Manžel fajčí "trávu" - je to závislosť?
Nazývam ho manželom, keďže o necelý mesiac si ho beriem. Milujem ho, ale dosť mi vadí, že fajčí marihuanu, fajčí každý deň, niekoľkokrát. Občas teda 1-2 dní vynechá. Je to už závislosť?
Môj fajčí tiež každý deň už asi 10 rokov. Denne aj 4x. Máva výkyvy nálad a zmeny správania. A tak isto chceme dieťa a už rok sa nám nedarí. Ja si myslím že to je koli tomu.
Neodsudzujem to ale... Odtiaľ potiaľ.
Ten môj je už asi prehuleny, lebo teda vôbec sa nesmeje ako je zvykom u trávy, ale naopak vyzerá byť ako po 12 hodinovej šichte v uranovom dole, červené unavené oči. 🤷
nenadarmo sa vravi pot head ! prehulenec
Daj si aj ty a bude ti to jedno😂 Ako fakt neviem,co chces pocut,vies koho si beries. Ak ti to vadi teraz,neckaj ze po svadbe sa zmeni.
Toho môjho netankuje aby prestal. Odmieta ísť aj na spermiogram... A ja som stále smutná keď sa nedarí počať bábätko. Vidí len to svoje...
Môj už ani nemáva červené oči 😂 už je asi na to tak zvyknutý. Len tie nálady... A keď chcem aby sa mi večer venoval tak zaspí. A keď ho zobudím tak oheň na streche.
Moj bývalý fajčil trávu tiež každý deň, jedneho dňa s tým sekol s tým ze zahuli iba raz za čas. Približne mesiac mal obdobie že 2 hodiny bez slova cumel do prázdna.... Teraz mam kamošku, jej muž si zahuli, často aj každý deň, ich dcéra je astmaticka. Žijú v najme, chcela by vlastne bývanie avšak aj keď jej muž pekne zarobí 600€ mesačne ide na marisu. Rozmýšľa nad rozvodom...
@sisa183 Nie že buchla, ty si spadla na hlavu z mrakodrapu. Potom tu vypisuj o 5 rokov, že ťa tá prehúlená hlava mláti a všetky peniaze míňa na trávu. Nepochopím, ako niekto do tohto ide DOBROVOĽNE. Úžasného otca pre deti si vybrala, naozaj, budú mať krásny príklad do života. Rodičia jak lusk...
@sisa183 A do rozpočtu na dieťa by to nezasahovalo lebo zarába až veľmi nad pomery takže... Huli ale zodpovednosť je na 1.meiste u neho keďže robí prácu akú robí a je v nej dobrý. Už idem, nenechám sa vytočiť od ženy co sa takto správa a uráža, isto ste aj vy ukážková matka keď tu idete uraziť niekoho kto vám kriveho slová nepovedal.
Jednoznacne mu daj ultimatum...bud ty alebo trava. A ty tu pises, ze o mesiac mate svadbu? To ako vazne?! Ty sa neobavas buducnosti s nim?
@hope87 Obávam. Lenže nik nevie, že huli, všetci ho majú za slušného
A nie je to jedno ako ho vsetci vnimaju? To tí vsetci s nim planuju svadbu a deti? NIE. Ty im nemusis vysvetlovat, preco si zrusila svadbu. Staci povedat, ze nech im to vysvetli on. A ak mieni klamat, ty im povies, co je vo veci a ci aj oni budu suhlasit s tym, ze nema problem a nie je zavisly. Takto ti poviem...ak nebude ochotny vzdat sa travy kvoli tebe, tak to nie je chlap do zivota a je to dostatocnym znakom toho, ze JE ZAVISLY a ze si nebola, nie si a nikdy ani nebudes pre neho na prvom mieste, resp. ta, ktora je pre neho dolezitejsia. Ved, ked si ta chce vziat, musi ta predsa milovat, nie? Ale co ak tu travu miluje viac?

@bambulienka25 Ja už Ti neverím! Ani to, že nie som idiot! 🤣