icon

Manžel ma klamal. Ako sa mám s tým vyrovnať?

sasaga
6. aug 2015

Ahojte vsetci,
potrebujem sa vyzalovat, porozpravat a mozno poradit. Moj manzel (vzali sme sa nedavno) ma pravdepodobne podvadzal. Zaprel to vsak, ale ide o to, ze ja som sa rozhodla mu odpustit. Vsetko sa to udialo pocas toho ako sme sa snazili o babatko a ja som bola najstastnejsia zena na svete, ze mam uzastneho muza po svojom boku a velmi som sa tesila na naseho spolocneho potomka (ja uz jedno dieta mam), pretoze som ho s nim chcela mat hadam uz po roku, co sme spolu chodili. Ale tak prv sme si zariadili byvanie, svadba....a tak prislo na rad dieta. Po styroch rokoch vztahu.
Lenze teraz, potom vsetkom, nemam uz chut mat deti. Bojim sa, ze ak otehotniem, bude hladat sex inde. Ale myslim, ze ja uz vobec po detoch netuzim, ze ma to uz preslo. Mam pocit, ze ho uz ani nemilujem tak ako predtym. Dokonca mam pocit, ze ho zacinam nenavidiet, preto, ze dokazal vsetko znicit. Mam pocit, ze mi znicil zivot. Vsetko na co som sa tesila po svadbe. Ani nenosim obrucku, mam pocit, ze nasa svadba bol len zly sen, ze to cele bolo klamstvo.
Povedala som mu, ze to nezvladam. Ze to asi nebude pre mna take jednoduche mu odpustit ako som si myslela. Pytala som sa, ci by sme nesli do poradne. On ma len objal a povedal, ze to spolu zvladneme sami.
Obcas si pripadam ako zrela na psychiatra 🙂 neviem, co mam robit, ci je moje spravanie normalne, ci to prehanam. Prezila ste niektora nieco podobne? Ako ste sa s tym vyrovnali?
My si inak vo vsetkom rozumieme aj v posteli nam to klape. Stalo sa to cca pred dvoma mesiacmi, co som na to prisla. Pisala som aj tu o tom....

Strana
z5
sasaga
autor
3. mar 2017

Ahojte, asi sa teraz sama zaklincujem, ale ak to niekoho zaujima ako som dopadla, tak napisem. Lebo zase mam svoje stavy :/ a potrebujem sa vyventilovat.
Takze naposledy sme pisali v auguste, v oktobri sa narodil kamosovi syn a boli chlapi zapijat. Hadajte co, dosiel domov napity ako svina. Nedalo mi, kukla som do mobilu a tam 2 sms, ze "kde ste?", "uz Vas tu cakame". Cosi v tom zmysle, uz si to nepamatam. Po konfrontacii mi bolo povedane, ze sa stretli v nejakom bare s babami a dohodli sa, ze pojdu na disko s nimi. A ano, prave moj muz im musel dat svoje cislo, resp. s nim sa dohadovali. No prezila som.
Teraz som sama doma. Chlap zase kdesi vonku chlasta. Posledne 2 mesiace sa zacal spravat inak. Ako keby bol zase slobodny, chodi si na akcie (z roboty aj na noc) a ja som doma - sama s dvoma detmi. Ano...mame spolu dieta, najkrajsie na svete. Zacal chodit tak raz za tyzden. Nie casto, ale mne to strasne vadi. A zase sa prichytim pri myslienkach, ze ako ho nenavidim :/ preto, ze ma necha doma samu, ze su mu kamosi prednejsi, aj ked vie, ze ja som doma a nudim sa. Ale to je asi zase iny problem..... uz to nieje o podvadzani. Asi je to uz o vytriezveni. Po porode ako keby sa mi precistila hlava. Alebo mi mlieko udrelo na hlavu...

blairgossip
25. jún 2018

@sasaga preco si si robila dieta s nim ak si vedela aky je to debil

Strana
z5