Manžel chce, aby som si vybrala
Je to sice zdlhave a obsirne, ale skusim to skratit. Moj manzel nenavidi moju rodinu. Neviem preco, neviem aky ma na to dovod. Vsetci - jeho aj moja rodina- byva blizko seba, dost sa navstevujeme. Ale manzel by bol najradsej, keby sme sa odstahovali co najdalej od mojej rodiny. To mi dal ako podmienku na dalsie pokracovanie vztahu. Avsak ja si vybrat neviem a nechcem medzi "nami"(deti a manzel) alebo zvyskom rodiny. Nasa (a aj jeho rodina) nad dost pomaha, najma s detmi - to manzel zial nevidi. Tak isto si myslim, ze deti potrebuju starych rodicov - ok, mozno nie denne, ale 1x za mesiac je podla mna dost malo. A my sme vsetci ako rodina dost sudrzna, mame sa naozaj radi a nechcem nikoho odstavit. Ale zaroven nechcem prist o deti. Nie je to tak, ze chcem cely zivot sediet mamine pri zadku, avsak odstrihnut sa nechcem. Ked na to cele takto pozeram, vyznieva to dost zvlastne, ale uz som z toho fakt zufala. Boli ste niektora v podobnej situacii? Ako ste sa rozhodli?
Bez dovodu sa to riesit neda, nech ti povie dovod porozpravajte sa o tom.
@elizabet173 lenze ked neuprace problemy sa kopia
@mamelka tak uz sa to utriaslo so svokrou. Tetaz riesime zase ine problemy.
@kvetinka75 jedno odíde druhé pride🙈🤦♀️ držím palce
@simca06022011 presne takto som to myslela..
No tak tvoj muz ie naozaj divny.
@kvetinka75 rodinná súdržnosť neznamená iba stretávanie 30x za mesiac, ide o to ako si rodina poradí, pomôže v čase dobrom aj zlom. či sú blízko či ďaleko.
@cacianka preto som písala autorke, nech viac popíše situáciu a čo u nej znamená súdržnosť
@kvetinka75 ale ona nám nemusí nič popisovať, uvod napísal a potom jej druhý príspevok je dosť vysvetľujúci. uplne stačí na pochopenie a obraz. a už vôbec si nemyslím že otáča vyjadrenia, len aby sa ona ukázala v lepšom svetle. jasne a stručne popísala a porovnala.
@cacianka ja to zase vidím inak. Konkrétne tam nie je popísané nič, všetko i ba všeobecné informácie. Najskôr píše, že OK, nemusia mať vnúčence kontakt s babkou každý deň a potom píše, že veď tam chodia 2x do mesiaca. A ako často chodia oni k babke? To tiež nevieme.

@kvetinka75 mala som rovnakú situáciu a úplne ta chápem. Želám pevne nervy.