Manžel je závislý na svojej matke
Kočky, musím prísť k vám po radu 😒 s mm spolu žijeme 2 roky. najskor sme mali problémy so svokrou, klasika mm si ju stale zastaval.. prežili sme mnoho hádok, ale vydržali sme. dcérku svokra nevidela pol roka od narodenia!! stretávame sa teraz znovu. mm bol v pohode asi rok, ale teraz svokra zase začína otravovat. stale mm vypisuje maily. ona býva od nás asi 60 km. ale vraj v jej meste majú všetko najlacnejsie - napr nabytok co chceme na zakázku! mm sa skoro nechal od nej nahovorit, kym som nezasiahla. Zase začína ten kolotoč hádok kvoli nej. ona sa do nás opat mieša a mm to necháva tak !!! nedá si to kludne vysvetlit, vraj "ONA NAM CHCE LEN POMOCT" ... ja jej pomoc nechcem.... chova sa k mm ako k malemu decku 😠
@janinah a co s atyka toho ze nevidela vnucka pol roka, ja som jej nezakazovala.. my sme ju pozvali k nam... ona neprisla a oni raz sa neozvala, ani na vianoce!! takze to svedčí o jej charaktere.. a ja sa jej uz prisposobat nebudem.. ja mam svoj zivot, ona nech sa stara o seba
Asi som nechapava, ale ja nevidim ziaden tak obrovsky a neriesitelny problem, pre ktory by som chcela dcere ci manzelovi zatrhnut styk so svokrou, resp. mu davala "na vyber". Vsetky starostlive mamy a svokry sa "staraju" do mladych, ale je na diplomacii zeny, aby si to ustrazila a nastavila...a chce to toleranciu zo vsetkych stran. Citala som tu na mk vela hororovych pribehov o svokrach, ale tento k nim podla doteraz popusanych problemov podla mojho nazoru nepatri.
Mozno to svokra naozaj mysli dobre a treba jej len slusne vysvetlit, ze hoci si jej rady vazite, svoje dieta a domacnost zvladate celkom dobre a nie je potrebne, aby to riesila za vas. A na dennom telefonovani so svokrou nevidim nic zle, aj mm si s mamou telefonuje kazdy den, niekedy aj viackrat. A aj moja svokra ma vela "zlepsovakov"... Vypocujem si ich, podakujem, necham tak. Ved to znamena, ze ma rada moje deti a ma o ne starost. Viac by mi vadilo, keby na ne kaslala.
Aha, pardon, teraz som si precitala o nadavkach... Beriem spat predchadzajuci prispevok.
@lienkasophie aj ja som mala jeho rodicov spociatku rada, a to velmi... lenze potom som zistila, aki skutocne su a od takych ludi ja sa radsej stranim 🙂 mozno sa to niekedy zmeni k lepsiemu, budem rada, ak ano... ale velmi ma budu musiet presvedcit, ze sa z nich stali ini ludia a zasluzia si opat to, aby som si ich vazila a mala rada... parkrat som aj ja prispela do temy moja svokra-uz nevladzem, ale nie preto, zeby to Marek odmietal riesit ci zastaval si ich... ja mam v tomto stastie, ze ma otvorene oci a vie, ako sa veci maju... ja som skor potrebovala to vsetko zle dostat zo seba von, pretoze moje rovesnicky taketo problemy neriesia a nemala som sa s kym o tom pobavit... uz ked nic s muzom nevyriesis, aspon tu sa nejde vzdy niekto, kto ti povie nieco povzbudive 🙂 a aj vyrozpravanie velmi pomoze
@lienkasophie mam 33 rokov,6,5 roka sme sa snazili o dieta a ako som otehotnela,sa zacal chatovan na pokeci vyhrazat sa ze ked mu nedam najde si inu,nakolko som mala uplne zakazany sex-rizikove tehotenstvo a ked sa mala narodila,proste jeho apetitu som nestihala.Nasiel si milenku ,tak som ho vyhodila.Chvilu som aj dufala ze sa to nejako "utrasie" prekoname to ,ale nie.Nejde to.Uz sme od seba 5 mesiacov ,a uz druhy mesiac cakam co pridu papiere od sudu na pojednavanie.stale nic,lebo je dovolenkova sezona.Volala som si tam,ci je vobec ziadost podana,povedali ze ano,ale.... 😖
Zajtra mame vyrocie svatby... 😔
@p.j.jacky hajzel jeden 😠
@katusska1
@zeleny_cajik dakuej holky ze aspon vy ste ma pochopili 🙂 toto predsa nieje dovod na rozchod 😀 my sa mame radi.. mozno tu vsetko tak hrozne popisujem lebo som teraz nahnevana.. ale my fakt ine problemy nemame ..
