icon

Manžel chce stále sex a mňa to už nebaví

jauzneviemcoaako
9. feb 2016

Ahojte, pisem sem, lebo by ma zaujimal nazor na tuto temu od viacerych zien... alebo som len ja divna, ako vravi muz 😖 no ale poporiadku....
Sme manzelia 10 rokov, mame 4 rocnu dcerku. Viac menej je nas partnersky vztah v poriadku, mame sa radi, nepodvadzame sa (teda myslim). Co je ale obrovsky problem a pricina 9 z 10 hadok je sex... Ja proste nemam chut tak casto ako on. Predtym kym sme nemali dieta to vobec neriesil ze kedy je a kedy nie, proste tak cca 3x tyzdenne bol. Teraz ako mame dceru tak po porode kym som bola pribrata bol sex ked som chcela tj vzhladom na unavu, starostlivost atd tak 1x tyzdenne, nic mi na to nepovedal. Potom som v priebehu 1,5 roka schudla a to dost a zacala som chodit do prace a mala do skolky a tu zacalo peklo... On je totiz presvedceny za kazdy volny cas ked som doma a dcerka v skolke je urceny na to, aby bol sex... Proste on ma volno 3dni do tyzdna tak aspon aby 2x bol sex... Neda sa vysvetlit ze ja proste tym donucovanim stracam aj tu trochu chuti co popri vsetkom mam... A ano par krat som sa aj premohla a urobila to nasilu, ale citila som sa potom este horsie. Dochadza to do stadia ze zvazujem aj rozchod, lebo proste nemam naladu na to aby mi stale niekto knural za uchom, ze chce sex... problem je totiz aj ten, ze ma dobru naladu - ideme na kavu, prideme a jemu je nejak automaticky jasne, ze sex a uz ma taha do spalne a ked ho odmietnem, tak sa urazi a nebavi sa so mnou pol dna. Pohadame sa, namiesto riesenia mi zacne vykrikovat ze mame sex priemerne 1x tyzdenne co teda okolo pravdy ani nebeha... Uz som rozmyslala, ze hadam aj si zacnem znacit ako casto sexujeme lebo on ma proste ponizuje aj pred svagrom napr. ze ako malo som ochotna... Neviem co dalej, ubija ma takyto zivot... Akukolvek neznost z mojej strany bere ako pozvanku na sex, takze nemam chut mu uz dat ani pusu ani ho objat ani nic ☹ ☹

dominika6
9. feb 2016

@jauzneviemcoaako
Ak sa chlap nudi,ma pohodovu pracu,ziadny stres,doma ziadne povinnosti ani starostlivost o dieta ma plno energie a gulky...
1)treba mu prilozit domace prace a ze ked pomoze s tym,tym a tym...vtedy budes aj ty oddychnuta a aktivna
2) ked mas ty chut vopred mu zavri usta rukou a povedz ze ideme do postele a nech je uz ticho...😀
3) pis si intervaly do kalendara..
Ked pride hadka len mu to ukazes

alaguema
9. feb 2016

@oldman50plus vieš čo, ja už som z toho jeleň. Neviem, naozaj nerozumiem, ako sa miešajú domáce práce so sexom...Principiálne asi funguje, že ak sú k sebe partneri vzájomne ohľaduplní, tak je väčšia pravdepodobnosť, že bude chuť na sex. Ok. Beriem. Na druhej strane, keby mi manžel odopieral sex, tak sa neprestanem starať o domácnosť. Veď sú tu aj deti a som tu aj ja, domácnosť je všetkých a každý má prispieť svojim dielom bez ohľadu na to, ako s ním hormóny mlátia. To mi príde ako taký smiešny truc podnik, ktorý vedie iba k zhoršeniu situácie.

marisola
9. feb 2016

že on si to vyratal,ze raz dvakrat do mesiaca sex,lebo to spriemeruje :D:D tak toto je zahlob diskusie:D zakladatelka, mas to tazke,uprimne teraz. .chapem,mas blok,ked vies,ze bude doma a bude chciet sex,chapem ta celkom :D ale to sa da odburat,len treba chciet. premoz sa obcasne.ved to zase netrva dlhooo hodiny,trva to pat minut,skor si uzivaj to mazlenie predtym,to sa snaz užiť.ved ked ho lubis a paci sa ti🙂ved to je chutne,ze po 10 rokoch sa chce milovat aspon kazdy druhy den,pacis sa mu,miluje ta🙂 to e skvele.ze vas vztah neovsednel.mala by si byt rada vo svojej podstate,i ked je od neho trosku sebecke,ze nevníma tvoje potreby a city,ze ty enchces,nemal by tak tlacit na pilu ..ale ved nech ta spravi inak ,pripadne ty jeho,usta ruky existuju 🙂 nejak si to podelte 🙂

severanka90
9. feb 2016

@alaguema no vidis ako si sa sama nachytala! Po krasnej noci=sexe si mimoriadne vysmiata a mila. Ved ak ho lubis tak mas byt taka stale, nielen po dobrom sexe. Takze tiez je ta tvoja pozitivna nalada za odmenu 😃

alexandramaria
9. feb 2016

@alaguema ale ty si veľmi menšinový prototyp ženy na tomto fóre. Nesplyvaš s davom žien, ktoré sex baví iba po narodenie potomka, a potom už iba ako nutnosť, resp. ho nepodmieňuješ prácami muža v domácnosti, etc... pamätám že prednedávnom v inej diskusii ťa titulovali chlapom a neverili ti že si žena. 😀 nuž, pán manžel má asi šťastie a doma výnimočný prototyp 😀 😉

deltaa
9. feb 2016

@timea7 pozri poviem ti to takto, zila som s muzom co za cely den ani prstom nepohol, lebo jemu mamicka nalozila obed na tanier a uz ho vlozila do mikrovlnky a jeho jedina starost bola zapnut gombik, vybrat tanier a zjest jedlo, ten sex videl vsade a ked si vypil tak by **** ktorukolvek, ale ako ho vychovali rodicia a ako to videl u nich tak ma to vobec neprekvapuje ale skor ho teraz aj lutujem. Moj manzel bol vychovany presne rovnako ako ja a automaticky spolu robime vsetky domace prece, ked perem tak ide povesat pradlo, ked navarim tak umyje riad, alebo mi ocisti ci nakraja zeleninu ... povysava kazdy vikend cely byt aj postel, gauc ... este sa ma spyta co spravi dokonca aj prezlecie pradlo 😉 robil to na zaciatku ako sme byvali spolu a robi to teraz stale a to este stihne byt na pocitaci a hrat sa online hry, stihneme pozriet filmy a este ako som spominala tie veci na gauci 😉 my mame rovnocenny vyvazeny vztah

alaguema
9. feb 2016

@severanka90 ty to ale zase vnímaš cez tú svoju optiku. Pozitívna nálada je snáď najväčším benefitom pre mňa, nie? 😉 A po ďalšie - snáď si nemyslíš, že ak niekoho ľúbiš, tak si pokladáš za povinnosť byť stále dobre naladená. Všetci máme svoje lepšie a horšie dni. Naozaj netuším, na čom sa to ako mala nachytať. Iba som trochu zakryto skonštatovala, že sex nedávam za odmenu asi preto, že ma baví sám o sebe. Proste s tým nekalkulujem, ale to ty asi ťažko pochopíš, rovnako ako ja nepochopím, že niekto sexuje za pizzu 😎

@alexandramaria naozaj si myslíš, že väčšinu žien sex nebaví?

severanka90
9. feb 2016

@timea7 tak vies, niektori chlapi jednoducho na to nie su, aj keby chceli. Tu pizzu zboznujem, vie ze ked ju jem zazivam skoro orgasmus a on ho chce za to ze ju zadovazil tiez ☺.
Je totalne antiromanticky, ked mi raz priniesol kvety len tak, skoro som odpadla. Vraj kolega kupoval, tak ze aj on mi spravi radost. O tri dni zvadli a povedal: vidis, exli....mal som kupit radsej flasku 😃. Smiali sme sa tomu este polroka. Ten moj potrebuje ozaj vsetko polopate povedat. Raz sa ponukol ze dovezie deti zo skolky a samozrejme v papuckach a bez capice prisli, ale bol na seba hrdy, ze aspon tie nase zobral.

timea7
9. feb 2016

@deltaa ja by som s takým nežila, dávala som si na to veľký pozor ešte v čase chodenia, ako sa vie postaviť k povinnostiam, aké má koníčky. Viem, neodhadneš človeka nikdy celkom, ale v základných rysoch sa nemení.

