icon

Manžel je hrozne žiarlivý a párkrát ma aj udrel

katarinka231
19. apr 2023

Dobrý deň, môj manžel je hrozne žiarlivý a par krát ma aj udrel. Na posledy sa to stálo cez Vianočné sviatky, boly u nás jeho kamaráti so ženami ( mojimi kamoškami) . Všetko bolo v úplnom poriadku môj manžel vysmiaty ako slniečko.. len ze ako náhle odišli, urobil ziarlivostnu scénu ze vraj som držala stranu jeho kamošovi.. nevedela som vôbec o com hovorí.. a vtedy ma na posledný udrel. Nikdy som ho nepodviedla ani nemala žiadne bočné úmysly nemál by mať vôbec žiadne podozrenie, som mu dobrá a milujúca žena a tak tiež aj dobrá matka našim deťom. Neviem vôbec co robiť a ako to riešiť. Par krát ma v minulosti už udrel ale stále som to tajila, tento krát som to už neutajila a povedala som to aj rodičom aj kamoskam a dala som mu poslednú šancu na zmenu a zamyslenie sa sam na sebou.. povedal ze všetko veľmi ľutuje a bude sa snažiť to napraviť. Od kedy sme sa o tom rozprávali prešli už 2 mesiace a môj manžel sa ku mne veľmi zmenil, nechce so mnou nikde chodiť, všetko čo urobím alebo vsade kde chcem ísť je zle a nudne. Radšej sedi doma pred telkou, nechce sa baviť ani s dcerami a aj keď odpovie tak len nie a áno.. alebo dajte mi pokoj. Ja už neviem ako to riešiť stále sa ho pýtam co mu je alebo co ho trápi co chce na mne zmeniť... stále ta istá odpoveď.. nič mi není a nechcem zmeniť nic všetko je ôk.. ale viem ze niečo sa s ním deje len neviem co a nechce sa o tom so mnou vôbec rozprávať. Sme spolu 10 rokov, a stále som mu všetko odpustila a tajila ho aj pred rodinou aj pred kammosmi

Strana
z2
opuska
19. apr 2023

podla mna sa tiez nezmeni, ako najskor ma napadlo, ze sa mozno za to hanbi, ale to by sa podla mna spraval teda aspon trosku inak. takto ako keby ti daval pociti, ze aj tak za to vsetko proste mozes ty a to si ani nezasluzis a takyto vztah proste nema zmysel

berta100
Autor odpoveď zmazal
kalifka
19. apr 2023

@berta100 presne toto si tie ženy neuvedomujú, ako ich deti vyrastajú a raz bude to isté s nich, ako ich otec... Naposledy, ako som ležala v nemocnici, doniesli ženu po veľmi škaredej bitke od muža, vyzerala naozaj hrozne... A viete čo sa stalo, podpísala reverz a išla domov k nemu, lebo ho ľúbi. O tri dni ju doniesli v ešte horšom stave a rovno smer operácia. Prišli za ňou deti, tiež po bitke ju pozrieť asi o týždeň a prosili ju, aby už nemuseli ísť domov. Samozrejme, že išla domov k nemu... tak mi bolo ľuto, sestričky ju prosili už len kvôli deťom nech sa spamätá, ale nepomohlo.

svetlonos
19. apr 2023

@katarinka231
ty namiesto toho aby si chranila detibsa mu pchas do riti??
Viesvake traumy z toho budu mat? Ake hlavne ze nie si sama, vsak ? Radsej s agresivnym kretenom.
Nech dcery len okukaju, ako sa mavchivat "spravny partner" do buducna!
Rataj s tym, ze aj tvoje dcery budu na 90% minimalne fackovacie babiky, predstav si ich dospelevs monoklami a modrinami. K tomu este aspom jedno dieta.
Ze ty nie si schopna zit sama bez debila, je tvoj problem. Ale ty v prvom rade musis brat ohlad na dcery!!! A to nerobis.