len teraz 2 tyzdne tu svokru.. s mm sa da porozpravat... hovorime spolu o všetkom... a dá na mňa.. len teraz sme obidvaja podrazdeny.. 😝 ael viem že sa dá s nim dohodnut a vyriesit do podobrom...
pred chvilou za mnou prisiel a hovoril ze s mamou nic riesit nebude,,, ale potom plakala mala, tak sme boli za nou... teraz pozera mm futbal a potom sa porozpravame.. nechcem is spat pohadana.. 😔
a kokčky čo ste mi radili rozchod, tak daleko by to u nas urcite nezaslo..
ale rozhodla som sa ze obmedzime styk s jeho matkou.. lebo cim viac sa s nou stretavame , ma na nnho vacsi vplyv... 😝
@p.j.jacky to snáď nie! bud rada ze si od takeho chlapa.. je mi luto ze sa ti toto stalo.. ☹
@lienkasophie ja by som mohla pisat romany ako sme sa 15 rokov stale zrali kvoli jeho mamicke,lebo ona povedala toto....a ja som mala byt ta,co vzdy drzi hubu a usmievat sa na nu.Aj to som robila,ale aj tak som bola najhorsia ja.
Urcite to nieje na rozvod,ja mam len taku skusenost,ze hadky budu stale.
Aj ja som ho stale posielala k mame,nech ide ked zdiela jej nazore a stoji pri nej hlava nehlava....
dnes sa jeho mama tesi ,ze ma synceka doma.Ze mu navari teply obed aj veceru.A ze sa jej otvorene postazuje bez toho aby som do toho zasahovala JA... 😀 nech sa paci...ale moj pribeh je na veeeela veeeela stran 😝 Urcite to ries,i ked neviem ako...ja som skusala naozaj vsetko a nic nezabralo a ak ano ,tak len na chvilu.
@lienkasophie aj mne je to luto..kvoli malinkej...zasluzi si viac. I ked teraz sa po 5 mesiacoch zaca dozadovat malej,narusa cely jej rezim,v noci sa mi budi a buntosi co je nepokojna.... ☹ ☹
Niekedy je naozaj lepsie ked chlap strati uplne zaujem ako takto a nema to hlavu ani pätu.
@katusska1 ja mam odpoved,zenili sa aby mali sex... 😀 😀 😀 tiez pochybujem uz ci ma moj muz mal za posledne roky vobec rad.....skor sa priklanam ze nie ako ano.
akurat ma stve,ze ked ma lapil do svojich sieti mala som 17 rokov,mlada ako tak pekna 😀 42kg...dnes som hm nie stara ,ale... o 20kg naviac.Este ze mam adelku ,ktora mi dava zmysel zivota. 😉 *Len keby nebola jeho.... 😅
citala som tu v diskusii nazory, ze ked ma muz zenu rad, tak sa jej zastane pred svokrou.... ono to tak ale nefunguje... poznala som viacero naozaj funkcnych vztahov, ktore nemali iny problem, len svokru.... a muzi si zastanu svoju matku aj za cenu, ze sa im rozpadne manzelstvo s milovanou osobou... a to je velka skoda, hlavne kvoli chudatam detom ☹
to je urcite najaka diagnoza... chcelo by to vysvetlenie nejakeho psychologa...
@p.j.jacky
velku pravdu si napisala...
@p.j.jacky jeeej, ved to ide aj bez zenenia... ale viem, ako si to myslela 😀 asi to jedine im mama poskytnut nemoze, ked to berieme z praktickeho hladiska... fuj, az sa mi chlpy zjezili ako som to napisala 😀 nechutne 😀 radsej ani nerozmyslat nad takymi kravinami, lebo budem mat nocne mory 😀
mna lapil do svojich sieti, ked som mala 14, ale na tvojom mieste sa v 33 rokoch stara necitim... ved zrovna vtedy niektore teny prezivaju rozkvet, ak nie v 40... zas nove pohlady na svet a jedno s druhym... co ty vies, mozno najdes opat niekoho srdcu blizkeho 🙂 ja sa aj celkom tesim na taky vek, pretoze to zas prinesie nieco nove 🙂 ved neumieras 🙂 starnutie patri k zivotu a urcitym sposobom je to fajn... teda, aspon ja to tak beriem, ze pride nieco ine, nove... a v kazdom veku si vychutname zivot z inej stranky a pozicie... len sa toho stastne a v zdravi dozit 🙂 nezufaj... kde nieco konci, ine zacina a ja verim, ze pre teba krajsia strana zivota
@katusska1
@paris3
@p.j.jacky baby tomu mojmu svokra na zaciatku pisala sms, a podotykam ze to sme spolu uz byvali !!! a ja som o nich ani netusila, kym si raz doma nenechal mobil a ja som si len tak nepozrela jeho správy... a vtedy som myslela ze skolabujem.. brala som ze je vsetko v pohode, ale vlastne vtedy sa to vsetko zle medzi nami zacalo... sms :
Ahoj Bobik, pridi dnes domkov. Navarila som ti obedik, das si aj kolacik. Musis prist! aj tu dnes prespi. cakam ta !!!! pridi !!!!
