Manžel má milenku, do ktorej sa zamiloval
Ahojke kocky....chcem sa s vami poradit....nejedna sa priamo o mna ale o moju blizku osobu a mna to strasne trapi a neviem ako jej pomozct. zili s manzelom 10 rokov podla mna velmi pekne manzelstvo , maju 2 krasne zdrave deti....No muz si nasiel v robote milenku do ktorej sa zamiloval a akoby mu preplo....zmena o 180 stupnov....Chce odist od rodiny zenu ponizuje a hovori jej ze jej zoberie deti , vychvaluje len milenku, ....hovori take veci ze sa mi ide rozum z toho zastavit .....dokonca ked zena kontaktovala milenku ona bola este na koni vobec sa nehanbila za to ze rozbila rodinu este sa k tomu stavia hrdinsky a je na seba pysna.....moja kamoska to nezvlada , nezvlada to ze po tolkych rokoch si ju nevazi ani ako matku svojich deti .....ja sama nechapem preco ked on urobil chybu este ju trapi psychicky....Chcela by som vediet ci ste si niektora tym presli a ako to zvladnut.....lebo ja sa snazim byt vzdy k dispoziici na pokecanie ale inak neviem urobit nic, alebo neviem co by som este mohla.....a chcela som len dopisat ze by sa mal muz uz odstahovat od zajtra do podnajmu lebo jasne ze milenka ho k sebe nechce , zatial lebo aj ona ma dve deti......tak
Taky lievik este nevymysleli 😅
@sissmiss
heh preco myslis, ze by som ju potreboval zatahovat do debaty? :D Povodne som len reagoval na prispevok od 6969eva. To ze adri266 sa toho chytila a nemoze spavat kvoli mojmu sukromiu uz moj problem nie je 🙂
mimochodom evidentne nerozumies pisanemu textu, ked sa ti nieco nezda na vete "mam rad zivot a snazim sa z neho s minimalnym usilim vytazit to co sa da" Ked sa chces dnes v ktorejkolvek oblasti presadit a mat uspech, je to absolutne v norme, alebo chces povedat, ze je pre teba vyhodnejsie makat od nevidim do nevidim za minimalnu mzdu? btw. kludne napis ak este niecomu z mojich prispevkov nerozumies, rad si to precitam .. 🙂
@jozefba " Podla mna je kazdy chlap od narodenia vedeny k tomu, aby bol dominantny, sebavedomy, uspesny, dokazal sa presadit, mal rad zivot a vzal si z neho vsetko co chce. "
čuduj sa svete, ja svojho syna teda nevychovávam v takto chorej predstave 😝
určite ho nevediem k dominancii - to buď v sebe máš, alebo nie, nedá sa k tomu vychovať ani vypracovať
a určite mu nevtĺkam do hlavy choré presvedčenie, že si má brať od života všetko, čo chce 😝
to znamená - ak by chcel sexovať s kamošovou ženou, má ísť za tým? bez ohľadu na všetkých okolo?
ak by chcel zastreliť niekoho, kto mu ublížil alebo mu ide na nervy, tak je to ok?
ak by chcel uniesť lietadlo?......
trošku to máš pomýlené a vychovával ťa niekto kapánek nakrivo
od života brať.....a netreba nič dať?
ty si iné psycho 😅
@jozefba moje predstavy sú moja vec, to je fakt 😉
a nebolo to prekrúcanie, ale iný pohľad na vec, vieš? 😉
lebo ak by to tu čítal nejaký formujúci sa teenager, tak by si to mohol vysvetliť všelijako 😉
a inak, ja si myslím, že ty si zakomplexovaný týpek 😀
lebo prototyp dnešného úspešného muža ja vidím v tom, že niečo dosiahol a medzi to patrí aj jeho rodina, na ktorú je hrdý a nikdy by jej neublížil svojim sebectvom, chtíčom a jedením "nového ovocia", čo by považoval ešte aj za nejakú prestíž 😅 to nie je nič iné, len zdvíhanie si pošliapaného ega 😉
ale tak, zas plytším povahám stačí k naplneniu a sebavedomiu robiť si čiarky na pažbe 😀
samozrejme, to je len môj názor - nemusíš mi to pripomínať 😀 😀 😉
@jozefba napíšem ti na rovinu.......takého chrapúna ako si ty mám doma......tvojej manželke do hlavy nevidím......do mojej zas nevidí moj manžel..............momentálne som na materskej,finančne závislá.......ale príde čas,že nebudem a potom mojho kopnem tak do riti,že neviem kde ho to zastaví........len sa v duchu usmievam,v akej ilúzii ten moj zatial žije.......a jak sa mu scvrknú gule,ked príde o rodinu......
