icon

Manžel alebo len živiteľ rodiny?

mardza35
9. máj 2012

Ahojte,kočky,
som tu nová,teda nie celkom. Zatiaľ som len čítala rôzne príspevky do diskusie,hlavne čo sa týkalo manželských problémov. Možno som hľadala odpoveď na niečo,čo sa týka mojej rodiny. Ale univerzálna odpoveď neexistuje. Som v podstate introvert,problémy sa snažím riešiť sama,alebo takto,cez ľudí,ktorých nepoznám a oni nepoznajú mňa. Chcela by som len poznať Váš názor na to,čo mi vŕta v hlave už strašne dlho,a môj manžel sa snaží ma presvedčiť o tom,že som paranoidná a niečo si namýšľam.
Začalo sa to v júli 2011,keď sa môj manžel na našej spoločnej dovolenke zoznámil so ženou,ktorú práve opustil manžel.
Vedela som odjakživa,že môj muž si vždy lepšie rozumel so ženami,vždy som to rešpektovala a nemala som s tým najmenší problém. Nie som žiadna žiarlivá histerka. Síce mi to pripadalo trošku ako podpásovka,keď s ňou vysedával na lavičke pri mori,zatiaľ čo ja som sa snažila venovať deťom,ale bola som tam so sestrou a švagrom,tak som to neriešila (aby som nekazila dovolenku).
Je fakt,že keď sme prišli domov,mala som zvláštny pocit,akoby sa mi môj manžel vzďaloval,odcudzoval,to sa nedá opísať.
Začali nám chodiť vyššie a vyššie telefónne účty,až som to nevydržala,vyžiadala som si u operátora podrobný rozpis hovorov. Volal 15 až 20-krát denne na to isté číslo. Nedalo mi to,zavolala som na to číslo,zdvihla to nejaká žena. Hneď som sa ho priamo na to spýtala,povedal mi asi toľko,že je to len kamoška a on sa jej snaží len pomáhať.
V podstate od začiatku októbra som vedela,že si volajú niekoľkokrát denne,dokonca aj v noci a ani jeden z nich s tým nechce skončiť. Manžel mi raz v slabej chvíľke povedal,že sa do nej zo začiatku zaľúbil,ale ona ho nechcela,lebo je ženatý. Ale potom s ňou chcel skončiť a ona sa zaľúbila do neho. Povedal mi,že si uvedomil,že spravil hlúposť,že si s ňou vôbec niečo začal,že s ňou končí,nebude jej volať,nebude jej dvíhať telefón.
Možno som mu aj verila,ale keď to povedal 5-krát,10-krát,každý druhý týždeň..........
.......volajú si niekoľkokrát denne do dnešného dňa,viem,že nejakými výčitkami alebo ultimátami nič nevyriešim,snažím sa zo všetkých síl,hlavne kvôli deťom,vidím na ňom,že aj on sa snaží,aby prišiel na iné myšlienky,ale asi je to stále málo.
Asi mesiac sme sa o nej vôbec nebavili,aj keď som to psychicky strašne zle znášala,ale dúfala som,že mu konečne prepne,keď na neho nebudem tlačiť.
Teraz som sa od kamošky dozvedela,že si volajú ďalej,akurát robí všetko preto,aby som sa to nedozvedela. Včera som sa ho na to spýtala,čo mi na to povie,a on mi odpovedal,že sa o tom nechce baviť,že sa pýtal len na to,či je doma všetko v poriadku (chodí totiž na týždňovky) a to,čo mi povedal pred mesiacom(že si nebudú volať) je už dávno a už to neplatí.
Urážajú ma jeho slová typu:Čo ti,chýba? Máš deti,dom,nemusíš chodiť do práce. Radšej by som žila v podnájme,chodila do práce,splácala hypotéku,počítala každý cent...................máme tri úžasné deti,nechcem žiaden palác ani nabité konto,chcem len muža,ktorý ma má rád a nerobí zo mňa idiota.

lentilka29
9. máj 2012

@irriss ja by som si na neho tiez posvietila....

aduskatt
9. máj 2012

@irriss a ze v tom ti davam veru za pravdu...lepsie raz vidiet ako stokrat pocut

marya
9. máj 2012

@irriss hej, to je pravda, obaja musia hladat cestu, ale tu kocka vyzera, ze sa tu cestu snazila najst, a ten "osamely" chlap ma uz nahradu, takze ktovie...no nevieme, ako to v ich vztahu vyzeralo pred tou dovolenkou, ako to vyzeralo poslednych niekolko mesiacov, rokov pred tym, tazko radit...

