icon

Manžel má milenku, do ktorej sa zamiloval

andromedka7
30. apr 2013

Ahojke kocky....chcem sa s vami poradit....nejedna sa priamo o mna ale o moju blizku osobu a mna to strasne trapi a neviem ako jej pomozct. zili s manzelom 10 rokov podla mna velmi pekne manzelstvo , maju 2 krasne zdrave deti....No muz si nasiel v robote milenku do ktorej sa zamiloval a akoby mu preplo....zmena o 180 stupnov....Chce odist od rodiny zenu ponizuje a hovori jej ze jej zoberie deti , vychvaluje len milenku, ....hovori take veci ze sa mi ide rozum z toho zastavit .....dokonca ked zena kontaktovala milenku ona bola este na koni vobec sa nehanbila za to ze rozbila rodinu este sa k tomu stavia hrdinsky a je na seba pysna.....moja kamoska to nezvlada , nezvlada to ze po tolkych rokoch si ju nevazi ani ako matku svojich deti .....ja sama nechapem preco ked on urobil chybu este ju trapi psychicky....Chcela by som vediet ci ste si niektora tym presli a ako to zvladnut.....lebo ja sa snazim byt vzdy k dispoziici na pokecanie ale inak neviem urobit nic, alebo neviem co by som este mohla.....a chcela som len dopisat ze by sa mal muz uz odstahovat od zajtra do podnajmu lebo jasne ze milenka ho k sebe nechce , zatial lebo aj ona ma dve deti......tak

pslahorova
25. mar 2014

@andrylm mozno to vyznie zle , ale .. asi to jednoducho malo tak byt. Veci sa deju z nejakeho dovodu...

crystal333
25. mar 2014

teraz mi prebehlo hlavou myslienka,ze milenka -2deti + hlavny akter tohto pribehu-2deti v jednom byte v podnajme,ze skvela buducnost😀 Ja by som ho nechala v tej naivite zit, ved vieme vsetci asi ako to dopadne 😎

pslahorova
25. mar 2014

tazko poradim, ked som sa nikdy v takejto situacii neocitla, ale dufam ze to dobre dopadne, lebo to nevyzera dobre ako citam ze na nu utocia, ale ako tu bolo spomenute, zaujimala by ma reakcia tej milenky na starostlivost o 4 deti naraz ked si ho tak velmi chce nechat,ale ked ho nechce k sebe domov asi ma na to dolezity dovod, ona to nezvladne, niesu to jej deti a decka ju budu neznasat, moj osobny nazor: nech si len ide, verte tomu ze sa velmi velmi popali a bude sa chciet vratit, nebude to hned ale ide to tym smerom.... kazdopadne sancu by som mu uz nikdy nedala. Smutne je ze si ten debil neuvedomuje ako ublizuje vlastnym detom, budu ho nenavidiet.

andrylm
25. mar 2014

@pslahorova PRESNE ,vsetko je tak ako ma byt,aj ja si to myslim,mne vale ludi hovori,ako je to mozne ,nic ta nezlomi, asi je to pravda , poplacem si ,potrapim sa,chvilu a vsetko zahodim za hlavu a idem dalej,jednoducho ma to prejde ,chvilu som mala aj vycitky ci je to spravne,ale asi ano

pslahorova
25. mar 2014

@andrylm si silny clovek, dokazala si to svojim rozhodnutim, viem ze to muselo byt velmi tazke a nic ine Ti nezostavalo, ale zvladla si to, dokazala si sama sebe ze si statocna a silna osoba. Kazdy si poplace , ulavi sa nam a ideme dalej ( teda ten kto ma pevnu volu a chce sa mat lepsie). Obdivujem Ta ze si to zvladla aj ke to bolo tazke a som rada ze si teraz stastna🙂 Ver mi malo zien je takych ako Ty..... mne sa podarilo len raz v zivote vytrhnut spod pazurov manipulatora, a tym bol moj expartner... zial kiez by som to dokazala aj s mojim otcom, povedat mu co si myslim.

andrylm
25. mar 2014

@pslahorova preco,nemozes povedat,ja som starsia generacia,mna tiez rodicia vychovavali k ucte k strasim a ze maju pravdu,ja som mala tiez zle obdobie s mojou mamou,ked som jej zacala hovorit co jej nepasovalo,teraz mame najlepsi vztah ,naucila som ju to ,je pre mna kamaratkou ,vsetko jej poviem ,a nie len ja ale aj moj syn,ona az dakedy oci otvara,co vsetko jej povie,ona omladla ,mozem povedet ,ze je mladsia nazormi ako ked mala 40 a to ma teraz 66 rokov
aspon to skus,chvilu mu bude usami krutit,ale to prejde a nauci sa pocuvat aj to ,co si ty myslis

pslahorova
25. mar 2014

@andrylm lebo si neprizna chybu. A mama tiez, ked som mala 15 povedala som jej narovinu co si myslim, iba sklopila zrak...tu je to uz na mrtvom bode, ja uz len cakam kedy postavime .

andrylm
25. mar 2014

@pslahorova ja by som sa nevzdavala,vzdy je nejaky sposob ,ono zalezi aj ci ta dokazu aspon vypocut,nemusia suhlasit,ale musia aspon vypocut,len treba byt trpezlivy,ja som si s mojou mamou dlho nerozumela,az sa to jedneho dna zmenilo po dlhom case,najprv ani nepocuvala,skakala mi do reci,hadky,neskor ,bola ticho a vypocula ma aspon,ale aj tak boli hadky a sa so mnou nebavila,ale aspon vypocula,az raz sme prisli na to ake sme rovnake a ako si rozumieme,mozem povedat co by som dakedy nepovedala,mam najlepsou maminku na svete

andrylm
25. mar 2014

@pslahorova a este tvoj nazor ked si mala 15 sa urcite zmenil,uz nemas 15

zuzana2342
23. apr 2014

:(chlapi su strašne svine,čím viac odpuštaš tym viac si dovolí ti ublížit...ja som vam písala po vianočnych sviatkoch,ked som našla darček,ktorý nebol pre mna a tým sa to začalo, po 10 r som zistila že žijem v zlom sne! podvadzal ma dva roky,no zo začiatku to bolo na inzerat a robil to za prachy,tá štetka si od neho napožičiaval neuveritelne vysoku sumu a ten pako sa časom do nej buchol a platil jej prachy tolko kolko chcela, dokonca mu tak vymyla mozog že jej kupil byt a ona v nom mala byvat ako najomníčka no samozrejme nájomne by si chudera odrábala sexom,nenávidím ženy ktoré si zapredávaju svoje telo ,a bez zábran ničia rodiny,ja som sa naozaj snažila byt pre manžela tou najlepšou a najužasnejšou ženou aby bol spokojny a štastny,nie som vobec škrata,staram sa o seba cvičím,pekne sa obliekam,nechcem sa chválit len ide o to že to celé nedokážem pochopit že prečo potreboval dalši ked je vraj spokjny so mnou že z inou ženo žit nechce len potrebje občas zmenu,to už čo za blbe zmyšlanie ma dospely 40 tnik...mimochodom ked sme boli psychologičky že chcel napravit naš vztah že sa chce polepšit lebo mu na nas záleži čo vobec na nom nepoznat,tak tá psychologička povedala neskutočnu vetu,že ma vraj práve preto podviedol ,lebo bol so mnou až príliš štastny...to je v pič..
snažila som sa to odpustit aspon navonok vnutri som trpela,plakala,modlila sa,nespavala,pila fajčila dopovala sa tabletkami,týrala som sama seba išla som sa zblaznit vlastne stale to trvá, trikrat som sa pokusila o samovraždu,no v poslednej chvili som si uvedomila že mam synčeka 6r ktory ma potrebuje a práve na nom by malo najviac záležat a nie na nejakom kreténovy ktory mi dokaže jedine ubližovat,ale je to velmi tažke žit s takou bolestou ked vas niekto len využiva je s vami a vy vlastne ani netušíte že prečo?ked som sem na vianoce písala čakala som na vaše rady a skusonosti že čo dalej lebo sama som nevedela...každy večer som čítala rovnaku vetu,,nezmení sa ,,potom som aj reagovala na to že tu sa fakt nikto nenájde kto by povedal ,,skus to možno sa zmení,,ešte som zabudla že ten pako ked sa s nou mal raz rozíst tak si pre istotu rychlo narazil ešte dalši aby mu nahodou nebolo smutno
Po 4 mesiacoch na velku noc som ho pristihla ako jej telefonuje a dohaduje sa s nou o dalšom stretnutí,situacia s pokojnymi a veselymi sviatkami sa znovu zopakovala:(,mna chcel po tom všetkom znovu oklamat,boli sme dohodnutí že mu odpustím no nebude v tom pokračovat,mna oblbuje tym ,že má tam nemalo penazí ktoré chce spet a ked ich nesplácala dohodou na učet,tak mu nenapadlo nič lepšie než obnovit vztah,hoci si na seba zanadavali ani jednemu to nevadí znovu sa sol vychrapat,nechápem kde to žijeme,vážim si slova ktore povie že chce s nami byt,ale ma velmi mrzí že sa nevie zmenit,a ja nemožem takto žit to sa nedá :( take navrhy ako aby som mu vraj dopriala aspon raz za mesiac milenku aby si za nou vraj mohol odbehnut ma zabíjaju,že vraj ak mu to dovolím,bude ma cely mesiac na rukach nosit, povedala som mu že na rukach ma mal nosit za to že som mu toto všetko odpustila no namiesto toho ma znovu oklamal a velmi ponížil,už som na tom tak že sa hanbím sama pred sebou,a najhoršie je že ma strašne ničí psychicky,tym že sa o nej vyjadruje len v dobrom ako by to bolo najužasnejšia žena vobec mu nevadi že je to suka za prachy ktora by mu mohla byt dokonca dcerou a už ma aj dieta,no je uplne zslepeny,koli takej može príst o rodinu....ktoru si prakticky vobec nezasluži

