Manžel má milenku, do ktorej sa zamiloval
Ahojke kocky....chcem sa s vami poradit....nejedna sa priamo o mna ale o moju blizku osobu a mna to strasne trapi a neviem ako jej pomozct. zili s manzelom 10 rokov podla mna velmi pekne manzelstvo , maju 2 krasne zdrave deti....No muz si nasiel v robote milenku do ktorej sa zamiloval a akoby mu preplo....zmena o 180 stupnov....Chce odist od rodiny zenu ponizuje a hovori jej ze jej zoberie deti , vychvaluje len milenku, ....hovori take veci ze sa mi ide rozum z toho zastavit .....dokonca ked zena kontaktovala milenku ona bola este na koni vobec sa nehanbila za to ze rozbila rodinu este sa k tomu stavia hrdinsky a je na seba pysna.....moja kamoska to nezvlada , nezvlada to ze po tolkych rokoch si ju nevazi ani ako matku svojich deti .....ja sama nechapem preco ked on urobil chybu este ju trapi psychicky....Chcela by som vediet ci ste si niektora tym presli a ako to zvladnut.....lebo ja sa snazim byt vzdy k dispoziici na pokecanie ale inak neviem urobit nic, alebo neviem co by som este mohla.....a chcela som len dopisat ze by sa mal muz uz odstahovat od zajtra do podnajmu lebo jasne ze milenka ho k sebe nechce , zatial lebo aj ona ma dve deti......tak
@adrioska Obrazky obcas vkladam, aby ulehcili pohled...na "zivotni amatery/zoufalce", kteri pridelavaji starosti... 😠
Nemyslim to zle.. 😉
Jednou zustane po utrpeni ve vzpominkach jen "obrazek"...ale hrisnikovi realne spinave svedomi 😉
p.s. Podle meho , kdyz trpet, tak poradne..aby nebyla sance "UZ zitra zapomenout" a nebylo snadne najit misto pro odpusteni ci navrat ... 😉
inak nechapem ako ta zena milenka moze byt taka bezcharakterna ma 30 rokov dve deti a ona sa vobec nehanbi za to co urobila, vobec nema vycitky, ja keby som bola na jej mieste tak sa hanbim jak pes ....toto nechapem este ona sa vyvysuje ze je nad koamoskynou urovnou a ze ked sa jej nepaci nech ona odide z bytu a take blludy
@andromedka7 tazko povedat, co tu zenu vedie k takymto vyrokom...., isto ma na prvom mieste poblaznenost a az potom zodpovednost, ked ma dve decka sama.....,nuz je to dost nezrele vyjadrovanie, ale stava sa to...... Nikto nemoze byt stastny na ukor rozbitia ineho vztahu, takze stavat stastie na cudzom nestasti sa fakt neda, len niektori si nedaju povedat a idu hlavou proti muru.., takze ich nehat treba narazit. Tu sa mozme fakt len pohorsovat a nic s tym nespravime
pekny hajzel....
Zenska bal kufre a zi svoj zivot s tvojimi krasnymi detmi!!! 😉
@andromedka7 tak ja naopak si myslim, ze zenska velmi dobre vie, co robi... Zabezpecuje si buducnost... Chladnokrvne ide za svojim....
@andromedka7
..no ja milenkam svym zpusobem rozumim... 😉
Kdyz se stane milenkou oklamana zena...je to skoro jako stat se "prostitutkou"...= Na pocatku muze byt pomsta k muzskemu pohlavi...pozdeji se dostavi Laska..
A nebo je to Laska jako z romanu, Laska na prvni pohled..o ktere i velci scenariste mohou jen "filmovat".. 😉
Ale zazit Lasku..jako z romanu...to je prani VSECH zen..a nekdy prijde tak necekane, ze neni cas si vsimnout, ze je zadana...
Nefunguje NIC..ani rozum..ani sexualni pudy...vznasis se..jsi v oblacich...letas...a nekdo cely zivot vdeci prave teto vzpomince, ktera ho v bolestech vzdy povznese a a zahreje.. a neprestane dekovat za ten Zazrak, ktery si vybral prave jeho 😉
Neni manzelka jako manzelka..neni milenka jako milenka.. 😉
jezissssss, viem ze ma isto polka z vas zje 😠
ale samozrejme okrem toho co vacsina z vas radi -ze by mu srdecne vyhodila veci pred dvere s okamzitou platnostou, tak by som mu dala aj obe deti, nech si ich pekne vezme! 😀
nie nasilne ved deti milujeme vsetci, ale nech si skusi co to je deturence pripravit do skoly,oprat im, ucit sa s nimi, venovat im volny cas 😵
henti hajzli dvaja by mali program asi taky ze: ziadny relax, ziadne romanticke sexualne noci plne kriku a vasne 😀 😀 😀 😀
drobci si aspon urobia tyzden-dva /maximalne tipujem -))/ vylet a podvadzana maminka nastupi na povinnu jazdu na masaz, kozmetiku, kadernika.