ibajaanikiny
19. apr 2023

@katarinka231 chapem to spravne,ze ty suchas doma nohami a si vzornou mamou a manzelkou a velebnost ta oplieska,kedy sa mu zachce,lebo ma nejake prepinaky ziarlivostne a ty sa mu este doprosujes,ze co mu je a co by si mala TY zmenit? Ja ti rada odpoviem,zmen muza…

erikab82
19. apr 2023

Mužík zmenil taktiku, miesto fyzického trestu sa ti dostáva psychického. Áno, to že stenou nekomunikuje, odvrkuje a nikam nechce ísť, je trest. Vrchol hnusu je, že to aplikuje aj na deti. Trestá aj ich. Takže šancu si mu dala, svedomie máš čisté. Začni písať žiadost o rozvod, kým tvoje deti úplne psychicky nezničí.

baruska1989
19. apr 2023

@katarinka231 ber bohy na plecia a utekaj cim dalej od takeho kok.ta... sa uvedom, este ty si hladaas chyby na sebe a nie nad tou obludou. Len raz by mi muž dal facku hned mu ju aj vratim a bey bey!!!

cacianka
19. apr 2023

@mamula20 aj môj sa plesol po presune, že to je obrcocot...
Tichá agresia, psychické týranie, teátro 1 herca - monodrama ako mi žena ublížila,tak nech teraz trpí ako jej odsekavam

mamula20
Odpoveď bola odstránená
cacianka
19. apr 2023

@erikab82 presne

mamula20
Odpoveď bola odstránená
koniarova
19. apr 2023

Ty sa prefackaj aj sama. Si hlúpa a doplatia na tvoju hlúposť vaše deti. Len tých mi je ľúto. Takých , čo sa nechajú otľkat mi veru ľúto neni.

zuzubb007
19. apr 2023

Prepac ale si sprostucka, ked uz tak musim, s muzom co ziarli by som nebola, raz keby mi streli z otocky mu pritankujem aj ja a som zbalena s detmi do hodiny by ostal len smrad zo mna, po dalsie k comu ti je taky chlap, ved sa vezmi a padaj hned prezijete aj deti aj ty bez neho, raz toto nepochopim sprostost a naivitu zien, uz len nohy ti trcia z jeho riti tak sa mu pchas, bolo by na case zacat sa o deti a ich dobro starat

katkami123
19. apr 2023

Si zbabelec, ktorý sa nechce pozrieť pravde do očí…. Tak si ži vo svojom vyfabulovanom svete, ze všetko bude dobré, on sa zmení…. Pokým ti opäť netreskne…a opäť a opäť…

cacianka
19. apr 2023

@cacianka ...plešine...
Debil mobil prepisuje

pumi21
19. apr 2023

Nečítala som to celé, ale stačilo mi, že ťa udrel a urobil scénu, tam by to pre mňa proste začalo aj skončilo, takéto niečo keď si raz dovolí, tak si už dovolí kedykoľvek a to nie je vôbec v poriadku.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
katkami123
19. apr 2023

ON ju obtĺka a .… Nieže on by mal nastúpiť na liečenie k psychiatrovi, psychologovi na terapie, priniesť kyticu ruží, prosiť na kolenách, žena viesť tichu domácnosť, ale……
ONA “ stále sa ho pýtam co mu je alebo co ho trápi co chce na mne zmeniť... ” 😀🤦🏻‍♀️ - tu sa dvaja blázni našli. A najviac trpia nevinne deti, ktoré nemôžu od tychto dvoch bláznov odísť, lebo sú malé.
Pripadne už manzel autorke kompletne vybil mozog z hlavy, ze verí tomu, ze si tie bitky zaslúži.

katkami123
19. apr 2023

@katarinka231
Tvoj manzel nie je žiarlivý, on má len záchvaty hnevu a potrebuje si ich na niekom vybiť. A našiel teba, ktorá si nechá. Už ako ti svoj kriminálny čin zdvôvodní, lebo nechce vyzerat ako sadistický psychopat, je už asi jedno nie? A ty si hlúpa a namiesto odchodu a stanovenia si hraníc kto si koľko ku tebe môže dovoliť, sa ho pýtaš, čo máš na sebe zmeniť. Taka žena ako ty je pre akéhokoľvek násilníka úplne ten najideálnejší objekt na mlátenie a vyzúrenie sa. Ver tomu, že čoskoro dostaneš opäť. Keď už tomu sama veríš, ze si zaslúžiš, že chyba je v tebe… načo by prestaval? Príde záchvat, príde bitka…. Touto chorobou tvojho manžela trpia ľudia s mániodepresiou. Stavy a dni eufórie striedajú takéto nálady zlosti. A tie reči, ze nikdy taký nebol ti nikto neuverí. Všetky tieto psychické poruchy vznikajú už v detstve. To len tvoja naivita verila, že sa zmení - ze ho zmení svadba a keď nie svadba, tak dieťa a keď nie prvé, tak druhé a možno tretie… a zabiješ život čakaním pri psychicky chorom človeku, pokým z teba neurobí psychickú trosku. A ide mu to vynikajúco, keď za ním ešte doliezaš, už teraz si zmanipulovaná, bez sebsúcty a hraníc. Pánko je dokonalý manipulátor, to mu jedine treba uznať.