romanovic
23. apr 2014

@zuzana2342 okamzite ku psychologicke!! Na individualnu terapiu, nie parovu!!!! Ak chces prezit, hned zajtra sa objednaj! Kvoli sebe a svojmu dietatu...

lyzzy
23. apr 2014

@zuzana2342 ....no vidis....zenusky mali na vianoce pravdu.....preco si este s nim?

mirka414
23. apr 2014

@zuzana2342 neviem či by po tomto všetkom mal ešte vtáka na tom istom mieste ako ked sa narodil :/....

moonlight1210
23. apr 2014

@zuzana2342 psychologicka ma pravdu: je az prilis statsny. Preto nevie co chce, nevie co so sebou, je mu prilis dobre Tak sa chodi na lad smykat. Navyse, ked sa to cele prevalilo, nic zvlastne sa nestalo. Boli hnevy, odprosovacky, troska strachu, ze pride na psa mraz, nejake tie terapie, ale ty odpustas, si stale s nim, neodchadzas, nic strasne nehrozi.
Iba ty si nicis krasu, psychiku, zdravy rozum cigaretami, alkoholom, tabletkami.
Co zle sa mu deje? Nic. Stale je mu dobre.
Tak si dopriava svoju davku adrenalinu.

Preco si s nim? Milujes ho? Alebo z nutnosti ze nemas kam ist a za co?

sirinka
23. apr 2014

@zuzana2342 chcelo by to obratit pozicie... Ty si okrem psychologicky chod vypocut dobreho pravnika a kedze je chlapec taky rozsafny, zabezpec si byvanie, auto a alimenty a jeho posliku krasavici, nech si ho uzije komplet celeho... Teba uz nemusi zaujimat, co on chce, ci chce teba, ci milenku, alebo co vlastne.

