icon

Manžel je egoista

12. mar 2025

Dnes som chytila taky zachvat plaču a zúfalstva ešte aj deti to videli
Už som tu nedávno písala príspevok ako mi manžel vydeluje peniaze a že mi žiadne nechce dávať.
Potrebujem natankovať do auta ale ja už nemám peniaze na to. Vravela sem to už včera ráno. Poprosila som či by mohol natankovať lebo veď vozím v tom aj jeho deti. Že nemá čas momentálne na to. Ok. Dnes ráno to vravím znova ale už so strachom, že ma to auto niekde nechá a čo potom atď.
Že PREČO by mi on mal tankovať a že si mám ja ale peniaze mi žiadne nedal a odišiel do dvora, že už ide do práce.Ja som taký zachvat spustila zo zúfalstva z jedu zo všetkého a ešte to aj deti videli. On to začul a prišiel dovnútra čo je to za krik. Nepamätám sa čo som mu povedala. Doobliekal deti išiel ich odviezť do škôlky on ale nie na tom aute ktoré potrebuje benzín,ale išiel na jeho s ktorým jazdí do práce. Už sú preč a ja neviem čo mám robiť

lenka.25
12. mar 2025

Ja neviem čo chceš počuť , ste obidvaja divní . Tvoj muž je maximálne lakomý , aj keď teda nevieme vlastne čo všetko v domácnosti platí on a ty keď máš rodičák + brigádu a nemusíš platiť za bývanie , školku , tak prepáč, ale z toho by si mala vyžiť celý meiac .
Ale to je jedno , ste dvaja ľudia, ktorí nemajú byť spolu , veď vidíš, ako si ničíš svoj žibot , tak nechápem, že to robíš aj svojim deťom .

lilinka76
12. mar 2025

@kiki68 Tak toto by som deťom neurobila, sú to nevinné duše, ktoré nemôžu za to, akého truľa majú otca.

ina2405
12. mar 2025

@kiki68 nesúhlasím, deti sa nesmú stať rukojemníkmi a nástrojom vydierania. Stačí im, čo zažívajú teraz. Tam idylka nebola a nebude.

tiezjedna
12. mar 2025

@autorka no mimochodom, ešte sa to môže proti nemu celé dobre zvrtnúť... Oficiálny príjem nemá, ale všetko platí... Dobrý Copperfield.

karolinakr
12. mar 2025

prečo nenapišeš, že dom patri len jemu a tebe dava 150€ na mesiac na 2 deti + tebe na stravu ? ak je to pravda, čo si pisala minule.
toto už je komédia
on ma našetrené 10 000€ a ona stovku, čo každy mesiac vytiahne a minie ...ale chce zachrániť manželstvo
😁

ika02
12. mar 2025

Zapni si teraz JOJ-ku. Podobný idiot

domkakvet
12. mar 2025

@enmery tak sorry, ze necitam 5 stran komentarov.

kiki68
12. mar 2025

@lilinka76 tak niekedy je to dobra cesta ako zalarmovat urady a hlavne tu ide o ekonomicke vydieranie tej matky. Deti tam trpia tak, ci tak. Ako nieco sa zacat diat musi, Hlavne mama musi zacat zarabat svoje peniaze. Lebo inak bude iba rukojemnik svojho muza.

sendy1977
12. mar 2025

ako teraz sa strácam . Bola si už na upsvr ? Ak ti priznajú výživne, čo ti priznajú, tak ti bude musieť doplatiť iba od dna kedy si ti podala žiadosť na výživne na sude

mimikarol
12. mar 2025

Ja by som ho udala na úrade práce že je evidovaný a robí na čierno

sevrin
12. mar 2025

Takže on má mesačný príjem vďaka podpore a fuškám aj 4000 mesačne a tebe nedá lebo je nezamestnaný? Dobre som to pochopil??

karolinakr
12. mar 2025

@sevrin ano dava jej 150€ mesačne a ona je s tym svolná

enmery
12. mar 2025

@domkakvet Nemusíš. Stačilo autorkine. Aký zmysel sa jej niečo pýtať, ked ani jej pár odpovedí neprečítaš.