severanka90
9. feb 2016

@alaguema ty si zase nepochopila, ze tu neriesime sex ked to zenu aj muza bavi, takze tvoj nazor jej velmi nepomoze. Ja som radila sex za odmenu, za co ste ma odsudili poniektore. Takze co podla teba
@jauzneviemcoaako poradit? Ze mu ma dat vzdy ked on chce? Alebo ze ju to ma bavit tak ako teba?
Vsak tu nepiseme preto, aby sme sa pochvalili ako to u nas doma perfektne funguje, ale aby sme poradili.

jeannna
9. feb 2016

Mozno sa uz budem po niekom opakovat ...
Moj nazor je taky, ze zeny vo vseobecnosti nebavi sex s muzmi, ktori su - ja tomu hovorim v kategorii "buran" a teraz nemam na mysli zrovna to, ze im slama z topanok trci alebo smrdia cibulou a klobasami 😀 Ale su to muzi, ktori nevidia vo svojich zenach ludsku citiacu bytost a nemaju tu schopnost odhadnut, kedy sa to fakt nehodi a zena tuzi len po pohladeni, rozhovore, intimite bez sexu. A ked sa to stava opakovane, tak je to pre mnohe zeny ozaj len "manzelska povinnost". A hlavne o tomto sex nie je.

alexandramaria
9. feb 2016

@alaguema no väčšinu tých čo sú tu 😀 teda aspoň podľa ich rečí. Ako keby to bola námaha a zbytočnosť.. ja sa málokedy ozývam lebo som vždy zvozená pod čiernu zem, že taká šťanda ešte nevie o co jede, a že sa mám ozvať po 25 rokoch manželstva.

alaguema
9. feb 2016

@severanka90 asi hľadať dôvod prečo ju to nebaví? Myslíš, že mňa by to bavilo s hocikým? Mala som vzťahy, ktoré upadli natoľko, že ma chlap nebavil vôbec a nasledoval rozchod. Ak žena napíše, že sa po sexe s manželom cíti zle, tak to, že ho sexom bude odmeňovať jej asi ťažko pomôže, nehovoriac o tom, do akej role sa takým chovaním postaví pred ním, aj sama pred sebou.

severanka90
9. feb 2016

@alaguema ved niekde na zaciatku popisala ze ju to nebavi ako ju stale uhana. Ze sluboval ako bude pomahat s dcerou aj domacnostou a nic nerobi, len trtkat chce nonstop. Vraj mu nejde ani o kvalitu, len o kvantitu. Co s takym chlapom? Kopnut do riti? Ked ho stale lubi a sex by aj chcela ale vtedy ked chce ona, nie na jeho povel.
Vsak ma tu 6stran, mozno ju nieco zaujme.
Ale vies, kazda nema na to ked ju chlap nebavi ukonci to a ide dalej, niektore sa to snazia nejako poplatat.

panidia
9. feb 2016

@jauzneviemcoaako Nuž u nás je to pravý opak,ja by som sexovala s mojim mužom aj každý den,ale on nemá až takú chut ako ja.Máme to síce obidvaja velmi radi,ale jemu stačí 1-2x krát do týždna.Niekedy viac,niekedy menej.Po 35 akokeby sa moje hormony zbláznili a ja sa ho neviem "nabažit".Užívam si to a viem,že aj on ked má chut,samozrejme.Poradit ti možem ale jednu vec,skus si niekedy večer,ked už nebudeš mat žiadne povinnosti,dat jeden-dva poháriky domácej /ale to ta nenahováram na pitie,v žiadnom pripade/ a vtedy uvidíš ako sa uvolníš,prestaneš mysliet na negatívne veci a pride chut aj na sex.Niekedy večer ked si s mužom dáme,tak som tak uvolnená a nabudená,že si to užívam ešte viac ako zvyčajne,a to ja s tým naozaj nemám problém. Lebo psychika je "svina" a treba sa vediet poriadne uvolnit,pripadne odreagovat.Vyskúšaj 🙂