luvika
23. apr 2014

@andromedka7 necitala som ine odpovede, a mozno ma tu mnohe zeny "prizabijete", ale...nie je vsetko len cierne a biele. Je mi sice na jednej strane tvojej kamaratky luto, ale na strane druhej asi nebolo v manzelstve vsetko v poriadku, ak to doslo do stadia, ze si nasiel inu. Ak sa dvaja ludia rovnako snazia a staraju sa o spolocny zivot, vztah, tak nehorzi, aby im do toho vstupil niekto treti. My zeny hned nadavame na muza, lebo ON si niekoho nasiel, ale mozno mu ta jeho zena nebola oporou, aku potreboval, mozno im to neklapalo v mnohych inych veciach. A uprimne, ak sa daju problemy v manzelstve riesit, nech sa riesia a som za, aby sa manzelstvo zachranilo. Ale ak raz sa jeden z nich sklame v tom druhom, alebo sa stane cokolvek, co zlomi cloveka vnutri a nevie jednoducho uz s tym druhym ist dalej, bohuzial...a take veci sa stavaju. Zivot je len jeden a ostat teraz uz navzdy priputany k nej, ak ju uz jednoducho z nejakeho dovodu nemiluje a trapit tak seba, ju a aj deti tym, ze ostane v nestastnom manzelstve, aka je to vyhra? ja do ich vztahu nevidim, nepoznam ju ani jeho, a moze tam byt dovod akykolvek, preco uz manzelstvo nefunguje. To, ze si nasiel milenku je skor uz len dosledok niecoho. A uprimne, aj ked si kamaratka tej manzelky, tak do toho nevidis skutocne, pretoze vies len to, co ti povie ona a keby on hovoril svojmu kamaratovi o tom, preco sa to stalo, tak by bola jeho verzia na mile vzdialena od tej jej. Ludia si tazko priznavaju svoj podiel viny, ak sa cosi pokazi. A tak, ako ona vidi vinu v nom, on mozno vidi vinu v nej, a v podstate su na vine zrejme obaja, lebo na vztah aj na hadky vzdy treba dvoch. A ano, nie je spravne, ze ma milenku este pocas trvajuceho manzelstva, ale ak ma v tom jasno a je rozhodnuty, ze odchadza a tu druhu zenu miluje, tak ma nadej na novy mozno stastnejsi zivot. A toho sa clovek len tazko vzdava. Poznam mnohe pary, ktore su spolu a maju za sebou prvy rozvod a v druhom manzelstve nasli to, co v zivote hladali a su stastni. takze si nemyslim, ze su na mieste poznamky typu "jemu sa to vrati, olutuje"...mozno ano, mozno to raz pochopi, co vo svojej zene mal, ale mozno nie...to nevie nik dopredu, ani on, ale teraz asi kona jednoducho tak, ako mu srdce kaze. Neda sa vela toho tvojej kamaratke poradit. Snad len bud pri nej, bud jej oporou v tazkych chvilach a hlavne nech mysli na to, ze zivot pre odchod jedneho muza nekonci, ma dve deti, ma pre koho zit a byt stastna. Muzi boli, su aj budu, ale jej deti su niecim, co stoji za viac, za vsetko. Vela sil prajem.

tilda
24. apr 2014

@luvika ahoj,to je pravda co pises,ale da sa to urobit aj inym sposobom. Nikto samozrejme nemoze muza nutit,aby ostaval vo vztahu,no z ucty k zene a svojim detom by bolo fer najprv manzelstvo ukoncit a potom niekoho hladat. Nie paralelne vlastne vodit za nos dve zenske,lebo verim tomu ze ak by sa mu milenka prejedla,vratil by sa k zene. Nechutny je ten sposob,nie to ze sa ludia rozidu....a ved to si aj napisala ;)...mne je z takych slabochov nanic!

luvika
24. apr 2014

@tilda suhlasim, je to moralnejsie...ale tak stavaju sa aj horsie veci vo svete. Ja som len chcela poukazat na to, ze netreba hned len na toho muza utocit, lebo nevieme ako to v skutocnosti je. Mne to prislo ako krdel zien, a hura podme nadavat na muza a pritom keby to mozno urobila ona a dala by dodatok, ze on bol taky a hentaky, tak som si nasla milenca, tak by jej este aj pritakavali, ze ved mala pravo na to najst si milenca, lebo muz bol zly 😀 trosku pritiahnute za vlasy, netreba brat doslovne. Ale v podstate je to tak. Vzdy treba hladiet na obe strany.

adri266
24. apr 2014

@zuzana2342 Zuzanka, ak nedokazes zit s vedomim, ze muz ma obcasne milenky, tak ten vztah ukonci, lebo skoncis ako troska. Pises, ze mas 6rocneho syna, myslis, ze on netrpi, ked Ta takto vidi?
Ako pisu kocky, chod za pravnikom, s manzelom sa pekne krasne dohodni na kralovskych alimentoch a zi si svoj zivot stastne bez takeho sraca, s prepacenim. Lebo pustat ho za stetkami??? To je akoze zdravy??? ESte si aj pyta Tvoje pozehnanie. Az sa mi zaludok kruti...
Vykasli sa na neho, dobre Ti zeny radili, ze taky clovek sa nezmeni. Su ludia, ktori pochybia, ale vedia, ze to bol omyl a zmenia sa. On nie je taky. Najdi si niekoho, kto bude opatovat Tvoju lasku, kto si ju zasluzi. VEr mi, su taki chlapi. Drzim Ti prsty.

