Manžel dal do záložne retiazku, ktorú syn dostal na krst a dcéra na prijímanie
Dobrý deň. Ako sa k týmto veciam dostanem ? Muž to urobil bez môjho súhlasu a veľa to pre mňa znamenalo ako spomienka. Až teraz som na to prišla, že chýbajú. Ďakujem
A manzel na to co povedal? Lebo teda prve co by som ja spravila, by som chcela vediet co si asi tak myslel, preco ja o nicom neviem a co vsetko chyba. Co si asi myslel ze bude ked to zistis? A vsetko by musel dostat naspat on, ako to by ma nezaujimalo. To neboli jeho veci, to boli veci vasich deti a on ich vlastne ukradol, mozno mal teda dovod tie financie, ale to ho neospravedlnuje...
No fotky preto či to viem nejak vyhľadať aspon na tom webe. Lebo tu retiazku a prívesok asi založil už skôr tak či sa to dá nejak nájsť už by to tam asi mohlo byt. Má to trápi strašne aspoň chcem vedieť či to tam ešte je. Dnes je zatvorené.
je to smutne, ze nieco, co mu ani nepatri, dava do zalozne.
Zmluvu mas len na náušničky tie tam budu, ostatne no bohvie, ale ak to pozakladal na seba a pôjdete spolu tak vedia pozrie všetky zmluvy, nemusí to byť len zlato kľudne hľadať co chyba sklo porcelán krištáľ knihy elektronika :( tak ma to mrzí....len teraz keď bude vedieť ze ty vieš od môže osloviť hoc akého bezdiho aby to založil na seba a uz sa k tým veciam nedostaneš nikdy :(...kým zakladal na seba aká taka šanca je
Úbožiak je to naozaj ten chlap, čo povedal? Toto sa nerobí, u mňa keby toto spraví muž skončil by navždy, taka chudera niesom aby toto robil jeden chlap, deťom kradnúť
Ešte som mu nepovedala , že o tom viem. Som ešte stále v šoku a strašne sklamaná.
To nemyslíš vážne, že si ticho, no nemám slov, taký cirkus by som spravila v momente, tak len predychavaj a najlepšie tak, že mu o tom ani nepovieš bože to si naozaj dospelá žena?
Vsak s manzelikom do zalozne zajtra, zajtra je otvorene alebo v utorok a pekne sa spytaj, on da svoj obciansky a tak uz ti povedia viac....a mozno sa dostanes aj k tym veciam....my sme niekedy aj tyzden cakali na prevadzke kym sa vsetko spracovalo a na webe je milion takychto retiazok a nausnic a priveskov. A mozno je v zlatnickej dielni este a caka na cistenie...na web sa niekedy davali aj veci s mesacnym opozdnenim....
Veľmi ma prekvapuje, že to nezalozil on to rovno predal mohol to predlžovať do aleluja aj pol roka a platiť, ak by nemal peniaze na výber.A zase pri tej sume čo by to založil by úroky neboli tak vysoké...zajtra to tam určite bude.Velmi by som bola sklamaná, že rodičia, niekto deťom kúpi pamiatku a chlap to predá.Ak nemám peniaze založím, ale vyberiem to o týždeň, mesiac, tri, po výplate ....máte finančne problémy?
@balerina2025 poznám aj opačný prípad kde 30 ročný syn žijúci u rodičoch odniesol do záložne mamine zlato a peniaze nahádzal do automatov
a len tak mimochodom....ak sme mali nieco ako zlomkove zlato, to si velmi radi kupovali zlatnici na dalsiu vyrobu sperkov..takze mozno aj nieco skoncilo roztavene v nejakej inej retiazke, prstieniku, obrucke atd atd....takze moc nespekuluj, pokecaj si s chlapom a nech ti to pekne vysvetli...este kym sa da a mate aku-taku sancu sa ku tomu dostat naspat.
@luccija vzdy sme sa pytali "chcete to zalozit alebo predat?"...ak totizto predat, tak tam je o malicko vyssia suma na zlato....nie bohvieco, ale na predaj bolo viac toho. Mala som klientov co tak robili, ze zalozili a potom prisli po zlato, ano, doba je tazka a tak mali ake-take peniazky, ale to sme uz vedeli kto ako to ma a aky je to klient.
Ale veď za toto dostal pár supov,uplne zbytocne to tam aj dal
Chýbali nám peniaze, keďže manžel ma nejaké dlhy a veľakrát sa stane, že už nemáme ani z čoho variť. Myslela som, že si išiel požičať k rodičom a za to nakúpil. Predsa ide veľká noc a nemali sme doma nič a že po výplate im to vráti. Ale už teraz nebudeme mať ani toľko peňazí naraz aby sme všetky 3 veci mohli zobrať odtiaľ takže asi sme o to nadobro prišli. Kedze to dal hneď na predaj😭 Ešte možno by sme mohli kúpiť späť tie náušnice ale už ostatné nebudeme môcť hneď teraz toľko dať.
