Manžel chce len chlapca
Baby, ako by ste reagovali keby vám muž povedal, že nechce dcéru ale syna. Snažíme sa o bábätko a dnes mi toto zapotil. Mám dosť. Stalo sa to už niektorej?
Mužov otec bol zo samých chalanov, muž je z troch chalanov, jeho bratia majú len chalanov a my máme dievča.
Môj muž ma 2 bratov a 4 synovcov, jeho rodičia nemali ani jednu vnučku veľmi dlho až môj muž im nadelil vnučku a do dvoch rokov ďalšiu 😅🤷♀️ jednoducho niekde sa to plodenie chlapcov musí zlomiť … a inak jedným uchom dnu druhým von… môj muž vždy vravel že bude rad aj za dievčatko samozrejme ale že “kazdy chlap chce syna” … ok narodila sa nám prvá dcéra, potom sme sa rozhodli že chceme druhe dieťa a môj muž že … dufambze to bude ďalšie dievčatko, lebo dievčatá budú moje princezny aj keď budú mať 15 😅🤣 tak mame dve princezny a sú výhradne tatinkove za mamou len ked niečo zle sa im stane 🙄
Moj muz je zo 4 chlapcov, jeho brat ma syna, druhy ma 6 synov a my mame 2 dievcata :P
Aj moj muz chcel chlapca 🤣
Doteraz pamätám vetu co povedal po prvom 3D usg ked povedali ze budeme mat dievča 😁😁
Co ja budem robit s dievčaťom 🤦♀️🤣
A to sme o jedno dieta prisli v 12tt takze potom sme si povedali ze hlavne je zdrave....dcera ma 5r a su zohrata dvojka ma vlastne chlapca v dcere ....vo velkom mu pomaha pri beznych veciach aj pri garazi ;)
To aj moj prehlasoval..aj sme ho cakali a o babo sme prisli.. teraz som tehu znova a jedine na com mu zalezi je aby bolo malinke zdrave a absolutne mu je jedno co to bude 🙂
Moj prehlasoval, kym sme nemali deti, ze budeme rodit dokedy nebude chlapec lebo je to posledna nadej na pokracovatela rodu. Ma dve baby a chut plodit ho uz presla 🤣🤣🤣 Ale nase dcery miluje a neviem si predstavit lepsieho tata pre nich ❤️
Myslím si, že väčšina ľudí má nejaké preferencie v pohlaví svojho dieťaťa 🙂 Môžeme sa hrať na klišé, že hlavne nech je to zdravé, ale som presvedčená, že veľmi veľa budúcich rodičov v kútiku duše viac túži po nejakom konk. pohlaví 🙂 Otázne skôr je ako to myslel... Ak je to len preferencia, tak je to za mňa pochopiteľné. Ak je to "stoj čo stoj chlapec, dievča proste vyslovene nechcem, a dup", tak to už je na zamyslenie.
Je to choré, potrebuje psychoterapeuta.
Povedz mu, že o pohlaví rozhoduje jeho spermia, takže je to len a len na ňom 🧐
Veď jasné, normalne môže povedať, žeby sa troška viac potešil, keby je prvé dieťa syn ale toto?
Kokso ženy, kde na takýchto magorov chodíte??? 😱
Mam spoluziacku, ma 7 sestier, rodicia sa tak snazili mat syna a nepodarilo sa, ona ma uz 4 chlapcov a ktovie, ci sa este pidu pikusat o dceru.
Tak nech pyta navod od ocka. Nech mu poradi.
To, že každý má nejaké pohlavie dieťaťa vysnívané, je normálne. Ale že povie, že to druhé nechce?! A že také sa nestane, lebo on je z troch chlapcov? Nuž, aby ťa v prípade dievčatka neposlal na DNA testy, ako jednu v inej dnešnej diskusii, keď by teda takáto nemožná vec predsa len nastala. 🙄
Fuuuuu tak viem ze kazdy chlap chce ( hlavne ) syna, ale este som sa nestretla s tym, ze to takto dopredu sprosto povie. Akoze dceru utopi v krhle ci ako? 🤦
Hňup.
