icon

Manžel ma dnes nechce obliať

18. apr 2022

Ževraj neuznáva tieto zvyky a nepáči sa mu to robiť ani mne ani žiadnej žene.. ja mu hovorim ze- ved má len trochu oblej (nie vedro ani kubík vody..) nech som zdravá.. on že nie.. vlani má ešte oblial ale teraz to už bojkotuje. Tak som mu povedala že nebudeme na Vianoce jabĺčko prekrajovat lebo je to starý sprostý zvyk no... Čo mám robiť

Strana
z5
viestta
Odpoveď bola odstránená
koniarova
18. apr 2022

Urob z toho drámu a celoživotný problém.😁

madamcoco
18. apr 2022

Nič. Nemôžeš nikoho nútiť oblievať ťa. Ani muža.

lalenka33
18. apr 2022

Mať tak tvoje problémy a Čaputovej plat.

renab
18. apr 2022

Stastna to zena 😁

karhu
18. apr 2022

..mozno ta vecer vysibe😎

babovka2321
18. apr 2022

Rozvod. Nehorazne

rachel36a
18. apr 2022

Ja mat tvoje problemy. Ani moj muz ma nepolial. Našťastie, lebo ma rozum

nikdenikto
18. apr 2022

Oblej sa sama keď ti na tom tak záleží 🙈

petulda333
18. apr 2022

Odopri mu sex 🤣

dominidi
18. apr 2022

Ja by som ta obliala, nech sa preberes😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
karhu
18. apr 2022

@viestta zalezi od kvality sibacky

kristina350
18. apr 2022

Moja suseda je taky pripad. Dnes som bola na dvore a kričala na svojho muža a vulgárne mu nadávala zato že ju neoblial. Tak sa zariadila sama zobrala záhradnu hadicu a urobila to za neho a pritom kričala q nadávala že je neschopný 😄 skús ak ti to pomôže

viestta
Odpoveď bola odstránená
dominika1988
Autor odpoveď zmazal
janai1
18. apr 2022

No tak to je v zadku teraz... Tak tento rok šetrí na truhlu lebo určite ochorieš 👍🏽

elizabet173
18. apr 2022

@babovka2321 vieš čo, ja sa ani nedivím, že sa polovica manželstiev rozvádza, ak ženy riešia takéto sprostosti, že ju nechce obliať a v inej téme, že babka si dovolila na Veľkonočný pondelok mať navarené údené a majonézový šalát a jej deti to nejedia.

zdenkastanka
18. apr 2022

Skandal toto...

koniarova
18. apr 2022

@elizabet173 a svokra ďalšej "neslúžila" ako prvej. 😁😁😁Ty kokos. Už sa trasiem, čo tí moji chlapi domov donesú za nevesty.😁😁😁

3petka
18. apr 2022

Robíš problém tam kde nie je… Mna muž pekne pošle do kúpeľne aby som sa šla umyť, skontroluje či je voda studena a tam to konči… Nemáš 9 rokov predsa, keď sa mu nechce tak to nerieš

elizabet173
18. apr 2022

@koniarova no ja mám tiež dospelého syna, začínam sa báť.

0kristina0
18. apr 2022

Tvoj muz ma rozum a zato mozes byt vdacna, dobra sprostost, ze ked ta obleje budes zdrava.

koniarova
18. apr 2022

@0kristina0 len keď ochorie, to ešte len muž dostane vynadané. 😁😁😁 Ale teda aspoň bude vedieť príčinu.

0silvia0
18. apr 2022

Oblej sa sama, alebo jeho🤷‍♀️

babovka2321
18. apr 2022

@elizabet173 k tomu velkonocnemu obedu som sa radsej ani nevyjadrovala, niektore nevesty si musia najst zamienku, preco je svokra striga a este si to pridu sem odobrit, aby mali ciste svedomie

domka222
18. apr 2022

Asi jediná žena, ktorá sa sťažuje, že ju muž nechce obliať

autor
18. apr 2022

Ach vy ste všetky moderné liberálky čo ste mi tu napísali.. vy neznášate tradície? Nestaviate stromček na Vianoce? Nepeciete medovníky? Nakrájate jablko? Mali ste svadbu na úrade? Aj vy máte v živote tradície ale neznášam tieto feministicke hovadiny že ženy sa nesmú suchnut korbáčom a pofrkat vodou lebo je to mega týranie... Ale v posteli vám nevadí keď vás priskrti či silno plaskne po zadku... Také ste ako.. ani nepoviem radšej.. je to tradícia s významom, nikto nechce oblievacky ako v 19.storoci a hádzanie do studne... Tak sa ukludnite ach

viestta
Odpoveď bola odstránená
h2
18. apr 2022

Ani mňa muž neoblial. Len ma vyšibal. Ak by prestal robiť aj to, bola by som len rada. Ani jabĺčko na Vianoce neprekrajujeme.

Strana
z5