icon

Manžel má mimomanželský vzťah

sklamanaanestastna
25. nov 2014

Mám 30 rokov a mam 2 deti. 6 ročnú a 6 mesačnú dcéru. Pred týždňom som prišla na to že môj manžel ma mimomanželský vzťah, ktorý trvá už asi 7 mesiacov. O všetkom sme sa porozprávali, odpovedal mi na každú otázku čo som mu dala. Proste povedal mi všetko.Veľmi ho ľúbim. Že vraj on si vybral mňa a naše deti, ale že to bude pre neho ťažké zabudnúť na ňu. Pretože si s ňou rozumel a bolo mu s ňou dobre. Veľmi ma to bolí, ale chcem mu veriť. Len vraj sa s ňou chce ešte raz stretnúť aby to ukončil. Aby už mal pokoj on aj ja. Samozrejme u nej doma. Neviem čo mám robiť. Neviem či mu mám dôverovať. Poradte mi prosím.

bellamafia
25. nov 2014

@jasminam mas pravdu urobil to raz spravi to zas .....a vies preco?lebo zase mu odpustí ....

diwa
25. nov 2014

wow zeny, co to mate niektore za chlapov ☹

sante81
25. nov 2014

@mata95 je tu veľa takych žien kt maju na problem svoj nazor, ale nazor sa meni ked prežiješ niečo podobne, a častokrat nemaš na vyber.

sissy27
25. nov 2014

@sklamanaanestastna áno, strašne ľahko sa radí "zbaľ mu veci, nakop gule, on nebral ohľad na teba a deti, neber teraz ty..." takúto radu dostaneš od tých, ktoré to ešte zrejme nikdy riešiť nemuseli a veria tomu, že ani nebudú musieť... alebo aspoň 99,9% je takých...
ja chápem, že po 10 spoločných rokoch a dvoch deťoch to len tak nejde... áno, keby si mu na to náhodou neprišla, tak by sa asi nikdy nepriznal... na druhej strane keby ona bola taká úžasná, tak sa s tebou rozvedie a odíde k nej "navždy" ...
je to len a len na tebe, ako sa rozhodneš a nech bude tvoje rozhodnutie akékoľvek, bude správne... žiadna kaša sa neje taká horúca, ako sa navarí... nerozhoduj sa hneď, daj si čas... vyplač sa, vyzúr sa, ak treba tak aj niečo rozbi (porcelán zo svadby alebo jemu nos, čo bude po ruke 🙂 ), nedus to v sebe... ak môžeš, daj deti na víkend babke a opi sa (ja viem, alkohol nevyrieši tvoje problémy, ale to neurobí ani mlieko), vyraz do ulíc, vylez na gerlach, čokoľvek sa ti bude chcieť...
nie si prvá ani posledná, ktorej sa to stalo, nebudeš prvá ani posledná, ktorá dá ďalšiu šancu alebo to s ním skončí... odpustiť sa dá, zabudnúť nikdy... ja za seba poviem - dala by som tú druhú šancu...

sklamanaanestastna
autor
25. nov 2014

@sissy27 Ďakujem pekne. Ja viem,že sa to môže zdať pre niekoho nepochopitelné, ale máme spolu 2 deti a verte mi Chcela som odísť ale prehováral ma, sľuboval, prosil. Dúfam že to myslel vážne ☹

zonjushe
25. nov 2014

@sklamanaanestastna nedokazala by som si viac vazit chlapa, ktory ma podvadzal v tehotenstve a pocas mojho pobytu v porodnici bol s inou..to je najvyssi level drzosti..odpustit by som mu dokazala, zit s nim taktiez pod jednou strechou - ako spolubyvajuci..ale o ziadnom vztahu nemoze byt ani reci..to znamena ziadna intimita, lebo by som sa razom z neho povracala..FUJ

katarinka289
25. nov 2014

6mesacne dieta a 7mesacny vztah...to by som asi nedokazala odpustit.To isiel od teba z porodnice za nou oslavovat?

