icon

Manžel bol v klube na striptíz

19. feb 2023

Asi už niečo také niekto riešil, ale mám manžela, sme 4 roky vzatí a nedávno som zistila, že v klube na strip_tí_z. Nebolo to uplne tak, že by mi to zatajil a dozvedela som sa to náhodne, povedal, že ide s kamarátom do klubu a mne aj bolo zvláštne, že aký klub ale tak dobre, a potom, že strip_tí_zoví klub.
Neviem čo teraz, viem, že sa tam vlastne len ,,pozerá" ale aj tak mi to akosi vadí, asi to neoznačujem vyslovene za neveru ale proste mi to vadí. (i ked nemyslím si, že tam robil niečo viac... ale aj tak)
Vadilo by vám to? Alebo by ste to nejak hodili za hlavu

katkazocele
19. feb 2023

@tanyag žiadna žena ktorá má váži samú seba mi nemôže v tomto mojom názore odporovať, tu je to jasné, že keď muž ide do takéto klubu má svoju ženu vieš kde 😒

tanyag
19. feb 2023

@katkazocele Tak ja neviem, či ženy, ktoré tvrdia, že by im to nevadilo, tiež idú na striptíz a pri okukovani iných mužov sú nadržané, mokré a vzrušené...🤭 možno áno, kto vie...to máš to isté ako diskusia nedávno, že si muž pri sexe s manželkou predstavuje inú ženu 🤭 a ženy tam vypisovali, že to je ok, aj oni si predstavujú iných mužov 😂😂😂😂 neviem no, asi som z inej planéty, ale ja keď mám sex s mužom, tak vidím len toho dotyčného, s ktorým mám sex a nie niekoho iného...

mmoni89
19. feb 2023

@tanyag 👌😅

panelacikova
19. feb 2023

@katkazocele tak ty vieš, že nie som prudérna, ale mám isté zásady a názory a vždy si za nimi stojím. a že to niektoré ženy majú nastavené inak alebo sa tak len tvária, nie je môj problém. iste som nereagovala s cieľom rozprúdiť diskusiu, len som sa vžila do pocitov autorky a viem ju pochopiť. čo niektoré teda nedokážu, lebo si myslia, že je OK, že muž ide do takého baru. autorka si to nemyslí. mnoho diskutujúcich na MK sa nevie vžiť do kože iného a takto to potom vyzerá.

panelacikova
19. feb 2023

@tanyag
@katkazocele ono či sa vám to baby páči alebo nie. verte, že muži si vážne mnohokrát niečo iné predstavia. jednoducho to tak u nich funguje, potrebujú aj iné stimuly, než 20 rokov tá istá žena. ale samotná predstavivosť u mňa nehrá takú rolu než to, žeby šli reálne okukovať živý, pohybujúci sa tovar, ktorý je od nich len na pár centimetrov. niekedy im dokonca sedí v lone alebo i viac, ak muž zacvaká.

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
tanyag
19. feb 2023

@panelacikova Viem viem, po 20 rokoch to beriem 🤭 nech si predstavuje aj neviem koho, mne je to v podstate úplne jedno, len ja píšem o sebe, že ja si pri sexe predstavím len svojho muža a či on si predstavuje "mŕtve mačence" (jedna tu raz spomínala toto, skoro ma vykotilo 😂) alebo pečenú jaternicu, či hus je jeho vec 🙂

panelacikova
19. feb 2023
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
palomka
19. feb 2023

Vadilo by mi, že mi to nepovedal predtým. Skôr by som sa vysporiadala s tým, že chce ísť, ako s tým, že tam bol a dozviem sa potom...

moonlight1210
19. feb 2023

@fauko zazila som, nevadilo.

katkazocele
19. feb 2023

@tanyag Mne sa tu niekedy rozum pozastavuje, čo niektoré ženy tolerujú, len preto aby neboli samé, alebo ešte horšie samé robia tie isté veci ako muži, a tvária sa aké sú moderné mamičky a idú s dobou keď idú napríklad na mužský striptíz a ich manžel doma stráži ich deti 😅

tanyag
19. feb 2023

@katkazocele
Niektoré príbehy sa mi zdajú pritiahnuté za vlasy, vymyslené...kto vie, všetko možné sa deje "vo svete"...ale stačí, ak s niečim nesúhlasíš a už si na muške ty 🙂

katkazocele
19. feb 2023

@panelacikova Veľa ženám chýba empatia, oni majú svoje názory a je im úplne jedno, že nejaká iná žena sa cíti zle, lebo jej to vadí.☹

