icon

Manžel fajčí "trávu" - je to závislosť?

3. mar 2020

Nazývam ho manželom, keďže o necelý mesiac si ho beriem. Milujem ho, ale dosť mi vadí, že fajčí marihuanu, fajčí každý deň, niekoľkokrát. Občas teda 1-2 dní vynechá. Je to už závislosť?

brita7777
4. mar 2020

Daj mu na vyber, bud ty alebo...a uvidis. Svadba sa vzdy da zrusit. Neni to hanba, ale zdravy rozum, co by ini dali, keby im mohli poradit v takychto situaciach. Mas na viac. Vo svete je vela normalnych muzov.
Zobrat si niekojo o kom vies, ze huli tak casto je velmi blby napad a vies to aj sama. Uvidis, bud sa prebere alebo good bye. Rozchod preboli. Po svadbe to budes riesit kolko rok dva tri roky natahovat ako s malym deckom. Taky vztah nikoho nemoze bavit.

simonahugo
4. mar 2020

Priznám sa, že ja sa kvôli tráve liečim na úzkosť 🙂 takže u mňa nikdy viac...z mojej vlastnej skúsenosti sa dá byť na nej aj závislý...

ladygina
4. mar 2020

hej tak to je celkom aj závislák. ako ja by som toto vôbec nemohla tolerovať a môžem povedať, že by som to nemohla tolerovať a úprimne vôbec by som nad svadbou s ním ani neuvažovala

brita7777
Autor odpoveď zmazal
autor
4. mar 2020

Ako by ste to teda riešili? Dať mu ultimátum, ja alebo tráva? A podľa toho sa zariadiť?

0martina0
4. mar 2020

ano každy zavisly si to odmieta priznať,to je normalne,aj ja som bolana tom podobne,a pokiaľ stym nedokaže prestať,je to zavislosť,pišem ti z osobnej skusenosti,aj ked si zaľubena,stoj pevnymi nohami na zemi

brita7777
4. mar 2020

jednoznačne nic ine ti nezostava, to zvladnes, len to nezlahcuj (tu situaciu) ani sama pred sebou

katkami123
4. mar 2020

Alkoholik si tiež neprizná, ze je alkoholik a gambler si neprizná, ze je gambler

brita7777
4. mar 2020

vies, marihuana je v dnesnej dobe velmi podsuvana droga vela ludi bojuje za jej legalizaciu, v hip hope je prezentovana kladne pre mladych ako cool droga, lenze od niekoho to musis kupit, a ten niekto moze mat desat inych typov drog pri sebe a moze ti ponuknut, a v dnesnej dobe je tam aj vela inych prisad, ked fajcis hasis napríklad, nevies co tam je, to uz su chemicky premodelovane modely tychto drog, len kvoli peniazom.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
h2
4. mar 2020

@bambulienka25 Zdravé??? A nie je to 2-3x denne, ale autorka písala, že minimálne 4-5x denne. Ty fajčíš trávu, keď to tak obhajuješ?

nikolas0503
4. mar 2020
petkaaa
4. mar 2020

@bambulienka25 2-3x denne je pre teba ok??

autor
4. mar 2020

@bambulienka25 Takže si môžete s mojím mužom podať ruku

renatka1985
4. mar 2020

Je to zavislost, a coskoro sa to odrazi na vasom rodinnom a sexualnom zivote. Ak tvrdi, ze nie je zavisly, nech prestane.

strigonn
4. mar 2020

Trávou sa to začína a končí pri tvrdých drogách.. Ci to chcete počuť alebo nie, realita je taká že každý co fajčí trávu je drogovo závislí keďže aj marihuany je droga.. Poznám plno ludi co brali trávu a skončili ako trosky.. To ze to ide do peňazí dost ani nehovorím.. Ako tu už niektorá žienka písala aj u mňa je tolerancia nulová.. Nepijem a nefajčím a životnou drogou mam deti, slnko, voda, príroda.. Napr. Moja ex tiež nepila, nefajčíla a športovála.. Jej nový potetovany objav co ma piercing všade fajčí, huli trávu aj pije ale v jej očiach je to frajer.. Chcem tým napísať to, že to s kým ste ovplyvní Vás a Vaše deti.. Ú nej to začína tetovackami a tým ze deťom vraví ze alkohol je zdravý 🤦‍♀️.. Môj názor je ten ze marihuana je svinstvo ktorym sa začína a končí sa oveľa horšie.. No ak hulite spolu, tak ôk.. Je to Váš život, svet aj zdravie.. Krásny deň Vam prajem

autor
4. mar 2020

@strigonn Ja nepijem, nefajčím a už vôbec s ním nehulím, mám k tomu všetkému odpor. Inak veľmi pekný príspevok, súhlasím 🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
petkaaa
4. mar 2020

@bambulienka25 tak keby si bola dospelý rozumný človek, určite tu nepíšeš, že to nie je závislosť, je to zdravé a až 10x denne by bol problém...

h2
4. mar 2020

@bambulienka25 Jáj, to by si sa čudovala. Alebo je potom tých nerozumných a nesvojprávnych strašne veľa.
A ak si nefajčiarka, tak ma Tvoj názor prekvapuje tým viac.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
brita7777
4. mar 2020

netreba tieto veci bagatelizovať

nikoll29
4. mar 2020

tak ako zdrave to isto nie je a podla mna ako nemusime sa ti
u ani vadit ci je zavisly alebo nie lebo je to viac menej jasne

h2
4. mar 2020

@bambulienka25 Tak teraz už vážne nerozumiem, najprv píšeš, že to nie je závislosť, potom, že je to zdravé, potom, že nefajčíš a keď si jedinýkrát skúsila trávu, tak si si myslela, že Ťa to zabije???

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
h2
4. mar 2020

@bambulienka25 Ach Bože, a ja Ťa celú dobu beriem vážne! 😂 Takže to bolo myslené ironicky? Lebo teda ja som už tu na koníku videla všeličo, takže ma už neprekvapuje, že niekto môže vážne napísať akúkoľvek absurditu.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
h2
4. mar 2020

@bambulienka25 No super, teraz vyzerám, ako idiot. 😂 Ale Ty si to písala fakt presvedčivo. 👍

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená