icon

Manžel má na mňa nevhodné narážky

17. júl 2021

Ahojte baby manžel má na mňa stále také narážky dnes ma to už dorazilo pri fotení deti a jeho som mu povedala že veď ja som neni ani na jednej fotke tak mi na to zadrel že ešte dobre lebo telefón by vybuchol. Ďalšia situácia pozerala som film kde sa rozprávali dve baby ako na nich letia chlapy lebo sú pekné tak mi nato opäť zadrel chcela by som byť na ich mieste bolo ich už strašne veľa ani sexuálne ho už nepritahujem keď máme raz za čas sex je to o ničom on sa spraví a hotovo ja ho nezaujimam a on sa aj tak večšinou správi sám nakoľko si ho honí to mu pasuje najviac lebo podľa mňa sex so mnou sa mu už nepáči ja som sa pritom nezmenila niesom ani škaredá som s toho ponizena

Strana
z2
gbgb
17. júl 2021

Navrhni ze pojdete od seba.. sa zbada pockaj! Asi si je tebou moc isty.

bmuller
17. júl 2021

niekedy si je clovek tym druhym privelmi isty a uz si nevazi, co ma... ked si skusala vsetko, aby si mu vyhovela, mozes skusit este opacnu taktiku - kasli nanho, rob si svoje, bud odmerana, maj ironicke poznamky, vyjdi si s kamoskou, sprav si vlastny program 😉 mozno mu zacne vrtat hlavou, ci sa nieco nedeje...

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
bmuller
17. júl 2021

@hazelgracegus no ja zas nechcem nahovarat autorku, aby ho vyslovne provokovala, ale najma aby neposobila ako zaskocena zufala chudinka odkazana len na jeho ctihodnu pozornost, ale ako sebavedoma zena, ktora sa nepotrebuje doprosovat 😉

ckocka
17. júl 2021

Vzájomná úcta je absolútny základ vzťahu, pretože to je podmienka pre schopnosť riešiť spolu problémy.
Bez úcty k druhému žiaden vzťah neexistuje, tam nie je čo zachraňovať.

sankysa1
17. júl 2021

Ja som to mala tiež tak vo vzťahu. Pribrala som 7kg a už som bola raspuša pred menštruáciou som mala vyrážky na tvári tak som už bola ako študentská pečať a neustále niečo začala som aj ja nastavila som zrkadlo. Potom to prehlbovalo ze ma ponizoval pred svojou rodinou z čoho sa samozrejme nasmiali keďže hahahah vtipné. Tak som mu večer povedala ze prečo je teda so mnou smial sa hahah hehehe a ráno som sa pobalila jemu do smiechu nebolo ja som sa cítila lepšie aj keď som písala žiadosť o rozvod. Som rada že som v takom vzťahu neostala stále som sa iba bála co na mna vytiahne pred kým ma ponizi. Takže je na každom koľko zvládne ja som to nezvládala.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
jumama
18. júl 2021

Skus si to obratit - ty mu ako casto povies, ze sa ti paci, pochvalis ho? Ono sa mu mozno vytratilo obojstranne. Ak sa mu kvoli chorobe zmenil vzhlad, tak moze mat nizke sebavedomie a kompenzuje si to poznamkami voci druhym. Nie je to fer, nie je to dobre riesenie, ale moze to tak byt. Nerob nic co. Y kazilo vas vztah, rob to, co ho napravi. Chval ho, maj pre neho pochopenie, neponizuj ho, nevracaj mu. Ale aj nastav hranice a iba povedz, ze ti to nie je vtipne, a zas ej sa, ze ano,citis sa kocka atd.

anja27
18. júl 2021

Jednoducha odpoved..lieci si na tebe svoje komplexy. Toto robi strasne vela ludi. Ja by som s nim po mojej skusenosti s ex neostala. Tazko sa zmeni. Ale ak to chces pocuvat musis sa len obrnit prpti tomu lebo asi neprestane a bude cim dalej horsi starsi skaredsi

number19
18. júl 2021

Kedze spolu aj robite, tak ste asi jedne z druheho presiteni. Mozno by pomohla nejaka pauzicka. Ty na tyzden do nejakeho spa, sama a obaja si to nechat prejst hlavou. Pred tym by mozno dobre padol nejaky dialog o tom kde ten vas vztah smeruje...
Ono co pocuvam na okolo tak aj tato Korona vela vztahom nenapomoha...

