icon

Manžel je závislý na svojej matke

lienkasophie
1. júl 2012

Kočky, musím prísť k vám po radu 😒 s mm spolu žijeme 2 roky. najskor sme mali problémy so svokrou, klasika mm si ju stale zastaval.. prežili sme mnoho hádok, ale vydržali sme. dcérku svokra nevidela pol roka od narodenia!! stretávame sa teraz znovu. mm bol v pohode asi rok, ale teraz svokra zase začína otravovat. stale mm vypisuje maily. ona býva od nás asi 60 km. ale vraj v jej meste majú všetko najlacnejsie - napr nabytok co chceme na zakázku! mm sa skoro nechal od nej nahovorit, kym som nezasiahla. Zase začína ten kolotoč hádok kvoli nej. ona sa do nás opat mieša a mm to necháva tak !!! nedá si to kludne vysvetlit, vraj "ONA NAM CHCE LEN POMOCT" ... ja jej pomoc nechcem.... chova sa k mm ako k malemu decku 😠

lienkasophie
autor
2. júl 2012

@p.j.jacky ak by chcel muz striedavu starostlivost povedz tieto priklady! ved svedkov máš ... radšej by som si poplatila dobrých právnikov a zadlžila sa na 100 rokov, len nech je dietatko spokojne 😝
ja stale hovorim, ze tí chlapi nevedia rozmýšlať !!! ako možu byt takí "jednoduchí" ??? 🙄 keby len počúvali nás manželky, ved my im nechceme zle... a oni nám na oplátku iba klamú apodvádzajú ... a ešte sa cítia dotknutí, ako sme im velmi ublížili a nemyslíme na nich... hlavne že im celé dni skáčeme okolo rití, okolo detí.. majú navarené, prané, upratané... postarané... po robote sa pekne vyvalia na gauč, otvoria pivo.. ved celý den tažko pracovali.. nemožme ich otravovať ... 😠

danjelca
2. júl 2012

no ja si myslím že len máloktorý muž si uvedomí, že založením vlastnej rodiny sa mamička dostáva na druhé miesto.
Su len svokry ktoré to akceptujú a ktoré to NIKDY neodakceptujú, lebo syna nevychovali pre svet, ženu, jeho deti ale sebecky pre seba!

gabkostanka
2. júl 2012

@danjelca to by som nechcela spravit mojim synom, chcem ich vychovat pre "svet" a nie pre seba 🙂 len dufam, ze raz ako svokra budem v pohode 😅

lienkasophie
autor
2. júl 2012

@danjelca toto idem preposlat mm na mail 😉 😀

gabkostanka
2. júl 2012

@lienkasophie @p.j.jacky baby drzim vam palce 🙂

lienkasophie
autor
2. júl 2012

@gabkostanka vdaka... som zvedava aky sa vrati muz z prace... cakam ho kazdu chvilu..
budem sa chovat normalne ako keby sa nic nedialo, aby myslel ze je vsetko v poriadku.. nech je kludný... pekne si ho pripravím, aby bol potom schopný v mieri komunikovať 😅

henulienka
2. júl 2012

čím viac vás čítam, tým som radšej, že svoju svokru nepoznám, a že môj MM ju neznáša, a ona sa o nás ani nezaujíma...

lienkasophie
autor
2. júl 2012

@henulienka to ti úprimne - v dobrom závidím ! 🙂

henulienka
2. júl 2012

@lienkasophie to ti verím a tuším už prestanem kvôli tomu do neho rýpať.....

lienkasophie
autor
2. júl 2012

@henulienka no to by si mala prestať 😀 nemáš nám čo závidieť ... ☹
moja babka bola velmi dobrá svokra, len mala zlú nevestu... tá na nu nadávala.. nechávala mojej babke vnúčatá a ni nepovedala že ide preč.. ale to je jedno, nadlho... 😒
neviem si predstavit ze by som mala dobru svokru, co by mi bola ako mama.. a mohla by som jej verit.. nechat jej postrazit dceku... jediny komu necham moje dieta je mm - ked je sam, nie v pritomnosti svokry 😝 a moja mamka a segra.. to je vsetko... ale mamka byva asi 120km od nas... takze tu na blizku nemame nikoho...

stanislavao
2. júl 2012

baby, ked tak sledujem vase "osudy", je mi to luto. ja mam potom velke stastie, ze mam svokru, aku mam. ze mi postrazi deti, ze ma respektuje, ze jej mozem verit. nie je to sice, ako mama, ale ako svokra je velmi dobra. MM ma na prvom mieste rodinu - nas, rodicia su az po nas, za co som mu vdacna. nie kazdy den je ruzovy, ale som vdacna a stastna, ze mam dobrych svokovcov, ktory mi pomozu aj o polnoci, ked potrebujem a manzela, ktory je taky, aky je.