zuzana2342
24. apr 2014

:(
@adri266 viem že máš pravdu,ale ja som strašne blbá stále čakam že sa zmení tvrdí že to chce skusit,chcela by som mu všetko odpustit ,no bojím sa že všetka moja snaha bude znovu márna,dnes mi nebolo všetko jedno ked som v meste odpadla,ked ma pebrali myslela som si že som po infarkte,strašne som sa zlakla......velmi sa bojím buducnosti aj ked viem že by som si bez neho poradila,a viem že by som sa trapila menej než takto,no bude to už život bez človeka s ktorym som chcela zostarnut a milovat ho do posledneho dychu,prežit s nim svoj život,spomienky ma už teraz zabíjaju,velmi som ho mala rada,viem že teraz to už nie je také silné lebo to vo mne zabil,no viem že by to mohol napravit,ale žial najhoršie zo všetkeho je to že takyto ludia sa asi nedokažu zmenit aj ked to chcu....stále uvažujem nad životom bez neho,radšej sama bez chlapa ako s chlapom ktory ta namiesto lasky a obdivu tahá na dno,priam do pekla,uvedomujem si že je to naozaj velmi zlé ,nie je to jednoduché sa rozhodnut a skončit so všetkym čo bolo,ale nie jednoduche ani viest takyto životčo určite viem že nechcem...hm vraj som liberalna,že vraj je to len o tom ako sa na to pozeram ,,že toto bežne robia už dnes chlapi...takymito somarinami ma chce nakrmit......,

adri266
24. apr 2014

@zuzana2342 vsetko, co Ti vravi, su bezne sracky s prepacenim, ktorymi chcu nevernici svoje ciny ospravedlnit.
1, vsetci to robia
2, mame krizu
3, nic to neznamena
A x dalsich somarin.
Ber to tak, ze akokolvek sa rozhodnes, davas tak aj priklad svojmu synovi ze bud je to ok, mat milenky, alebo to ok nie je.
A spytala by som sa jeho, ci je aj on taky liberalny, t.j. ci bude aj on Tebe akceptovat milencov, a co povie, ked mu jedneho dna povies, ze si si nasla niekoho s dlhsim, pripadne niekoho, kto je v posteli lepsi 😝

Viem, ze ste uz boli u psychologa. Skuste skocit aj k sexuologovi, mozno ma nejaku uchylku, pripadne je zavisly od sexu s neznamymi.
A tie zdravotne problemy mas urcite od neho, zo stresu.

macamac
24. apr 2014

@zuzana2342 😒
ty si v zlom psychickom stave, čo je v takejto ponižujúcej a ťažkej situácii asi normálne
v prvom rade sa potrebuješ psychicky dať do poriadku
nič nepôjde rýchlo a bezbolestne
keď sa stabilizuješ, môžeš uvažovať, čo ďalej, samozrejme - bez neho
nechápem, ako by ma ešte mohol muž viac ponížiť a udupať, ako návrhom, či mu doprajem aspoň raz mesačne milenku 😖
skús mu odpovedať, že len v tom prípade, ak by si ty mohla tých zvyšných 30 dní tráviť tiež s nejakým milencom
či by sa tomu potešil? ak áno, potom odchod hneď a dávať sa dokopy mimo neho 😝

karin1811
24. apr 2014

@zuzana2342 musím ti pritakať na to, čo si sama napísala, že si blbá. Keď sa dívam na to, ako si tu sama protirečíš, tie tvoje "vyhodnotenia" ktoré vedú i tak k jednému záveru. TY chceš, aby s tým prestal, ale nie on. Sama seba si nevážiš a od neho to čakáš? Ukázal ti ako hlboko si ťa váži... Tu nejde o úlet, jemu to proste "zachutilo" a ty si mu nedala svojou reakciou nič moc najavo. Ublížil ti,ok.. A vedome ti ubližuje ďalej... No a ty to vedome ďalej znášaš a toleruješ. Koľkokrát ti to má dať ešte najavo? S týmto postojom moc toho nevyriešiš... A inak druhú šancu si mu dala... Ukazál ti,ako si to váži a ako chce žiť s tebou, a to aj pri tretej, štvrtej atď. šanci.
Veľa šťastia!

