icon

Manžel chce rozvod a ja nesúhlasím

luccka155
28. feb 2014

Zdravim mam taky problem s manzelom sme sa zacali hadat kvoli malickostiam potom som zacala chodievat obcas na diskoteky a tam som ho podviedla povedala som mu to a odpustil mi no len potom on zacal si pisavat s kamaaratkou a zacali sa stretavaat a zacal spavat u nej nechcel mik najprv nic povedat ale som si to zistil tak potom mi povedal pravdu a povedal ze ie podat na rozvod ale z druhej strany ja nechcem rozvod lebo ho milujem a on ku mne stale nieco citi uz nespava ani doma spava stale u nej a chodieva za malou ju pozret ako sa ma a vzdy ked pride ku nam domov tak je vsetko v poriadku sa rozpravame v pohode ako keby sme sa anni rozviest neisli ale spava snou a pritom bozkava aj mna a obyma ma.. Ja som mu povedala ze ho stale milujem a ze rozvod nechcem ale stale sa mi stym vyhraza ze uz somnou nechce byt ale zas keby nechcel tak by nerobil toto vsetko a povedal mi ze teraz co je stou babou tak ze to nebere ako chodenie a ze knej nic neciti myslite si ze to mi iba vsetko vracia ze to je iba taky ulet?.uz som zufala stale iba cakam kym sa ku mne vrati mam tomu nechat cas?

Strana
z4
sense
1. mar 2014

@chiaramonika plny suhlas...ja si neviem tiez predstavit zeby bol chlap doma s dcerkou a mna by zatial obrabal iny...a to ani nie sme manzelia...bud ukoncit vztah alebo manzelstvo a potom nech sa paci ale inak nie...ale mozno nie sme my normalne a v dnesnej dobe to tak chodi...

chiaramonika
1. mar 2014

@sense podľa mna sa jej to mozno nestalo ani prvýkrát. Okej priznala sa mu: podviedla som ta, ALE priznala sa aj koľkokrát ?????

gucciok85
1. mar 2014

Nema ani ona rozum. Ani on

jahodka8
2. mar 2014

@chiaramonika Odsudzuješ ju za jej správanie, ale tvoj slovník je otrasný a vôbec nepatrí na ženskú stránku. To kde žena príde k takýmto slovám a slovným spojeniam? Ty si hovoríš žena?

chiaramonika
2. mar 2014

@jahodka8 nehraj sa na matku terezu.

jahodka8
2. mar 2014

@chiaramonika Nebudem sa s tebou hádať. Ja len nechápem ako sa tu taká vzorná žena môže vyjadrovať ako kočiš, to mi vysvetli. Dalo sa to všetko povedať aj inak.

chiaramonika
2. mar 2014

@jahodka8 vzdy sa vsetko da povedat inak. Ale NEROZUMIEM preco zakladateľka témy tu ide hrať city milujúcej ženy na ostatne, ked je zjavne ze ona milujúca zena rozhodne nie je. Je to uplne poburujuce ze muž sa vzorne doma stara o dieta a ona si užíva sexuálne radovanky s niekym iným. Ved to je nonsens. Co ? Prisla rano este pod parou a povedala "podviedla som ta" pritom môj názor je taky ze bola spita pod obraz boží a bolo jej jedno kde a co sa s ňou deje zatial co ju čaká doma rodina. A zrazu to nebola nevera ale ju vlastne znasilnili. Dievča si pletie pojmy co je znásilnenie a dobrovoľne roztahovanie nôh. Tak prosim nepoucuj ma tu o morálke, pretože pri takej akou je ona sa iné slovne spojenia používať ani nedajú.

jahodka8
2. mar 2014

@chiaramonika Keby bola s manželom tak strašne šťastná, tak nechodí na diskotéky. Aj žena potrebuje mužovu pozornosť, nielen, že sa stará manžel o dieťa. To manželstvo tvoria dvaja. Ja ju za to nechválim, máš vo veľa veciach pravdu.