danjelca
2. júl 2012

ja som si uvedomila zvláštnu vec, odkedy čakám Jakubka, vždy som si predstavovala že budem mať dceru takže to bol trocha šok že prvé dieťa chlapček🙂A vela v tom hrala aj neuvedomelá predstava, že dcera je pre matku, a syn pre inú ženu...ale aj dcera aj syn bude raz pre svoju rodinu, partnerov a všetko sa Vám vráti v podobe ich šťastnej rodiny a vnúčat a nie v podobe takej, že syn či dcera budu pendlovať medzi mamou a svojou rodinou kto z koho.
Poznám mužov týchto maznáčikov ale ani jedna z tých žien -matiek si ešte neuvedomila, že ich synom dačo chýba...a to je mužská cesta osamostatnenia sa a status muža svojej ženy...im stačí že maju nádej že bude naveky ich synček..ale tito muži nie su štastní, stále sa hladajú po celý život.

lienkasophie
autor
2. júl 2012

@danjelca krásne si to napísala . čo keby si vydala nejakú príručku pre chlapov? 😀

henulienka
2. júl 2012

@lienkasophie ani nezávidím, ja už som si jednu svokru odtrpela, lenže som si ju nikdy nepripustila, to bolo moje šťastie

p.j.jacky
2. júl 2012

@lienkasophie
@danjelca ano to mas bohovsku pravdu.ANi moj muz nebude nikdy stastny,pretoze pre jeho mamu nebude nikdy ziadna mm zena dobra,na kazdej nieco najde...mozno On na to pride,co urobil mne a svojej dcerke,ale uz bude neskoro,vlastne uz neskoro je aj dnes.
@gabkostanka ja tomu co robi svokra svojmu synovy hovorim opičí laska.Tesi sa ze jeho dcera jej vnucka bude mat rozbitu rodinu,bude pendlovat medzi mnou a svojim otcom.On je chudacik lebo v byte zatial byvam ja,ja mam nase dieta .I ked viem ze o byt pravdepodobne pridem,ze malu mi bude chciet vziat(nie pre seba,ale pre jeho matku).

@lienkasophie napis ako to dopadlo ked prisiel z prace.Poradit ti ja naozaj neviem.Lebo u nas fungovalo vsetko len na kratku dobu.Ked som bola mila,ustretova k jeho mame,ona este viac a viac zneuzivala,ked som bola zla a bojovala,vsetko sa zasa obratilo proti mne.Najlepsie je si najst asi chlapa sirotu!!! 😀

lienkasophie
autor
2. júl 2012

@p.j.jacky presne na to som v noci myslela! ze chlapa sirotu.. aj ked je to cierny humor... ale to je asi jedine riesenie 😅 moj ex uz mamku nemal.. ale zato sme mali ine problemy.. ten bol zase prelietavy chlapec 😝

gabkostanka
2. júl 2012

@p.j.jacky ved to, ze keby matke slo skutocne o stastie jej syna a vnucat, tak by prave robila preto vsetko, aby zili spolu, ale takej mame ide len o to, aby mala syna pre seba a este si neviem predstavit ako chce striedavu starostlivost - to byvate v rovnakom meste?

p.j.jacky
2. júl 2012

@gabkostanka ano dokonca na jednej ulici 😖 velmi sa bojim tej striedavky.Toto by som tazko rozdychavala...ak vobec....rozdycham vobec...

lienkasophie
autor
2. júl 2012

@gabkostanka
@p.j.jacky baby on este stale neprisiel... 😠 neviem ci nesiel po robote na pivo s chlapmi .. hlavne ze povedal ze mi to vzdy oznami.. alebo zavola.. 😠

sisaha
2. júl 2012

@p.j.jacky striedavka podla mna u vas neprejde...mala je prilis malicka

p.j.jacky
2. júl 2012

@lienkasophie tak co ako???

@sisaha to pevne dufam.

lienkasophie
autor
2. júl 2012

@p.j.jacky ahojte, takže boli sme v tom meste... pred chvilou sme sa vratili.. okupala som malu.. a po ceste - v aute sme sa bavili o tom... zevraj toto je posledny krat co sa do nas stara... ona ze sa pytala u nich v meste na problemy co mame s elektrikou nejakeho elektrikara!! a co my tu ako nemame elektrikarov??? a mm si neda povedat, ze on chce vediet co jej povedal ten elektr, u nej, aby to on vedel povedat nasmu elektrikarovi !!!!!!! to co je za blbost ??? som blba ja ci on?? on ze toto je posledny krat, co od nej nieco chceme...
ale je to hovadina jak neviem co.... 😠 vraj ona mu dnes nevolala, ale ukazoval mi sam mobil.. a nema tam nic... ! a viem ze mu volala pred par dnami a ani to tam uz nema... takze si myslim ze volala a vymazal to vsetko! 😠

lienkasophie
autor
2. júl 2012

@p.j.jacky ja uz neviem, proste on v tom vsetkom nevidi asi ziadny problem .. aj ked teraz mi slubuje, ze uz s matkou skoncil. ale tieto sluby som pocula milion krat!! a stale v niecom klame... ja uz neviem .... nedoverujem mu .. ☹

