Manžel je vulgárny
Ahojte, chcem si trosku vyliat srdce, som 3 tyzdne po porode, priznavam, ze so mnou hormony lomcuju a stale aj dost krvacam..ale to je jedno...manzel chodi len na nakup, varim periem zehlim a to este mame tyzden koliku, cize som uz chodiaci zombik, hemoglobin 86...vcera som mu hodila prvu taku ziarlivu poznamku ohladom susedy, to je jedno, nebudem to tu rozoberat avsak to bolo naozaj odo mna hlupe.dnes ho babo zobudilo a sa tk hnusne spytal, ze dokedy bude este revat to decko, ja v navale hormonov som mu povedala, ze on to dietatko nema rad....a zacl mi fakt vulgarne ndavat, skurvena pica a este mi aj podlomil moje sebavesomie, ze som nosata pica...odvtedy stale placm a neda sa to zastavit....smiali sa mi na zakladnej skole, ale moj manzel je prvy dospelak, ktory ma takto pomizil..viem , ze su to hormony a pisem naozaj trapny prispevok, len asi potrebujem nejake
Milsie slova....rodinu mam v zahranici, kamosky tiez, tak takto trapne pisem na modrykonik...ospravedlnujem sa
Krasne prispevky....budte stastne baby...ano, bol taky aj pred tym, malokedy, ale bol...dnes to ale prehnal...ano, moja vina...boli sme dokonaly par...nieco sa uz davnejsie posralo...skor z jeho strany...pojdem od neho...tu uz citim, ze sa to bude len zhorsovat...majetky nastastie spolocne nemame..v 8. Mes. Sme sa vzali..pojdem od neho...ani neviete ako mi je :( :( :( ale dcerka je nadherna, budem silna pre nu
@ahhola 30 roční rodičia sú starí na dieťa ?
@autorka držím ti palce.
@gabrielkaa ❤️
@elizabet173 ❤️
@zoro9836 nie nie som ovvplyvnena peispevkami z MK..
@mamula20 My spíme oddelené vždy pri malom dieťati. Nevidím na tom nič zlé. Práve naopak. Obaja sa lepšie vyspíme. 😀 To, že niekto spi vedľa seba nezaručuje šťastné manželstvo, a tiež to platí naopak. Však spánok je len spánok, nie všetko ostatné okolo.. O tom som nepísala.
Odíď od neho. Toto nemáš znášať. Nemusíš hneď odísť počkaj kým ešte nie si Ok ešte to nejaký čas vydrzis. Potom mu daj kopačky a keď ťa ma rad zmení sa ak nie tak odídeš a bude ti lepšie. Ešte niekoho nájdeš.
Zaciatok konca
Som s manželom 10 rokov a 19 čo sa poznáme....nikdy v živote mi takto nenadávaj a to máme za sebou xy vyhrotených situácii...a ver že deti preplakali aj staršie x noci,prekaslali,prehrávali,odsavali sme sopel....je to nevyzrrte decko.nikto si nezaslúži takéto správanie únava neunava
@zoro9836 chcela by som vedieť, kde je v manželských sľuboch nieco o tom, že žena bude stáť pri človeku, čo ju v najťažších chvíľach života ponižuje a je k nej vulgárny. Ona krváca tri týždne, ak to niekto nezažil, nech ticho sucha nohami, miesto toho, aby jej radil ze ma byt milá a chápaná k vulgárnemu grazlovi. Dieťa pri kolikach jej nedá spať, melie z posledného a miesto opory A.K.A."dal som ti nejaký sľub" ju ešte ponižuje. Ale ona ma pri nom stať. Dá sa to opísať kulantnejsie, ale zjednodušene, proste sracky.
Áno máš doma debila ....
Ste mazelia 3 mesiace a sprava sa ako primitiv … a bol nim aj predtym. Bohuzial zla volba, ale nemas sa preco tràpit ani nechat urazat. Primitiva zbalit a vyhodit a uzivat si matersku.
Kúp si askorutin, dobre na cievy, budeš menej krvácať. Co sa týka tvojho muža začni si odkladať peniaze bokom.
Preboha, to je dement. To fakt si si s ním dieťa urobila? 😥
@gabrielkaa máš vypnuté pochopenie? ... Dosť starí na dieťa v zmysle, ze nemajú 20.,aj keď robia ako 15.rocni...teda hrdý otec roka🙆♀️
@mamula20 Uff tak toto by som ja nezvladala. 😀 Je fajn, že každý si to zariadi tak ako mu to vyhovuje. 🙂 ja by som sa takto, ako vy spíte, nevyspala. Potrebujem svoj priestor a ticho.
@ahhola asi mam vypnuté pochopenie. Na ľudí ako si ty
@mamutka s týmto pánom zbytočne strácať čas a energiu, chodí sem ženám radiť od rána do večera hrozné nezmysly..je tu už verejne tým známi.. keď má doma žena mesiac po porode “hovado” chlapa, mala by si vstúpiť do svedomia, skloniť hlavu a šuchať potichu nohami len za to že mu dala manželský sľub..to je také normálne podľa neho..