Manžel bol v klube na striptíz
Asi už niečo také niekto riešil, ale mám manžela, sme 4 roky vzatí a nedávno som zistila, že v klube na strip_tí_z. Nebolo to uplne tak, že by mi to zatajil a dozvedela som sa to náhodne, povedal, že ide s kamarátom do klubu a mne aj bolo zvláštne, že aký klub ale tak dobre, a potom, že strip_tí_zoví klub.
Neviem čo teraz, viem, že sa tam vlastne len ,,pozerá" ale aj tak mi to akosi vadí, asi to neoznačujem vyslovene za neveru ale proste mi to vadí. (i ked nemyslím si, že tam robil niečo viac... ale aj tak)
Vadilo by vám to? Alebo by ste to nejak hodili za hlavu
@vevapeto Ja momentálne nemám potrebu sa na takéto veci pozerať
@maminkadeticiek vieš, ja som po 2 deťoch, mám 70kil, keďže dojcim, chuti mi sladké,... 🤭 Takže oproti mne sú tieto mladé kočky kraaasavice. 😬
@ankare 😁👍
@autorka,prečo nepovieš mužovi,že sa ti to nepáči.
Normálne sa o tom porozprávajte. A vec vyriešená.
My ti tu nepomôžeme.
@panelacikova 👏👏👏perfektna si a tieto posuvane hranice tolerancie,jedna katastrofa pre vsetky vztahy
Vadilo by mi to. Moj muz bol raz, ale to sme sa este nepoznali, bol kvoli investorom a bolo mu tam divne. On moc toto nemusi, pozerat na chudery ako sa tam strapnuju, pre tie baby je to ponizujuce a ked im to nevadi a nerobia to z cistej nudze, tak si potom nevazia same seba a na to sa pozerat...ziadna slava. Raz som sa aj sama ocitla v strip bare v Prahe, ked som sa pozrela na tu babu zvijajucu sa okolo tyče, prislo mi jej luto, v tvari mala otrasny utrapeny vyraz.
@panelacikova co sa tyka tvojho rozhorcenia, ze kde si nieco tvrdila - nie, netvrdila (aspon neviem). Ja som reagovala na inu zenu, ty si reagovala tu moju reakciu. Naco som ti vysvetlila, ze hovorim o niecom inom. A teraz si si aj tu odpoved vztiahla na seba. Od zaciatku to nebolo o tebe. Rozhorcenie je zbytocne.
K tvojmu: “ak tvoj muž náhodou niekedy prekročí medze, plač doma do vankúša,”
ta poziadam, ak uz chces utocit, utoc na moju osobu (vyzor, intelekt, spravanie, povolanie, povahu, ako uznas za vhodne), nie na osobu mojho muza. Nepoznas ho, on tu s tebou nediskutuje, a preto je neslusne naznacovat, co on mi urobi a neurobi a dehonestovat tak jeho osobu ako pravdepidobneho buduceho smilnika len pre prazdny pokus rypnut si do mna.
Tak isto si nadhlad k rieseniu nevery zamienas s benevolenciou. Nie je to to iste, i ked sa to moze podobat.
Nehovoriac, co zene pomoze sa uz dopredu nervovat touto moznostou, ked to neveru samotnu neodvrati. Ak ju partner chce podviest, urobi to, ci ona bude v strehu, ci nie.
A nemyslim, ze bolest takej zeny bude potom ina.
Co sa tyka plakania do vankusa, ja mam vela veci so sebou uz vyriesenych, takze do vankusa by som plakala, keby sa stalo nieco detom. Nie pre taku (v porovnani s tym) banalitu, ako je nevera.
Hoci chapem, ze su ludia, ktorym sa kvoli nej zruti svet, stratia chut zit, dlho sa spamatavaju, citia sa zraneni.
Rozumiem ich bolesti, nezlahcujem ju, i ked ja by som ju tak neprezivala.
Tym nehovorim, ze neveru tolerujem. Ale psychicky sa z nej nezrutim. To nehrozi.
To su veci, ktore si treba rozumne s partnerom vydiskutovat.
Ale mozno, ak by z toho vzisla nejaka ujma pre deti, tak by som sa na neho vazne zle nahnevala. V tomto smere u mna plati: Neser tigra, ked ma mladie.
@terezka1947 Z tvojich názorov je cítiť, že to máš správne upratané v hlave, vieš čo chceš, tvoj manžel môže byť hrdý akú ma skvelú ženu.🙏 😇
@panelacikova veru potom je už len krôčik k niečomu viac ako súkromnému tancu😢 Inak máme dosť podobné názory, niekedy mám pocit,akoby som to písala Ja samotná 😂 dávaj si bacha aby ťa neobvinili že si paranoidná,😂
Tak manžel s kolegom chceli ísť akože zo zvedavosti, ako to tam "chodi" A nakoniec tam tvoj manžel už bol. Tak zrejme tvoj volal kolegu...alebo?