chiaramonika
2. mar 2014

@jahodka8 okej, tak poďme z iného konca pokial sa budem mýliť kludne ma oprav. Predstav si ze mas malé dieťatko a manžela. S manželom nastane situácia kedy si na chvilu prestavate rozumieť. Kvôli hlupostiam podotýkam nie kvôli vážnym veciam !! Je to pandy dôvod nato, aby si sa chodila zabávať po nociach odstrihla sa od svojho dieťaťa a mala sex s iným ? Nie nie a este raz nie !! Ja mam skoro dvojročnú dcérku a s priateľom to nie vzdy je ružové ale to neznamená ze začnem hľadať útočisko v zábave alkohole a pozornosti iného chlapa! Vsetko sa da riešiť len to by dotyčná musela chcieť. Teraz je uz neskoro plakať nad rozliatym mliekom ! Ja moju rodinu milujem aj ked su chvíle keby som partnerovi obuchala nieco o hlavu ale to neznamená ze teraz pojdem otrcit inde !!

jahodka8
2. mar 2014

@chiaramonika Toto je ale častý problém, ked sa narodí dieťa. Už nie je toľko času na vzťah, vtedy často si muž nájde milenku, lebo sa cíti na vedľajšej koľaji. Možno aj jej manžel mal tajne milenku, len teraz to už mohol zoficiálniť. To myslíš, že len tak išiel a nejakú hned našiel, u ktorej môže prespať? No možno ano a možno ju mal skôr a potom muž hľadá chyby na vlastnej manželke, aby to ospravedlnil pred ostatnými a vznikajú hádky v manželstve. Možno si ty ani takú situáciu nezažila.

chiaramonika
2. mar 2014

@jahodka8 Kriste pane ved tu teraz vobec nejde o mna a o moje situácie aj ked ver tomu zažili sme si ich s priateľom viac než dost. Dokonca som uz aj bola tri mesiace odstahovana a to som nešla rozťahovat nohy pomimo ale cely ten cas sme hľadali dôvody preco to nefunguje riešili sme to obklukami rôznymi cestami odpredu odzadu a prisli sme nato ze tam viazla len a len komunikácia !! A teraz mame úžasný vztah. No kto chce hľadá spôsoby a kto nie hľadá dôvody. Na vzťahu treba pracovať cely zivot /pokial ten život chcem stráviť s jedinou osobou/ a nie len na zaciatku. Takze asi toľko. Je najjednoduchšie za vsetkym zabuchnut dvere a nemyslieť na následky. A mam pocit keby tam bol problém ze zanedbavala muža a venovala sa malej naplno tak nenapíše ze sa hádali kvôli malickostiam. Dieta predsa nie je maličkosť !!!! 🙂 takze skús trosku citat medzi riadkami.

luccka155
autor
3. mar 2014

@chiaramonika tak toto je uz moc ked mas niake blbe pripomienku tak tu radsej nic nepis. ja som sa chcela ist nachvilku zabavit a dopadlo to ako dopadlo proste pila som a zrazu bum ja som sa mu az potom priznala manzelovi lebo kamaratka mu to povedala co sa stalo a ja som to len potvrdila lenze podla mna toto co som spravila to by som nepovedala ze hned rozvo vsak on mi teraz to iste robi stym ze uz u nej spava byva u nej ale ked pride ku mne domov pozriet malu tak chce odomna sex newie preco to robi ke som sa ho pytala preco to robi ze ma snou a chce aj somnou povedal mi ze newie ako keby sa nevedel rozhodnut skym chce ostat

jahodka8
3. mar 2014

@luccka155 Myslíš, že určite spolu majú sex? Nehovorí to len preto, aby si žiarlila? Možno sa mu to s ňou nepáči až tak, možno sa on nevie uvoľniť, má výčitky, že odišiel. Možno ona nechce hned sex, pokiaľ sa definitívne nerozhodne a tak ona nemá sex ani s ňou ani s tebou.
A tá tvoja kamarátka to prečo mu hned to povedala? Nemá ona zálusk na tvojho muža?

zajkka
3. mar 2014

@luccka155 vy ste také veľké deti .....nič dospelé vo vašom správaní nieje....asi tak

lucka1987
3. mar 2014

@luccka155 citujem ta :

" ..... ja som sa chcela ist nachvilku zabavit a dopadlo to ako dopadlo proste pila som a zrazu bum ja som sa mu az potom priznala manzelovi lebo kamaratka mu to povedala co sa stalo a ja som to len potvrdila .... "
pre mna nepochopitelne alibisticky nezodpovedny pristup.... kazdy sa musime zodpovedat zo svojcih chyb a k tomu aj niest nasledky

skor ako vobec zacnes riesit problem, ako si priviazat k sebe muza, ktoreho udajne lubis.. mala by si si nechat urcity cas pre seba a zamysliet sa nad sebou, nad zivotom okolo teba, nad svojim dietatom, nad tym ako ho chces vychovat , akym hodnotam ho chces ucit....
zamysliet sa nad tym, co je manzelstvo, ci je tvoj muz ten, s ktorym chces stravit ostatnych 70 rokov, ci s nim chces zostarnut, ci chces aby on bol ten, s ktorym budes zdielat vsetky problemy a starat sa onho aj ked uz nebude mlady a pekny a bude to len zvraskaveny starcek na vozicku napriklad... a ci on dokaze to iste...
to sis i mala vyjasnit este pred manzelstvom, no vzdy radsej teraz ako nikdy.

