Manžel ide pracovne preč na 3 týždne
môj manžel ide prvý krát od nás preč je to síce iba na 3tyzdne ale už teraz si to neviem predstaviť ako to zvládnem sama z deťmi doma.... rozmýšľam nad psychológom alebo nejakou terapiou lebo sme tak naučený na seba ze sa bojím ako to zvládnem....fakt si to neviem predstaviť
@beata_k 6mesacne a 5rocne ale tak je to masaker ,malý zle spáva a 5 ročný je tiež náročné dieťa
@guiseppinka bude na ubytovni
Hmm celkom male. No urcite to zvladnes lebo musis 😉
@hederamonstera ďakujem za pochopenie
Tuto kombo deti bude masaker... Kedze nebudes vyspata... Kam ide muz, do akej krajiny? Nech najde nieco na podnajom a chodte za nim... Naozaj. Pomoze ti budete spolu a vas byt date do podnajmu
Nejaku blizku kamaratku? Ono zaciatky budu tazke,ale postupne si zvyknes a bude to menej bolieť. Najdes si system a bude to lepsie. Mysli len na to,ze bude lepsie.
@guiseppinka do švajčiarska
Hmmm, tak to bude trochu tazsie, ale nie nemozne... Ale isto chod za nim...
@marca12 mam jednu ale ta ma 100 kopu svojich problémov teraz sme malo v kontakte ....stále sa to snažím rozdychavat a hovoriť si ze bude dobre
@paulinam99
@tyrkysova_kobyla
@ivik4
@janinah
@panb
@misinka0611
@doriiis
Je mi z vas smutno. Tolko arogancie a zloby. Pre vas to moze byt smiesna zalezitost, ale pre niekoho ineho problem. Kazdy clovek je iny.
Autorka... Jasne ze zajdi za psychologom. A zeny ti uz dali aj celkom dobre rady.
Toto si treba hlavne prebrat znovu s muzom. Skuste hladat ine riesenia ak ti to ma sposobit takyto problem.
Aspon teda ja by som nezotrvavala dlhodobo v situacii ktora je pre mna tak zlozita ze ju musim riesit s psychologom.
A kolko deti mate? Na jedenj strane chapem, mas nejake problemy za sebou, obavas sa, ze sa to vrati a nezvladnes to. ... ale o tvojej minulosti so psych problemami si vedela ked ste robili to posledne dietatko.. druhe ci tretie- to 6 mesacne.. ci? Ja len uvazujem, preco si niekto, kto ma asi teda vazne financne problemy - tie nenastali tersz urcite- urobi dalsie dietatko ked vie, ze to neutiahnu? Preco si na svoj zdravotny stav a svoju financnu sitiaciu nepozerala vtedy? Nikto by ma nedonutil urobit si dalsie dieta skor ako by sme sa financne stabilizovali.
@andreatytler ďakujem za pochopenie len situácia nám na nedovoli aby sme boli spolu no musím to nejako skúsiť zvládnuť ale moc tomu neverím ze to dám,,,,už sme sa toľko o tom rozpavali ze mam už teraz depresívne dní až žiadny záujem o niečo,,,chlapcov ľúbim však sú moji ale nejaká som z toho taka smutná az nešťastná
@janula12345 pretože sme chceli druhé áno táto situácia sa stala zo dňa na deň a nie ze dlho dobo ...nechcem viac detailov rozoberať čo sa stalo a prečo proste musí ísť do zahraničia a ja som sa pytala ci niekto mal podobnú situáciu a ako to zvládala, nič viac
@andreatytler Pozri, ten prvý príspevok bol vážne napísaný ako keby si niekto robil srandu a ak mi napadlo či jeden človek kt. stojí za jedným IG profilom toto sem aj naschval nenapísal, resp. niekto aby mal ten človek čo dať na svoj profil. 3 týždne doma sama s detmi a vyhľadávanie terapeuta mi prišlo ako pritiahnuté za vlasy jednoducho…a za to ja nemôžem že mi to prišlo nereálne. potom som si prečítala že mala psych. problémy, tak mi to prišlo akože môže to byt reálne a ďalší príspevok som jej dala nejaké malé rady ako by mohla zmýšľať. Takže nemusíš za tým hľadať zlobu, skôr to, že zeny rovnako ako ja sa veeelmi začudovali. Navyše v úvodnom príspevku spomínala pracovnú cestu a pracovná cesta neznamená ze bude nonstop pendlovať medzi dvoma krajinami na neurčito. Pracovná cesta je ze ho sem tam vyšle niekam zamestnávateľ. Ďalšia vec, je že ak muž vie že autorka ma problémy a depresie tak ju nemá čo nechávať doma s detmi takto. Je to nebezpecne.
Ľahko sa píše teraz po vyplávaní iných skutočnosti.
@janinah ak sú také všetky vychcané, ako tie s ktorými robím,tak o nich fakt mať obavy nemusíš.. a čo sa týka ich mužov...chodia za nimi,ako na hodiny klavíra a niektorí prišli a "zabudli"sa vrátiť..