bambi2
9. máj 2012

@irriss hej, je to vsetko iba na nej...

lji
9. máj 2012

Nie je nič zlé ked si muž so ženou riešia problémy vykecávaním sa. problém nastane ked to preženú či už tajnosťami alebo časovou nesúmernosťou. ked má tá žena len problém s chlapom, fajn, nech sa tvojmu zdôverí, ak je aj nadalej nešťastná, nech sa páči,si žena muža u ktorého našla oporu tak nech osloví teba a riešite to spolu. ak k tomu nedôjde, po čase si na seba "zvyknú", nazvú to láskou a Vám tým úplne pokazí manželstvo. tiež som riešila nejaké záležitosti s mužovým kamarátom, ale bolo to raz a potom som ho dalej odkázala na môjho muža. o všetkom sme sa s mužom rozprávali a po čase neriešili lebo to nebola naša záležitosť. na druhej strane viem o vzťahu kde obaja boli vo svojich vzťahoch trošku mrzutý, jeden druhému sa vyplakali a živili sa domnienkou že sa k sebe preto hodia. našťastie jeden z partnerov zakročil a (dúfajme) to skončilo. nič nie je len tak, a mna osobne by urážalo keby môj muž DLHODOBO rieši niečo s nejakou ženskou a nenechala by som to len tak. i ked chápem že možno len hladal útočisko niekde kde by neriešil manželský stereotyp, ale to sa dá aj inak.

dada1212
9. máj 2012

no podľa mňa je najhoršie, že ťa klame, takému mužovi ťažko dôverovať aj v budúcnosti a to aj v iných záležitostiach ako v otázke vernosti.
stane sa, že aj zadaný muž stretne dalšiu ženu ku ktorej si vytvorí nejaký vzťah a má k nej sympatie, ale to nie je dôvod na neveru alebo klamanie. ak sa bojí, že to prerastie do niečoho viac a váži si rodinu, tak stretávanie ukončí, prípadne ak píšeš že nie si žiarlivá a on dokáže kontrolovať svoje pudy, tak by mohli aj ostať v kontakte a byť len dobrý priatelia, ale nemal by ťa klamať že jej občas volá alebo s ňou ide niekde napríklad na kávu.

adahk
9. máj 2012

@acrobaleno Tá chyba sa volá kríza stredného veku, zrazu príde na to že starne, žena v tom môže byť niekedy nevinne, len chlapa svrbí!!!!!!

