Manžel ma dnes nechce obliať
Ževraj neuznáva tieto zvyky a nepáči sa mu to robiť ani mne ani žiadnej žene.. ja mu hovorim ze- ved má len trochu oblej (nie vedro ani kubík vody..) nech som zdravá.. on že nie.. vlani má ešte oblial ale teraz to už bojkotuje. Tak som mu povedala že nebudeme na Vianoce jabĺčko prekrajovat lebo je to starý sprostý zvyk no... Čo mám robiť
Moja suseda je taky pripad. Dnes som bola na dvore a kričala na svojho muža a vulgárne mu nadávala zato že ju neoblial. Tak sa zariadila sama zobrala záhradnu hadicu a urobila to za neho a pritom kričala q nadávala že je neschopný 😄 skús ak ti to pomôže
No tak to je v zadku teraz... Tak tento rok šetrí na truhlu lebo určite ochorieš 👍🏽
@babovka2321 vieš čo, ja sa ani nedivím, že sa polovica manželstiev rozvádza, ak ženy riešia takéto sprostosti, že ju nechce obliať a v inej téme, že babka si dovolila na Veľkonočný pondelok mať navarené údené a majonézový šalát a jej deti to nejedia.
@elizabet173 a svokra ďalšej "neslúžila" ako prvej. 😁😁😁Ty kokos. Už sa trasiem, čo tí moji chlapi domov donesú za nevesty.😁😁😁
Robíš problém tam kde nie je… Mna muž pekne pošle do kúpeľne aby som sa šla umyť, skontroluje či je voda studena a tam to konči… Nemáš 9 rokov predsa, keď sa mu nechce tak to nerieš
Tvoj muz ma rozum a zato mozes byt vdacna, dobra sprostost, ze ked ta obleje budes zdrava.
@0kristina0 len keď ochorie, to ešte len muž dostane vynadané. 😁😁😁 Ale teda aspoň bude vedieť príčinu.
@elizabet173 k tomu velkonocnemu obedu som sa radsej ani nevyjadrovala, niektore nevesty si musia najst zamienku, preco je svokra striga a este si to pridu sem odobrit, aby mali ciste svedomie
Ach vy ste všetky moderné liberálky čo ste mi tu napísali.. vy neznášate tradície? Nestaviate stromček na Vianoce? Nepeciete medovníky? Nakrájate jablko? Mali ste svadbu na úrade? Aj vy máte v živote tradície ale neznášam tieto feministicke hovadiny že ženy sa nesmú suchnut korbáčom a pofrkat vodou lebo je to mega týranie... Ale v posteli vám nevadí keď vás priskrti či silno plaskne po zadku... Také ste ako.. ani nepoviem radšej.. je to tradícia s významom, nikto nechce oblievacky ako v 19.storoci a hádzanie do studne... Tak sa ukludnite ach
Ani mňa muž neoblial. Len ma vyšibal. Ak by prestal robiť aj to, bola by som len rada. Ani jabĺčko na Vianoce neprekrajujeme.