Poslala by som ho na psychiatriu
Však mu povedz, že drzis mu palce v plodení, lebo pohlavie je len a len na ňom ❤️😁
Vychodil aspon zakladnu skolu s jeho vedomostami o biologii?
My sme sa "dohodli", ze prvy bude chlapec aby ochranoval sestricku. No a pri druhom mi dr povedala, ze ak mi daju do ruk dievcatko, mam to riesit. Ze mi vymenili dieta! Teda znova chlapec. Dr mi este vravela, ze tiez chceli skusit do tretice babu, maju 3 chalanov 😂. Mm povedal, ze teda skusime este raz. Neviem ci sa mam bat alebo radovat 😅.
Inak ja som bola pri prvom presvedcena, ze bude dievca a ake prekvapko ked sa ukazal chlapec.
Velmi by som chcela dievcatko ale to neznamena, ze chlapcov nie 😀 Tiez som myslela, ze neviem co robit s chalanom. A viem. Ak bude nadalej vazne hlupi, zvazila by som deti s nim.
@mima172 s tym muzom, co urcuje pohlavie, to nie je az tak uplne pravda. Aj zenske telo si vie nadiktovat, ake spermie zvyhodni pocas cesty k vajicku. A nie vzdy sa dnu do vajicka dostane prva najrychlejsia spermia. Ale tieto procesy vyberu este nie su dostatocne preskumane. Len sa vie, ze zenske telo nie je uplne pasivny prijimatel v tomto smere, ako sa myslelo.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ máš dosť? ja mám dosť z tvojho príspevku, lebo nerozumiem, čo riešiš...no boože, vieš koľko chlapov ale aj zien túži po konkrétnom pohlaví? len nie každý to vysloví nahlas...ja som tiež túžila po synovi a mám dcéru...ale to neznamená, že ju neľúbim rovnako, ako by som ľúbila aj syna, ak by som mala...a priznám sa, že som bola aj dosť sklamaná, keď mi povedali pohlavie, a verím, že nie som jediná....nesprávaj sa detinsky, keď plodíš detí a nehľadaj problémy tam, kde nie sú...
autorka - to nie sú urážky ale konštatovanie. Pretože normálny, dospelý chlap nemôže toto povedať. Jasné, že asi každý by sa potešil synovi ale inteligentný človek nemá takéto reči. Ten si uvedomuje, že si nemôže rozkázať, aké porodíš pohlavie
Zlatý, akú krásnu štatistiku si urobil 😃 z manzelovej ani z mojej rodiny sa nerodili žiadny chlapci, ja mám len sesternice a oni dcéry, z našej strany bol môj otec poslednym chlapom, z mužovej on, tiež ma len sestry a švagriná samé dcéry no a hádaj, aké pohlavie sa zadarilo nám 😅
@kvetinka75 a čo ak to vyslovil ako jeho túžbu? len to zle sformuloval? nerozumiem prečo by mal byť hneď menej inteligentný alebo jednoduchší...mne to nepríde vôbec ale vôbec zvláštne...skôr mi príde zvláštne to, že na základe jednej vety dosť z vás vie hneď o tom mužovi možno viac, ako autorka 😂
@tanyag už len to konštatovanie, že to sa nestane, lebo on je z troch chlapcov.
Tiež si myslím,že to je len taká túžba .Môj tiež ,keď som neplánovane otehotnela ,už mal dve dcéry z prvého manželstva, tak dúfal,že už keď sme.to neplánovali tak si aspoň splní sen o synovi..bohužiaľ no..tiež je z troch bratov a má tri dcéry 🤣.Ľúbi ich všetky tri a myslím,že ani jednu z nich by za žiadneho chalana nevymenil 😁
Môj chlap má 2 sestry- jedna má 2 dcéry, druha 3 dcéry , my mame chlapca 😜 náš je za všetkých 5 báb vo “vymýšľaní “ všetky deti sú od 2-8r.
@deti95060810 a to s takym primitivom este zijes? 😳

@deti95060810 tak, na tvorbe sa podieľal aj on...