netreba sa obavat ze by jej ich nedal 😀 😀
@andromedka7 milenku nech vobec neriesi a nekomunikuje s nou ziadnym sposobom, to je pod jej uroven 😉 A ozaj milenka ma vlastny byt? Nechce sa nahodou nastahovat do jeho bytu? Ci uz z dovodu, ze byt nie je jej, nevladze nan splacat hypoteku, je nepreorbeny, jeho byt je krajsi, väcsi.... atd.
@cecil36 ja si myslim ze jej ide o peniaze....lebo on aj celkom dobre zaraba nadpriemer ......no a ona ci ma vlasny byt a aky to uz neviem ......
@andromedka7 polutuj, popocuvaj, postraz deti, podaj vreckovku, ponukni aj rameno na vyplakanie ALE v ziadnom pripade sa neangazuj, neries, nehodnot, nerad co ma zena robit, nenadavaj na toho muza pred jeho zenou, nehecuj ju nech ho vykopne...zivotna skusenost mi hovori ze do cudzich manzelstiev a vztahov clovek nevidi aj ked si mysli ze ano. Zvonku sa veci mozu zdat uplne ine ako naozaj su. A nie raz sa stalo ze prave osoba ktora chcela najviac pomahat sa ocitla na ciernej listine a ti dvaja co uz boli na rozvod si pekne hrkutaju dalej a vsetko zle boli "len reci neprajnych ludi"...
@tykat pravda uz som sa aj ja poucila v tomto
@andromedka7 to, že majú spolu dve krásne deti a nerozumejú si, nie je dôvodom, aby zostali spolu a možno aj ona má milenca, tak prečo by sa nenašla iná, čo mu občas tiež rada roztiahne a jej nevadí, že má deti s iným
Ahojte, všetky (ne)podvedené!
Je veľmi ťažké radiť niekomu v takej situácii. Sama ju prežívam. Normálne som rozumne uvažujúci človek, ale poviem Vám, že keď to príde, všetko je inak a človek je prekvapený sám sebou. Manžel mi naNový rok povedal, z ničoho nič, že má milenku už 5 rokov. Je tosamozrejme najlepšia, najúžasnejšia a najsexi žena akú stretol a keď sa objaví v miestnosti, tak všetci chlapi lezú po stene. Také je tam erotické dusno. Je síce od neho o rok staršia, mala už troch manželov, ale až pri ňom zistila, že on je jej osudová a životná láska. A on to cíti rovnako. A aby som toho nemala málo, prezradil mi, že sme vlastne po celý život(28 rokov) boli aspoň dve a boli vťahy dlhodobé aj krátkodobé.Myslela som si, že je koniec sveta. Po mesiaci sa vrátil, lebo život v dvojizbovom byte a bez detí(3) vraj nie je nič preňho. Ale aj ja mu vraj chýbam. Aj som mu to najprv uverila, ale potom vysvitlo, že sú naďalej spolu a že ma len hnusne zneužíva. Tentoraz som ja navrhla rozchod a dohodli sme sa, že v dome ostanem bývať aj s deťmi a on sem bude dochádzať na niekoľko dní v mesiaci. Keď som od neho žiadala, aby na Vianoce ostal s ňou, odmietol to. Vraj bez rodiny nebude a s ňou sa rozíde. A vraj rozišiel Popravede, neviem, kde je pravda a či ju chcem vedieť. O čom ma presvedčil? O tom že mu nemožno absolútne veriť. A čo chcem? Mať vnútorný pokoj, nájsť vyrovnanosť a žiť na inej koľaji. Doteraz som bola presvedčená, že za dobré vždy dostaneš dobré, učila som tomu aj svoje deti a presviedčala, že je to pravda. Dnes sa mi smejú. Aj keď mi známi hovoria, ako dobre vyzerám na svoj vek a že som pohodový človek, chvália, ako to dobre znášam, ja sa cítim inak. Nikto, kto to neprežil, nevie, o čom je reč. Opakujem: vážne si želám, aby mi bolo dobre, aby som dokázala žiť sama so sebou, aby ma nič nemrzelo. Ako na to?
