icon

Manžel flirtuje s kolegyňami

majka986
30. dec 2014

Baby poradte mi čo mám robiť ? ☹ zaplatila som aby som získala prístup k manželovemu facebooku.Keď som sa tam prihlásila tak som neverila vlastným očiam, tie správy čo si písal s kolegyňami ako s nimi flirtoval, stretával sa s nimi. A mne tvrdil, že má veľa toho v práci, že príde neskôr domov a stále samé výhovorky... Som z toho všetkého sklamaná ako mi klamal každý deň do očí.Najskôr som si hovorila, že to nie je správne mu takto zasiahnuť do súkromia ale keď som už začínala mať podozrenie tak som to musela urobiť,... Teraz neviem čo mám robiť chcem sa sním o tom porozprávať ale čo mu poviem? Nechcem oňho prísť ☹

Strana
z3
minutka
30. dec 2014

@laskavocka zelam Ti zazit aj pekny a stastny vztah, lebo ocividne nemas kladne skusenosti a ja som nazoru,ze zena si zasluzi byt stastnou a lubenou. Lebo mat niekoho,na koho sa roky denno-denne tesis a doslova cakas s teplou vecerou,to je v dnesnej dobe dar 😉

No ale k veci. Manzel by mal byt nasou druhou polovickou a nie niekto cudzi,ako to tu ktosi pomenoval v suvislosti "cudzi nema narok na nahliadnutie do nasho sukromia". Zakladatelka temy zistila nemilu skutocnost aj ked nie prilis peknym sposobom,ale to je teraz uplne jedno. Tvojmu muzovi chyba charakter a ten sa veru cloveku neformuje 2 dni...

vroni
30. dec 2014

@willy_wonka, mas v tom trochu hokej. Na udaje vo VEREJNEJ socialnej sieti sa "listove tajomstvo" nevztahuje. FB (co je jedna bezodna cierna diera, co sa bezpecnosti tyka) ta na to dokonca explicitne vo svojich podmienkach upozornuje. Okrem toho - ona sa nikam nehackla - mala heslo (nech uz z akehokolvek zdroja), to by si pan manzel zamakal, dokazat jej "trestny cin" Ak by mu prelustroval mobil ci emailovu schranku - to by bolo (pravne) ine.
Na druhej strane - nerozumiem, naco studuje jeho aktivity s inymi, ked sa ho nechce vzdat. Ked sa chlapa nechcem vzdat, tak nehladam dokazy jeho pripadnej nevere a chcem zostat co najdlhsie v blazenej nevedomosti. Dokazy hladam az v okamihu, ked ho chcem poslat kadelahsie a chcem si to sama pre seba "vydokladovat"

adri266
30. dec 2014

@dilino Tvoj nazor by som brala, ak by ona bola stihacka, ak by ho podozrievala len tak, lebo sa jej prisnilo.
Ak vsak ona ma dokazy, ze sa tam deje cosi nekale, tak nech sa on hneva, nech aj vyleti z koze a ked bude chciet aj rozvod, o to lepsie pre nu.
Ano, trafena hus zagaga a ano, aj to som uz pocula, ze prave ten vinny sa vacsmi urazil na toho podvadzaneho, lebo ten podvadzany si *dovolil* nieco zistit, obvnit ho, hoc aj pravoplatne. Ano, muzska aj zenska jesitnost su velke, a ano, ona ma o com rozmyslat a hlavne nech si v hlave prejde kazdy jeden scenar.

dilino
30. dec 2014

@adri266 maš pravdu a je smutne ked doma ma ženu a flirtuje z kadejakymi druhymi ženami no ved oni medzi sebou vedia ako budu dalej pokračovať ale každopadne to čo si napisala s tym suhlasim niekedy aj ked niekoľko rokov žiju vedľa seba sa nie vždy dokonale spoznaju asi tomu chlapovi niečo chyba v manželstve nemusi to byť akurat sex koľko chlapov je takych čo sa veľmi radi porozpravaju z inymi ženami o svojich problemoch a chcu poradiť pokiaľ sa z dotyčnou kolegyňou iba doberaju je to ešte pripustne ale ak by už mali sex tak to je už veľmi zle každopadne držim jej palce nech to vyrieši aby boli všetci spokojny aj ona aj jej muž