linddi
Autor odpoveď zmazal
emilia25
25. nov 2014

No dovera je uz 0 kazdy den tam bude otazka ci to nerobi zas a znova.kde je ci neni s nejakou.a taketo vztahy su uz len trapenim celej celej rodiny a aj deti lebo uz nevyrastaju tej pokojnej stastnej rodiny.a tak ci tak to skonci rozvodom.iba malo percento parov dokaze taketo nieco prekonat.vtedy hovoria ze ich to zblizilo no ale aj tak tam ta dovera uz nebude ako predtym.nebudem radit nikdy som to nezazila a to som s muzom 9 rokov a ako niektora pisala.dufam ze nikdy nezazijem.ale tiez neviem neviem si to ani predstavit.drzim palce az to ustojite.

morning
25. nov 2014

@sklamanaanestastna No tak mu teraz zavolaj a povedz, ze si si to rozmyslela a nezelas si ziadne rozlucky. Co si chce este vyrozpravat s nejakou hlupou pobehlicou? A ak to myslel uprimne (o com silne pochybujem), tak nech pride domov. Doma na neho totiz v tejto chvili cakaju jeho dve malicke deti a zena, A zapoj milostiveho maximalne do chodu domacnosti, nech lapa po dychu aj on.

virginia
25. nov 2014

Uuff, zazila som to a este dnes mi je z tej spomienky nevolno. Nebola som sice tehotna, ked zacal podvadzat, ale aj tak to bolo zle.
A nedokazal to s nou skoncit, na druhej strane on ani nic nesluboval. Postavil sa do role, ze on je ten uzasny a ja som robila chyby, takze je to cele moja zodpovednost a kym sa nezmenim, nebude nic riesit. Nikdy si predtym na nic nestazoval, takze pre mna to bola poriadna rana.
Tak som sa rozhodla, ze sa nezmenim, na to sa mam prilis rada a ten chlap za to nestal.
Ale Ty to vies kratucko, deti su malicke, urcite to s nim skus, mozno sa otrasiete (rataj s tym, ze to moze trvat aj 2 roky) a bude fajn. A mozno to nezvladnete, ale aspon budes vediet, ze si spravila vsetko preto, aby si rodinu zachranila. Drzim palce. A prezi co najviac v pohode dnesny vecer.

linddi
Autor odpoveď zmazal
adrioska
25. nov 2014

@linddi Pamatam sa na teba, mala si tu aj temu, vraj ti slubil, ze uz to skoncil, tak neskoncil? ci ako? ☹

linddi
Autor odpoveď zmazal
neffi
25. nov 2014

hm, ja som šancu dala, presne po takejto situácii, akú máš ty... nehovorím, že je to všetko ok, stále na to myslím, a stále to veľmi bolí.... Zakázala som mu ísť za ňou, keď som na to prišla a vieš čo? Aj tak išiel.... Ale všetko je to už minulosť.... 🙂)) Teraz sa už dokážem na to povzniesť (teda aspoň si myslím 🙂))))

leona22
25. nov 2014

@sklamanaanestastna ako sa spraval pocas tych mesiacov? Ja si tiez kadeco domyslam, az ma niekedy boli hlava.

jasminam
25. nov 2014

ja som po 9 rokoch a s jednym dietatom presne toto urobila vyrazila som ho,lebo zo zaciaku akoze ju necha,lenze nenechal a cim dalej si viac dovoloval,,vedela som ze ked to urobil raz urobi to znova..a sam potom povedal ze ano uz by mal mensie zabrany to urobit a robil by to sikovnejsie aby som na to neprisla,to mi povedal teraz uz ex manzel..nevravim to obdobie bolo tazke...ale zvladla som to a verte snazila som sa zachovat rodinu ale ked to raz nejde tak to nejde

pupavka123
25. nov 2014

Aby z toho dnesneho lucenia nakoniec nebol 3nasobny tata,aj to sa moze stat,zazila som...