baby ja som sa zacala tusim az triast od nervov.. a on normlane vtedy u nej bol, aj ked mi hovoril ze nebol !!
inak este sme sa neudobrili,. 😝 vcera sme sa ani nerozpravali o tom, len o malej... baby celu noc som nespala.. on odisiel o 5tej do roboty bez slova... poobede mame ist do vedlajsieho mesta na nakup...
ja som uz zufala z toho... fakt rozmyslam, ze ked sa s nim neda komnikovat tak mu napisem vsetko co si o tom myslim a vytlacim mu ten "román", nech si to zoberie do roboty a prečíta to... 😅 😝 čo vy na to? 😀
@lienkasophie ahoj, my sme mali podobný problém...do nás sa montovala, vkuse môjho manžela obímala, pusinkovala, keď navarila, jesť volala len jeho a on stál na jej strane, bránil ju...a to sme spolu boli 6 rokov a už som nevydržala, mali sme cca 3 týždne pred svadbou a povedala som manželovi, buď ona, alebo ja...zoberieme sa, ale negarantujem, že sa kvôli nej budem chcieť rozviesť...stála som si za svojim, 3 dni som sa ku nemu neozvala...až si s ňou sadol, vysvetlil jej všetko, čo nechce aby robila a povedal, že sa kvôli týmto veciam nechce somnou hádať, tak nech to pochopí...bola spočiatku urazená, ale zabralo to...ja som bola na manžela hrdá a ona sa po tomto zmenila...takže ja patrím k tým, ktoré vyhrali, no mám šťastie, že my s ňou nebývame a mám manžela, akého mám...veľa závisý aj od povahy partnera...držím všetkým ženám so životným problémom menom "svokra" palce, myslite sa svoje šťastie !!! 😉
@lienkasophie ahoj, podla mna je to nechutne, taketo smsky... keby to aspon napisala nejako normalne, ale toto mi pride ako od nejakej milenky, nie matky 😨 a nechapem, preco by mal ist spat k nej, ked uz ma domov inde... ja neviem, podla mna je to nejaka choroba, pretoze takto sa normalna zenska nesprava 😕 mne to pride dost uchylne 😖 cakam ta, pridi, musis prist 😨 to je zvlastne...
a neviem ci je to dobry napad mu to vytlacit, lepsie je sa o tom porozpravat, ved to neponahla... mozete ist na nakup, tvar sa ze nic, bud usmiata, nekaz si den, nieco pekne si kup na seba 😝 a vklude sa s nim vecer o tom pobav... povedz mu vsetko, co mas na srdci, aj ked neviem ci to pomoze, pretoze asi uz ste sa velakrat o tom bavili a podla vsetkeho bez uspechu... musis nechat ho sameho na to prist, lebo darmo mu ty budes veci o jeho mame vypravat, ked to on nevidi... mozno si ho este viac pohnevas, ak je na nu tak strasne naviazany... fakt neviem, co by som ja robila v tvojej situacii... ale asi by som uz bola na nejakej psychiatrickej klinike zavreta 😢
@jucuska ako ja rozumiem, ze su mamy a maju ich rady, ale co su vsetky uchylacky? 😀 ved pusinkovat stale dospeleho chlapa a ocividne naschval pred tebou, brrr 😀 ale neboj, moja chytila Mareka za penis predo mnou 😀 😀 😀 ja som sa vtedy zacala strasne smiat, proste to bolo uplne komicke 😀 ona sa tiez zacala rehunat, ale videla som, ze jej je trapne 😀 😝 alebo ked ma bozkaval a objimal pred nou, tak ona prisla a zacala vypravat, ze my na to pravo nemame (lebo od nej si ja budem pytat povolenie 😝 😅)... oni maju bazen na zahrade a obcas sme tam len tak sedeli v nom a rochnili sa, Marek ma pritulil k sebe a ona hned z druhej strany 😀 samozrejme, ona ho zacala obchytkavat 😀 alebo rada zvykla vypravat o svojej menstruacii a vzdy Marekovi vravela, nech povie, ze ked ma ona MS je s nou na nevydrzanie... ved ma muza, nech to ten posudi a nie jej syn 😨 😅 mna sa aj pytala, ci sa moja mama a ja holime medzi nohami 😅 😅 ja mam tych prihod skutocne vela, toto su ale tie smiesnejsie, su aj omnoho smutnejsie, bohuzial 😔