ladywitch26
30. dec 2014

@willy_wonka by som chcela vidiet toho sudcu, co napari zene 3 roky za to,ze manzelovi prelustrovala mailovu schranku. vsak by sa mu kolegovia rehotali ako kone 😀 inak v tomto by som zas uplatnila iny zakon. bezpodielove spoluvlastnictvo manzelov. co je moje, je aj tvoje. takze jeho spravy su aj jej spravy, vsak sa to tyka ich manzelstva, pocas trvania toho manzelstva 😉

aristka
31. dec 2014

@adri266 ja hovorím ,aby upokojila svoju myseľ a ukázala sa ako žena ,ktorá svojho muža ľúbi a aj pred jeho kolegami ... môj manžel pozná mojich kolegov ,príde po mňa a ideme do mesta tak ako ja jeho ,čo je na tom zlé si prísť pre partnera do práce a zobrať ho na večeru a popri tom spoznať s kým v práci pracuje ,nahodiť sa ako kočka a uvítať sa s ním objatím a pusou ....ak si chcem ohraničiť svoj revír použijem zbrane ,ktoré mám a my ženy ich máme ,len máloktorá ich využíva,,,,

aristka
31. dec 2014

@adri266 prečo máš pocit,že rozvod je lepší ako o chlapa bojovať ,keby ju bil ,pil, drogoval nepoviem ,ale ak je tam láska oplatí sa bojovať ,ale s rozumom a nezutekať hneď pri prvej ťažkej kríze ,podozrení ....preto je tak veľa rozvodov ,pretože ľudia za vzťah nebojujú a radšej sa rozvedú a pritom v každom vzťahu prídu aj veľké krízy tj raz sme hore ,raz sme dolu ....raz si pamätám jeden pár v tv ,ktorý oslavovali diamantovú svadbu a pýtali sa ich ako to mohli spolu tak dlho vydržať ,manželka povedal ,že žena má preto zásteru ,aby všetky problémy ňou pozakrývala a vyriešili sa doma tj sa aj odpustili a manžel jej každé ráno ,aj keď boli krízy dal pusu tj celé tie roky za svoj vzťah bojovali .......len v tejto dobe sa nikomu nechce ,sme moc pohodlný ....

adri266
31. dec 2014

@aristka ja bojujem o to, o co stoji bojovat. Ak chlap nema zaujem a hlada vzrusenie inde, tak to nema zmysel. Nie som zufalka a viem si predstavit aj zivot bez chlapa. chodit za svojim chlapom do prace? Panecku, nechcem si predstavit, co si jeho kolegovia pomyslia, ze aha, manzel pod papucou 😝

sissmiss
31. dec 2014

@adri266 neries, zeny jej generacie si co to vytrpeli, preco by sme sa my mali mat lepsie.

aristka
31. dec 2014

@adri266 neviem ,čím si si prešla ty ,až si si prešla ,alebo si dobre zabezpečená ,že by si nemala problém ,ale ja nie som taká radikálna a som názoru ,že ak je problém v partnerstve ,nehovorím o alkohole a pod.zlyháva to na oboch stranách a dokáže partner partnera dohnať aj k tomu najhoršiemu zlyhaniu a to nevera ,ale aj to je na nich či chcú za svoj part.život bojovať,odstrániť chyby ,ktoré robili obaja a sem tam sa to nezaobíde bez odbornej pomoci ...a možno aj tu je namieste ,aby ju zadávateľka vyhľadala a vedela ako postupovať v jej záležitosti a vyvarovať sa obrovských chýb ,ktoré ju možno budú stáť partnerstvo ..čo nechce...

aristka
31. dec 2014

@sissmiss ženy jej generácie ,to myslíš ako mňa 😀 ,trpia len ženy alkoholikov ,drogovo závislých a pod.....toto nie je utrpenie ,ale len prekážka ,ktorú treba riešiť ,ale nie unáhlene....

adri266
31. dec 2014

@aristka toto je pomyleny nazor, ktori vypustili do eteru sami chlapi, ze ked je jeden z paru neverny, tak za to mozu obaja 😝 To je riadna blbost. Ja som tu uz niekolko krat hovorila to, ze kazdy clovek je zodpovedny za svoje vlastne ciny. Ak vravis, ze za neveru mozu obaja, je to to iste, ako by si povedala, ze ak muz znasilni zenu, moze za to aj ona, lebo ho vyprovokovala, chapes, co chcem povedat? Ak je Tvoj partner alkoholik, Ty nie si na vine. Ak je debil, tiez to nie je Tvoja chyba. Ak Ti bol neverny, je on na vine, nie Ty.
Spomenula si poradnu. Fajn, ale veci v poradni treba riesit PRED neverou, nie po, chapes ten rozdiel?