mardza35
autor
11. máj 2012

Nedostala som sa skôr,takže nemôžem reagovať na všetko,hlavne som si potrebovala s manželom najprv všetko vyrozprávať z očí do očí. Vrátim sa ešte k tej dovolenke,trošku podrobnejšie. Ako som už písala,boli sme tam so sestrou a švagrom,ale na pláži sme sa stretli s našimi známymi,ktorí tam boli so zájazdom,takže sme sa tam zoznámili s viacerými ľuďmi. ONA tam bola s tým istým zájazdom,a keďže,ako som už spomínala,manžel pracuje v zahraničí,má stále rozbehané po úradoch,čo z duše nenávidí-ona pracuje na jednom z nich,tak sa s ňou rozprával trochu viac a vypýtal si na ňu kontakt. Jasne,že ma štvalo,že nechcel ísť do vody s nami,radšej sa s ňou rozprával,čo sme si aj na mieste vybavili,ale na nejaký histerický výstup to určite nebolo. Sedeli tak spolu asi 2-3 krát a bavili sa hlavne o robote,my sme sa kúpali pár metrov od nich. Lenže som si myslela,že tým to skončilo. Po čase mi sám od seba povedal,že si občas zavolajú,vraj má kvôli rozvodu nejaké psychické problémy,dokonca až samovražedné,lenže môj muž je strašný vykecávač,čo sa snaží každému pomáhať,snažil sa ju zoznámiť aj s nejakými nezadanými kamošmi,ale nakoniec z toho nič nebolo.Bola to taká normálna baba,pozval ju aj na grilovačku k nám,samozrejme neprišla,až vtedy mi to začalo byť podozrivé. Raz sme sa stretli spolu na káve všetci traja,myslela som,že ju rozhodí,keď ma videla.
Mám veľký dojem,že ten záujem je tam skôr z jej strany,dokonca,môžete si myslieť,že som naivná,ale som si na 200% istá,že s ňou nespal,ani nič podobné. Len mu robí strašne dobre,že ho niekto tak zúfalo potrebuje. Muži sú strašne ješitní,toto je hotový balzam na mužské ego.
Teraz mi povedal,že ho mrzí,ako na mňa vybuchol,keď mi povedal:čo ti chýba...a tak ďalej. Vraj to prišlo práve po nejakej roztržke v práci,naviac sa dozvedel,že asi musí ísť na operáciu.
Na jednej strane je fakt,že on žije prácou kamarátmi,hokejom a ja sa starám o deti,dom,záhradu,takže nemáme žiadne žhavé novinky,naviac jeho kamaráti robia na opačnej smene,takže s nimi moc nepokecá.
Manžel bol vždy strašne komunikatívny,viem,že telefonuje často,(myslím,keď je sám na ubytovni)nielen s ňou,v podstate mu nič nevyčítam. Vždy bol ku mne až prehnane úprimný,povedal mi každú blbosť,čo ho napadla,nemám pocit,že by mal potrebu ma podvádzať s inou,skôr tam ide o to,že je stále v robote,už sa ani veľmi nestýkame s našimi spoločnými známymi jednoducho tak menší stereotyp. Keď som po ňom chcela,aby to rázne ukončil,tak mi povedal:vieš,že taký nie som,aby som sa na niekoho vykašlal. Vraj ľúbi len mňa,žiadnu inú nechce,ona je len kamoška,a keby mal s ňou iné úmysly,určite by mi o nej nehovoril. Telefonuje mu už len ona,dokonca si dala zoznamovací inzerát,začala chodiť na všelijaké akcie...
Nemám chuť robiť nejaké rázne kroky,ako je rozvod,delenie majetku a podobne. Ale predsa len je tam ten červík podozrenia,čo všetko je schopná spraviť preto,aby dostala,čo chce.
Radili ste mi tiež,aby som si hľadala prácu. Samozrejme,do práce by som šla strašne rada. Mám 38 rokov a zatiaľ som bola nezamestnaná asi len pol roka. Teraz som na predĺženej materskej,lebo mi počas materskej zrušili firmu,v ktorej som pracovala,takže som nemala kam nastúpiť a kvôli tomu mi malú nevzali do škôlky. Od septembra som ju prihlásila znova,dúfam,že dovtedy si niečo nájdem.

alenka1609
11. máj 2012

vieš čo ja by som urobila to isté, nie celkom ale aspon tak že by som si začala vyvolávať s kamarátom a aby vedel o tom aj tvoj manžel. tak ako to robí presne on, či vedie hovor s nou pri tebe, takym istým štýlom by som to urobila aj ja. Pri tom to nemusí byť nejaký kamarát, ale tvoja známa premenovaná na muža a tváriť sa ze je to on. rozhodne by som to tak nenechala možno sa zbadá, tiež by som zvýšila tel. účty ako on a všetko ostatné. taktika možno zaberie možno nie.... 😖 ja si myslím že by mu to začalo vadiť a vtedy by sa zbadal, ako sa človek cíti v takej situácií. teda ak ti na nom stále záleží..... ale skús to!!!! fiktívny kamarát, vela šťastia a klidne ti ho môžem robiť aj ja!!!!!

dazdovka
12. máj 2012

@mardza35 asi je tvoj muz velmi fajn chlap, ked je tak uprimny a cestny... rozvedena sa velice lahko zamilovaluje do hocikoho, kto je len o kulilincek lepsi od jej stareho... drzim vam palce, aby ste to ustali... napadla mi uz davnejsie tema, ktora tu na konovi chyba (chystame sa na 3. dieta), ako byt pre partnera stale pritazliva a zaujimava, ked mate 3 deti a popri nich minimum casu na seba... nejake aktivity cisto pre osviezenie vztahu, ktory je obohateny (zavaleny povinnostami okolo vychovy a starostlivosti) o 3 deti 🙂

mamavera
14. máj 2012

@mardza35 mám pocit, že posledný príspevok a ten prvý, ktorý si sem dala písali dve rôzne ženy. Snažíš sa ho ospravedlňovať....V podstate mu nič nevyčítaš....no neviem, ja som asi iná, keby môj manžel mal telefonáty toľkokrát ako si uviedla v prvom príspevku, tak by som to neskrývala za jeho komunikatívnosť....ani to, keď dá prednosť na spoločnej dovolenke sedeniu s inou ženou na káve pred kúpaním sa so mnou...ale každý sme nejaký. Želám ti aby ste to vyriešili k obojstrannej spokojnosti, pretože teraz mám pocit, že spokojný je len manžel.

