icon

Manžel chce len chlapca

23. mar 2023

Baby, ako by ste reagovali keby vám muž povedal, že nechce dcéru ale syna. Snažíme sa o bábätko a dnes mi toto zapotil. Mám dosť. Stalo sa to už niektorej?

Strana
z7
clori
23. mar 2023

odkáž mu, že si ho má teda spraviť. lebo len chlap je zodpovedný za pohlavie (rozhodujú o tom jeho spermie)

glorikarebeka
23. mar 2023

Však nech si ho spraví 🤦
Čo ti poviem somár, prepáč

koniarova
Autor odpoveď zmazal
mamula20
Odpoveď bola odstránená
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
nevenka
23. mar 2023

Povedala by som mu, nech pusta teda len spermie s chromozomom XY,...Asi netusi, ze o pohlavi rozhoduju jeho spermie. Co Ty s tym mas? 🙃
No a vazne by som sa zamyslela nad dietatom s takymto clovekom. Ci vobec...
Opytaj sa ho, co by spravil, kebyze je to dievca. Ci ho nebude mat rad alebo co...Nerozumiem.
My sme mali tiez preferenciu, kazdy ma nejaku predstavu, ale v konecnom dosledku je to jedno a to dieta lubis. Hlavne je naozaj to zdravie. To si casto ludia nevedia uvedomit.

autor
23. mar 2023

Ja som sa ho pýtala, že čo bude robiť ak to bude dievča a on že také sa nestane, pretože on je z troch chlapcov. Ma dvoch bratov a mysli si, ze to je záruka toho ze aj on bude mať syna..

viestta
23. mar 2023

Tvoj drahy ma obrovske medzery vo vedomostiach, treba dostudovat. Lebo co si spravi, to mu porodis. Ty to nijak neovplyvnis, vsetko je iba a len jeho zodpovednost

negymama
23. mar 2023

zaruka je asi taka ze mam suseda z piatich bratov a ma dve dcery 😉

anjelicek26
23. mar 2023

Nech si to najprv nastuduje, kym zacne plodit...

mima1608
23. mar 2023

Môj muž má 3 bratov a čakáme dievčatko 😅 takže toto naozaj nikto nikdy neovplyvní. Inak môj muž bol vždy len za chlapca - až tak, že keď som ostala tehotná, tak som všade hovorila, že čakáme chlapca na milión percent, lebo ma proste "nainfikoval". Potom mi raz (mal trochu vypité) povedal, že by bol radšej keby to bolo dievčatko. A odkedy nám lekárka potvrdila pohlavie, všade chodí ako páv a rozpráva, že bude mať malú princeznú. Takže možno ani tvoj chlap nebude celkom stratený prípad.

autor
23. mar 2023

@negymama no toto mu poviem. Ja ho aj ako muža chápem, väčšinou chcú syna ale musí sa uvedomiť. Ved ja mu to ešte vysvetlím...

autor
23. mar 2023

@mima1608 toto si ma potešila, ešte ani nečakame, len sa snažíme. Dúfam že bude rad, nech je to hocičo 🙂

dskjhfdlkdjhl
23. mar 2023

To bude nejaky jednoduchsi zjav😉

bennn
23. mar 2023

Povedz, že ty chceš len dievča. Takže nech to bude čokoľvek, tak sa rozídete.

Myslím, že dobrý deal. 😅

didip
23. mar 2023

Môj chcel dievča tiež povedal, že on to dokáže a urobí Karolínku. Čakáme Adamka, teší sa aj tak a je rád že všetko je v pohode. Nič by som si z toho nerobila 🙂 myslím si že je to také len že by chcel ale ak to bude dievča bude sa tešiť aj tak

jeanne14
23. mar 2023

Môj ujo je zo 7 bratov, sestru nemali. Má dve dievčatá, a jeho bratia tiež prevažne dcéry 😀

maminkadeticiek
23. mar 2023

Toto bude jeden z tych jednoduchsich.