jozefba
24. apr 2014

zuzana2342
Nas chlapov obcas zblbnu mlade baby, vzdy ale vieme, kde je nase miesto. Mozno to s tou milenkou raz za mesiac tvoj manzel nemyslel doslova a v podstate len sondoval, ze co ty na to. Ver mi , islo len o docasne poblaznenie a nevymenil by ta za nic na svete. On si uvedomuje to, ze ho milujes a vie aj to, ze ta mlada milenka mu to co ty nikdy neda. Zivot nie je len o sexe , on to urcite vie a aj preto chce byt nadalej s tebou po tom, co sa to prevalilo. Ak mu aj napriek vsetkemu este das sancu, bude to ok. Ver mi, mam podobnu skusenost, len z opacnej strany.. 🙂

romanovic
24. apr 2014

@jozefba Jasne, len ju chlachol! V podstate je vsetko v poriadku. Netreba to skrabat a bude to dobre, vsak?! 😠 😠

jozefba
24. apr 2014

romanovic
presne tak, nikto z nas do toho nevidi a tak netreba kvoli jednemu poblazneniu radit rozbijat dlhorocny vztah. Som presvedceny o tom, ze keby zuzana svojmu manzelovi dala suhlas k tej jednorazovej nevere, zaroven dodala nieco v zmysle, ze ju to velmi rani a bude potom este viac nestastna, nespravil by to ..

vvrka
24. apr 2014

@luvika prosim ta, nekecaj. Lahko sa ti pise, ako treba hladat vinu na oboch stranach, ako su za manzelovu neveru vlastne zodpovedni aj on aj jeho manzelka blablabla... Ale dobre rano, zobudme sa, zijeme realne zivoty. Neprajem ti, aby sa ti stalo nieco podobne, no keby si sa v takejto situacii ocitla, asi by si toho muza tak velmi neobranovala, ze? 🙂 Niekedy je snaha o "objektivitu" ozaj nasilu.

maznacik007
24. apr 2014

@zuzana2342 ocuvaj moja ... si jedna schopna sikovna a dobra zena a matka .... tak zdvihni prdel a zacni mysliet na seba a najma na syna ... najdi si psychologicku a pravnika ... zacni ty sama s terapiou aby si sa dala dokopy pravnik nech ti pomoze so zabezpecenim majetku a rozvodom ...
a ver mi moja ze ty si este najdes ineho co ta bude na rukach nosit ... a lubit aj tvojho syna ...

hentaky co raz do jednej raz do druhej dava naco ti je ... aby ta nakazil? a vkuse takto ponizoval ... co si odnesie tvoj syn z takehoto vztahu ... ty mas pravo na normalny partnersky zivot a on ma pravo na spokojnu matku a nie trosku co si chce vziat zivot ... a to z teba robi tvoj muz ...

luvika
24. apr 2014

@vvrka neuveris, ale pisem praveze zo skusenosti, ktoru som na vlastne oci videla a bola presne taka, ako som ju napisala vyssie. Nie u seba, ale u velmi blizkej osoby. Takze to, co ty povazujes za bla bla bla bolo realne a kazdy si stoji za tym, kto mu je blizsi. Ja netvrdim, ze to tak zakonite MUSI byt aj v tomto pripade, ale to neznamena, ze NEMOZE. A dakujem, ze mi neprajes, to je od teba mile, ani ja nikomu. No ver, ze ak by sa mi to stalo, hladala by som chybu nie len v nom, ale aj v sebe, lebo som natolko zodpovedna aj voci sebe, ze by som chcela minimalne vediet, kde som urobila chybu a aby som sa jej mohla do buducna vyvarovat 😉 a nie len kydat na neho, a ja som sväta.

kveta
24. apr 2014

@andromedka7 Zazila som. Absolvovala som s nim tri rozhovory. Prvy kde mi oznamil ze miluje inu a asi ma opusti. Druhy ze chcem aby sa odstahoval. Treti o tri mesiace neskor, aby mi povedal /po vytriezveni/ preco skoncilo nase manzelstvo, aby som to pochopila. Vsetky rozhovory navyse su zbytocne ublizovanie si takze som ich zastavovala hned ako zacinali. Najlepsia rada od terapeuta, co som dostala, bola, ze clovek sa dostane tym rychlejsie z rozvodu cim menej sa s partnerom hada lebo nedochadza k zbytocnemu zranovaniu.

Rada Tvojej priatelke: nechat ho ist, nepodavat sama o rozvod. Podla povahy tej milenky je jasne ze s nou dlho nevydrzi. ;)