danica2711
19. apr 2023

nebolo to prvýkrát, vždy si mu odpustila, podľa toho, čo píšeš, ti teraz natiahol absolútne bez príčiny a ty sa mu ešte podkladáš, chceš sa zmeniť, aby bol pán magor spokojný a rozprával sa s tebou?! Pokračuj, teraz vie, že si môže dovoliť ešte viac, bude horšie... Keď už ty si hlúpa a necháš si to, mysli aspoň na to, čo to urobí s tvojimi deťmi!

mirro
19. apr 2023

@katarinka231 úprimne? Si sprostá, lebo si toto dopustila. Sem tam mu prepne, prefacká Ťa, ty ho kryješ pred okolím, veď hanba keby sa to dozvedeli Tvoji blízki. Teraz to prepuklo a Ty sa trápiš, že je nebavko? Spamätaj sa žena, nenechaj s takým blbcom vyrastať deti, nájdi v sebe kus hrdosti a nenechaj sa otĺkať. Ukonči to Ty, bude Ti lepšie bez takého........

mirro
19. apr 2023

@katarinka231 ešte taká otázka. Ako sa dá "stále odpúšťať" keď Ti pritabačí? To sama sebe povieš, že on to tak nechcel? Alebo že on je úplné zlatino, len má sem tam nervy na Teba?

valeria_h
19. apr 2023

Neblázni a utekaj od neho. Je to obyčajný psychopat. Zachvíľu ho prestanú baviť facky a zlomí Ti ruku alebo horšie.

simca06022011
19. apr 2023

@katarinka231 inak tie jeho reakcie, on je podla mna este aj urazeny, ze si to povedala dalej inym ludom.. a preto takto reaguje a nechec ist nikam s tebou atd. A mozno by mal problem sa ovladat...

jonnie
19. apr 2023

Potichučky si zariad veci na odchod.. lebo ver tomu, ze keď to povieš, bude masaker. Také poníženie neznesie. Ako si sa cítila 1x, keď ti to urobil? Prečo si si na to zvykla? Bili ta doma aj rodička, nadávali ti? VIes si predstaviť pokojný život bez takého napätia?

maxalla
19. apr 2023

Tvoj muz je ukazkovy tyran a manipulator, nie ziarlivec, ak ta udrel preto, ze si si dovolila suhlasit s niekym inym. Vyhladaj odbornu pomoc a odid od neho. Teraz sa ta snazi zasa trestat tym, ze ta ignoruje. Ved bud rada, nezachranuj tento vztah, nema to cenu. Skus si nastudovat o stockhol skom syndrome, mohlo by ti to trochu objasnit veci.

mk22
19. apr 2023

Co sa vtieras?
On ta otlka a ty zistujes co máš na sebe zmeniť?
Co by si chcela zmeniť?
Keď ostaneš dávaš mu zelenú, nech ta facku je ďalej.
Dávaš mu povolenie, že môže, ty mu odpustis a ešte si ochotná sa zmeniť.. Chore

hsjdudhdbd
19. apr 2023

@katarinka231 tomu sa hovori chorobna ziarivost ˇˇˇ to nieje laska vo ma k tebe ale zavislost si jeho majetok je sebecky ˇˇˇˇ si jeho majetok a ked urobis nieco mimo rovnej ciary uz je problem ˇˇˇ chce ta len a len pre seba preto chorobna zisrlivost nikto sa ta nemoze ani dotknut ˇˇˇ urobi to znova pri nejakej situaci ale tak vo ti radit no ostanes snim aj tak a bude sa to len nabalovat ˇˇˇˇ cas vsetko ukaze

Strana
z2