Manžel ma nahneval
Som týždeň po pôrode dieťatka…s manželom sme mali super vzťah… no proste cele sa to pokazilo tým, že sme sa prestahovali do domu. Tehotenstvo bolo náročné aj tým, že este mame druhé deti a do piatej večera som bola vždy sama, klasika varenie, domácnosť , vozenie deti hore dole na krúžky, zo školy… zo škôlky…do toho doma ani nie dvojročný syn… manžel chodil domov väčšinou o 5 a mne už z toho proste bolo smutno, ten kolobeh, samota…a vždy keď bol voľný čas tak robota okolo domu a zase len sama… do toho tehotenské nevoľnosti, únava, problémy s tlakom… proste toto tehotenstvo som sa ani tehotná necítila… malý je týždeň na svete… prišli sme z pôrodnice a on už utekal von pracovat….ja chápem, že robiť treba okolo domu…ale ja tiež potrebujem jeho podporu… iba sa hádame o tom. Dnes mám celý deň kŕče v bruchu a bol celý deň na dvore… a strašne ma nahnevalo, že prišiel neskoro večer dnu a pripitý… lebo si pripíjal akože na narodenie. (On inak vôbec nepije) ale ja potrebujem jeho pomoc nie ešte aby som sa bála že je opity… myslite že zvelicujem? Proste mal ísť osláviť s kamošmi, ale keď budú strážiť deti babky a ja budem ok. Zajtra sme mali mať rodinne fotenie a mali sme sa vklude na to nachystat… ani nemám chuť tam ísť ani neviem či pôjde… alebo hormóny….neviem.
Autorka, nič si nerob z niektorých komentárov, podaktorí tu z teba urobili neschopnú ženu a matku a z tvojho manžela alkoholika. No proste modrý koník 🫣 Jednoducho sa s ním porozprávaj... Inak.tyzden po pôrode. Aj hormóny robia svoje. Dobre bude. Drž sa
No máte pekne naložené … deti + novorodenec , dom …. No je to moc . Ale ☝🏼, máš muža , ktorý chodí do práce , po práci robí na záhrade , takze nie je to žiaden lenivec . Tak ako ty máš toho veľa + hormóny , aj on ma toho veľa . Treba tomu čas , ty sa snaž čo najviac odpočívať - vždy keď sa dá a s mužom sa v klude o tom porozpravaj , ako sa citis , že ho teraz potrebuješ . To že zapil dieťa … nie je prvý ani posledný . Pokial pohárik nie je jeho každodenný kamarát , vypusti to úplne z hlavy . Drzim palce , aby si sa čo najskôr dala po pôrode dokopy 🍀

@yollanda moja zlata, nikto nepíše, že deti nezvládam, tak sa nauč citat s porozumením.
@autor ...kolko ich mas? naratala som 4...