petra3312
9. feb 2016

@jauzneviemcoaako moj muz je podobny, tiez neustale rozpraval o sexe, stazoval si, uhanal ma. A ja som zacala byt na to alergicka ako Ty, hovorila som mu, ze ja uz som presexovana len z tych jeho reci. Ja som si brblala svoje, ze ved co sa stazuje, mame sex 2-3x do tyzdna a pri malom dietati a celej starostlivosti o domacnost som rada, ked mozem vecer odkvacnut do postele. A tak som si to schvalne zacala znacit do kalendara, jeden mesiac, dva - a potom som prisla na to, ze pravdu ma on 🙂. Ja som si myslela, ze mame sex 8-10 niekedy 12x do mesiaca a v skutocnosti to bolo 4-6x. A zacala som sa viac snazit, iniciovat, stale som si to znacila do kalendara a ked preslo pol mesiaca a ja som tam mala zaznacene len 4x, hned som pridala 🙂. A muz je spokojny, ja som spokojna. Pozri, ja viem, ze je to tazke s dietatom a prakticky bez pomoci v domacnosti. Ja som na tom naozaj rovnako, mame 4rocnu dceru, teraz cakam druhe babatko, velky dom, zahradu, psa, este aj pracujem z domu. Narozdiel vsak od Tvojho muza, moj muz nie ze by nechcel pomahat, ale nema cas. Zaraba velmi dobre a to so sebou obnasa, ze pride domov z prace a ide do pracovne este pracovat. Skor si na gauci vylozim nohy ja ako on. Niekedy sa skratka treba trochu premoct, odlozit ine cinnosti, oddychnut si, ked mozes a vykaslat sa na robotu, ktora Ta aj tak pocka. Cim menej mate sex, tym menej to Ty potrebujes a chces. Zena skratka casom v tejto oblasti zlenivie.

alaguema
9. feb 2016

@severanka90 veď nikdy nepíšem, že to má ukončiť. Ja som odišla zo vzťahu, v ktorom neboli žiadne záväzky. Oni majú spolu dieťa, preto treba začať premýšľať, čo sa kde pokazilo. Myslím si, že ten manžel by sem napísal trocha inú verziu príbehu. To, že ju uháňa každú chvíľu je asi trochu prehnané vyjadrenie, predpokladám, že ona skutočne má ten dojem, lebo ona sa tomu vyhýba a sama asi cíti, že jej manžel je nadržaný a plný sexuálneho napätia, tak sa cíti uháňaná a on frustrovaný. A ty automaticky robíš z chlapa sexuálne monštrum a radíš jej, aby mu sex dávala ako psovi kostičku, ak si pekne sadne. Z môjho pohľadu je to úplne najhoršie, čo môže urobiť. Ako sa má ten chlap cítiť? To je predsa jasný znak toho, že sex s ním ju nebaví a používa ho len ako platidlo. Navyše, chyba asi nebude celkom iba v ňom. Ak predtým bol spokojný so sexom 3x týždenne, tak ho teraz musí mať podstatne menej, ak takto vystrája. Z chlapa sa predsa nestáva sexuálny maniak len preto, že sa žena po pôrode vráti do pôvodnej formy. Zrejme jej apetít naozaj hodne klesol.

oldman50plus
9. feb 2016

@petra3312 Bravo, ale ste úplne vzorový pár. A druhé bravo že si to vyriešila.
Neviem teraz nájsť tú sexuologickú štúdiu aby som vám ukázal citáciu (nie prieskum dámskeho časopisu, ale serióznu prácu). Je ale pdf v angličtine na webe. Poviem aspoň podstatu ako si to pamätám:
1. Viac ako polovica mužov ktorí pociťujú zreteľný nedostatok sexu v partnerstve vie pomerne presne frekvenciu styku pretože si to aspoň v duchu počíta, časť aj značí
2. Ženy v týchto partnerstvách preceňujú počet stykov viac ako o 100%

worker_falcon
10. feb 2016

To je ako v tom vtipe, kde sa bavia dve kamaratky: pocuj, ten moj chlap by stale iba sexoval. Stale o tom hovori, stale ma narazky, stale by ma tahal do postele.
Aha. No a ako casto to teda robite?
Ale, tak raz, dvakrat do mesiaca.

oldman50plus
10. feb 2016

@worker_falcon Aký vtip? Denný chlebík pre dosť chlapov.