@vilma7 VRaj sa o tom začali baviť pri tom zvýšený výplaty a on manžela pozval
@moonlight1210 za to, že ty si sa upala na deti, tak je potom uplne jasne ze by ta vobec netankovalo keby sa tvojmu muzovi postavil z pekneho tela co by sa mu zvijalo medzi nohami aha (kedze ksichty maju asi fakt škaredé) tak asi mate chladny vztah a podla mna ho ani nemuilujes ako chlapa a nechceš byt pre neho ty jedina kralovna a zena v centre jeho pozornosti. AMyslim ze tento benevolentny názor maju zeny ktore beru svojho chlapa len ako otca svojich deti. Kazdej by to vadilo, lebo kazda chce byt jedina v očiach chlapa a ta co nechce tak nemiluje. Hotovo. A mimochodom kazdy co tam chodí alebo ide podporuje cierne peniaze a mafianov a nasich politockov a ich kamaradickov, na nich nadava cele slovensko ale peniaze tam minat idu.
@barborachors 👏 nemala som odvahu toto napísať, ale skoro zo všetkým súhlasím🙏
Mne by to vadilo..a veľmi..nie som taká tolerantná ako väčšina prispievateliek 😁
Išla by som aj na na taký pánsky 🤦😉👍
@moonlight1210 táto tvoja veta @panelacikova odpovedala som na tie vseobjimajuce tvrdenia, co tu boli vznesene (ze ak nieco niekto robi, tak to musi znamenat). pôsobila, že máš na mysli "moje tvrdenia". ostatné nekomentujem. ak teba nevera a podraz blízkeho človeka neponíži a nespôsobí ti bolesť, to je tvoja vec. citujem, aby zase nedošlo k nepochopeniu: "Co sa tyka plakania do vankusa, ja mam vela veci so sebou uz vyriesenych, takze do vankusa by som plakala, keby sa stalo nieco detom. Nie pre taku (v porovnani s tym) banalitu, ako je nevera."
nuž, bežnej žene, ktorá miluje svojho muža, by prišla jeho nevera ľúto. ale zrejme žena, ktorá je zvyknutá, že muž navštívi aj striptíz bar, je omnoho odolnejšia... tá už do vankúša plakať pre neveru nebude 🙂 no a ešte je rozdiel psychické zrútenie a rozdiel je poplakať si a cítiť krivdu či žiaľ...
@katkazocele ja som nebola síce paranoidná, ale "vypočula" som si tu na koníku už dosť urážok (ktoré sa ma síce nedotkli, lebo cudzí a niekedy aj hlúpi ľudia ma uraziť nemôžu) a osočovaní. neriešim. pokým nejde o mojich blízkych, či ľudí, ktorých stretávam denne, nemôže ma nič a nik uraziť. a už vôbec nie to, že sa mi občas ujde posmech za názory, za ktorými si stojím a nemienim ich meniť.
@barborachors nie som upata na deti. To je tvoj konstrukt a cela tvoja dalsia dedukcia, ktoru si z toho odvodila je tym padom mimo.
Uz len z toho, ako mi vadilo, ze bolo rypnute do mojho muza, ti muselo byt jasne, ze sa od zaciatku mylis.
@panelacikova ze sa vysvetlil prvy bod, som rada.
Ze by som ja neveru neriesila dramaticky, ci PdV (placom do vankusa), ale neznamena, ze nechapem ludi, co to robia, alebo zlahcujem ich bolest. Opakujem: “chapem, ze su ludia, ktorym sa kvoli nej zruti svet, stratia chut zit, dlho sa spamatavaju, citia sa zraneni. Rozumiem ich bolesti, nezlahcujem ju”.
Ja som hovorila len o sebe. Nie o druhych a za druhych.
Napriek tomu si myslim, ze vopred obavy z nevery, ci jej predpokladanie len tak pre istotu (lebo stripbar) nic zene nepomoze. Akurat bud trpi zbytocne (obavami, stresom) a ukaze sa, ze nic nebolo (takze akurat zbytocne stracala cas nervami a neistotou), alebo sa ukaze, ze nieco bolo a co pomohlo sa dopredu bat? Trpi potom o to menej? Bola predpripravena? Alebo k comu to bolo dobre?
A ostra vo vyjadreniach som bola, lebo na svoju rodinu (muza i deti) som citliva. Co si myslim dost vyvracia nazor, ze ho dostatocne nemilujem.
aj ja som bola na striptize. Aky je rozdiel, ked tie hole baby pozera doma v mobile a v bare? V bare na striptize je to aspon ake-take distingvovane a nevytrci mu tam rovno hole prirodzenie 😁
@mrva Tam nemina peniaze, nie je to fyzicky kontakt, akoby nehrozí nevera alebo niečo viac
A už si sa s ním porozprávala? Či na čo čakáš? vytiahnúť to po týždni na neho tiež nie je "správne"
Nevadilo😊tiez by som si po zrela striptera😉
@tanyag To isté, oslava väčšej výplaty a, ze chceli pozrieť spolu
Tori odôvodnenie mi príde divne, ale nič viac nepovedal
To *
@riyadh heh žeee, veď zas, pokiaľ sa len pozerá tak čo a zvlášť ak to bolo raz, ak by chodil pravidelne po takýchto kluboch a doma by to neklapalo, tak ok bol by dôvod na paniku
@barborachors dobre si to napísala 👍
ja som s ex chodila na striptíz. 🙂 nič na tom nie je. upokoj sa 🙂

@ankare Velmi sa mylis.Tie namakane a porobene si zarabaju touto pracou inde.Nie tocenim sa okolo tyce.