tatinka
14. máj 2012

@mardza35 ja si tak trosku tiez myslim ako pise aj mamavera ze prvy a druhy tvoj prispevok su uplne rozdielne, podla mna zbytocne su rady od dievcat tuna pretoze konecne rohodnutie ako nalozis so svojim zivotom musis urobit sama,,,mozno by ste mohli skusit manzelsku poradnu,,,,drzim palce nech sa vsetko vyriesi k spokojnosti teba, muza i deticiek

mardza35
autor
22. jan 2013

Ahojte,kočky,dlho som nebola,chcem vám len oznámiť,že je dobojované...nechce sa mi dnes spať,tak sa trochu rozpíšem.Chvíľu to vyzeralo,že sa všetko vracia do starých koľají,skoro ako nový začiatok niečoho pekného. Výlety,dovolenka,doma romantika,všade sme chodili spolu...až teraz pred vianocami sa vyfarbil. KAMARÁTKA už nechcela čakať,že sa niečo zmení,tak si našla novú známosť. Odvtedy bol ako besný. V záchvate úprimnosti mi povedal všetko...že si kúpil ďalší mobil,aby jej mohol volať tajne,že spolu spali,že ju ľúbi,ale vraj ešte nie je rozhodnutý,či chce odísť 😠 😠 😖 🙄 Tak som rozhodla za neho,jednoducho už nedostal na výber. Teraz si uvedomujem,že sa mi strašne uľavilo. Jedna moja kamarátka,ktorá ma dlhšie nevidela,mi povedala,že sa v mojom živote musela stať nejaká pozitívna zmena,vraj je to na mne vidieť. Neviem,kto tu písal,že vždy sú na vine obaja,viem to. Asi som si toho na seba nabrala veľa,mala som od začiatku trvať na tom,aby sa aspoň trochu zapájal do výchovy detí,do chodu domácnosti,zvykol si na to,že všetko zvládam,že sa nechcem hádať pred ďeťmi,bola to strašná chyba!!!!!!! Ja už som s tým absolútne zmierená,že ostávam sama s deťmi,lenže on na mňa začína robiť strašné podrazy. Až teraz si uvedomuje,o čo vlastne prišiel,tak kope okolo seba a snaží sa všetko hodiť na mňa. Pretože ja som to ukončila,takže ja som na vine!!!!! Po tom,čo všetko vyplávalo na povrch,deti voči nemu dosť ochladli,majú 17,13 a 5 rokov,takže hlavne tí starší už majú na to svoj názor. Dokonca aj jeho rodičia stoja pri mne a to ho strašne žerie. Nechce sa rozvádzať,nechce sa ani odsťahovať k nej,aj keď ona má byt, včera mi dokonca volal,asi bol pripitý,a hučal na mňa do telefónu,že on to chcel urovnať,ale ja som ho odkopla a teraz budem za to pykať! Po tom,čo mi priznal,ako ma rok a pol sprosto podvádzal,nech sa mi nikto nediví,že nič urovnávať nechcem,že aj keby som mu niekedy odpustila 😝 tak už mu v živote nebudem veriť. On mal takú predstavu,že bude mať doma ženušku,detičky,dokonalú rodinku a ešte popri tom milenku. Po tom jeho besnom telefonáte som zavolala tej jeho veľkej láske a vysvetlila som jej,že už chcem,aby mi dal konečne pokoj,nech si vyriešia ich spoločnú budúcnosť,vrátane bývania. Takže keď to nejako rozumne doriešime,začínam odznova sama s deťmi,to mi momentálne ku šťastiu úplne stačí. 😀

zabka88
22. jan 2013

@mardza35 držím palčeky.. podľa mňa to bol správny krok, aj keď určite stál veľa odvahy ale je skvelé že si sa odhodlala.. máš právo na nový začiatok, máš právo byť šťastná 🙂
dala si už aj návrh narozvod?