autor
23. mar 2023

@maminkadeticiek zase urážky si môžete odpustiť 🙂

nevenka
23. mar 2023

@autorka haha, manzelov starky z otcovej strany mal asi 6 bratov a 1 sestru, on sam mal 2 synov, svokor mal 3 synov. Ja mam za manzela stredneho brata. Prve dieta bolo chlapec, co cakal kazdy. Druhe dieta dievca, tretie chlapec a stvrte dievca. Potom najmladsi brat mal dievca a druhe dieta snad este bude dakedy. Pohlavie sa uvidi. A najstarsi brat po dlllllhej dobe teda chlapca, ale snazili sa 4 roky vobec o nejake dieta. Kebyze je to dievca, tiez skace 2 metre od radosti nad zemou. Toto ale vobec nezarucuje, ze budu stale chlapci, lebo on je z 3 bratov...Takze kludne sa moze stat, ze to bude dievca a co potom? Nasi teda dost velmi chceli dievcata vnucence, maju to teda vyrovnane 3:3. Nechcela by som toto s chlapom riesit.
Nasi mali smolu, mamina pravdepodobne vzdy potratila, ked cakala chlapca a aj mna a sestru ledva donosila. 1 chlapcek sa narodil predcasne a zil len 5 dni. Este ho brali ako "plod", nebol ani pokrsteny, ziadny pohreb, nalozili s nim ako s biologickym odpadom. Rok 1980. Ocino stale chcel mat syna, no nestalo sa. Ale nas ma rad rovnako ako chlapca. Neviem si predstavit, ze by nas nemal rad, lebo nemame to spravne pohlavie. Moj ocino mal 1 brata a 1 sestru. Obaja bratia mali po 2 dievcata a jeho sestra 2 synov. Pre predstavu. Nas "rod" nim konci. A svet sa toci dalej. Su ovela podstatnejsie veci,...Hrozne, ze sa toto v dnesnej dobe stale riesi, ked kazdy druhy par ma vobec problem s pocatim, ci donosenim zdraveho dietata.

ropucha6
23. mar 2023

No hned by ma presla chut plodit.

zorkahorka
23. mar 2023

Ano, aj moj muz to vzdy hovoril. A aj ma dvoch synov. Jednym uchom dnu, druhym von. Nikdy som tieto jeho reci nebrala vazne 😀

didip
23. mar 2023

@zorkahorka presne, ja som tak isto teraz keď nakupujeme pre malého oblečenie tak vždy sa tesi a vraví ako nech je už tu, že sa spolu budú hrať ( chlapi vecne deti) 😂

beky223
23. mar 2023

Aale no, toto je tu taký celkom dvojitý meter, keď sem žena pridá podobnú tému, že chce určité pohlavie, tak sa jej sem-tam dostane aj trošku pochopenia 😅 ja si myslím že v konečnom dôsledku sú to len také reči a zmieri sa s akýmkoľvek pohlavím, ktoré si urobí 😄

zobaka
23. mar 2023

tak mu povedz, ze to zavisi na jeho spermiach 😉

beata_k
23. mar 2023

Joj neboj, v porodnici este bude revat a vsetkym posielat fotky princeznicky 😄

sense
23. mar 2023

Osobne nevidím nič zlé na tom ak povie ze chce chlapca alebo ze chce dievča. To ešte nemusí znamenať ze by dieťa zavrhol ak by to bolo dievča. Treba mu povedať ze za pohlavie je zodpovedný muž a co si spraví to bude mať....

My sme tiež chceli dcéru... Aj mame... Ale keby bol chlapec nemali by sme ho menej radi

mirkabed
23. mar 2023

Manzel je z troch bratov, najstarsi brat ma dceru a syna, my mame dve dcery, najmladsi brat opat dceru. V ich rodine boli sami chalani, vynimka jedna sesternica. Teraz sa to cele otocilo a rodia sa same dievcata, aj bratrancom. Tak len tolko k tomu ze nech sa snazi 😁

nevenka
23. mar 2023

@mirkabed podobne to je u nas, ale vnucata maju starki teraz 3:3.

deti95060810
23. mar 2023

že či...
môj sa so mnou vyvadil poriadne keď som podľa neho zas ostala tehotná lebo nič nerobím len som neustále tehotná - samozrejme povedal to omnoho škaredšie a potom o pár týždňov pokračoval v hádke zas - lebo to zase bude dievča - lekár oznámil pohlavie...

áno viem 3 slečny za 4 roky je veľa - ale snáď som na vine len ja????

Strana
z7