Manžel má milenku, do ktorej sa zamiloval
Ahojke kocky....chcem sa s vami poradit....nejedna sa priamo o mna ale o moju blizku osobu a mna to strasne trapi a neviem ako jej pomozct. zili s manzelom 10 rokov podla mna velmi pekne manzelstvo , maju 2 krasne zdrave deti....No muz si nasiel v robote milenku do ktorej sa zamiloval a akoby mu preplo....zmena o 180 stupnov....Chce odist od rodiny zenu ponizuje a hovori jej ze jej zoberie deti , vychvaluje len milenku, ....hovori take veci ze sa mi ide rozum z toho zastavit .....dokonca ked zena kontaktovala milenku ona bola este na koni vobec sa nehanbila za to ze rozbila rodinu este sa k tomu stavia hrdinsky a je na seba pysna.....moja kamoska to nezvlada , nezvlada to ze po tolkych rokoch si ju nevazi ani ako matku svojich deti .....ja sama nechapem preco ked on urobil chybu este ju trapi psychicky....Chcela by som vediet ci ste si niektora tym presli a ako to zvladnut.....lebo ja sa snazim byt vzdy k dispoziici na pokecanie ale inak neviem urobit nic, alebo neviem co by som este mohla.....a chcela som len dopisat ze by sa mal muz uz odstahovat od zajtra do podnajmu lebo jasne ze milenka ho k sebe nechce , zatial lebo aj ona ma dve deti......tak
@mariosmykal
tak za prve, na forum je prihlasena aj moja manzelka a za druhe mas v systeme zrejme bordel, ked sa sem mohla prihlasit s viacerymi nickmi 🙂 ale ok, daj mi ban a nemusim sem dalej pisat .. aj tak vsetko co som mal k teme, tu uz bolo povedane 😉
@jozefba to nie je bordel systemu, ze ti dovoli si vytvorit viac nickov. to je bordel v tvojej hlave, ze si ich navytvaral, aby si si vytvoril imaginarne publikum, co ta podpori v tvojich názoroch.
to si naozaj tak zufaly, ze ked sa nevies presadit sam, tak si chodis drukovat z iných nickov, aby si v tom nebol sam so svojou zivotnou filozofiou?
ak so zenou obaja suhlasite s takymto stylom, je to ok a niet o com, my vas zivot nezijeme.
len mne pride, ze zaklad tejto tvojej filozofie je postaveny na zlych dovodoch. a preto ta raz sekne cez krize. keby si ju mal postavenu na iných základoch, bude ti fungovat navzdy.
@moonlight1210
ja imaginarne publikum nepotrebujem. Este raz opakujem, pisem tu anonymne a nejaky admin, ty a aj ostatni su mi uplne ukradnutí, sorry, ale je to tak .. vsak nech teda admin zmaze vsetko co sme sem so zenou pisali, ked mu tu tak vadi nasa pritomnost 🙂
@nickyni
O Tebe som nepisala. Ak si si vsimla hore adminov koment, tak uvidis, ze som mala pravdu ohladom tych nickov. Zial, nie je to prvy ani posledny krat, ked si tu niekto lajkuje svoje vlastne komentare. A bolo mi divne, ze tehotna zena by lajkovala vyroky o tom, aka je nevera super. No nic. Logika nepusti 😎
Nemam rada klamarov, to je cele.
no ked ta tvoja logika nepusti 😀 , tak v prvom rade by si si mala uvedomit, ze nie kazdy kto sa tu registruje je povinny uviest pravdive informacie o sebe. Myslis, ze sa volam Jozef alebo ze je moja zena tehotna?
Co ked som 80 rocny vdovec, ktory tu len tak zabijal cas a cely cas si z teba robil prdel? ... 😀 😀
@jozefba o ban vôbec nejde a nie je potrebný. Stačí si pridať profilové fotografie, aby sme vedeli kto je kto, alebo uviesť, ktorý nick je manželkin, nakoľko sa ich prihlasuje z jedného počítača viac.
@mariosmykal nedaj sa oklamat. Tie nicky su jeho, nie manzelkine. Pochybujem, zeby jeho manzelka, ktora je podvadzana, by dala like jeho komentarom.
baby moje no nemáme tu medzi sebou znovu FANTOCIHO? mam taký dojem 😀
@adri266, @mariosmykal vcera tu bol hulvat pod nickom ,,fantocy,, nastastie uz je zmazanay aj jeho prispevky, a par dni sledujem tohto @ jozefba, co tu ma ako vysvitlo viac nickov...neviem co si tu tento dokazuje, ci riesi...je to naozaj na halvu, normalneho cloveka a najma inteligentneho chlapa nieco take ani nenapadne...co svedci ze tej mudrosti naozaj nepobral vela...takyto by mali byt automaticky vyradeni z fora
@adri266 bola to tema nemame peniaze na vyzivne a domacnost...a jeden ani ho nemozem nazvat inak ako dement, platil vyzivne jeho ex, asi mu to bolo vela a navazal sa do skoro vsetkych zien...urazal,nadaval,ponizoval...niektore prispevky normalne na zvracanie, jeden otec deti sa predsa nemoze vyjadrovat takymto sposobom, ako sa vyjadroval on...IP neviem...takychto IQ 5 treba jednoducho ignorovat...