sissmiss
1. jan 2015

@adri266 ja si myslim ze kazdy je sice zodpovedny za seba, ale napr.vydieranim partnera sa da vela manipulovat, napr.muz je ziarlivec a zena je sice slusna, verna, dobra manzelka, ale on ju dokaze deptanim a ziarlenim tak zmanipulovat ze sa z nej stane troska. Nie je takou sama od seba, ale napr.ju mohol vydierat detmi ze ak od neho odide tak sa postara aby ich uz nikdy nevidela, alebo ju mlati a tak ma na vyber zle a horsie a vyberie si sice sama...ale dobrovolne to nie je a patologicky partner dokaze aj uplne zdraveho zmenit na nepoznanie. Takze sme sice zodpovedni kazdy za seba ale zaroven mozeme velmi ublizit, postrcit partnera napr.k tomu alkoholizmu, alebo inemu. Takze vzajomny vplyv by som nepodcenovala. A vsetko je relativne, je ine niekoho zabit z pasie, pre peniaze, z pomsty za ublizenie dietatu, v afekte. Nic sa neda posudzovat bez okolnosti.

kimina7
1. jan 2015

@willy_wonka urcite kazda zena citi kedy sa "musi" pozriet do posty...ak by som ja neotvorila list muzovi, tak v zivote sa nedozviem, ze kupil cast nejakej firmy, cize pouzil nase peniaze...tiez to inokedy nerobim....no nieco mi to vtedy posepkalo, ze musim ;)

stangb
2. jan 2015

@kimina7 s tým súhlasím, aj mňa moja ženská intuícia ešte nikdy nesklamala, je to zvláštne, ale naozaj človek niekedy vycíti, v niektorých prípadoch som mala až ako keby balvan na srdci, hroznú úzkosť, až som nechápala a vtedy sa vždy niečo prevalilo.

aristka
2. jan 2015

@adri266 ak muž znásilní ženu ,je to deviant tj psychiatrická diagnóza ..a ak muž podvedie ,ženu je problém v partnerstve ,nielen chyba muža ...plus vždy je čas ak partneri si dajú šancu hľadať k sebe cestu aj s odbornou pomocou ....ak je problém v rodine a neviem v čom robíme chybu treba pohľad ďalšej osoby ,odborníka ,ktorá zhodnotí situáciu a poradí čo Ďalej .....

adri266
2. jan 2015

@aristka ja znova opakujem to, ze ak je chyba v partnerstve, ten clovek si to ma uvedomit a neriesit to v posteli inej osoby a potom to zvalovat na svojho partnera.
Aj nevera je podla mna porucha. Tak, ako clovek dokaze kradnut a necitit pritom pocit viny, nie je normalny, a to iste si myslim o nevere. Ak dokaze podviest , je to porucha osobnosti, nedostatok empatie, neschopnost riesit SVOJE problemy.

luciafackova
2. jan 2015

podla mna kazdy ma pravo na svoje sukromie... a co sa týka flirtovania myslim si ze to nieje ziadny problem aj zena si rada zaflirtuje a aj blbosti sa povedia a co??? je to podla mna len vyventilovanie a odreagovanie sa. aj ja flirtujem a nepodvadzam nie kazdy flirt skonci aj pri sexe.... a ona sama musi vediet aku ma povahu jej chlap a ci by ju bol schopny podviest..... vela chlapov ma velke reci a skutek utek....

sisi1111
14. jan 2015

@majka986 Chápem ťa, urobila by som presne to isté!! A ako to dopadlo, rozprávali ste sa o tom?? Teda povedala si mu niečo o tom, že to vieš?

sisi1111
14. jan 2015

@adri266 Presne tak, ak je nejaký problém vo vzťahu, ( to je úplne jedno aký ) treba ho riešiť rozhovorom a nie tak, že ide ten chlap za druhou ženou alebo, že si vypisuje s inými ženami. Takto sa problémy neriešia.

silvijam
14. jan 2015

vy ste tu poniektore fakt ako sliepky. Ona napise ze sa s nimi realne stretava, ze jej hovori ze ma toho vela v praci, a pritom je s tymi koleginami. Ved on ju realne PODVADZA. Vy tu riesite nejake sukromie, sa uvedomnte, on si z nej robi prdel a este ona je navine? kopla by som ho rovno do zadku, vy moralistky.

Strana
z3