Manžel a sesternica
Stala sa mi taka vec. Mam manzela, sme z Kosic, ale muz casto chodi na sluzobky na tyzden po celom SK (stavia domy). Teraz uz cca 4 mesiace chodi na tyzdnovky do Prievidze. No a asi pred tyzdnom som mu objavila vzadu v kufri lisky pre dve osoby do ZOO. Pytam sa, ze ci bol v ZOO. Ze hej, ze tam bol s kamaratom, ze jeho kamarat isiel do ZOO kupit nejaku plysovu zifaru pre deti, mali volne poobedie, ze zasli do ZOO a potom na pivo. No divne mi to bolo, ze dvaja kolegovia chodi spolu do ZOO kukat na zvieratka. Ale neriesila som. Teraz cez vikend sme boli u babky na navsteve. Neskor mala prist aj sesternica. Boli sme tam od rana a manzel, ze pojde na hodinu za kamaratom, ze ho 5 rokov nevidel a akurat na SK. Vravim dobre, chod. Vratil sa po 2 hodinach a prisiel spolu so seternicou, vraj sa cestou stretli, tak isli spolu. No dobre. Chovali sa divne, nikdy nemali medzi sebou extra vztah, vazdy prehodili 2-3 vety, teraz vobec nic. Sesternica studuje v Nitre. Babka sa jej na navsteve pytala, ze co robi teraz v lete a sesternica, ze ma dve brigady, ze sem tam chodi brigadovat aj do ZOO v bojniciach. Vcera vecer pridal ten kamarat (s ktorym mal manzel byt v sobotu tie dve hodiny) na FB fotky z dovolenky, takze cez vikend na SK ani vobec nebol. Je to jasne? Pytala som sa manzela, ze ci vie, ze sesternica brigaduje v ZOO a vraj ze nie, odkial by to vedel. No podla mna klame, az sa z neho prasi.
ok Watson, aké máme fakty?! ...bol v zoo...prišiel na párty so sesternicou....a ďalej? ...je kurevník! 😝
Tak nejako sa mi zdá že si namyslas.
Kamarát bol na dovci dávnejšie, mohol tam byť ale ani nemusel.
So sesternicou sa ozaj mohol stretnúť pred domom babky.
Veď ja mám pocit že ty nič nemáš. Tebe len nesedia tie lístky do Zoo, tak sa spýtaj kolegu narovinu že čo bol kupovať v zoo alebo či v zoo mali aj opičku n akrk ( plysaka), že syn po takej túži a tvoj muž si nevie spomenúť či tam take nieco bolo
No vidis, vsetko sa da logicky vysvetlit. Mozno je vsetko co ti povedal manzel uplna pravda a ty sa zbytocne trapis
Vysvetlenie bude asi take, ze dvaja unaveni chlapi po stavbe domu isli na prechadzku do zoo. Mozno tam maju dobre pivo! 🙂
@kate211 ja sa cudujem ze tu este nepadla varianta ze muz je skryty gay🤪😲dvaja chlapi do zoo ....
@zdenkastanka tkks Watson, ako, že ti to nenapadlo! 🤔😱😁
@wig 💡💡💡😁
@zdenkastanka To dá rozum! 👍😁
@zdenkastanka no logicky by bol najprv zoofil a lístky boli obidva jeho 😱
@bajka16 a nebol ten druhy listok pre kamosa zo stavby?ja uz sa tak trochu stracam v tom🥴
@zdenkastanka 🤣 Neviem ale chudá autorka sa doma trápi a musí čítať ešte aj takéto hovadiny 🤦🏻♀️😂
Nemám čo dodať, len chcem aby mi “pípali” nové komentáre 😄👌
@bajka16 no podla mna jej uz v hlave šrotuju vsetky mozne naznaky toho gaya😶😝
@anavixy do buducna, staci kliknut vpravo hore ze zapni 🔔😉
@zdenkastanka no nechcela by som byť na jej mieste a predstavovať si čo je tu všetko popísané 🤦🏻♀️🤣
@zdenkastanka nuž ak pojmeme zoo alternatívnou romantikou, tak tam by asi gayovia nešli, či? 🤔
@wig ved aj tam mozu mať tajne rande 👨❤️💋👨 vzdy lepsie ako sa poprechadzat po namesti ruka v ruke...
Co vlastne vieme ?sli do zoo kupovat hracku??ci normalna navsteva zoo + hracka?lebo ak prva možnosť tak to mohli ist aj do dracika nie?😀😀
Tam ide o to, ze mi o tej ZOO nepovedal. Len ako som nasla tie listky, tak si vymyslel ze tam bol s kamaratom kupovat hracky pre jeho deti. Uz to bolo divne. A ked prisiel s tou sesternicou, ktora tiez pracuje v ZOO a chovaju sa tak, ako by sa schvalili vyhybali, tak neviem. Mozno som divna, ze mi to vrta v hlave. Co by uz len robil v tej ZOO? V zivote do ZOO nechcel.
Pozeram: listok dospely ZOO bojnice: 8 eur.
Vazne? Sli do ZOO namiesto 4 Plzni?
ccc...
@zdenkastanka oooo vdaka 🤣🤣🤣
Autorka, trošku sme tému chceli odľahčiť ale nie zľahčovať, tak sa za to ospravedlňujem, lebo vidím, že ťa to trápi. Nehľadaj však vodu tam, kde je len piesok...som presvedčený, že má všetko racionálne vysvetlenie. Držím palce! 😉

@kate211 ja stále nechápem čo sa ti na tom nezdá. Mne to príde normálne 😀 a možno tam šli len tak z nudy lebo išli okolo nemuselo to byť rande 😀