morning
25. nov 2014

@sklamanaanestastna Prosim Ta, precitaj si este raz nieco z Tvojho prveho prispevku : " Proste povedal mi všetko.Veľmi ho ľúbim. Že vraj on si vybral mňa a naše deti, ale že to bude pre neho ťažké zabudnúť na ňu. Pretože si s ňou rozumel a bolo mu s ňou dobre. " Tvoj muz je absolutny idiot, ked Ti toto naozaj povedal. Keby v nom bolo aspon zbla citu k Tebe, tak Ti aspon z lutosti k Tebe zaklame, ze proste potreboval sex, zasvihalo mu, uhnala ho, bolo to iba telesne a ziadne city ... a buchal by si pritom hlavou o stenu. On ani slzu lutosti pri tom nevyronil, vsak ? Ale dusevne este Ta tyra debilnymi recami o vzajomnom porozumeni a lutuje sa,ze pride o kamaratku? Nebud naivna a pozri sa na to cele cudzimi ocami .

mata95
25. nov 2014

@sante81 jasne že lovek jedno povie a nakoniec druhe spravi, tiež som to už x krat zažila, ale toto je situacia kedy by som určite nebola hlupa, ja som tiež dokazala poodpušťať toho vela, aj take veci ktore kym som nezažila som vravela že nikdy by som neodpustila, a tu som...ale pride mi to naivne veriť mu, on jej povedal že si vybral ju, tak prečo to nepochopil skôr, keby to už stou milenkou mal ukončene tak budiš ale nie že ešte sa snou potrebuje rozlučiť, podla mna by si ju vôbec nevybral, len ju nedokaže viac raniť, skôr by zniesol keby ho odmietla, a nie tak že chcela som odisť, prosil ma. ja by som aj odišla, alebo nie, neodišla, šiel by on, a tak nech ma prosi, tak nech mi dokazuje že chce len mna. a ne že ja mu dam šancu a stale budem žiť s pochybnosťami či je ozaj len somnou.... poslala by som ho kadelahšie, a potom podla jeho spravania, ked by sa mi prosil a dokazal že chce ozaj len mna by som mu možno dala druhu šancu, a ano nieje to určite lahke s dvomi deťmi, ale moja hrdosť by ma nepustila, važim si samu seba natolko že by som sa radšej trapila sama ako sniekym kto zato vôbec nestoji.... on jej povedal pravdu, a povedal že to bude prenho ťažke lebo si smilenkou rozumel.... to nieje omyl, jednorazova nevera....

adrioska
25. nov 2014

@linddi drzim palce! 😔

mata95
25. nov 2014

@morning presne toto.... on jej to povedal, ona naivna rada že sa priznal.... ja by som sa zgrcala zneho.... každy si zasluži druhu šancu, ale toto je moc...

bellamafia
25. nov 2014

........daj si detusky do poriadku myslim do postele oblec sa namaluj navonaj a pockaj na draheho ked sa vrati , povedz mu v klude inteligenta ze ides na chvilu do mesta ze sa hned vratis....aj keby si mala byt iba 30.minut u kamosky na kave po tom ako sa vratis so sibalskym usmevom na perach sa ho spytaj na deti ako sa mali....na otazky na teba nereaguj....ty si ta co teraz sa ma pytat a mozes zacat....podla jeho slov sa rozhodnes drzim palce..... 😉

kubo3111
25. nov 2014

Ja by som nerozchodila to, že ide k nej domov .Ak sa už rozhodol načo sa ťahá k nej .Asi posledný krát si užiť -fuj.Je to od neho drzé a bezcitné .Je veľa možností na rozhovor ,ale oni potrebujú súkromie a posteľ .Prepáč je to kruté ale on je ten vnovatý a ešte ťa ide trápiť :( Nič žiadna rozlúčka na Byte !!!!!!! Môj názor

jasminam
25. nov 2014

@sklamanaanestastna daj potom vediet ako to dnes dopadlo

evita_g
25. nov 2014

@sklamanaanestastna Ja si myslím, že tvoj manžel sa ti ku všetkému (aj k citom, ktoré k milenke prechováva) úprimne priznal z jedného dôvodu. Myslel si, že ho pošleš do riti a on sa nebude musieť rozhodovať. Lebo to muži neradi robia - vážne rozhodnutia. Ty by si ho vykopla, on by sa dovliekol vyplakať k milenke, bol by za chudáčika, ona by ho samozrejme pochopila a pritúlila a všetko by bolo v poriadku. Takto musí byť za "chrapúňa", ktorý zraní svojím odmietnutím ženu, na ktorej mu záleží... a ty to nie si. Keby mu záležalo na tebe, nechcel by od teba, aby si mu dovolila ísť sa s ňou rozlúčiť. To je to isté, akoby si od teba vypýtal požehnanie na "rozlúčkový" sex. Choré.