ika02
12. mar 2025

Ja by som ho čakala s úsmevom, krásne nahodená s večerou pri sviečkach. Už teraz by som zachladila vínko a začala krájať cibuľu s muchotrávkou zelenou.🥂🍄🍀👍

lilinka76
12. mar 2025

@kiki68 Ekonomické týranie vyrieši žiadosťou o výživné počas manželstva na seba aj deti. Súd sa bude vecou zaoberať a iste sa o to neskôr bude zaoberať kuratela v záujme ochrany detí. Ale aby detičky v škôlke zostali vystrašené, že ich tam nechali, to nie.

kikushaa
12. mar 2025

Niekde som tu v minulych diskusiach citala, ze to ze je na urade mu uz nepomoze. Sud mu nevyrata prispevok na deti z minima. Ma dve zdrave ruky, a podla toho sa sud udajne aj riadi. Takze autorka smelo do toho, podaj tu ziadost o vyzivne na seba aj na deti!

autor
12. mar 2025

@sendy1977 na upsvar som nebola. Ja som opísala situáciu na papier v petite čo žiadam a dala som to na podateľňu na súd. Ako dlho môže trvať než niečo príde?

autor
12. mar 2025

@kiki68 vôbec vôbec toto nikdy !

autor
12. mar 2025

Teraz sme sa znova nepohodli. Ja neviem ....on vie vôbec nechápe. Toto nie je žiadna reč s takým

enmery
12. mar 2025

On chápe všetko. Lenže mu to prechádza celý váš vztah. On nič meniť nechce. Ol by sprostý nieco meniť.Už to pochop achoď na UPSVR ešte dnes.To jediné ho dá dole, keď zistí, že jeho sladké časy sa skončili a ty ideš riešiť už iba to, čo patrí Tebe a deťom. Dovi dopo.

really8
12. mar 2025

Autorka, dievcata tu mali s tebou uz cez 10 stran trpezlivosti, kedy ti slusne, mudro a jednohlasne radili. Mne uz ta trpezlivost asi dosla a po tomto tvojom poslednom prispevku ti to uz poviem narovinu. Ty si uplne sprosta? Co do prdele cakas? Myslis ze existuje nejaka zazracna veta a on pochopi sa zmeni sa? Chodis sem len fnukat, nikoho nezaujima ze ste sa zase nepohodli. Po milionty raz. A ked sama seba nenakopes do zadku este sa dalsich milion nepohodnete. Si zodpovedna za svoje deti, tak sa preber uz do certa.

simca06022011
12. mar 2025

Hlavne, on to chape, vie... aleje mu to u prdele, a peniaze ti neda. Takze necakaj ze s nim bude rec, ked s nim roky ziadna nebola

autor
12. mar 2025

@really8 to si píš,že som sprostá a myslím to úplne vážne. Nemám tú situáciu úplne najlahšiu keďže nemám kam ísť. Mama rozvody neuznáva a podľa nej hneď utekám pred problémami

simca06022011
12. mar 2025

aha tak mama nech pride a ukaze ti, ako to mas vyriesit :D

really8
12. mar 2025

Vsak mama sa rozvadzat nejde

kiki68
12. mar 2025

Jedine zacni pracovat, deti mas v skolke, musis mat svoje peniaze. On Ti ziadne peniaze neda a Ty nechces ist do riesenia cez urady. Cize bud sa zariadis, alebo mozes dalej trpiet. Tam neni ine vychodisko

sendy1977
12. mar 2025

takže si už podala žiadosť o výživne na sud ?

katkati
12. mar 2025

Najviac ľutujem vaše deti. Aké vystresované museli ísť do škôlky po tom, čo videli zúfalú mamu ako hysterický plače a otca nervaka, ktorý jej nepomohol, ale urobil si po svojom. Nie je to dobré a láskavé prostredie pre deti. Mali by ste ísť od seba a ty si úradnou cestou vybav výživné primerané jeho príjmom.

sovica
12. mar 2025

@mameha7 To mi tiež napadlo, len sa bojím, či by sa za to na nej ešte viac nevŕšil. Alebo jej povie, že nebude chodiť ani na tie fušky a nebudú mať peniaze žiadne. Je to proste pako. Chúďa žena.

autor
12. mar 2025

@sendy1977 veď som to tu už písala