Manžel chce len chlapca
Baby, ako by ste reagovali keby vám muž povedal, že nechce dcéru ale syna. Snažíme sa o bábätko a dnes mi toto zapotil. Mám dosť. Stalo sa to už niektorej?
@kvetinka75 Ježiiiiš, ale tak to tiež mohol povedať len tak...otec mojej dcéry tiež konštatoval, že u nich v rodine sa rodia len dievčatá....a nebrala som to tak, ako autorka a ani som nepochybovala o jeho inteligencii...toto je taká téma, že hneď zhadzujme muža, lebo si dovolil niečo také tvrdiť 🤦♀️
@estrella5 presne s tým súhlasím..všetci navonok tvrdíme ,že hlavne aby bolo zdravé ,ale.ja sama.som.si priala viac dcéru ,ako syna ,keď som čakala tretie dieťa ..jedného syna a jednu dcéru už mám a aj preto som si viac priala dievča ..príde mi jednoduchšie pre mňa ,akomore ženu ,riešiť chúlostivé otázky skôr s dievčaťom ako s chlapcom ..Skôr to vidím už cez dospievanie a pubertu ,proste mi prišlo jednoduchšie riešiťlženské veci ,akomod.malicka zasa riešiť predložky,sťahovať,nestahovat a podobne to len ako príklad .Keby to bol syn,jasné ,že sa z toho nezrutim,ľúbila by som ho rovnako ako ľúbim dcérku ,ale proste som chcela dcéru viac
Je veľký rozdiel povedať "viac túžim po synovi" a "chcem len syna" 🙂 ja som sa počas oboch tehotenstiev nijak netajila tým, že snívam o chlapčekovi, ale v živote by mi z úst nevyšlo, že chcem LEN syna.
ako ak povedal, ze chce len syna, tak by som si velmi dobre premyslela cele snazenie o dieta. toto sa neda prijat ani ako len sranda, proste chapem, ze to zabolelo a zacalo ti to vrtat v hlave
@milanemila jasné.... v pohode. a prečo sa hneď rozvádzať pre hlúposti...
a tie 3 deti bude kto chovať???? ja sama???? no isto nie.....
@milanemila paneboze, niektore tu ozaj robite z komara somara! 🙈 aj ty riesis doma kazdu prkotinu, ktoru muz povie, rozvodom???
Ale vobec sa s tym netrap, ja by som reagovala s usmevom, ze jasne, ked to bude baba budes jej vrkoce robit... :D alebo ona tebe.. ak bude mat z coho... :D ci nas vystahujes? :D
Kazdy ma preferencie, ja som 2 dni prerevala, ked mi az v 24tt lekar povedal ze pravdepodobne to bude dievca, ze na chalana to nevyzera aj ked sa neukazalo na sone takmer nic. Cize kazdy sme nejaky :D Preslo to mna, prejde to kazdeho...
Potom sa nachystaj na reci okolia este, a potom trosku neskor na otazocky kedy zarobite aj druhe pohlavie... (je jedno co to bude, dalsie budu vypytovat okamzite vsetci okolo) ...
Somár. Nech je rád,ak vôbec bude mať dieťa. A zdravé. Lebo to ani zďaleka nie je samozrejmosť. Držím palce!
@tanyag najma autorka tu nemala takuto temu ani zavesit... lebo toto uz je len mega problem, ze muz tuzi po synovi viac ako po dcere 🙈
Rozprávala som sa o tom ešte raz s mužom. Tvrdí, že radšej by chcel chlapca ale bude ľúbiť aj dievčatko. Takže všetko je v poriadku a netrebalo na neho hneď útočiť 🙂
@zorkahorka nie moj muz sa ku mne nesprava ako blb ;)
@deti95060810 pre niekoho je slusne spravanie medzi partnermi a to aby si muz vazil svoju zenu a matku deti hlupost/prkotina a pre niekoho nie ;) som rada, ze nase deti nemaju taky priklad doma
Pán manžel ma asi trosku problém s tým, prečo mat dieťa. Alebo s gendrom
Ako bolo spomenuté vyššie v jednom komentári, nemyslím si, že je to až také hrozné a že je stratený prípad... 🙂 Môj partner má dve dcéry s ex, a keď sme sa rozhodli pre bábätko, tiež všade vytruboval, že tentokrát to určite bude chlapec... O dievčatku nechcel ani počuť. Cítila som sa zle, niekedy som ľutovala, že som do toho šla. Ale je to chlap, oni rozmýšľajú inak ako my, chcú "nasledovateľa trónu" 😅 proste pokračovateľa rodu. Žiaden chlap si však neuvedomuje, že dnes si žena pri vydávaní môže ponechať svoje rodné priezvisko a tým pádom "rod" pokračuje, v podstate pokračuje tak či tak pokrvným spôsobom 🙂
Nám potvrdili dievčatko, najskôr sklamanie a asi týždeň pred pôrodom, keď som nadhodila, že by bola sranda, keby sa lekár pomýlil a bol by to chlapec (stalo sa to v našej blízkosti viackrát), tak nechcel už o tom ani počuť, vravel, že to bude jeho princezná 😊 teraz ju ľúbi ako koňa a nevymenil by ju... Takže hlavu hore 😊
@milanemila co ma, prosim ta, spolicne tuzba po synovi so slušným spravanim? Bil ju kvoli tomu? Nadaval jej? Toto je spravanie blba? Hm, mas cudny meter 🤔
@zorkahorka ja som ale reagovala na mamicku, kt muz vyndal za tretie tehotenstvo, ze nic nerobi len je tehotna (parafrazujem), nie na autorku temy. Mat nejaku preferenciu pohlavia je ok ak to clovek formuluje ako preferenciu, nie akoze to druhe ani za svet.
@milanemila aha, ok, sorry, to som si nevsimla, komu si to adresovala 😄
Odkaz manželovi že ja som s troch sestier, muž s troch chlapcov a hádaj čo máme doma? Presne tak - dievku ako vyšitu.
Ano, aj môj exmanžel chcel syna, a svokor ešte natrepal takú somarinu že jeho syn vie spraviť len syna lebo oni všetci boli súrodenci len chlapy🙈🤣svokra ho buchla po hlave či je normalný.
Ked sa nam narodila dcera a prvy krat ju drzal v ruke povedal že to neni taký zlý pocit
@loliki milujem tieto vaše rečí.. Není diskusia kde by sa nenašli také odborníčky ako táto označená ktoré posielajú hneď k psychológom, psychiatrom, exorcistom, a neviem ku komu všetkému 😀😀 ďalej radia v momente rozchod, rozvod, odsťahovať seba/jeho na opačnú stranu zemegule. Vždy sa prídem len pobaviť na komentoch lebo aj tak si každý problém človek musí vyriešiť sam a tieto premudrele strigy tomu nikdy nijak nepomôžu. Odborníčky na život :D

Prečítaj si, je tu kopa diskusii ako žena túži po dcére a nie synovi. To isté len v opačnom garde.