vies manzelstvo nie je len o jednom byte , spolocnom dietati, par prijemnych zazitkov na chate ci diskoteke, par slusne prezitych orgazmoch..
je to aj o vzajomnej ucte, o pokore k tomu druhemu, o pocitu zodpovednosti za niekoho ineho, o chapavosti a kompromisoch. je to o niecom, co sa neda vynutit, ani ziskat za jeden den tyzden ci mesiac....
treba si ho budovat a snazit sa cely zivot. tym ze ste si povedali ano a ty si mu porodila dieta, nic nekonci, prave naopak.

chcelo by to velmi vazny / nie hystericky ani teatralny vystup / .. ziadne vycitky ani hrabanie sa v minulosti.. ale priznanie si vlastnych chyb, vlastneho problemu a hladanie riesenie, moznost nieco napravit a pokusit sa vytvorit tie najlepsie podmienky ake su len mozne.
ak nebude ani na druhej strane snaha, mozes to vsetko zahodit do kosa. ist prec a sama vychovavat vase dieta s pocitom, ze nie len tvoj muz zlyhal ale aj ty.. nebudes prva ani posledna, ktora ma tieto postpubertalne problemy / prepac za vyraz / a mozno si o par okrov, ked sa trochu vyformujes, najdes niekoho s kym budes uz vediet ako si spravne vybudovat vztah a na akych hodnotach ho mas zakladat

eliska31
3. mar 2014

Takze ako vidim opat sme pokrocili...uz kamoska vsetko povedala manzelovi a ona az tak potvrdila ze bola znasilnena..inak by mlcala ako hrob, predtym bola verzia ze ona sama priznala....ved co uz...Joj, dievca toto ma take trhliny cely pribeh jak nebeske cierne diery 😀 😀
Nooo a tu neuraduje ani Inspektor Cluso a sa to cele zamotava a zamorava 🙂 🙂 🙂
Inak ked uz sme pri tom, daj nazov toho baru prisamveru tam zajdeme sa stat s kamoskou...o finalnom vysledku vas budeme informovat patricne v novozalozenom fore 😅

bbarboraa
3. mar 2014

rozved sa ... zide z oci zide z myslel... vidim ze si mlada asi nemalte deti, ci? naco zostavat.. alebo sa este jeden druheho trapte to 5 rockov a ptm sa rozvedte... nvm mno zaslo to pridaleko si myslim z oboch stran..

adri266
3. mar 2014

@bbarboraa maju jedno dieta

chiaramonika
3. mar 2014

@lucka1987
@eliska31 baby ja Vám poviem ako to bolo a to nemusím byt ani inšpektor. Proste sa pohádali s manželom bachla dverami isla s kamaratkou na diskotéku tam sa dopila ako tela a nejaky tam okoloidúci to využil a pretiahol ju niekde za rohom. Ziadne drogy, ziadne násilie. Zato dám ruku do ohňa. Dievča si to prifarbilo aby sa dočkalo akože uznania a lutosti no hold smola 🙂

eliska31
3. mar 2014

@chiaramonika ze "okoloiduci" ja sa zosunam na zem 😀 😀 😀 😀

luccka155
autor
4. mar 2014

@jahodka8 viez co uz som zistila aka v skutocnosti je a terax na mna rozprava same veci..no urcite spolu maavaju vsak ako by som to mohla chapat ked spolu spavaju na jednej posteli a zistila som si o nej vela veci ze aka je a ona si ho urcite drzi prtoze nasla konecne normalneho chlapa ktory sa bude o nu starat jemu nezalezi ani na vlastnej dcere cely tyzden sa neozval ani sa nespytal ako sa ma mala