mardza35
autor
22. jan 2013

@zabka88 návrh na rozvod som ešte nepodala,momentálne riešim deti a financie,ale až sa trošku zorientujeme,príde aj to. v podstate nejaký rozvodový papier k spokojnosti momentálne nepotrebujem. manžel,či ako mu mám hovoriť 😝 sa mi vyhráža,že žiaden rozvod nepodpíše,že sa rozvádzať nechce. ale toho sa nebojím,skrátka až to príde,tak bude musieť! mám pocit,že to je z jeho strany len vypočítavosť,že si chce nechávať zadné vrátka,asi tá jeho tajná láska nie je taká úžasná,keď už nie je tajná. býva v cudzom byte,s cudzími deťmi,keď príde sem,tak už nie sú všetci z neho hotoví. takže vlastne stratil hlavne on...ja si stále hľadám prácu,pri troch deťoch je to ťažké. dvaja z nich sú astmatici,aj tá najmenšia,teraz čo nastúpila do škôlky je viac chorá,než zdravá. bývame na dedine,tu je aj problém zohnať nejakú brigádu na prilepšenie. nikdy som nebola nezamestnaná,až teraz,no nemôžem odísť od malej niekam do fabriky na zmeny. naviac sa starám o chorú mamu,ktorá je teraz po operácii a čaká ju ďalšia. takže sa teraz pokúšam vybaviť si na ňu opatrovateľský príspevok. síce som sa tomu bránila,radšej by som vypadla niekam z domu aspoň na pár hodín,ale momentálne nemám šancu.

zabka88
22. jan 2013

@mardza35 no, tvoj muž asi čakal že mu ako "správna ženuška" budeš milenku tolerovať a bude mať aj rodinu aj milenku.. inak je mi zle z týchto chlapov, sorry.. máš pravdu, najprv rieš deti, seba, financie , na ňho už kašli, šancí dostal až až.. keď si nedokázal vážiť čo v tebe má .. no čo už .. určite si vybav ten opatrovateľský, peniažky navyše sa určite zídu.. a držím palčeky aby sa aj robotka našla.. a zabezpeč si aby ti prispieval na deti naďalej, najlepšie ak si dáš na súd návrh na zverenie detí do tvojej starostlivosti a následne požiadaš o výživné .. toto si porieš aby ťa nechcel finančne vydierať.. držím palčeky, neboj už bude len lepšie..

mardza35
autor
14. máj 2016

Ahojte,kočky. Strašne dlho som tu nebola. Zmenilo sa veľa vecí,takže len stručne. Môj vtedajší manžel odišiel k svojej priateľke,ale spolužitie s ňou asi nebolo také úžasné,ako si predstavoval,tak začal po čase prosíkať,či sa nemôže vrátiť domov. Síce som už veľmi neverila,že sa zmení,ale dostal poslednú šancu. Vrátil sa,keď som bola s najmladšou dcérou v nemocnici ajeho sľuby nemali konca. Sľuboval hlavne,že mi dá čas...mal takú zvrátenú predstavu,že týždeň,možno dva a všetko bude v poriadku. Nie som stroj,bola som už psychicky úplne na dne. Našťastie som si našla prácu,čo mi dosť pomohlo,ibaže mi začal robiť scény,že tam určite noekoho mám,preto sa k nemu správam inak. Samozrejme to nebola pravda. Začal sa chovať agresívne,tak som podala žiadosť o rozvod. Som už viac,než rok šťastne rozvedená,môj bývalý manžel žije u svojej priateľky,s ktorou už to ťahá piaty rok. Som rada,že toto obdobie už mám za sebou,len ľutujem,že som to neukončila skorej. Chvíľu to vyzeralo,že si môžme celkom vychádzať,riešili sme deti,financie,bývanie...než som si našla priateľa. Bolo to asi pol roka po rozvode. Keď sa to môj bývalý dozvedel,bol ako zmyslov zbavený. Začali zase žiarlivé scény,že som ho musela poznať už dávno,preto som ho dotlačila k rozvodu. V tomto mám svedomie čisté,vlastne som ani neverila,že som po tom všetkom schopná začať si nový vzťah. Keďže bývam s deťmi v rodinnom dome,ktorý je ešte spoločný,bývalý manžel mi v jednom kuse podráža nohy. Už mám toho dosť,vybavujem si hypotéku,ale asi to zase pôjde súdnou cestou,pretože bývalému to asi s jeho vyvolenou neklape a chcel by sa vrátiť. Niekedy mám pocit,že po rozvode sa ku mne správal slušne len preto,že si chcel necjať polootvorené zadné vrátka. Chová sa ako slaboch a zbabelec,ktorý sa medokáže o seba postarať.

monikaparson
15. máj 2016

Nečítala som príspevky pred tým, ale podľa toho, čo píšeš si spravila dobre. Držím ti palce a želám veľa síl a toľko sily koľko si nabrala ty želám aj iným ženám.