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
19. feb 2023

@tanyag bola som na muzskom, nevzrusilo ma to. Ale z hladiska robenia show, vyvolanie nalady, strhnut publikum, nasvetlenie, gradovanie, choreo, to bolo dobre (kedze som kedysi tancovala, tak viem posudit tu pracu za tym).

katkazocele
19. feb 2023

@dodo1981 👏 správne

autor
19. feb 2023

Je mi však aj zvláštne to, že viem aký má nazor na tento typ práce, že dosť nepekne sa o takých ženách vyjadrovala ale strip na kukne

panelacikova
19. feb 2023

@moonlight1210 ja si dovolím tvrdiť (a myslím si, že by mi to potvrdil akýkoľvek psychológ), že je absolútne rozdielne vnímanie mužského striptízu ženou, a naopak, vnímanie ženského striptízu mužom. a píš si, čo len chceš 🙂

autor
19. feb 2023

@panelacikova Môžem vedieť v čom? (len zaujímavosť)

panelacikova
19. feb 2023

autorka.... prosím ťa, ak je táto téma fakt reálna, ty si reálna a všetko okolo teba, napíš potom, ako to dopadlo. no fakt ma to zaujíma 🙂

autor
19. feb 2023

@panelacikova skúsim to dnes prebrať, ked tak zajtra napíšem sem

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
maranta_leuconeura
19. feb 2023

@fauko nevadilo mi to. Chcela som ist tiez, ale bolo to vramci jeho rozlucky so slobodou, na ktorej som nebola 🙄 Viem len z rozpravania 😆 Ale chodievame na ine show, kde su aj takmer nahe zeny aj takmer nahi muzi a ano, vie to byt poriadne eroticke. Chodime tam lebo chceme, lebo nas to bavi, lebo sa nam to paci, lebo na tom nevidime nic zle. Nie aby sme niekomu nieco dokazovali alebo aby sme sa s tymi ludmi vyspali 🤣 Keby siel muz bezomna tak nebudem ziarlit, ale budem mu zavidiet. Kazdy to ma vo vztahu nastavene inak, nehovor za vsetkych, ze vsetkym to vadi.

terezka1947
19. feb 2023

Mne by to vadilo. A už vôbec nerozumiem,prečo by som mala ísť ja na striptíz,či dokonca mať striptíz v rámci rozlúčky zo slobodou🤷
Čo je to potom za manželstvo,že nikomu nič nevadí,všetko je v poriadku, všetko si prepacime,všetko rešpektujeme....a bum. Odrazu,z ničoho nič sa rozvedené,či máme big problém.
No z ničoho nič to nie je.

moonlight1210
19. feb 2023

@panelacikova odpovedala som na tie vseobjimajuce tvrdenia, co tu boli vznesene (ze ak nieco niekto robi, tak to musi znamenat).

Nie, nemusi.

Je vela vztahovych veci, na ktore som vekom dozrela a ktore nebudem vopred hnidopissky riesit, pitvat, domyslat si a predpokladat vopred najtemnejsie zavery.

Davno som pochopila, ze napriek tomu, ze sa vopred neobavam nevery, a to ani v situaciach, kde ju niektore ine zeny (takmer automaticky) predpokladaju, nemam ani vyssiu, ani nizsiu, ale rovnaku sancu, ze ma muz ne/podvedie.
A oni tiez. Nech by boli aj opatrne a podozrievave.

Ved na rovinu - podvedie i ten, co s kamosmi nikam nechodi, z prace rovno domov, doma tradicna pusa manzelke, hra sa s detmi a ide si iba denne zabehat (za svojou laskou).

katkazocele
19. feb 2023

@terezka1947
Títo ľudia nechápu podstatu manželstva,úcta, rešpekt.... oni chcú mať len papier, že sú svoji, správajú sa tolerujú si veci ako keby nadaľej slobodní... AJ ja tejto dobre prestávam rozumieť😔
inak striptíz by bol asi najmenší problém... niektorí ,, moderný mladý,, ľudia v rámci rozlúčky si objednajú rovno š...u , zvyčajne kamaráti to zjednajú ako prekvapenie pre budúceho ženícha😢 Ja by som si nedokázala zobrať takého muža, ktorý by ma takto ponížil pred svadbou😔

terezka1947
19. feb 2023

@katkazocele tiež tomu nerozumiem. A inak,ja celkovo nerozumiem tej rozlúčke so slobodou,lebo nič som svadbou nestratila,paradoxne skôr naopak😊
Ale tak,každý má svoju predstavu o vzťahu. Len potom nech neplače tajne do vankúša,lebo mnohé problémy si ľudia spôsobujú sami.