icon

Manžel má milenku, do ktorej sa zamiloval

andromedka7
30. apr 2013

Ahojke kocky....chcem sa s vami poradit....nejedna sa priamo o mna ale o moju blizku osobu a mna to strasne trapi a neviem ako jej pomozct. zili s manzelom 10 rokov podla mna velmi pekne manzelstvo , maju 2 krasne zdrave deti....No muz si nasiel v robote milenku do ktorej sa zamiloval a akoby mu preplo....zmena o 180 stupnov....Chce odist od rodiny zenu ponizuje a hovori jej ze jej zoberie deti , vychvaluje len milenku, ....hovori take veci ze sa mi ide rozum z toho zastavit .....dokonca ked zena kontaktovala milenku ona bola este na koni vobec sa nehanbila za to ze rozbila rodinu este sa k tomu stavia hrdinsky a je na seba pysna.....moja kamoska to nezvlada , nezvlada to ze po tolkych rokoch si ju nevazi ani ako matku svojich deti .....ja sama nechapem preco ked on urobil chybu este ju trapi psychicky....Chcela by som vediet ci ste si niektora tym presli a ako to zvladnut.....lebo ja sa snazim byt vzdy k dispoziici na pokecanie ale inak neviem urobit nic, alebo neviem co by som este mohla.....a chcela som len dopisat ze by sa mal muz uz odstahovat od zajtra do podnajmu lebo jasne ze milenka ho k sebe nechce , zatial lebo aj ona ma dve deti......tak

jozefba
15. máj 2014

@adri266
no a ty zrejme nemas kamaratku, ked musis furt rypat 🙂 ... pretoze akokolvek sa snazim najst jeden rozumny prispevok od teba na 4 stranach dozadu, nic okrem vyryvaciek do mojho nicku jozefba nenachadzam .. 😉

lady511
15. máj 2014

@adri266 uvidíme ked prispeje čo to bude za vtip 😉

lady511
15. máj 2014

@jozefba odhliadnuc od toho čo a ako reaguješ na ostatných,,myslím že tvoja "rada " aby mu odpustila a dala ešte jednu šancu nieje namieste,,aj ked chápem že to vnímaš ako muž takže je jasné že tvoja odpoved bude iná ako naša(ženská)...avšak ako mu má odpustit?(čitala som si 2x uvodný príspevok)...ked ju uráža a ponižuje?...len toto mi vysvetli?...ano..nevera sa da "odpustit" ..nie ZABUDNUT...dobre to ano...ale uražky?..ponižovanie?...ak si toto zažil ...tak vieš že len tak slova sa nedaju vymazat a nieked yvaic bolia ako skutky...a už len to čo je rpe niektorých banalita ale aj to ako jej chce zobrat deti??????,...vieš si predstavit ako to dokáže matku zaboliet?,???? URCITE VECI SA NEDAJU ODPUSTIT!!!!!!

maminuska
15. máj 2014

@jozefba ja ta beriem s rezervou od začiatku 🙂 . Moja inteligencia je dostatočne velká na to aby som si takuto kravinu nevymyslela a to ani s rezervou .

Ako kde sa podel ten milý trpezlivý muž ( žena ??? ) čo dookola nám trpezlivo vysvetluje jednu vec a lajkuje si sám sebe . Teraz teda neviem či si lajkuješ ty sám alebo teda ti lajkuje žena, alebo pod druhým nickom .
Nuž máš to chlape ( žena ?? ) komplikované teda , viest uvahu lajknem si , nelajknem si , lajkni mi manželka pls aleb mi lajkne manželka pod iným nickom.

Nejak znervoznievaš.