poopsie
18. júl 2021

Píšeš, že je chorý... Ako chorý, ake je spektrum príznakov choroby? Alebo ak užíva lieky možno aj nežiaduce účinky 🤷‍♀️

lyci
18. júl 2021

jemu to pride strasne vtipne. chlapi su proste taki

syslik81
18. júl 2021

ste stale spolu -to nerobi dobrotu .. vyhrad si cas pre seba ..nechaj si svoje male tajomstva.. deti daj manzelovi po praci ho necakaj ale chod niekam -masaz kava s kamoskou kadernicka kozmeticka ... zacni chodit do gymu neake skupiny kt by ta bavili ... jemu ani nevrav kam ides .. vyvolas v nom malu ziarlivost a spamata sa ..

maximilie
18. júl 2021

🙈🙈🙈
* sú mastní
Ja gramatiku u druhých neriešim, ale na svoju sa snažím dávať pozor... no nepozornosť moja😣

katkati
18. júl 2021

Keď je taký srandista, tak mu povedz, že ty si zo srandy zabezpečiš lepší sex, lebo aj ty chceš byť veselá.

portret7
18. júl 2021

@katkati 👍👍👍🤣🤣🤣🤣toto je top🤣🤣🤣😀😀

desore
18. júl 2021

Zaciatok konca. Ludia sa nemenia, s pribudajucimi rokmi sa negativne vlastnosti prehlbuju.
Ci budes bojovat peknym alebo skaredym slovom, efekt bude kratky a opat budete tam, kde ste boli.
Odbornik dokaze zmenit jeho spravanie, ale som si na 100% ista, ze manzelsku poradnu odmietne a bude urazeny, lebo on ziadny problem nema.
Rob tak, aby si v pripade rozchodu netahala za kratsi koniec.

andrejka1974
18. júl 2021

Vsak mu povedz vsakbysi sa cudoval, kolki by mali o mna zaujem, akebo mupivedz vsak keby nebolo mna tak si osamely, som t oja jedina zachrana vsak kto by uz teba chcel prosim ta neber si to tak srdcu jednym uchom dnu druhym von

sslobodnamama777
18. júl 2021

Ani choroba neni ospravedlnenie na take chovanie, asi to ze je chory nevie spracovat, je prilis hrdý na priznanie si, ze to tazko znasa, porozpravaj mu to co nám tu, ci ma nejaky blok, mozno, ze ziarli a takto Ta uraza, zisti ci chape vobec co robí, ako Ti ublizuje, ved to co pises, ako Ti chyba jeho laska si mu povedala? Naznac mu ze to ako sa chova, ze mate rodinu a ze toto je velmi zle take chovanie aj pre rodinnu atmosferu a Teba, vsak on Ta ničí a uraza, proste to musite si spolu vykomunikovať, inak to nejde, len, aby on sa otvoril, ci bol k sebe uprimny, pokorny, ze mas ho rada aj tak, nech sa neboji, ze nie, ale ze ked sa bude tak neslusne vulgarne spravat, tak zabija tvoju lasku ale zatoven aj deti si to odnesu...

marca12
18. júl 2021

A nie je to tym,ze on si svoje komplexy z choroby odbavuje na tebe?

autor
18. júl 2021

Ešte ja som od neho o 10 rokov mladšia on ma 39 a ja 29 tak neviem co by chcel

gdulskadarina
18. júl 2021

nenavidim takuto "srandu" mala som jedneho takeho priatela a teda po par takychto narazkach som sa zbalila a odisla, nevidim dovod preco by som mala byt s niekym kto ma na mna neustale blbe narazky, kto ma nepochvali, neoceni, ked to nespravil on, urobil to iny

Strana
z2