@miskakyska rozmohol sa vám tam takovej nešvár 😁😁
Môj manžel ako kamionista chodil preč na 4 týždne, týždeň doma. Takto sme fungovali roky. A zvládla som aj dieťa, domácnosť, prácu...lebo som musela. 💪
No drzá vyzeráš byť dosť podľa reakcií nato , že nevieš bez neho urobiť krok nemala by si sa stratiť...manžel chodí preč na 3 týždne už 12r. Je to v pohode , budete si vzácnejší, nikto si neodvykne od nikoho ak to tak Vy nebudete chcieť...máš sa na čo tešiť , je to v pohode..3 týždne zbehnu ako voda ,pri deťoch je povinnosti dosť
Aku radu tu vlastne hladas? Drviva vacsina zien ti povie, ze hladat psychologa je v tomto pripade smiesne. No ak citis, ze ho potrebujes, chod- na to nepotrebujes od nas radu. Ja som tiez bola naucena byt s rodicmi stale a potom som isla do tabora na dva tyzdne, ked som mala 10 rokov a zvladla som to aj bez psychologa🙂 skus si uvedomit, ze toto je to iste.
Ja by som sa skôr bála, či sa na služobke dáka kočka naňho nenalepí 😁😁😁😁
Neboj aj pre neho to bude ťažké. Skúsite a ak vám to nebude vyhovovať, tak už nepôjde. Niektoré páry takto naozaj nevedia byť bez seba, čo je pre ostatných nepochopiteľné, ale je to normálne. A pre takých zahraničie nehrozí, alebo potom chodia ženy s deťmi za tými mužmi. Môj keď mal ísť do zahraničia, prehodnotili sme to obidvaja a nevedeli sme si to predstaviť. Radšej nešiel 🤷🏻♀️
Jemu si o tom povedala? On to ako berie? Jedna vec su financie, ale zas ani pocity netreba brat na lahku vahu. Netreba sa hrat na hrdinu. Skuste najst ine riesenie, brigadu, odist inam za pracou vsetci…
Tak potom kde je problém? Ved tak či tak si s deťmi sama. Keď pôjde preč aspoň budete mať viac peňazí. Ako rodina môžete len získať. Skus sa na to pozerať takto a zvládneš to.
@daniela2202 uf, som rada že som to nemusela napísať ako prvá ja, ale toto aj mňa ako prvé napadlo z ubytovna , sám niekoľko týždňov z videla som diskusie tu na MK kde boli zaujímavé príbehy ....🥲
@katkazocele
@daniela2202 baby, veď ju nedeptajte ešte viac..
Je mi smutno z tých komentárov. Autorka, úplne rozumiem tvojim obávam a odporúčala by som prebrať to s mužom, či naozaj vážne neexistuje lepšia možnosť. Ja nemám psychické problémy, a aj tak by som mala veľký problém s takouto situáciou. To, že sa dokážem postarať o deti aj sama, ešte neznamená, že sa chcem. A to ani nepatríme medzi tie páry, čo by sa bez seba nepohli, práve naopak, obaja potrebujeme pravidelný čas od seba 😄 ale žiť trištvrte času bez partnera, to je pre mňa veľmi smutná predstava a nechcela by som taký život, takže nevidím žiaden dôvod na výsmech. Verím aj, že sú matky samoživiteľky, ktoré sú spokojné, ale to budú tie, ktoré predtým žili s idiotmi, tak sa im vlastne polepšilo. Neverím, že by nejaká žena chcela žiť radšej sama, než s dobrým, milujúcim partnerom 🙂
Inak, mnohé z komentujúcich sú síce suverénne samostatné matky, ale majú viditeľné nedostatky v iných oblastiach, takže sa necíť zle ani menejcenne, každý potrebuje na niečom zapracovať. Držím palce. A tú odbornú pomoc kľudne vyhľadaj.
@aurora33 Áno, sa na to môže pozrieť aj z iného uhla. Ak jej muž robí 12 stky a vlastne celé dni je preč ( neviem ako víkendy ) domácnosť je aj tak na nej. Keď on príde takto na týždeň a zarobí pričom doteraz im to nevychádza, nemusia sedieť doma. Môžu ísť aj na výlet, môžu deti zobrať aj sa kúpať. atd. Zas o toľko menej spoločného času neprídu len si ho inak rozložia a ako píšeš môžu ziskat zazitky. Ja si myslím že ona to zvladne, akurát sa jej to musí v hlave uležat.
Autorka, ak vám to finančne vyjde tak svoj čas doma s detmi si popozeraj internet rôzne také jednodňové výlety napr. motýli dom v Brne, vo Viedni, Vida centrum Brno ( pre 5 ročného TOP ) zapisuj si čo ta zaujme a potom niečo podniknite. Aby si sa na čo mala tešiť, zamestnáš si myseľ príjemnými myšlienkami. Je fajn si stanoviť že si cez whatsapp zavoláte pravidelne, poviete si čo nové čo bude keď sa vráti atd.
@miskakyska mám zmazať komentár 😔
@katkazocele aby si sa ty neozvala ked zanuchas co i len teoreticku neveru, ty paranoidna neveristka, co ju vsade vidis.
Tebe musel niekto strasne ublizit 🤦

Bude tam byvat na ubytovni alebo mu bude zamestnavatel platit (prispievat) na byvanie? Kolko maju deti? Ak su male, tak sup za muzom. Ved tebe je jedno, ze kde budes chodit na ihrisko a ak starsie deti nie su skolopovinne, tak mozu nastupit do skolky aj v tej danej krajine... Muz mal tiez kolegov, za ktorymi chodili zeny s detmi na 2 3 tyzdne, potom na chvilu domov, pozom zasr mesiac u neho...