gabkostanka
2. júl 2012

@p.j.jacky aj ja si myslim, ze to by sud nespravil, inak je to cele take cudne, ze dieta mam mat vlastne 2 domovy a to este ked kazdy zije v inom meste, to si uz fakt neviem predstavit, ako chodit do 2 roznych skol...
ved malu moze vidat aj kazdy den,teda ak mu ty nebudes robit problemy, naco je vlastne dobra taka striedacka 😕

p.j.jacky
2. júl 2012

@gabkostanka kazdy den aby chodil za malou,robi to tri dni a som zneho na nervy,.On opustil svoje dieta na 5 mesiacov.Keby to urobila ktora kolvek matka nebolo by to uz take lahke pre tu matku ako pre otca!!!Nenavidim ho,hnusi sa mi a viem ze hraje len divadlo,aby u sudu mohol povedat ze za malou chodi a zaujima sa.Najradsej by som snim dvere vykopla.
@lienkasophie to je na hlavu postavene aby ti len tak slubil ze s matkou skoncil....klame ta aby mal pokoj a neboli hadky....

lienkasophie
autor
2. júl 2012

@gabkostanka
@p.j.jacky
@henulienka holky ja uz to neriesim... teraz sme sa zase kvoli nej hadali, resp. kvoli tomu ako sa on chová k nej ! mám toho dosť... teraz som svokre pisala mail, ze ako sa ma.. a ze nemame zaujem o jej elektrikara.. aj ked mm zaujem zrejme má.. ale som jej to slusne vysvetlila .. 😝 mm nevie ze som jej pisala... ale neriešim..
nebudem si robit kvoli blbcovi nervy, ked to nevie pochopit... vzdy mamina alebo mamicka povedala toto...
baby dnes som mu ani nechystala obed ked prisiel z roboty... nech sa obsluzi sam.... budem sa starat len o malu... a mozno ho trkne...
co sa tyka rozvodu alebo stahovania, to neriesim.. toto je aj moj byt, je pisany na oboch.. hypoteka len na mm 😉 čo je to za život ked nemozem verit svojmu partnerovi a cely zivot mu kontrolovat maily a mobil ????? 😖 som mladá, krásna 😀 dnes sme chceli ist kupovat Femibion, lebo od tohoto mesiaca som ho chcela zacat brat... ale stali sme pred lekarnou, nekupila som ho.. povedal asom mu ze mu uz nedoverujem a neskoncim sama s dvomi detmi... ☹ on je taky ze ked ma nervy povie vselico... a ja tiez... ale on nevie absolutne komunikovat !!!! bud čuší, alebo hned začne vrieskat a nadavat .. mna to to uz nebaví.. fakt nie... takže to neriešim, nebudem sa s nim o tom bavit.. tento vikend ideme k jeho rodine, byva asi 5 km od jeho matky.. ale som povedala ze k nej nepojdeme! a to aj dodržím.. ! 🙄

lienkasophie
autor
2. júl 2012

baby co ste zazili to co ja, nikdy ste nedúfali v to, že ten váš je iný?? že sa niekedy zmení?
že nieje taký zaslepený voči matke ako si myslíte a stále ste mu dávali šance, a znovu a znovu ste sa mu snažili uveriť? a napriek tomu vás opať sklamal?? ☹

danielka1982
2. júl 2012

@p.j.jacky nesuhlasím s tebou...muži sa neženia kôli sexu,veď toho majú na každom kroku aj bez svadby až až...oni sa boja,že ostanú do staroby sami a preto sa ženia aj keď ten ošiaľ zaľúbenosti niekedy trvá krátko...
je krásne pozerať sa na manželov,ktorí sa držia za ruky aj keď majú okolo 60 rokov ale to je stará škola...vedia si vážiť to čo majú,no terajší muži sa zamyslia nad svojim správaním až vtedy,keď je neskoro...aj keby vzťah obnovili a žena im odpustila tak dôvera je narušená a vzťah bez dôvery podľa mňa nemá dlhú životnosť...

aduskatt
2. júl 2012

@lienkasophie no dievca, nezavidim ti☹ nastastie my nedovolime sa starat......teda ona aj povie, ale robime si po svojom............dnes ho vytocila, lebo mu trikrat volala, ani raz jej nedvihol, ze co ho zasa ma kontrolovat🙂 to je asi lepsi pristup ako ten tvoj🙂..aj ked tedavychadzame s nou v pohode...ja jej volam len na sviatok, ona mne tiez, ostatne riesi cez mm

korenbaba
2. júl 2012

@lienkasophie
@gabkostanka
@p.j.jacky
@sisaha

Ja som už čítala niekolko diskusií o svokrách a pekle na zemi a vždy si potom pomyslím, že dúfam, že to čítaju mamičky všetkých tých maličkých chlapčekov a vybuduju si so svojimi synami dobrý vztah avšak ich pripravia na to že jednoducho raz budu tvorit rodinu s inou ženou, nie s matkou a ušetria tak mojej dcére starosti 🙂