@lovela1
z toho, co si napisala mi nie je celkom jasne, ci sa chvalis, alebo lutujes, ak mu ale na rovinu nedokazes do oci povedat, ze si s nim len kvoli prachom, nie si o nic lepsia ako on. Neuraz sa, ale to co momentalne riesis je len obycajne pokrytectvo. Ja pred zenou nemam co skryvat a nemam problem jej dat precitat vsetko co tu pisem .. ty by si to iste o svojom prispevku urcite povedat nemohla .. 🙂
@jozefba "ze si s nim len kvoli prachom" , no jasne že je s ním len kvôli prachom , ked je na materskej a stará sa aj o jeho dieta . To si nejak opomenul. 🙂 .
Ale ten čas pominie a ona sa zamestná , takže už nebude s ním kvôli prachom ale preto že s ním nebude chciet byt.
Normálne a jednoduché , čo je na tom pokrytecké ? Len hľadí na svoje deti , aby ich nevystavila núdzi . A to čo urobí , budí vo mne voči nej rešpekt. Nie každá žena má na to " gule ". 🙂
@lovela1
@jozefba Ak muz pocka, kym je zena na nom zavisla na materskej, priputa ju k sebe dietatom a az potom oznami, ze chce otvoreny vztah a vedie bokovkovy zivot napriek nesuhlasu manzelky, je to svinstvo najhrubsieho zrna. A az Ty budes rok zit len z materskej a zivit z toho seba aj novorodenca, tak sem prid robit prednasky o pokrytectve. Stavim sa, ze Ty by si z toho nevyzil ani mesiac.
@maminuska @kveta
ja len poukazujem na feministicky extremizmus, akym tu odsudzujete vsetko, co sa chlapov tyka. Trochu sa na to pozrite aj z druhej strany, nie len z tej vasej. Kym ste vy doma s malym na materskej, ten vas chlap zatial zaraba a stara sa o to, aby ste s malym mali z coho zit. To si v prvom rade treba uvedomit a nie pisat kraviny po forach na jeho adresu. Vsak lovela1 ani len nepopisala problem aky so svojim muzom ma, ale podme vsetci rychlo toho chlapa ukamenovat, vsak co previnil sa vlastne uz tym, ze je chlap. To ze ho ona momentalne len vyuziva, je vlastne oproti tomu zanedbatelna vec ... 🙂
@zuriva
samozrejme, ze som manzelke neoznamil neveru hned na zaciatku. Nie som sväty a nikdy by som si nieco take o sebe ani len nedovolil tvrdit. Ked uz ale niekto moralizuje, mal by sa v prvom rade pozriet na seba. Alebo si snad nejak inac pochopila moj prispevok? 😉
@jozefba Takze ak muz zenu na materskej zivi, moze byt muz a sukat kde kade a zena to ma respektovat, lebo ju zivi? Drahy, stredovek skoncil. Preto tolko matiek stvorrocnych dava o rozvod. Daj manzelke do ruk istotu, ze ju a dieta financne podrzis aj ked sa na Teba vykasle /da sa to cez zmluvu o pozicke, ktoru jdj budes akoze roky splacat/.. a potom prid povedat ako dlho s Tebou ostala.
A hlavne si neskor netrieskaj hlavu o stenu, ze prva manzelka bola najlepsia a chyba Ti.
@jozefba ja kým som na materskej , tak zároven aj fachčím vo svojej firme .