@katusska1 mm je taky ze mu na nas zalezi... ja viem si ho viem dostat na svoju stranu, vyse roka sme boli uplne v pohode... stretavali sa s nou, ona nam dala pokoj.. ale zrazu povedala ze ja jej azkazujem sa snim viac stretavat.. tak mm jej dal na seba cislo - lebo ona si ho vymazala, ked bola na nas nahnevana a vycitala to mne !!!!! a dal jej na seba aj mail... ked mm poviem ze si nieco neprajem, tak povie ze dobre a proste suhlasi so mnou... nieje pod papucou 😀 ale proste ked ta jeho matka ma tak neskutocne vytaca... ja som si s nou pisala maily o malej cely cas.. a teraz vypisuje mm kazdy den.. vcera som jej pisala ze robime o mesiac oslavu pre dceru, ze ju pozyvame... a neodpisala... mne hovori ze tam nechodi, hlavne ze muzovi maily stiha vypisovat 😠 😠
moja tiez davala mm stale pusu na usta! ja som mu viac krat hovorila ze sa chova ako jeho milenka a nie matka! na zaciatku ked som bola u nich, tak ona hovorila nejake trapne vtipy,- vobec nieje inteligentna!! a on sa jej na to smial o zivot.. ja som len pozerala... potom sme si pohovorili ... a bolo uz ok...
teraz ja neviem ci vydrzim do vecera... ale vcera ako za mnou na tu chvilu prisiel, som videla ze ho to mrzi... a bol smutny... ale preco to nepovie sam??? preco mu musim davat stale otazky, aby sa dokazal vyjadrit?? to su vsetci chlapi taky?? som zvedava ci pride sam a ospravedlni sa atd a zacne o tom hovorit.... 😝
@katusska1 , @lienkasophie pohodicka 😀 uf neviem ani ci v zivote chcem este chlapa...ved ked aj tu MK citam kolke zeny su sklamane ...mne teraz nieje zle.Len zacina boj o malu,on ju chce pre svoju mamu!Ktora mu naplaka ako jej adelka chyba,chcela by ju atd. ale nepride za nou,ide cez synceka. Viem ich taktiku za tie roky ich poznam.A samozrejme mm jej chce vyhoviet.Caka ma tazky boj,niekedy ma prepada zufalstvo,co ak dostaneme striedavu starostlivost,dost sa to zacina preferovat na sk.To by sa o malu starala svokra,lebo mm pracuje na smeny.Kurna a preco by sa mi o dieta mala starat cudzia zena i ked je to dcerkyna babka,ked ja som tu !Zakony su naozaj na houby...on si nasiel inu ,5 mesiacov ani nevedel ze ma dieta,nechce jej kupit ani nove topanky ani zakladne veci,nech sa stara o nas moja mama a teeeeraz....viem odkial vietor fuuuuuka...od SVOKRY! Nikdy sa tej familie nezbavym.... ☹ 😠
@lienkasophie a este som ti chcela povedat,aj moj mm si potajomky volavali.Ked som sa mu pozrela do mobilu,tak nemal od nej ziadny hovor nic.Hovorim mu ci mu mama volala,ci sa ani na malu nepytala,povedal vzdy ,ze nie.Ale ako som patrala po nevere a dala som si vypisis hovorov,nasla som ako si s mamou den co den volaval...nechapem preco to tajil,Nezakazovala som aby chodili,skor naopak boli mi luto ,ze nejavia zaujem o malicku.....
dnes rano uz mi vybuchoval na terase,ze dosiel za malou....ako dlho mu toto vydrzi....kiez by ho ta jeho fesanda viac putala k sebe a nas nechal napokoji.Ano nech pride za malou ale nie aby mi rozkozoval ako co mam robit a prednasky mi daval,ked on vie o malej velky prd!
