Manžel ide pracovne preč na 3 týždne
môj manžel ide prvý krát od nás preč je to síce iba na 3tyzdne ale už teraz si to neviem predstaviť ako to zvládnem sama z deťmi doma.... rozmýšľam nad psychológom alebo nejakou terapiou lebo sme tak naučený na seba ze sa bojím ako to zvládnem....fakt si to neviem predstaviť
@babulkomale ale uvedomuješ si že prvá toto sem napísala @ daniela2202 však? 😉 Ja som nereagovala ako prvá, len som potvrdila čo ona ako prvá napísala a stať sa môže všeličo za tie týždne keď je sám... Či budeme si klamať?
Zo začiatku to bude ťažké, ale nechcem povedať tým ze si zvykneš, nie bude to stále ťažké ale budeš to už inak znášať. Môj muž je preč tiež. Tentokrát na 2 mesiace, doma bol týždeň. Cez Vianoce. Kľudne mi napíš ak chceš, nie každá ženská tu chápe, čo je mať niekoho rád tak, že ti je až úzko. Možno to nechce psychológa ale niekoho, skym sa môžes porozprávať, niekoho v podobnej situácii. atď 😊
Ja by som bez môjho muža 3 týždne nebola, buď by som išla s ním alebo by si musel nájsť inu prácu.
@katkazocele moze a ja nedavam za nikoho ruku do ohna ale deptat zenu co ma psychicke problemy je fakt cez ciaru. A navyse ty si tou temou uplne posadnuta.
@andreatytler ...pardon,ale mne to príde smiešne. Ja som zostala takto sama na tri roky s dvoma deťmi a s prácou.Tri roky a nie tri týždne.
@babulkomale Ja ju nedeptam, prvá to napísala @daniela2202 , ja som to len potvrdila, že áno aj to stáva. Tak prosím neobvinuj má,.že som ja ju začala deptat, keď to nie je pravda 😉
Byť spolu týždeň z mesiaca, to sa rovno môžete rozviesť a môžeš si nájsť muža, ktorý z teba nespraví osamelú matku. Kurnik, raz sme rodina, manželia, patríme k sebe. Nie každý si žije sám a chlap domov posiela peniaze. Absolútne nezdravý model rodiny. Ak manžel musí ísť preč, tak prosím ťa, nebuď priviazaná reťazou ku kolíku pred domom, ale zbaľte sa a choďte všetci. Ste rodina. Základná jednotka spoločenstva. máte sa nasledovať, nie ako je na SR moderné, žena si žije s deťmi niekde v paláci na dedine a chlap stovky až tisícky kilometrov v robotníckej ubytovni na rozkoch s treskou. Choďte spolu. Deti si zvyknú. Rodina sa nemá takto trhať
@hederamonstera tiez som do toho spadla tak nejak naraz, v podstate hned na zaciatku manzelstva. Mm rozbiehal svoju firmu, ja som mu pomahala, vtedy sme mali prve male dieta doma a dalsie na ceste, resp. neskor novorodeneca.
Takze domacnost, tehotenstvo (toto konkretne mierne kriticke), neskor babatko, k tomu male dieta (v niektorych veciach velmi narocne), praca a to vsetko v jednom a naraz a sama.
Aj som padala na hubu, aj som bola obcas z toho nestastna, ale vzdy som sa vratila k tomu, ze nejak bolo, nejak bude, nebude to takto trvat vecne a deti podrastu, nebudu tolko vyzadovat, budu aj trochu uz pomahat a budu viac rozumiet.
Autorke radim to skusit nejak dopredu neriesit. Naozaj si maximalne premysliet par nutnych beznych cinnosti, urobit si na ne predpokladany plan, co a ako bude robit. Taky mensi harmonogram.
Aj tak sa veci budu vyvijat za pochodu a tam nieco uberie, tam zas zmeni, tam prida.
Nema zmysel sa dopredu utrapit, mat depky, stracat chut na vsetko.
Na druhej strane, mozno prekvapi sama seba, ze ked treba, vie sa vzchopit, aj ked si neverila.