Tiez si myslim zo dna na den ako on odist niekam, deti chciet nebude, to len teraz vyhraza ked ma este dalsie dve ta jeho, a ked este povie kamoska ze ju psychicky tyral tak sa moze rozlucit, raz na to mozno pride co spravil, ak nie tak tych 10 prezitych rokov zrejme nebola skutocna laska..
@adri266 pravda je, ani si neviem predstvait ,,s niecim takym,, zdielat spolocnu domacnost, vychovavat deti ci nebodaj este manzelsku postel...,pretoze ,,s niecim takym,, sa ani neda delit o krasne malickosti co nam prinasa zivot... Je nad zlato mat po boku muza a hlavne najst...pre kt. je rodina prvorada v dnesnom svete... 😒, za seba mozem povedat ze som maximalne stastna... 🙂
@jozefba To je teda smutne, ak mas pocit, ze vo vztahu s manzelkou ti nieco unika a musis si vychutnavat zivot inde a "brat vsetko co ponuka"... Podla mna si chudacik co si riesi takto svoje komplexy, aby mal pocit, ze este za nieco stoji. Zrejme preto, ze sam o sebe nema najlepsiu mienku. A mysli si co chces. Neverni chlapi su vzdy uboziaci. A nie preto, ze by som im nedopriala, ak su uprimni voci zene aj milenke a obe vedia vopred o tom, tak potom ok, ale ak zatlkaju, tak je to ubohost.
@ushuaia tak to som rada, ze si si nasla toho praveho 🙂
No fenomen dnesnej doby, alebo kazdej doby? je, ze chlapi su zo zaciatku normalni, a potom im preskoci v hlave, a spravaju sa ako ludia, ktorych nepoznavame. POchybujem, zeby napr Jozefko bol taky od zaciatku.
Cloveku zvycajne zavonaju peniazky, moc, zatuzi po niecom, co doteraz nemal, a z rozvazneho spolahliveho chlapa sa stane nespratnik a nevernik. ☹ Dufam, ze take nieco sa nikdy nestane ani Tebe, ani mne, a zelam kazdej jednej zienke, aby sa uz chlapi znormalnili.
Takze mamky, vychovavajte svojich synov k ucte k zenam 😉
@jozefba Súhlasím, len keby som to vedela. A nevieš si ani predstaviť, ako sa o to strašne snažím.Otázkou osobného šťastia a spokojnosti som sa zaoberala už skôr v súvislosti s deťmi. Už keď boli malé, uvedomovala som si, že nebudú so mnou naveky a jedného dňa odídu, skôr či neskôr ten deň príde a ja budem musieť byť sama pre seba. Mala som však pocit, že mám vedľa seba niekoho, kto to prežíva podobne a dokonale zdieľa rovnaké pocity a nebudem v tom sama. Ukázalo sa, že to tak nie je a napriek oným úvahám ma situácia poriadne zaskočila. Viem, že odpoveď je vo mne a aj keď mám občas pocit, že to nezvládnem, predsa som sa pohla dopredu, hoci nie tak ďaleko, ako by som chcela. Či chceme, či nie, stále žijeme tie svoje včerajšky. Verím, že to bude v konečnom dôsledku dobré, ale v každom prípade som prišla o ilúzie, som iná a neviem, či je to dobré, či zlé.
@jozefba A napisat, ze mlade baby muzov sem tam ocaria, ale vzdy vedia kde je ich miesto? Ty si teda ale chudak! Zvycajne tieto uboziatka mlade baby oklamu, vyuziju alebo ich vyuziju tie mlade baby kvoli peniazom, ale pravda je taka, ze nie ze muz vie kde je jeho miesto...ale vie ze nema na to opustit zenu kvoli mladsej, pretoze ta mladsia by ho kopla do riti a zena najradsej tiez keby mohla. Je to naozaj ubohe takto svojej manzelke ublizit a potom sa tvarit ako sucitny hrdina, ze aj ty jej doprajes! No ja by som ti teda dala po papuli tomu ver! Ty nevies o com je zivot. Milovat svoju zenu uprimne a ist cestou spolocnym zivotom. Ty mas stale len svoj zivot a myslis len na seba! Zenuska doma porobi full servis a ty sa zabavas ako pubertiak s mladymi kockami a este povies, ze vies kde je tvoje miesto? Anciasa to co je uz totok!
Ja mam chut normalne zaviest tresty na takychto degesov! To je horsie ako ked niekto soferuje opity! Byt neverny alebo klamat, miesto toho aby zena nasla oporu a lasku, tak takyto hajzel mysli len na seba! Boze vrazdila by som. Mas stastie, ze nie si moj muz, uz by si nebol vobec. 😀
@jozefba
ok dik, je este niekto dalsi co si chce do mna kopnut? 🙂

@adri266 No čo ti poviem? Odhalila si to správne. Nicky @deniana, @janka989 a @jozefba boli vytvorené z jedného počítača.
@jozefba, smiem sa spýtať, prečo máš vytvorených viacero nickov? Ďakujem.