Ja by som ti mohla napisat lajstr co sa u nas dialo v sobotu...ale nechcem tu nikoho nudit 😀
nasla som celkom dobry clanok a je tam aj par "rad" ako zvladnut zivot po boku takehoto muza 🙂
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/245923-...
@p.j.jacky no vidím že naše svokry sú na vlas rovnaké... ja som sa pred nedávnom dozvedela, asi pol rka to je, ze navadzala mm ked som bola tehotna aby si dali maličkú zobrať! a že to nieje jeho dieta.. atd ... a mm sa vtedy s nou pohadal, ae vobec mi o tom nepovedal.... 😝 aspon ze si nas zastal.. a ta furia sa mi potom usmieva do xichtu! ako keby sa nic nedialo...
ked sme u nej, cely den rozprava ako sa bude s malou hrat... ze chce ist snou na preliezky.. tak sme boli vonku.. ona sa postavila pri lavicku a cumela na nas.. ja som za malou llietala hore po schodoch na smykalku, potom som utekala dole aby som ju stihla chytit, nech mi nezleti... hlavne ze ona sa chce pred susedmi ukazovat aka je babka uzasna, malu si zobrala do obchodu ukazat predavackam 😀 pritom o nej nic nevie !
minule jej pchala lizatka, ja to dcere nedavam.. a hovorim ze mala to nebude jest, aby to schovala.. a ona ze to dieta si to pyta 😝 sama som videla ze si to pyta.. neviem preco jej to chce davat na silu... ale to je jedno...
svokra sa nikdy nezmení! o to sa ani nepokúšam ... 🙂 stačí zapracovať na mm.... ja viem že mu dnes voalla do roboty a to ma neskutočne vytáča!!! lebo včera asi o pol 11 vecer mu vybroval obil a to bola ona! len on to nezdvihol.. 😠 😠 takže jej určite volal teraz, ked je v robote......
a nikoho nenudíš, ak sa ti chce prihod nejaky pribeh 😅
@gabkostanka vdaka za clanok 😀 ten uvod sa da... ale tie rady... to ja veru nezvladnem... 😅 a vyhlasujem jej otvoreny boj.. 😝 a mm tiež kym sa nespamata... 😠
@gabkostanka ja som za 15 rokov presla vsetkymi radami a ani jedna nezabrala.
@lienkasophie ja ked som tam s malou bola asi tak pred 2 mesiacami,to som sa im strkala do zadku,aby ich mala konecne spoznala,ked sud rozhodne ze moze k nim chodit bezomna,aby nemala soky,tak svokor ju chcel nakrmit slaninou a cibulou.Svokra ju posadila na slniecko a vtedy bolo okolo 30tky a mala sa jedovala,tieklo z nej a proste svokra....aka si nepokojnaaa....no som len hlavou krutila,nakoniec som jej ju vzala a isla snou domov.
Teraz v sobotu snou chcel byt manzel(ja som si bola privyrobit peniaze),ale poistila som sa ze pri nom bude aj moja mama a moja sestra,ak by nieco,nech mam svedkov.A jasne! 35stupnov a on vyse pol hodiny ju hojdal na hojdacke,tak ze len lietala uf uf na upeku...prisla som domov mama hned ,ze on ich ignoruje co mu hvoria,ona prilepana bez plienky na umelej hojdacke,nemohol ju odtial vytiehnut.mala na nervy,tak sme sa vadili,ze nieje normalny...celu noc zle spala a povedala som uz nikdy.Jeho specialita bola ako 6m posadit na gauc v obyvacke a ist si do kuchyne uvarit cajik...ja ve sprche.Ako som pocula rychlovarnu kanvicu,vyletela som z vane mokra,naha a tak tak som malu chytila aby nemala celo na stoliku!A on..ze cooo?ved sa jej nic nestalo,nemam byt hysterka....

@janinah s tym suhlasim - nestavat muza do takejto situacie, no pokial na to nie je vazny dovod (co podla mna, ked uz zena da toto ultimatum, sa ten dovod najde) ale v tom pripade, ked vyhra matka, derie sa mi otazka na jazyk, preco taki muzi maju vztah, preco sa zenili? mali vobec svoju zenu radi? ak pozna niekto odpoved, napiste mi 🙂 ja som k tomuto nikdy nebola nutena, pretoze Marek ma rozum a v nasom pripade matka rozhodne nevyhrala 😉 teda vlastne, ja som s nikym ani nesutazila 😀 takze neviem, ci je slovo vyhra na spravnom mieste...