jahodka8
4. mar 2014

@luccka155 Myslím, že si ho nemala stále odmietať, ked on to skúšal s tebou aj po tej nevere alebo znásilnení, to je jedno. On sa vtedy rozhodoval, či zostane s tebou alebo odíde. A ked si ho stále odmietala, tak čo si mal myslieť? Ešte sa mu môžeš ty ozvať a zavolať ho za dcérou. Ved aj keby s vami býval, tak mu povieš, chod s malou von, zahraj sa s ňou a podobne. No už to zašlo u vás dosť daleko, on o milenke uvažoval už ked ste sa hádavali. On si teraz myslí, že ho už nechceš vidieť, tak radšej ani za dcérou nechodí, to mu musíš sama povedať, že chceš, aby za ňou chodil. Tá druhá mu to asi ani nechce dovoliť, chce ho o vás úplne odtrhnúť. No možno vám odlúčenie na čas pomôže a pani ho prestane baviť. No to si rozhodni sama, či ho ešte chceš. Aby prišiel za dcérou, to mu zavolaj.

chiaramonika
4. mar 2014

Baby ja ked otvorim tuto tému len tak zo zvedavosti, ze kam sme od znásilnenia po zalovanie kamarátky postúpili tak sa musim veeeeelmi smiať a viete preco 🙂 ? Pochádzam zo Žiliny no žijem v zahraničí. Na Slovensko chodievam tak dvakrát do roka pozriet mamu skratka rodinu atd. veľmi rada chodím s malinkou na prechádzky ked sme tam a na tvoje NEstastie @luccka155 som isla ked som tam bola cez Vianoce s kamaratkou na prechádzku okolo hlin. Kamoska mi hovori: vidis tu babu ? Vravím ano preco ? No ani sa nepytaj 🙂 ta sa vzdy vie tak dopit a robit hanbu v ulala ze strach. Takze odpoved niektorej z vas diskoteka sa vola ulala a @jahodka8 pokial je podľa teba toto príklad zrelej staroslivej ženy a matky tak nech sa páči. Takze milé dámy ziadne drogy znásilnenie a podobne bachorky ale len alkohol valanie sa po zemi a podobne 🙂.

jahodka8
4. mar 2014

@chiaramonika A čo si jej teraz akože poradila? Ved ked si taká ideálna, tak porad, pomôž. Či ty by si ešte do zomierajúceho aj rada kopla, aby už toľko netrpel? Ked ťa to tak rozčuľuje, tak nemusíš sem nazerať. Určite máš ako manželka a matka stále čo robiť okolo detí a manžela. Ty nemusíš ani piť, aby si mala správanie hulváta.

chiaramonika
4. mar 2014

@jahodka8 ty si strasne nechapava 🙂. Ja ked spravím chybu tak aspon nesiem následky a nehram sa na neviem ake chudiatko. Tu ide o princíp moja zlata. Ze sa tu ide pohorsovat pre boha co jej to manžel robi a ona chodi pomaly každý vikend po diskoteke ako bomba. Ty ma tu nepoucuj ako mam využívať svoj voľný cas a zrejme ste si veľmi podobne ked si taku spitinu obhajuješ 🙂

jahodka8
4. mar 2014

@chiaramonika Je to tvoj názor, ja som jej poradila, čo sa dá robiť. Manželstvo nie je len o sexe, ani pre muža, ani pre ženu. Každá závislosť aj alkohol ho ničia.

chiaramonika
4. mar 2014

@jahodka8 ale ved to sa ti cely cas snažím vysvetlit !! Keby dievča neslopalo ako duha tak su podľa môjho názoru stastna rodina no dievča ma tu smolu ze kamaratka pozná jej muža a povedala ze to je jeden chudák pri nej takze on ma môj obdiv zato ze dokázal odísť hoci okej dcéru majú o tu by sa mal starať. Ona je podľa mna uplne prepita socka hoci si asi mysli aka je len úžasná ked sa napije.

jahodka8
4. mar 2014

@chiaramonika Ja si myslím, že on na milenku pomýšlal už dlhšie. Klasické mužské riešenie, oni to inak nevedia. No mal veľa pochybností, ale ona ho už asi naozaj nemá rada, ked ho stále odmietala.

chiaramonika
4. mar 2014

@jahodka8 podľa mna ho nikdy ani úprimne nemilovala. Zena ktorá je cestná a lubi nedokáže podviesť. A nie este slopat ako drevorubac a robit hanbu sebe a svojej rodine

moon321
4. mar 2014

Ja by som nemohla uz verit.ci uz z tvojej,alebo partnerovej strany.obaja ste spali s inou osobou.a bez dover niej vztah.podla mojho

Strana
z4