mirkaandrej
25. nov 2014

Fuuu..tazko Ti radit, čo robit, to je len na Tebe...ale čo by som spravila ja?? Určite by som mu neverila, určite by som mu nepovolila sa s nou ,,naposledy stretnut u nej doma" ... ako píšu baby, to mu zálezí viac na nej ako na Tebe, ked Ti chce toto spravit?? Prečo doma?? Keby to chcel s nou ukončit, mohol by to urobit niekde v kaviarni, na ulici...ale nie doma...nedokázala by som mu odpustit to, ze ma podvádzal, ked som bola tehotná, ze mi to tajil dlhých 7 mesiacov, a nieto ešte dat povolenie ,,k rozlučke" !!

evita_g
25. nov 2014

@sklamanaanestastna Každopádne, máš môj veľký obdiv za to, že si ochotná skúsiť mu odpustiť. Si veľmi silná žena. Ja by som to asi nedokázala. Držím ti veľmi palce, aby sa vám podarilo opraviť vaše manželstvo a táto kapitola vášho spoločného života bola len boľavou spomienkou.

ivka104
25. nov 2014

ja nebudem radit, baby asi radili dost....len Ti chcem popriat vela sily, aby ste to spolu ustáli. Uprimne drzim palce, aby to dobre dopadlo.

ladywitch26
25. nov 2014

@sklamanaanestastna mam znamu, ktoru jej muz podvadzal, ked bola tehotna s poslednym dietatom. mali uz 6r. a 4r. synov a ona cakala vytuzene dievcatko. dokonca ju podvadzal s jej najlepsou kamoskou, ktora je inak zena bez chrbtovej kosti. zhodou okolnosti je to moja kolegyna. znama to zistila az neskor, tusim po 6tich rokoch, ked sa jej cosi nezdalo a pritlacila nanho. on sa vtedy zmenil na nepoznanie, zacal jej nosit kvety, proste sa citila ako v prvych rokoch pred svadbou. a potom to prislo, priznal sa jej, asi ho hryzlo svedomie. v zivote som ju nevidela taku sklamanu. povedala mi,ze jej doslova zlomil srdce. ze mu da 10 rokov. zostane s nim kvoli detom a potom bud sa donho znova zalubi, ak onho este bude stat, alebo ho opusti. presli odvtedy 4 roky a tusim on pochopil, co bola ta flandra zac a co sposobil svojej zene. myslim, ze mozem povedat, ze o tych 10 rokov zostanu spolu 🙂 ale..... on sa jej priznal sam, na hentu flandru uz ani nepozrel od toho momentu a urcite sa s nou nesiel lucit. proste vedel, na kom mu viac zalezi. na tvojom mieste by som sa narovinu spytala muza, ci si mysli, ze bude ok, ak sa pojde rozlucit a este viac ublizi tebe. kravin uz spravil dost, uz je zbytocne hrat sa na gentlemena a zachranovat to nejakou rozluckou. svoju cest uz stratil, ked vliezol do postele s druhou, kym mal manzelku v porodnici. takze ziadne rozlucky osobne, vsak nech jej posle sms, alebo zatelefonuje z telefonu, stojac pri tebe, ze je koniec a zostava pri svojej manzelke a uz si nezela, aby ho viac kontaktovala. lebo ak s nim mas nadalej zostat, musi si to zasluzit. musis mat dovod si ho zas vazit ako chlapa a to urcite takym sposobom, ako to chce spravit on, asi sotva budes