@adri266 s tým zabudol si si lajknut , tak to bolo za 100 bodov. 😀 😀 .

ushuaia
15. máj 2014

@maminuska ,@adri266,lady511 - to je riadny imbecil...neviem ci sa mam smiat ci ho lutovat

jozefba
15. máj 2014

@maminuska
nie neznervoznievam a ozaj tu mam manzelku registrovanu, ta aj prispieva a cita moje prispevky. Nechcem to moc rozpitvavat, ide o sukromnu zalezitost, ktoru nepotrebujem verejne riesit a ani manzelku zbytocne kompromitovat 🙂 Tolko k tomu a nemienim sa k tomu viackrat vracat

evkasus
15. máj 2014

@jozefba Zda sa ti, ze vyhravas a pritom prehravas...hm

jozefba
15. máj 2014

@ushuaia
len sa kludne smej a co ten navrh s ukrizovanim? neboj adri266 by urcite suhlasila 🙂

lady511
15. máj 2014

@ushuaia stále akosi tlačí na niake ukrižovanie že by masochista ???? 😖

ushuaia
15. máj 2014

@lady511 mozno ma pan nieco ,,skrizene v hlave,, ... 😒

lady511
15. máj 2014

@ushuaia 😀 😀

jozefba
15. máj 2014

@lady511 @ushuaia
hm, mat tak vase problemy a riesit nejakeho masochistu so skrizenou hlavou . To fakt nemate dnes vecer nic lepsie na praci? 🙂

lady511
15. máj 2014

@jozefba nikto tu nenapísal že máš skríženú hlavu 😀 ...treba CITAT 😉

jozefba
15. máj 2014

@lady511
ok, tak nieco skrizene v hlave 🙂 podstata je ale ta ista, ja riesim na nete popri tomto fore aj ine veci, ale vam sa dost cudujem, ze si neviete najst na vecer lepsi program .. 😀

zial uz musim koncit, takze majte sa tu fajn 😉

lady511
15. máj 2014

@jozefba no tak ked si to predstavíš v reále(niečo skrížene v hlave a doslova skrížena hlava) ..je to dost rozdiel 😕 ...ale jasnééé máme čo na robote toto je ale také spríjemnenie večera takéto "hlody"
pekný večer

ushuaia
15. máj 2014

@lady511 a bodka... 😀

lady511
15. máj 2014

@ushuaia koniec "hlodom" 😀

opica89
15. máj 2014

ked uz je zamilovany tak s tym asi tazko nieco spravis, srdcu nerozkazes.... keby ta podviedol s dakou raz tak je to ine ale ked sa clovek zamiluje to uz je problem. takže jednorazova fyzicka nevera je ovela lepsia v takomto pripade ako citova. aj keby ostali spolu vzdy budes mysliet na to, že by bol radsej s nou ako s tebou, že s tebou je to len z povinnosti ak mate deti..... mozno na to casom pride sam co mal a co stratil :/

ushuaia
15. máj 2014

@lady511 neboj sa zajtra sa zas nakopne...to si nenecha ujst... 😀

lady511
15. máj 2014

@opica89 no a ešte k tomu ked pojde/išiel do podnajmu..takže to jedine značí že ho ta žena nemiluje inak by ho hádam chcela pri sebe..noo stáva sa chlap sa zamiluje hodí cez palubu rodinu a ona ho ma "ako príležitostného milenca" škoda že niektorý su taký naivný 😒

opica89
15. máj 2014

@lady511 mozno len nechceli aby boli reci o nich, ale ked sa tak velmi lubia preco to skyrvat ked su schopní opustit rodinu... vies niektore zeny si omotaju chlapov ako by som to slusne povedala...hhmmmm cez postel no, ked sa chlapom postaví tak sa rozum zastaví

lady511
15. máj 2014

@opica89 neviem no..ale je to vrchol...toto ked žena odpustí...neodpustí koli sebe ALE KOLI DETOM..keby to bola laska aj z jej strany(zo strany milenky)..chcela by ho či s jedným dietatom alebo 5..je tu kopa mamičiek ktoré maju v profile(alebo o tom aj verejne píšu) že maju osvojene alebo sa staraju spoločne s partnerom aj o 4-5 detí a to su ženy s velkým Ž

izabelkas
15. máj 2014

Baby nebude on JOZEFBA zena? Co sa tu bavi? Je dost nezvycajne na muza aby mal 3 nicky a pisal na fore pre mamicky...