Mas asi vacsi problem, ako ten, ze ti stary ucoroval gold. To uz sa velmi odbrzdil a opustil, aby okradol decka. Velky pozor na neho, ucty, hotovist, pristup vsetko skontroluj a presmeruj, mozno ani nevies, kde vsade zatal sekery a kde si spoludlznickou... Toto vyzera ako zufaly finis,bud ma rozgemblene, alebo nova znamost na obzore❓
Čo ti je prednejšie? Jedlo alebo retiazky? On nakúpil, neprepil to. Aj keď ho to samozrejme neospravedlňuje.
Takže ako sa zas ukázalo,je problém uplne inde.Straz kasu a zisťuje ,kde ešte sú dlhy.Mojmu mužovi toto spravila ex,keď zistil tie dlhy ,teda to bola suma
@koniarova je mi presnejšie jedlo aby mali deti samozrejme ale hľadala by som iné riešenia a nedovolila toto proste to dostali oni a je to pamiatka. Sme na tom veľmi, veľmi finančne zle momentálne ale môže za to iba on. Mal pôžičky za mlada potom to horko ťažko splatil a nakoniec pobral zasa stále sa z toho nevieme dostať von. Teraz má prísť daňový bonus na deti a on rozmýšľa o aute miesto toho aby sme konečne niečo ušetrili a nechodili po zobrani. Máme auto síce staré ale načo nám je auto, keď nemáme ani na základ. Ale on takto rozhadzuje a potom sme ako chudáci a nedá si nikdy povedať.
Dievca ty rieš rozdelenie majetku
To kolko je danovy bonus, ked sa za to da kupit auto?
Starasne ma bolí srdce. Syn si tu retiazku síce pamätať nebude ale dcéra sa z tých náušníc tešila bola si ich sama vybrať. Síce ich nenosila lebo jej boli také väčšie kruhy a učiteľka na telesnej jej nedovolila tak sme ich dali zatiaľ dole. Neviem čo bude teraz, keď ich bude hľadať čo jej poviem 😭
@mimirka32 nahovara ho svokor, že mu niečo prispeje, keď kúpi. Ale my teraz nemanusime riešiť auto aj tak nemáme tankovať ani do tohoto čo už máme a zasa kúpia nejaké čo sa hneď pokazí. Ale nedá si povedať. Minulý rok dal z daňového bonusu urobiť na toto auto čo máme nové disky ale tie mali väčšiu hodnotu ako celé to auto. Takže celé zle
Rozvod... toto lepsie nebude. Ako vidis stale robi dlhy a vymysla, toto bol uz len extrem do akeho je schopny zajst. A ty sa zozieras ako to vsetko vyriesit, zatial co jeho to vobec nestve...
Bohača a to si nevieš doma dupnúť , že účty, strava atd sú prednejšie ako disky, "nové " auto a podobné veci ktoré sú vo vašej situácii totálne nepodstatné ?
@maca1984 Hovorím to neustále ale je to zbytočne lebo pre neho má váhu len to čo hovoria svokrovci a čo ja to absolútne. A keď som sa minule z toho už rozplakala tak im povedal, že nech sa nehnevaju, že mám len svoje nalady. Pritom už toľko nám zasahovali do života a vždy som ja ťa najhoršia.
No tak mu pekne povedz, ze teraz vies o tej zalozni a nech to poriesi a ze to cche smat naspat inak bude rozvod, vsak mu pohroz a bud sfuneta...cvici s tebou ako len on chce. Takym nikdy nedojde ze robia zle a tahaju ta ku dnu a aj deti urcitym sposobom....
Okamžite mu o tej záložni povedz.
Bych ho nakopala za všetko do prdele, že by si týždeň nesadol.
@maca1984 Kto nezazil, nepochopi. Objedna, zaplati a viacej neriesi. Ved deti maju aj matku, nech sa stara.
13.14."...svokor.🌞
Vyzera ako pricetny, rozumny starsi clovek. Chodte na navstevu a pekne otvorene hod rec o jeho dlhoch pred svadbou a jeho hospodareni po svadbe. Vyzeras ako rozumna zenska, naco si si brala hento, co furt smrdi grosom a len spekuluje, kde co slohnut❓
Ach autorka, ty by si mala v prvom rade riesit rozvod a to ako sa postarat o deti, nie nejaku hlupu retiazku a nausnice 🙄 Mate ocividne ovela vacsie problemy nez toto…

Veď ti vyššie
@lindaturcanova píše,že to ešte bude v záložni. Zajtra ber muža a choďte to vyriešiť. Tvoje fotky nám tu vôbec netreba.