@andromedka7 Pokiaľ sa otočil len o 180 st. tak je to dobré, nech len ide kam ho gule ťahajú, a keď sa dotočí to tých povestných 360 stu. a bude mať potrebu sa k žene vrátiť, tak potom nech ona rieši čo s ním ďalej. Teraz s ním totiž nepohne - On je totiž v štádiu točenia. Veď toto je tak otrepaný príbeh.
Ja mám taký istý problém....Manžel si našiel milenku v čase, keď som otehotnela, a pokračoval až do dňa zaľúbených :( Vtedy som ho odhalila.... A spustila sa lavína, ktorá zo sebou brala všetko ....bez ohľadu na to, čo po nej zostalo... :(
@6969eva dobre ti bude vtedy, keď uzatvoríš navždy tú kapitolu svojho života, do ktorej patril tvoj muž. Ak sa chce stretávať s deťmi, nech sa páči, ale chodiť na pár dní domov, to ani náhodou. Deti sú podľa toho, čo píšeš zrejme už dosť veľké, aby všetko pochopili a že svojím konaním tvoj manžel stratí rodinu, to si mal uvedomiť skôr. Nechápem ale jedno, to si fakt o milenkách nevedela, alebo len nechcela vedieť? Prepáč, že sa pýtam.
@andromedka7 ja som to zazila ,odisla som od mojho muza pre to iste ,cakala som druhe dieta ,bola som v 8.mesiaci,mala som 24 rokov , uvedomila som si,ze nemozem premarnit zivot s takymto clovekom,ale ten pokoj v dusi co nastal,ziadne hadky,ponizovanie a nespavost,nic,na chlapov som ani nemyslela,ved ,ktory by si zavesim zenu s dvoma detmi,stretla som ho ,5 rokov som bola sama,zila som len pre deti,mna naplnali,neviem si ani predtavit lepsieho partnera a otca pre moje deti,sme spolu 11 rokov,ver tomu,ze vsetko zle je na nieco dobre,keby som neodisla ,nestretla by som tohto uzastneho chlapa,pre moje deti je on otec a zboznuju ho
a este stretla som sa osobne s jeho milenkou,povedala som jej,to co spravil mne spravi aj tebei,ze ak ho chce nech si ho berie,chlapi,ktory maju takyto apetit na ine zeny sa nemenia,este so je povedala,ze nech si je vedoma,ze je otec dvoch deti a ze nebudem branit aby k nim chodili,tak sa starala o dve deti,ja vsetko riesim s chladnou hlavou,nakoniec sme my dve kamaratky a pre moje deti bola druha mama,ona sa za neho vidala mali dceru,podvadzal ju na kazdom rohu,az napokon nabuchal susedu a aj ona sa s nim rozviedla,tak maju moje deti dvoch surodencov,moj ex je nakoniec ostal sam a uziva si zivot ako sa patri ,ako mladik
teraz sa mozem len podakovat jeho milenke a ona sa moze podakovat tej dalsej,obe mame skvely zivot a dobrych partnerov 😀
@andrylm wau 🙂 tak tu presne plati pravidlo ze kazdemu sa raz vsetko vrati.
@pslahorova urcite len, nie hned ,ak mozem poradit ,treba len pozitivne mysliet,myslim to vazne,to je ako bumerang ,to pride,ja som stale snivala o tom ake by to bolo ,zit s normalnym partnerom,a ako strasne po tom tuzim,pre mna to bola nedina priorita,aj ked penazi bolo malo,po tom som nesnivala, mat ich viac,teraz uz 7 rokov tuzim po tom ,mat s nim dieta,nejde to,ale aj to pride ,verim tomu,ved tento uzastny chalp si to naozaj zasluzi,tri krat som potratila v 6 mesiaci ,ale nevzdavam to,ja mam dve deti ,ale aspon jedno spolocne
@pslahorova a este ,ano vratilo sa to mojmu ex ,je sam,teraz mu to mozno vyhovuje,ale bude sam aj na stare kolena ako sa hovori

V dvoch veciach mam jasno....
1. dala by som manzelovi sancu, keby ma podviedol (jednorazovka) Stat sa to moze aj mne, aj ked pravdepodobnost je miziva, lebo cas, pracovne vytazenie, svedomie a sposob zivota mi to akosi nedovoluje.....prote to by muselo byt nieco neskutocne vynimocne, ze by som ja podviedla mojho manzela, ale nebudem novorit NIKDY.
2. nedala by som v zivote svojmu muzovi sancu, ak by mi medzi 4-mi ocami povedal, ze ma milenku a ze ju miluje a planuje s nou zivot...... co sa da na tomto odpustit?