icon

Manžel ma dlhodobo podvádza

11. dec 2020

poprosim stala sa mi takato vec mala som velke zdravotne problemy partner ma absolutne nepodržal nepomahal mi riešila som to s pomocou rodičov straženie deti behanie po doktoroch ... a nakoniec sa mi priznal že ma už dlhodobo podvadza a nemieni v tom prestat proste ma už nemiluje priznal sa mame spolu dvojročne dieta na dom zobraty uver ... ako to riešit z domu odist nechce Chce aby sme fungovali ako rodina s malym ale každy si žil po svojom nechapem ho je to chore... neviem čo dalej

Strana
z2
katkami123
16. dec 2020

Tak keď to ani neľutuje, načo s ním ešte si?

katkami123
16. dec 2020

A keď ju lubi a teba nie, čo si s ním? To si ťa už vôbec vážiť nebude. Nechápem ťa vôbec.

jana_eyre_2
16. dec 2020

@katkami123 ale veď ona s ním nie je, je u rodičov a tu sa snaží poradiť čo má robiť ďalej..

katkami123
16. dec 2020

@jana_eyre_2
Sorry, som si pomýlila diskusiu 😀

mysicka36
16. dec 2020

Pozri, či chce či nechce vyplatiť je jedno. Oni totiž existujú nejaké zákony a postupy. Ak ste spoludlžníci, tak to čo máte doteraz splatené tak z toho je polovica tvoja. Takže Len narastá každý mesiac suma, z ktorej by ťa mal vyplatiť. Ty sa snaž čo najmenej zo svojho financovať chod domácnosti a nechávaj postupne čo sa dá v jeho réžii. Keď príde k rozvodu a deleniu majetku, pochopí, že kým sa bude štorcovať, narastá suma pre teba. Celá hypo sa môže preklopiť na neho (ak na to nemá dostatočný príjem, tak na tú jeho nádheru a môži si spolu platiť a žiť.) Tu sa potom ukáže, ako to spolu vlastne myslia. Ty budeš mať nejaké to € + čistý štít a môžeš si zobrať po rozvode hypo čisto sama na svoj malý bytík.

Alebo si to pánko predstavuje, že budete spolu platiť hypo a on si bude chodiť trtkať bezstarostne ďalej? Nie, buď silná on si vybral, tak nech nesie aj následky svojich činov.

mysicka36
16. dec 2020

Samozrejme nie doslovne celá suma splátok a polovica je tvoja. Prvé roky sa totiž platia hlavne úroky a málo istiny. Takže to bude polovica tej istiny.

katkami123
16. dec 2020

@jana_eyre_2
to malo byt k neviem sa zmieriť s neverou. Veľa nevier a pritom všade sama korona, čo by sa s ľudmi stýkať nemalo... tak sa už tie diskusie dopletú.

kristi0000
19. dec 2020

Tteba sa porozpravat a vynst si v ustrety odpustit sa da všetko ale zabudnut sa neda

Strana
z2