katuliena82
10. feb 2016

chapem, ze ked si muz uz vynucuje styk, tak to nie je prijemne. Ale nemoze to byt z tvojej strany aj nejaka hormonalna zalezitost? Sama som prisla v hlbokej hypotyreoze k lekarovi, niekolko rokov som na sex nemala vobec chut. Ale ffungovali sme aj tak. Az ked mi nasadili lieky, za par tyzdnov som zistila ze problem nebol v manzelovi, ale naozaj vo mne. Ale to ma len tak napadlo. Ja sa dost tesim ked vidim ze muz ma stale chut, aj teraz ked ma vidi tehotnu, hovori ze ho velmi pritahujem. A to sex mat nemozeme, hned mam kontrakcie. Uz sa tesim na 9.mesiac. Je super, ze muza pritahujes. Vcera som citala uplne inu diskusiu, kde si zena stazovala, ze muz uz chut na sex nema. To musi byt hrozny pocit. Skusila si sa aj ty pocas dna nejako naladit? U zeny je sex v hlave. V kazdom pripade vam prajem, nech ten problem vyriesite 🙂 P.S. mne samej by sex menej ako 3x do tyzdna nestacil....ale viem ze sme kazda ina.

papricka33
10. feb 2016

@alexandramaria ale ty radis mne a ja problem nemam. asi si nepochopila viac veci. ja som len reagovala na zakladatelku. svoje "postelne" problemy si riesim doma, nie na nete 😉

natalka331
10. feb 2016

@jauzneviemcoaako Chyba, chyba, chyba...... Začala si brať sex s manželom ako povinnosť.
Pozri. Ja som na celú domácosť a 4 ročné dieťa uplne sama a ešte chodím do práce. Mám prietľa s ktorým zatial nebývam, ale aj to plánujeme. Tiež koľko krát po práci, prídem domov, rýchlo treba niečo navariť, poprať, ožehliť, poupratovať a medzi tým sa o dcerku starať. Večer padám na hubu, ale vždy sa teším na to, ked si s priateľom na seba večer nájdeme čas a môžme sa milovať. Ja berem sex ako oddych a uvolnenie po celom tom dni. Po tom sa mi aj lepšie zaspáva, mám lepšiu náladu, nie som nervozna. No čo môže byť lepšie ako ked ťa muž poriadne pomiluje?
Tvoj muž sa pokúča o intímne zblíženie pretože po tebe túži a pre veľa ľudí je sex forma uvolnenia. Vyplavujú sa pri tom endorfíny. Endorfín otupí všetky zmysly, zaženie bolesť, zimu, horúčavu, jednoducho všetko nepríjemné...
A ak ti je nepríjemný nátlak k sexu o manžela. Tak si daj otázku, čo je príčinou toho nátlaku 🙂 🙂

timea7
10. feb 2016

@alexandramaria že je veľmi menšinový typ? Že ženy baví sex iba po prvé dieťa? A na to si ako prišla? MK nemôžeš predsa brať ako reprezentatívnu vzorku žien, tie, čo sú šťastné v partnerstve, majú krásny a uspokojivý intímny život, to tu nebudú písať, na čo aj. Ja teda poznám vo svojej rodine a okolí viac takých žien, pre ktoré je koníčkom 😎 😎 😎 .

alexandramaria
10. feb 2016

@timea7 no ešteže tak! Lebo už som sa fakt začínala bať a MK brať naozaj ako reprezentatívnu vzorku, predsa len je tu mnoho žien. 😎 Ale si ma potešila, tak hádam za tých 25 rokov, kedy budem mať poverenie sa k téme vyjadriť, budem mať podobný názor ako ty a alaguema. 😉

timea7
10. feb 2016

@alexandramaria no comment

maria1989
10. feb 2016

@alexandramaria čo máš stále s tým vekom? 😀

agiagi
10. feb 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

lepsie ked chce sex aspon zena vie ze ma stale o nu zaujem :P ci

katuliena82
10. feb 2016

@agiagi aj ja si myslim...ked je takyto nepomer medzi dvoma partnermi, treba najst kompromis. Keby som nemala sex preto, lebo muz proste "len" nechce, tak by som bola podrazdena. Ja to beriem ako prejav lasky medzi partnermi, teda ako sucast toho vsetkeho. Ak to chyba, tak sa to odraza aj vo vztahu.

alexandramaria
10. feb 2016

@maria1989 😀 😀 šak ma tu zaň pomaly v každej téme sprdli !