@lovela1 popísala problém , má presne doma takého ako si ty. A pre nu taký muž ako si ty je problém . Ja predpokaldám že nie je samooplodňovacia , takže to dieta je aj manžela a je jeho povinnostou ju zabezpečit. Ona sa však rozhodla inak a má na toto plné právo . Je dobrá matka a nevystaví svoje deti dočasnej nudzi . Čo je na tom nepochopitelné ?. Koná čisto racionálne... konala by som rovnako ak by som bola závislá , nie som a môj muž vie že so mnou je neradno sa zahrávať. .
A ja to beriem ako fajn príučku pre takého muža, možno v druhom vztahu nebude z neho taký pako .
@jozefba pocuj, Ty si fakt ok??? Len preto, ze sme proti nevere, tak sme feministky? Takze vsetky tie, co sa nechaju s radostou a vdacne podvadzat, feministky nie su? Noze pytaj od milenky, nech Ti kupi na Vianoce slovnik cudzich slov
A najsi si tam aj vyznam slova pokrytec 😉
A extremistkami si nas nazval??? Pane boze. Ked sa narodila dcerka, manzel sa odstahoval do vedlajsej izbe, lebo on sa potreboval vyspat kvoli praci. Ok. Ale co ma zarazalo, on tam do polnoci hral na PC. Ok. Ked mala dcerka rok a pol, tak som zacala pracovat rovnako ako manzel. Na striedacku. Napriek tomu som to bola JA, ktora k nej v noci stavala, ked sa budila. A to som dokonca pracovala aj cez vikendy a niekedy aj 12stky. Ked pridem z prace, idem po dcerku, navarim, upracem, pride manzel, on sa naje a sadne k PC. Ja este zehlim,periem, urobim ulohy s malou. On sa hra. Ja dam malu spat, on sa hra.
Extremistka??? Ale si ma vytocil, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
fajn, tesim sa .. a hlavne dobre spi 😉
@all
PS: navrhujem ukoncit tuto neplodnu off topic diskusiu, ktora zbytocne obera o cas vsetkych zucastnenych. Navyse radit niekomu jedno alebo druhe, pripadne niekoho obvinovat, ked nepozname vsetky okolnosti, za akych ten ktory problem v konkretnom vztahu nastal, moze niekedy dotycnej osobe viac uskodit ako pomoct.
Takze majte sa tu pekne a nepozabijajte sa tu 😀
@jozefba neboj sa, ja dobre spim. Len dufam, ze si aj Ty dobre vyspis. A len take slovko na vystrahu, davaj si pozor, lebo sa uz stalo, ze sa niektori nevernici zobudili s odstrihnutym ...rozumom 😉
Zbytocna=kvoli tomu, ze s Tebou nesuhlasime? ZE nechapeme Tvoje *spravodlive* pohnutky? Lebo si tu nenasiel sympatizantku? 😉
Ked podvadza chlap, je to ok, ked zahne zena, tak je z nej štetka
@domincek Myslim, ze pises o niecom inom ako my ostatne.
Ak vznikne par, ktory chce zit v otvorenom vztahu, nepoviem k tomu ani makke f, lebo je to ich volba. Ak ale muz najskor podvedie a po prevaleni nevery presadi, ze on/oni budu mat dalej bokovky a zena to musi prehltnut, lebo on zaraba a ona nie.. tak to je podraz. A o tom tu /vacsina z nas/, myslim, pise.
Je tu mnoho pribehov zien, ktore taketo spravanie muza povazovali za zivotny podraz.
@domincek Moze to byt pohodicka. A moze to byt aj forma psychickeho tyrania. Obetiam takychto foriem domaceho nasilia odporucaju aj v poradniach vydrzat do konca materskej a az potom sa pripravit na osamostatnenie. To sa tu niektore snazia naznacit. Ze on ma pocit ako je vsetko v pohodicke. A ona len striha meter kedy od neho vypadne. Poznam bohuzial vela takych pripadov.

@sissmiss vies, to je ta ucitelka vo mne, ktora dufam, ze tie neposlusne deticky predsa len nieco naucim 😀