barnica
15. máj 2016

Zena mas moj obdiv,respekt a klobuk dole. Nepotrebujes agresivne,egoisticke tela ktore manipuluje vsetkymi ako sa mu hodi. Dobre k nam a zle prec😉 vyslo ti to a bez neho ti bude lepsie. Nenapada ma iny vyraz ako hajzel a to som urazila vsetky porcelanove,pojazdne aj kadibudkoidne wc... deti ti raz budu vdacne zato ze tento typ cloveka je uz minulost. V rozvode prajem vela sil je to na dlhu trat s takym chmulom ale to das. A vies ako to je: zlodej krici,chytte zlodeja. Jeho ego mu nedovoli priznat ze on je ta chyba vo vasom zivote. Bude hnusny bude kopat naokolo prskat jak voda v horucom oleji ale odosobni sa. Povedz si ze tento clovek je moralna zumpa a herec a pre teba len zla spomienka na minulost. Mas tri uzastne deticky a to je zaklad👍 navyse si sikovna,bojovna a inteligentna mamina😎

ziwa1
15. máj 2016

@mardza35 drzim palce, aby si v zivote riesila uz iba bezne problemy a inak mala pohodu.
Kamoska ma podobny pribeh ako ty. Napisem ti do IP.

timea7
15. máj 2016

@mardza35 urobila si dobre, že si sa rozviedla, takýto človeka by ťa priviedol na psychiatriu....a robíš dobre, keď chceš zo spoločného domu odísť, želám ti nech sa ti to podarí čo najskôr.

yanni
15. máj 2016

Ahoj, precitala som si vsetky 4 strany. Si silna, drz sa, zi si svoj zivot s detmi a neobzeraj sa spät. Mysli aj na seba, deti mas uz velke, urcite vsetko chapu a ti väcsi ta urcite aj podporia. Prajem vela stastia aj s novym partnerom a nech sa tebe aj detom len dari a nech ste vsetci stastni. 😉

lubkavargova1
15. máj 2016

Pekne...s graciou vyriesena situacia! Davam 100 bodov a aj milion....proste bomba! To je zienka a nie vyplakavacka!!!!

timea7
15. máj 2016

@lubkavargova1 súhlasím, aj keď na môj vkus tých šancí bolo priveľa, ja dávam jednu, v prípade inej ženy by som nedala žiadnu, ale je super, že to takto vyriešila a nebude tu o tri roky vyplakávať, že má opäť inú,ona je doma s ďaľším dieťaťom a čo má robiť...

lubkavargova1
15. máj 2016

@timea7 to skor uz bude "priatelka" draheho pana manzela vyplakavat....ale aj to pride a narazime aj na tento pribeh...mozno v inej podobe podany, ale aktery budu tot isty :D

jema_suri
15. máj 2016

@drabantovazuzana ..možno práve tak sa mala zachovať vtedy na dovolenke ako píšeš..robiť cirkus..aby sa rýchlo spamätal..ak si manželia nestanovia jasne hranice..takto to dopadne 😖

bluka2
15. máj 2016

@mardza35 Fandim Ti aj ja, super si to vyriesila - takeho chlapa nepotrebuje nikto, inak necudo, ze mu to ani s tou po Tebe neklape. Takito muzi, co sa vzdy snazia prekrutit situaciu aby oni z toho vysli ako ti dobri, zvalit vsetko na Teba, hadzat polena pod nohy - maju nieco pokazene v hlave, niet o co stat

lubkavargova1
15. máj 2016

@bluka2 ked oni vzdy hladaju to "dokonale"...je vidno, ze sam sa rozhybal az vtedy ked aj milenka mu dala kopacky a nasla si inu znamost...sice o dopadlo ako dopadlo...ale aj tak, oni vidia nieco nove, co je take chutne-cerstve...a potom vlastne zistia, ze to chuti trpko a kyslo. Lenze cesty spat uz nie je. A preto sa len hladaju a hladaju a hladaju....a vsetky exky su len zle a zle a horsie...nejako nenachadzaju ten svoj vysnivany happyend...

mima4
15. máj 2016

@mardza35

gratulujem, zvladla si to bravurne. Ten clovek bol a je nepouzitelny do vztahu. rozvod nie je dobra vec, ale niekedy je nevyhnutny a proste dalej sa neda a pomoze, aj tebe, aj detom a s nim nech sa natahuje jeho sucasna frajerka.

bluka2
15. máj 2016

@lubkavargova1 Tych kym nezacnu sami od seba, ziaden happy end necaka...Mozno jedine ak si najdu take zenu a milenku, co im to budu tolerovat vecne, asi aj take sa stava 😒