maminuska
15. máj 2014

@izabelkas trefa, ja už som to písala na začiatku . 🙂.

mima2222
15. máj 2014

No baby mne z toho vychádza ešte jedna možnosť.. 😅 👬

izabelkas
15. máj 2014

@maminuska No mne sa zda dost nezvycajne na muza taketo spravanie... A co by z toho mal si tu so zenami pisat... Este zaciatok tie prve spravy boli podla mna pisane v style muzskom, ale toto dalej sa mi nezda...

zuriva
16. máj 2014

@mima2222 aka?

adri266
16. máj 2014

@jozefba Jozef, ako by som Ti to tak polopate, aby si to pochopil.
Vsetko, co som napisala, bolo kvoli tomu, aby si sa po
1, priznal, ako cestny chlap, preco si manzelku podviedol,
2, priznal, kolko inych nevier bolo
3, aby si si uvedomil, ze tie nevery boli len Tvoja vina

Nuz. Ak som sa dotkla Tvojej citlivej dusicky, tak mi odpust. A tu je moja rada na to, aby ste svoj vztah s manzlkou obnovili.
Este dnes jej kup obrovsku kyticu ruzi, kde napises spravu ODPUST. Prides k nej, klaknes si na kolienko, a smutnymi ocami sa budes na nu divat. Potom jej povies, ako velmi Ta mrzi to, co si spravil, ze to je len Tvoja vina, a ze spravis vsetko preto, aby ste boli opat spolu stastni.
Sam od seba vas prihlasis na manzelsku terapiu a budes tam s nou poctivo chodit.
Podakujes jej za kazdu veceru, ktoru navari, za kazdu koselu, ktoru Ti ozehli. Rano jej zcasu na cas priprav ranajky do postele.
Pochval ju, ake ma vlasy, ze dnes pekne vyzera, a ze sa Ti velmi paci. Schyt ju do narucia a vystiskaj ju.
Na vikend jej kup wellness a Ty zatial, miesto kecania s nami, hroznymi zenskymi so syndromom PMS, uprac cely byt ci dom.
Vezmi deti do parku, do zoo, do cukrarne, sam od seba, a nechaj manzelku doma oddychnut si.

A HLAVNE SA PRESTAN LUTOVAT. ZMAZ SI VSETKY SVOJE 4 ZENSKE NICKY AJ TENTO, ZI SVOJ REALNY ZIVOT A BUD CHLAP.

adri266
16. máj 2014

@izabelkas on ma 5 nickov. Jozef a este tie 4 dalsie, ktorymi si hned na zaciatku lajkoval prispevky. Na konci pouzival len janku, ale je tam este alena a sisa tusim.
A ver mi, nie je to zena.

jozefba
16. máj 2014

@adri266
jasne, mam rovno 20 nickov a keby bolo menej povinnosti a viac casu, kludne by som si vytvoril aj dalsich 5 len aby som ta este viac nasral 🙂 , pretoze to ako sa ty miesas do mojho sukromia, tak to nema obdoby...dokopy nic o mne nevies, ale budes mi tu tlacit do hlavy ako mam zit. Vsak kludne navrhni adminovi nech premenuje tuto temu na "zivot a ine veci tykajuce sa jozefba", pretoze sa tu tusim na 7 stranach ani nic ine vdaka tebe neriesi. 🙂 alebo potom pis nieco k veci a k teme " manzel ma milenku do ktorej sa zamiloval"
aj napriek tomu, ze je moj nick anonymny, nemam zaujem pretriasat na verejnosti moje sukromie, kedze moja zena je tu registrovana, pise sem a cita moje prispevky. Snad to viackrat nebude nutne opakovat ..
ty a tebe podobne ale kludne pokracujte v kopani do mojho anonymneho nicku, mna to urazit nemoze. Urcite si to sem este pridem precitat, mozno sa zas dozviem o sebe nieco nove a aspon sa dobre zarehocem tak ako vcera. bye