icon

Manžel je málo doma

nk599
25. okt 2015

Ahoj chcem sa spytat ci su tu zeny co maju manzela stale v robote a malo doma . Chodi robit do zahranicia chodi domov na jeden po dvoch tyzdnoch takze dva dni v mesiaci . Mame dve male deti a vsetko je na mne . Ale mozem za to aj ja ze je prec chcela som dom novostavbu aj s velkym pozemkom . Kupil mi ho len ho musime splacat . Chyba mi doma , citim sa osamelo mam deti pri sebe ale chyba mi aj manzel doma . Cele dni noci som sama nemam skym kecat maznat sa som mlada a potrebujem vela pozornosti lasky mam toho malo. Citim sa zle aj kvoly detom ze je malo snami . Kvoly nam tam je . Chcem sa s niekym porozpravat co je podobne na tom a ako to zvladate

Strana
z4
rakywanda
27. okt 2015

kamarátka takto žila cca 4 roky, muž dva mesiace v zahraničí, potom doma 5 dní, tam síce nešlo o peniaze (on je cudzinec a povaha jeho práce si vyžadovala cestovanie po svete), ale priznala sa mi, že to ide dolu vodou, keď prišiel, prvý deň si boli vzácni, ale potom jej už liezol na nervy, vraj by ho niekedy aj zabila 😀 pretože ona mala zaužívané s deťmi určité stereotypy a on jej toto všetko narúšal, pomaly si zvykla na život bez neho, uvedomovala si, že to takto nepôjde ďalej, že treba nájsť riešenie, on si teda našiel stabilné miesto v zahraničí, ona zbalila caky-paky a odišla aj s deťmi za ním.
ja osobne som veľmi šťastná, že s mužom o 15.00 buchneme domovými dverami a sme spolu.

nk599
autor
27. okt 2015

@kvietok173 rozpravali sme sa dost mqly sme plany tie sa dnes pokazili neotvara tu pobocku zostane tam nadlho este jedna moznost ru je len caka dnes na odpoved bude tiez tam ale kazdy tyzden doma tak ze tak .

nyusika
27. okt 2015

@ingelika78 presne...a to, ked byva sam, nep;ati za podnájom. OK, mozno nie 600, ale 500 urcite.
cele je to divne, k tomu aj ten minimalny rozdiel vo veku dcer.
no a v poslednej dobe je tu tolko cudesnych prispevkov. asi sa niekto nudi

kvietok173
27. okt 2015

@nk599 lepšie ako nič 😉 môj teraz napríklad šiel preč na 3 tt ale bol doma 2 mesiace 🙂 takze u nás sa to vykompenzuje a je s deťmi ked je doma nonstop ale to je štýlom prace môjho manžela. Je to tažké ale dá sa 😉 všetko sa dá len treba byt troska ústretový a mat pochopenie pre obe strany

gislene1
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4