A ked sa veci uz nejak po case ulozia, aj kusok casu na seba si clovek najde. Tiez som nasla.
A este jednu dolezitu vec - udrziavat manzela v povedomi, co sa doma deje. Aj s vtipnymi zazitkami, aj sa postazovat (ze nechceli spat, celu noc boli hore, mali zly den, bolo to na nervy,…).
Ale vyvazit to. Nech to nie su iba slzave vylevy, ale ani zienka-hrdinka, ktora vsetko s humorom a lavou zadnou hravo zvlada.
Manzel tam niekde moze velmi rychlo stratit pojem o domacej realite, kedze jeho realita bude ina (bude tam mat svoj zivot a svoje starosti a radosti). A moze sklznut do nerealnych ocakavani typu: vsak si cele dni iba doma, mas na starosti len deti, ocakavam teda, zeby si mala zvladnut ovela viac, atd.
Takze ho treba udrziavat v obraze a realite.
@katkazocele kriste pane, dievka, on este ani neodisiel a ty uz im prorokujes, ako skonci medzi nohami inej. Preber sa uz z toho mlsneho vynuchavania nevery vsade. Obcas si ako klebetna suseda, ktora priam hladno bazi po novych pikanteriach, lebo inak je jej zivot prazdny.
@miskakyska to si nevšímaj oceľová kata sa výživa v nevere. Autorka sa tu trápi ako zvládne tri tyzdne sama s deťmi a táto chudera jej ešte ide pridať depku.
@moonlight1210 zopakujem to tretí krát prvá túto možnosť napísala do diskusie daniela2202, smiem vedieť preco nereagujes na ňu prečo ju deptá? Keďže ona to napísala prvá? Prečo si sa zamerala len môj príspevok ktorý len súhlasil s obsahom Danieli?
@katkazocele naozaj z toho vsetkeho, co robis na koniku, vypichnes prave toto ako to podstatne?
Trochu asi zacinam rozumiet, preco ti vobec napadlo vyparatit to klamstvo s falosnou fotkou.
Su v zivote momenty kedy sa treba prekonat, zatat a robit co treba.zvladnut tazsie veci.teraz vsetci padaju do mdlob,ked sa objavi len malinky problem.zabojuj trochu so svojou slabostou.vzchop sa( a to nemyslim v zlom ako vycitku) ja som si zazila v zivote tazke veci ( kto nie?) A vselijako mi bolo, ale proste vzdy som sa snazila aj snazim nedat sa nicim zlomit. Skus tomu čeliť s odvahou
@andreatytler arogancia a zloba? Prosím? Prečítaj si úvodný príspevok.na ktorý som ja i ďalšie normálne ženy reagovala...to len neskôr sa zrazu objavili psychické a neviem aké ešte rodinné problémy ktoré z autorky urobili polutovania hodnú chuderku.co ostane sama s deťmi ( ako stovky iných slovenských zien.ktore na koňa nevypisuju.ale žijú ako sa dá)...takže tým dodatkom veriť môžem a aj nemusím...a úplne si stojím za tým.co som už napísala...
Moj manžel ide na rok prec 🤣bodaj by to bolo 3 týždne
Tak si nájdi autorka.nieco.cez víkend, keď je manžel.doma a môže byť s deťmi.
Aj ja.som išla od polročného do práce, lebo.som musela. Všetko sa dá, keď človek chce.
A čo bude manžel robiť vo Švajčiarsku? Ja.tu žijem a zaujíma ma, v ktorej práci môže mať každý týždeň voľno.
@vilma7 ide lešenara robiť a bude tam 3tyzdne a týždeň doma ....

@katkazocele Ja som videla aj diskusiu kde autorka načapala muža v ich posteli s inou v tom najlepšom, takže vidíš netreba ani ísť za hranice. Ide to aj priamo v spoločnom dome.
Ináč teba chlap podviedol že? Veľmi hneď poukazujes na neveru. Všade vidíš neverníkov. Muž autorky ešte ani neprekročil prah domu a už ju zneistujes… načo je to dobré?