat komentare tyzden tak jej poviem, ze idem tam a tam bez okolkov...
@paladin ahoj.keby sa neozval jej manzel pokracovalo by to dalej?
@kikushka2386 nie!!! citim to, viem to a vidim to ze nie. nechcem to generalizovat, ale som sam zo sebou presvedceny ze by to nepokracovalo
@bobrik_tt nie je môj manžel 😎 S ofrflaním "musí(š)" kúsok rátať, ale čo skutočne neznesiem, je takéto popieranie. A zámerné 😠 No načo to bolo kedy komu dobré, nie nadarmo sa hovorí, lož má krátke nohy.
A čo ten "klamaný"? Na neho sa ohľad neberie?!!! Myslím, že to je vyjadrenie NEúcty. Všetko dokážem tolerovať, ale nič, čo by bolo poza môj chrbát. Myslím, že sloboda jedného končí tam, kde začína sloboda druhého a pre mňa za mňa, zabávaj sa aj týždeň, kým máš splnené svoje záväzky voči dieťaťu, manželke, partnerke...
Takže, prečo dotyčný klame, keď je to len káva? Môj rozum sa zastavil a nepochopí... Tým ale nenarážam na to, že ide hneď o neveru. Nevidím nič zlé na "opačných" kamarátstvach (čo však nie každý pochopí, veď mám dieťa, dieťa zase svojho otca), ale tie majú jasnú hranicu (ktorú tiež každý nepochopí). Ja ich mám sama sebou stanovené tiež 🙂
A pravdu za každú cenu... nemám ružové okuliare, ale som ani nezažila jeden pokojný deň, neustále nejaké problémy a podotýkam závažné rodinné problémy trvajúce odkedy som dokázala vnímať a sú čoraz horšie...
Možno aj práve pre to trvám na tom, že by mali ľudia hovoriť pravdu, jednak ako znak toho, že si ma natoľko vážia a jednak pre to, že jedného dňa sa kruh pomaly uzavrie a ako z neho von...? U nás jedine tragédiou, a neviem, ako ďalej 😠 😢
@srnqqa napriek vsetkemu co pises a tomu, ze preferujes priamu debatu a radsej by si vedela aj o obycajnom stretnuti na kave pises, ze si nezazila jeden pokojny den. Tak potom kde robis chybu...podla mna je chyba v tom, ze ak by ti manzel povedal, ze ide na kavu s koleginou tak v tom uvidis nieco ine a uz je z toho konflikt a podozrievanie...ak o kave nebudes vediet nic mozno je to urcity druh klamstva ale pokial nejde o nic viac tak je to pre ten vztah podla mna lepsie.
@bobrik_tt alibista jak vysity, ja si myslim, ked viem ze moje konanie vedome ublizuje osobe, ktoru lubim, tak to neurobim, co je take dolezite na stretnuti s kolegynou ked musim svojej zene klamat, kedze viem ze sa jej to nebude pacit? Nerobte veci co ublizuju inym, potom klamat nemusim...jednoduche...
@bobrik_tt myslim ze porovnavas neporovnatelne, pretoze sme ludia a manzelovi zalezi ha mojom vzhlade aj mne idem ku kadernicke. Chceme jest, treba potraviny,..idem nakupit, neviem v tychto pripadoch by som ho asi tazko oklamala... 🙂 Myslim ze kavickovanie s osobami ineho pohlavia zas az take nevinne byt nemusi, ja napr. neviem dobre lyzovat, manzel vie super, tak sa siel lyzovat s nasou spolocnou priatelkou, prisiel sa ma najskor opytat ci mi to nevadi, nemalo preco, on nemal dovod klamat, ja osobne si myslim ze pokial niekto klame tak ako zakladatelkyn muz, nevinna kavicka v tom nebude...
@soporova Mozes mat pravdu a nemusis...kludne to moze byt aj nevinna kava. A tebou uvedeny priklad...suhlasila by si aj ak by to bola nejaka muzova kamaratka /spoluziacka/ zo studentskych cias? Alebo s nou by si ho nepustila? Alebo pustila a mala by si pochybnosti? A za dalsie...kava a lyzovacka sa tiez porovnava velmi tazko. ...a ak sa na tej lyzovacke kde bol manzel daco zomlelo a bolo by to jednorazove mozno sa to nikdy nedozvies...mozno povies, ze tvoj muz taky nie je....mozno povies, ze sa ti to nemoze stat...ja poviem len jedno take veci nikto neplanuje a nikdy nehovor nikdy. A teraz si poloz otazku je lepsie to vediet alebo nie?
@bobrik_tt aj keby to bola spoluziacka ma to netrapi, ked nemas co skryvat, nemas dovod klamat, bud veris alebo nie, manzel je hasic a ma popri stavebnu firmu, denne sa stretava osamote s x zenami, ked ide niekde na pracovne stretnutie alebo tak ja ho nekontrolujem on sa nepyta, ale neklame mi, ked sa spytam odpovie mi, prip. rozoberame stretnutie v ramci konverzacie co kto zaujimave zazil....ale keby ma klamal, ako zakladatelku kontrolka by mi zablikala, preco ma klamat ked nema co skryvat, mame si byt sami za seba zodpovedni, lebo vztah je aj o zodpovednosti, ak by bola zakladatelka velmi ziarliva a on napr. ide prebrat dolezite pracovne zalezitosti, aj tak jej mal vysvetlit dovod kavy a nie zatlkat.

@trish31 Keď leží niekto na chodníku, je jedno z akého titulu, tak nájdu sa ľudia čo ho vidia a nájdu sa čo sa tvária, že tam nie je. Každý vidí čo chce a koľko chce.